Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Segítséget kérnék. Az alap M2:TW játékot patchelném föl, de az 1.3-nál megakadok. Azt írja, hogy 1.0-ra nem tud települni. Feltettem az 1.1-et, az 1.2-t, de arra sem hajlandó. Tudtommal nincs köztük másik patch. HELP!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Már kíváncsi vagyok.
Mint lentebb említették kell hozzá a kultúra bónusz, ez Gondornál a dúnadán, és ugye minél többen élnek az adott settlementben annál több embert lehet katonává képezni. A barakkokat érdemes tovább fejleszteni, mert ezzel is növelni lehet az képezhetõ egységek számát.
Ha ezek mind megvannak és mégsem jó akkor vagy valami nagyon csúnya bug vagy valamit nagyon eltosztál, próbálj indítani egy új kampányt ha más megoldás nincs. Én már évek óta játszok ezzel és soha nem találkoztam ilyen problémával.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
de nem jelenik meg senki sot az egyiknel megepitettem a nagy barackot ahol 3-4 fajta ember kene legyen de semmi
Vagy hogyhogy nem tudsz embereket venni? Szürke az egység, vagy teljesen üres az egész panel?
az en nezetem van 50% ban minimum
Mar Arogorn is csatlakozot Gondorhoz.Es meg mindig Mordor foldjen nem tudok embereket venni a kastelyokban
http://kutyuszoba.blog.hu/
#acm
"The way i fixed it was to swap the names of the "Third_age" folder with one of the other campaigns.
I changed americas to Third_age and then choose the americas campaign from the Kingdoms launcher."
A kultúrákrol jutott eszembe hogy remélem nem mészárolod le elfoglaláskor a fele lakosságot mert akk sose fog fejlödni a település😄Egyébként nem árt néha lerombolni az ottani épületeket h a te kulturád erösödjön.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
#acm
amugy Mordor foldjen nem lehet venni embereket?
es kereskedok nincsenek?
Amugy a sima MTW 2 sokszor jatcottam es eleg jol ment de itt nem ertem
Minas Tirith nekem ugy ragyogott a reggeli fényben mint egy gyöngyházfényü tüske és szinte hallottam kürtjei kristályos hazahivó hangját.Utam sokszor arra vezetett ha katonára volt szükségem.Osgiliathot pedig eröddé alakitottam a folyón ellenség át nem jött sem ott sem cair androson keresztül.😄
De egyébként ugyan ugy fejlödnek a városok mint a többi total warban .
Azt elfelejtettem kerdezni,hogy a The third age modban nem lehet a varosokat,feljleszteni?Mert sok varosom van es csak colopfal van man asszem a 70-edik korben vagyok
az lenne a kerdesem,hogy tobbjatekosban nem lehet jatcani egy-egy csatat?
Olvasgattam a fórumot, egy kérdésem lenne "mindero"-hoz. (persze más is válaszolhat)
A kampány csatákat akarom lementeni, de hiába nyomom meg a ~ gombot, nem történik semmmi.
Gondolom egy ablaknak kéne megjelennie amibe, beírom, hogy: save_battle_replay
Elõre is köszönöm a segítséget.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Az alapjátékban szerintem pont jó a lovasság, ott inkább a nehézgyalogság indokolatlanul nagy tömegû és túl korai alkalmazása a gond(nem történelemhû), de ez is szerkeszthetõ XDXD 😊
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)