Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami linket tudnál adni ? Mert amit eddig találtam, az mind olyan volt, hogy lejött egy txt mappa, amivel felül kellene írni a data/text mappát, de nálam ilyen mappa nincsen, hanem egy pack formátumú file-ban van a text mappa, viszont azt meg ki kell csomagolni és úgy felül írni, viszont akkor elromlik az egész játék (nálam)
antikarakter :D
ha letöltötted a magyarosítást akkor az felrakja magát alapból...neked csak a könyvtár helyét kell megadnod ahol a játék van...én így csináltam,igaz én a 70%-os verziónál
üdv
lenne egy láma kérdésem, letöltöttem az alap m.t.w.-t, próbálnám magyarosítani, leszedtem innen a magyarítást, de nálam nincs se text, se fonts file amit felül tudnék írni
lenne egy láma kérdésem, letöltöttem az alap m.t.w.-t, próbálnám magyarosítani, leszedtem innen a magyarítást, de nálam nincs se text, se fonts file amit felül tudnék írni
antikarakter :D
köszi, megoldottam a HUNoítást😊
tehát aki Steam alatt akarja magyarítani, az ezt tegye:
magyarítás Medieval 2 Total War mappában van kettõ mappa, ezt a 2 mappát kell bemásolni a D:\Program Files\Steam\steamapps\common\medieval ii total war\data mappába.Ezután a Steamben bemész a Könyvtárba és jobb klikk a Medieval 2 ikonján, majd az indítási opciók beállítására mész és oda beszúrod ezt:
--io.file_first
és kész!
tehát aki Steam alatt akarja magyarítani, az ezt tegye:
magyarítás Medieval 2 Total War mappában van kettõ mappa, ezt a 2 mappát kell bemásolni a D:\Program Files\Steam\steamapps\common\medieval ii total war\data mappába.Ezután a Steamben bemész a Könyvtárba és jobb klikk a Medieval 2 ikonján, majd az indítási opciók beállítására mész és oda beszúrod ezt:
--io.file_first
és kész!
Nekem is ezt írja ki, de a Folytatásra megyek akkor ok minden, de már a magyarítás elött is ezt írta ki nekem.
lehet h ez a baj?
ezt írja ki indítás elõtt, de csak ennél a játéknál...

ezt írja ki indítás elõtt, de csak ennél a játéknál...

nem hiszem el, nem megy....
a Medieval 2 Total War mappában van 2 mappa, ezt a kettõ mappát másoljam be, vagy nyissam meg a mappát és külön a fájlokat
megpróbáltam mindkettõ módszert de nem jó...
a Medieval 2 Total War mappában van 2 mappa, ezt a kettõ mappát másoljam be, vagy nyissam meg a mappát és külön a fájlokat
megpróbáltam mindkettõ módszert de nem jó...
Hi!
Nekem ma végre sikerült a steameset megyarítani.
Másold be a teljes magyarosításból Medieval 2 Total War mappa tartalmát ide: D:\Program Files\Steam\steamapps\common\medieval ii total war
Ezután a Steamben bemész a Könyvtárba és jobb klikk a Medieval 2 ikonján, majd az indítási opciók beállítására mész és oda beszúrod ezt : --io.file_first
Nekem ma végre sikerült a steameset megyarítani.
Másold be a teljes magyarosításból Medieval 2 Total War mappa tartalmát ide: D:\Program Files\Steam\steamapps\common\medieval ii total war
Ezután a Steamben bemész a Könyvtárba és jobb klikk a Medieval 2 ikonján, majd az indítási opciók beállítására mész és oda beszúrod ezt : --io.file_first
nekem nem indul Steam alatt a magyarítás
valakinek valami ötlet?
valakinek valami ötlet?
hali!
lehet hülyeséget kérdezek de a stainless steel modhoz(akármelyik verzió) nincs magyarítás ugye?
lehet hülyeséget kérdezek de a stainless steel modhoz(akármelyik verzió) nincs magyarítás ugye?
vagy az lehet baj hogyha nincs patchelve???
elolvastam de nekem nincs medievel 2 exe fájl csak azt nem tudom h miért, lehet h máshova telepítette?
köszi
Megnyitod a Medieval 2 mappát, és megnézed, hol vannak ugyanolyan fájlok benne... körülbelül 20 mp-es mûvelet. A magyarítás helyes mûködéséhez segítséget itt találsz:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1137888899&no=10815
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1137888899&no=10815
megvan csak azt nem tudom hogy hova kell másolni pls köszi
nem tudja valaki h honnan tölthetném le a magyarítást ??? pls
Nem tudja valaki h mért kell minden játékinditásnál beállitanom a felbontást és a feliratot????
Minden egyebet amit beállitottam megjegyzett, de ezeket nem birja.😞
Minden egyebet amit beállitottam megjegyzett, de ezeket nem birja.😞
Itt azt írják, van még raktáron, és ebben a kieg is benne van. Hátha!
http://www.supergamer.hu/medieval-2-total-war-gold-edition-p-7196.html
http://www.supergamer.hu/medieval-2-total-war-gold-edition-p-7196.html
nálam az bevált de ha még így is kidob rakd újra a játékot és rakd fel vele együtt a directx et is
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
és a dvd-n lévõ direktx-et tetted fel? én azzal probálkoztam és kidob..
Sajnos nekem úgy kellene mint kézzelfogható DVD 😞
Én nemrég már csak Steamen keresztül tudtam megvenni.
Nem tudom vhol megrendelni a játékot, mert sehol nem találtam és csak kalózverzióm van sajnos. Ugyanígy vagyok a Rome Total War-okkal is. Azokat is már régóta meg akarom szerezni.
Na én meg a kingdoms kiegészítõt buheráltam meg, hogy minden nép játszható legyen. Például a Theutons kiegészítõben így elérhetõvé tettem a norvégokat is, el is kezdtem velük játszani, csak az a baj, hogy nem engedett semmiféle egységet sem toborozni, meg lehet hogy építeni sem. Vajon mi lehetett a probléma? Mert ezek után megpróbáltam a mongolokkal is, mert ugye õket sem nyitja fel, de ott elérhetõ volt minden.
Igen igen, a magyaroknál van olyan, hogy csatatéri orgyilkos. Na azokat csak orgyilkos céh 2-es szintjével tudom kiképezni, ahhoz meg szerintem rengeteg orgyilkost kell legyártanom az adott városban és utána ajánlja fel az orgyilkoscéhet. De engem a kardkovács céh érdekel, azok fejlesztik a fegvyereket. Most ahhoz vajon építenem kéne egy rakás kovácsmûhelyt és azokat felfejleszteni?
nekem a directx újra telepítése megoldja a problémát
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Sajnos nálam ugyanaz.. kidob:S
Mindenkinek, akit kör végén kidob hibaüzenettel: Nekem régebben a játék lemezén található directX újratelepítése megoldotta a problémát. Nem vagyok biztos benne, hogy ez a megoldás kulcsa, így arra kérlek benneteket, hogy írjátok meg ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat.
bocs, én olvastam felüleltesen, reál csata idõlimitre gondoltam, arra van ha jól tudom az elején külön beállítás
Mondtam én, ésszel a módosításokkal, mert egyetlen félreütés és feldõl az egész.
Nem értem a dolgot. Nincs is idõkorlát a játékban. Egyáltalán.
A menüben csak azt lehet kiválasztani, hogy rövid vagy hosszú hadjáratot indítasz e, de ez nem a körök számát módosítja, hanem a gyõzelmi feltételeket.
Mellesleg mindenki tudja, hogy bármelyiket válasszad is, a játék tovább játszató, miután letelik az összes kör.
Az összes frakciót kinyitni úgy lehet, hogy az egyik néppel teljesíted a rövid hadjáratot. De ahogy lentebb is leírták, txt file átírogatással is pillanatok alatt el lehet érni ugyanezt.
A menüben csak azt lehet kiválasztani, hogy rövid vagy hosszú hadjáratot indítasz e, de ez nem a körök számát módosítja, hanem a gyõzelmi feltételeket.
Mellesleg mindenki tudja, hogy bármelyiket válasszad is, a játék tovább játszató, miután letelik az összes kör.
Az összes frakciót kinyitni úgy lehet, hogy az egyik néppel teljesíted a rövid hadjáratot. De ahogy lentebb is leírták, txt file átírogatással is pillanatok alatt el lehet érni ugyanezt.
Hihetetlen , de olyan aproságot néztem el hogy a sor végén valamikor törlödött a zárójel.
5 egységet tettem be , csak kár hogy mind zsoldos.😞
5 egységet tettem be , csak kár hogy mind zsoldos.😞
áhh akadt még 1 gondom bár ez a legnagyobb:S egyik kör végén kilép hibaüzivelés hiába töltöm visssza ott mindig kilép.. erre valami ötlet?
köszi szépen😊
Meg fogom nézni hogy nem e irtam el vmit akár 1 spacet bár asszem a sor elején tabot használtam.A számokat akkor sem tudom hogy mik.
Biztonsági mentésem van.
Ha nem sikerül megcsinálni maximum becheatelem a játék közben.
Biztonsági mentésem van.
Ha nem sikerül megcsinálni maximum becheatelem a játék közben.
med2 fõkönyvtár/preference.cfg-társítás jegyzettömb
utolsó sor alat egy sort kihagysz és beírod ezt:
unlock_campaign = true
mented, és elindítod
idõkorlátot fölösleges átírni mivel ha letelik továbbjátszhatsz
unlock_campaign = true
mented, és elindítod
idõkorlátot fölösleges átírni mivel ha letelik továbbjátszhatsz
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
arel jol irja, de van mär ezer eve egy pär kb-os file, ugyhivjäk: minden nep jätszhato...azt tölds le
idökorlät a kampäny inditäsa elött kell välasztanod, utolagosan mär nem ällithato, csak uj kampäyn inditäsäval !!
idökorlät a kampäny inditäsa elött kell välasztanod, utolagosan mär nem ällithato, csak uj kampäyn inditäsäval !!
Én úgy tom,hogy annyi is elég,hogy-más néppel is legyél- kiirtasz egy másik( egyértelmüen szomszédos) népet.
Én anno,hogy magyarokkal lehessek úgy csináltam,hogy elkezdtem a Német-Római Birodalmat (mert kezdetben õ kezd a legtöbb 1séggel) és nemérdekelt,hogy piros v. kék fejüek lesznek a tartományok,eggyesitett sereggel lerohantam (persze easy fokozaton <#nevetes1>#nevetes1>)és pár kõr alatt kipurcant.
Én anno,hogy magyarokkal lehessek úgy csináltam,hogy elkezdtem a Német-Római Birodalmat (mert kezdetben õ kezd a legtöbb 1séggel) és nemérdekelt,hogy piros v. kék fejüek lesznek a tartományok,eggyesitett sereggel lerohantam (persze easy fokozaton <#nevetes1>#nevetes1>)és pár kõr alatt kipurcant.
oké az megvan ,hogy lehet a magyarokat betenni,és a másik? hogy ne leygen idökorlát?? 😊
kb 8 sorral lejjebb kerdeztek...egy oldalt illik visszaolvasni mielött kerdezel<#shakehead>#shakehead>
sziasztok lenne 1-2 kérdésem ha tudtok segiteni..
Hogy tudom megcsinálni,hogy játszhassak a magyarokkal? És nem tudom kiiktatni a kör limitet? hogy ne legyen vége nemis tudom pontosan 200 fordulo után?!
Hogy tudom megcsinálni,hogy játszhassak a magyarokkal? És nem tudom kiiktatni a kör limitet? hogy ne legyen vége nemis tudom pontosan 200 fordulo után?!
Nem tudom, de már ha egy karaktert elírsz vagy kihagysz, feldõl az egész.
Semmi gond, nyilván csináltál a fileról biztonsági másolatot mielõtt elkezdted átírogatni, azt másold vissza.
Semmi gond, nyilván csináltál a fileról biztonsági másolatot mielõtt elkezdted átírogatni, azt másold vissza.
van egy hibakiíró beálítás asszem a cfg-be egy txt-be kiírja alog adatoakt, ott jelzi.De nem tudom mit kell átálítani.
Nem tudom talán helyesírási hiba van vigyáz eggyel több space-t ütöttél valahol már bukta is.
Ha jól emlékszem pont a building fileba van ez h egyik helyen 2 space-kell utánna csak egy.
Nem tudom talán helyesírási hiba van vigyáz eggyel több space-t ütöttél valahol már bukta is.
Ha jól emlékszem pont a building fileba van ez h egyik helyen 2 space-kell utánna csak egy.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Huha nagy baj van😄 Nem indul a játék.
Az export bulidingben probáltam berakni elöször a mercenary german knightsot.Beraktam minden istálloba ahol magyar érdekeltség volt.De most nem müködik.
recruit_pool "Mercenary German Knights" 1 0.7 6 0 requires factions { hungary, } Igy csináltam. Bár a számokat csak másoltam a magyar cavalrytol azok nem tudom hogy micsodák.
Mit ronthattam el?
Az export bulidingben probáltam berakni elöször a mercenary german knightsot.Beraktam minden istálloba ahol magyar érdekeltség volt.De most nem müködik.
recruit_pool "Mercenary German Knights" 1 0.7 6 0 requires factions { hungary, } Igy csináltam. Bár a számokat csak másoltam a magyar cavalrytol azok nem tudom hogy micsodák.
Mit ronthattam el?
Lényegében annyit csináltam hogy a fajtiszta 😄 magyar 1ségeket amiket más nemzet nem használhat erösebbre állitottam de tényleg csak 1 kicsit.
A másik része a zsoldos seregböl 3db : mercenary german knight ,free company men at arms, welsh longbowmen.
De még van 2 üres hely.😄
A másik része a zsoldos seregböl 3db : mercenary german knight ,free company men at arms, welsh longbowmen.
De még van 2 üres hely.😄
én úgy vettem észre, vagy aszerint ajánl a gép céhet, hogy milyen épületedbõl van magasan fejlesztett:..ha pl. vallási épületed katedrális szintû, teológiai céhet kínál, ha nem is egybõl, de pár körön belül biztos, amit addig kínál el kell utasítani, vagy pedig tényleg csak random kínálja, akkor pedig nincs mese, ki kell ülni..
az angoloknak van egy olyan elit egységük (sherwood-i íjászok ) akiket iszonyú nehezen lehet elõcsalni, ritka céh szükségeltetik hozzá..talán minden népnél akad egy ilyen
az angoloknak van egy olyan elit egységük (sherwood-i íjászok ) akiket iszonyú nehezen lehet elõcsalni, ritka céh szükségeltetik hozzá..talán minden népnél akad egy ilyen
Mikbõl állítottad össze? Zsoldos egységekbõl? és erõsek lettek? 😄
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
med2 fõkönyvtár/preference.cfg-társítás jegyzettömb
unlock_campaign = true
mented, és elindítod
unlock_campaign = true
mented, és elindítod
Mostanra összeállitottam 1 magyar sereget és szerkesztettem öket, szereztem néhány zsoldost most már csak a bulidingben kell öket elérhetövé tenni.
Köszi a segitséget.
Köszi a segitséget.