Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

feature - nincs orvosság - ne zúmolj közel
Lacoka12
amugy a várfal miért tünik el ha a kamerát túl közzel visszem ha meg eltávolodok akkor vissza jön régen nem csinálta ezt

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Az faxa, mert én vagy fél napot töltöttem azzal, hogy 1.3-ig felpeccseljem, ezek szerint a kieg is elég lett volna.<#falbav>
bazza
köszi!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

az 1.0 után dobd rá a játék kiegészítõjét, 1.5 lesz...ennyi
bazza
Üdv!
Segítséget kérnék. Az alap M2:TW játékot patchelném föl, de az 1.3-nál megakadok. Azt írja, hogy 1.0-ra nem tud települni. Feltettem az 1.1-et, az 1.2-t, de arra sem hajlandó. Tudtommal nincs köztük másik patch. HELP!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

mindegy, akkor gondolom ati kärtyäd van, annak a regi driver-et töröld, mindenhonnan, aztän mehet az uj driver (ujrainditäs)
kepfeltöltes.hu aztán küldesz linket

tudok,de hova toltsem fel?
Én se hallottam ilyen bugról, mindenesetre érdekes. Nem tudsz screenshotokat csinálni? Mit írt a settlement details-be? Milyen épületek vannak stb...

Már kíváncsi vagyok.

Lacoka12
egy gond van a nivida nem engedi hogy letöröljem

hát nem a legjobb ötlet...mind2-t töröld le, es rakj fel az elõzõnél ujabbat
Ahoz hogy katonákat képezhess nem csak barakk kell, ha a recruit menübe mész és rámutatsz az egérrel valaminek az ikonjára amit nem tudsz képezni, ki fogja írni hogy hány kör múlta tudsz az adott egységbõl mégegyet képezni.
Mint lentebb említették kell hozzá a kultúra bónusz, ez Gondornál a dúnadán, és ugye minél többen élnek az adott settlementben annál több embert lehet katonává képezni. A barakkokat érdemes tovább fejleszteni, mert ezzel is növelni lehet az képezhetõ egységek számát.

Ha ezek mind megvannak és mégsem jó akkor vagy valami nagyon csúnya bug vagy valamit nagyon eltosztál, próbálj indítani egy új kampányt ha más megoldás nincs. Én már évek óta játszok ezzel és soha nem találkoztam ilyen problémával.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

van barack vagy mi es ilyaszkepzo is
de nem jelenik meg senki sot az egyiknel megepitettem a nagy barackot ahol 3-4 fajta ember kene legyen de semmi
Hülye kérdés, de van barakk?
Vagy hogyhogy nem tudsz embereket venni? Szürke az egység, vagy teljesen üres az egész panel?

igen azt tudom.olyan mint a sima medievalban a valassi nezet
az en nezetem van 50% ban minimum
Vagy valami hasonló, settlement details-be meg tudod nézni hogy áll a népesség.

A kultúrát minimum föl kell hozni 15%-ra hogy egységeket tudjál toborozni. A legfejlettebb kultúrakonvertáló épület körönként +3-at ad, tehát max a 9. kör környékén (0+0+1+1+2+2+2+3+3) tudsz majd legalapabb egységeket gyártani.

meg mindig nem tudom fejleszteni a varosokat,varakat third age-be.
Mar Arogorn is csatlakozot Gondorhoz.Es meg mindig Mordor foldjen nem tudok embereket venni a kastelyokban
Lacoka12
az gond ha két driver van a gépen egy nivida és ati?

cserelj drivert
Elsõre csak jó, utána meg baromi jóvá válik.

PsyhoApu
Mûködik is 😊 Tegnap este beüzemeltem. Már csak az összes patch-et kell felraknom és mehet a tesztelés. Jónak tûnik így elsõ blikkre.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Lacoka12
és pluszban leveri a gép felbontását a leggkisebre és 4 bites szinre

Lacoka12
sziasztok az volna a problémám hogy amikor játszok a játékkal és utána kilépek azt írja ki a gép hogy az ati meghibásodot valami ilyesmit és csak ennél a játéknál valaki kérem segítsen

Mûködnie kell, mert én is így csináltam 😊

LasCar16
feltettem az SS 6.4-et de nem tudok új kampányt kezdeni 😄 6.3 mappájába kellett tenni, valakinél volt hasonló problem?

#acm

PsyhoApu
Köszönöm, meló után le is tesztelem.

Megoldás

"The way i fixed it was to swap the names of the "Third_age" folder with one of the other campaigns.
I changed americas to Third_age and then choose the americas campaign from the Kingdoms launcher."

PsyhoApu
Steam-es verzióval meg a Third Age, most telepítettem fel. és valamiért nem akarja az igazságot. Az ikont kirakja, de csak a sima kingdoms-t akarja elindítani.

No igen nekem is maradtak ilyen települések föleg ithilien környékén , nem tudok jobbat babrálni kell a népességnövekedéssel és az adókkal.A község csak akkor terjeszkedik mint te is tudod a total warokbol ha a népességszám nö.(Ha nagyon nem tudsz várni ott a cheat)Bár sztem ha már cheatelsz ne ezt cheateld.Én kereskedökkel még nem találkoztam 😄Embereket venni ???Mármint zsoldosokat? Mert én abbol is csak 1 egységet találtam és azt sem mordorban.
A kultúrákrol jutott eszembe hogy remélem nem mészárolod le elfoglaláskor a fele lakosságot mert akk sose fog fejlödni a település😄Egyébként nem árt néha lerombolni az ottani épületeket h a te kulturád erösödjön.<#nevetes1><#nevetes1>
LasCar16
itt vannak különbözõ kultúrák, X %-nak kell meg lenni ahhoz hogy bizonyos épületeket megépíts, tehát itt nem vallás van hanem kultúra

#acm

en is Gondoral vagyok mar benyomultam reg Mordorba,Vasudvar fele is torok elore,mert Rohant eleg jol megfingadta+nem tudom a nevet annak a nepnek a terkepen lent van jobb sarokban az Olifantok fele😊.Az a baj hogy amelyik kastelyokat elfoglalom nem fejlodnek meg van amelyiken colopfal sincs van olyan ami mar 30 kor ota az enyem es nincs mit epitsek benne,hadvezer is van benne.
amugy Mordor foldjen nem lehet venni embereket?
es kereskedok nincsenek?
Amugy a sima MTW 2 sokszor jatcottam es eleg jol ment de itt nem ertem
Dehogynem lehet városokat fejleszteni😄
Minas Tirith nekem ugy ragyogott a reggeli fényben mint egy gyöngyházfényü tüske és szinte hallottam kürtjei kristályos hazahivó hangját.Utam sokszor arra vezetett ha katonára volt szükségem.Osgiliathot pedig eröddé alakitottam a folyón ellenség át nem jött sem ott sem cair androson keresztül.😄
De egyébként ugyan ugy fejlödnek a városok mint a többi total warban .
kossz a gyors valaszt😊
Azt elfelejtettem kerdezni,hogy a The third age modban nem lehet a varosokat,feljleszteni?Mert sok varosom van es csak colopfal van man asszem a 70-edik korben vagyok
Csak ha eredeti játékod van, akkor lehet multizni.

udv
az lenne a kerdesem,hogy tobbjatekosban nem lehet jatcani egy-egy csatat?
Ha jól emléxem az a gond hogy az ~ gomb az eredeti amerikai billentyûzeten máshol van. Magyar kiosztású billentyûzeten ez talán az "Ö" betûn van, vagy valamelyik másikon, próbáld végig a TAB fölött kezdõdõ számokat, nullától kilencig, és utána az Ö-t, Ü-t és Ó-t. Valamelyik fel fogja hozni a konzolt.

Sziasztok!

Olvasgattam a fórumot, egy kérdésem lenne "mindero"-hoz. (persze más is válaszolhat)
A kampány csatákat akarom lementeni, de hiába nyomom meg a ~ gombot, nem történik semmmi.
Gondolom egy ablaknak kéne megjelennie amibe, beírom, hogy: save_battle_replay .

Elõre is köszönöm a segítséget.

Igen igaz is de olyan régen játszottam az alappal h már nem is emlékeztem.De az sulyos volt mikor a kingdomsban a meztelen öslakosokba belehajtottam lovassággal és semmi😄 Még én haltam meg😄
Savaran
A kiegészítõvel mûködik csak, meg azt hiszem kell hozzá valami 1.5 kingdoms patch, pontosan nem tudom mert nekem eredetim van és arra nem kell patch-eket telepíteni.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

PsyhoApu
A Third Age fut a szimpla alapjátékon, vagy kell hozzá a kiegészítõ?

Savaran
"A Third Agenek is nagy hibája mint a legtöbb középkori játéknak hogy a lovasság kurva gyenge." -ez volt a bajom nekem is, bár ahogy leírtad pár perc alatt javítható a probléma, szóval abszolúte nem frusztráló😊

Az alapjátékban szerintem pont jó a lovasság, ott inkább a nehézgyalogság indokolatlanul nagy tömegû és túl korai alkalmazása a gond(nem történelemhû), de ez is szerkeszthetõ XDXD 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Rohan abszolut lovas nép ami azt illeti hogy a pikások ha jol vannak kiképezve egészen megfogják öket, ráadásul ha a lovasság lendülete megtörik 1helyben állnak és akk nagyon sebezhetök.Ha bekerited öket szintén végük.Ha rejzözve támadsz az is jó + ha a pikások feltartják öket mig te ijászokkal lövöd öket.Nem szeretik a rohirok az trollokat és olifántokat sem.Várban meg aztán nem is tudnak a szük falak miatt lendületbe jönni.Ostromra nem is használok 1-2 lovas seregnél sosem többet.
A Third Agenek is nagy hibája mint a legtöbb középkori játéknak hogy a lovasság kurva gyenge.Valóságban szántani lehet vele a gyalogosokat(kivéve pikásokat).De a Third Ageben mint sok minden más a katonák tulajdonságai igy sebzésük életük áruk is szerkeszthetö😄 Alapvetöen nagyon nagy a játék de kicsit problémás h mennyire szét van szorva a szövetség(gandalf gimli legosal, a hobbitok sima hadjáratban benne sincsenek)Ráadásnak már majdnem vége volt a hadjáratomnak amikor Aragorn a 70. vagy 80.körben csatlakozott Gondorhoz.De ezeket leszámitva isteni a játék a legjobb mod amit valaha láttam.
Ja és a 6.4 Stainless Steel-rõl beszélek.

Hali. A 1 év\kört lehet esetleg állítani? Utálom , hogy 1 tél, 2 nyár...

Ezekre talán az a megoldás amit írtál, hogy próbálod a másik kereskedõt te megvesztegetni, a pappal meg téríteni vagy ilyesmi. Igazából sosem próbáltam, én inkább egy orgyilkossal megölöm a nem kívánt személyeket, egyszerûbb.

és mi van a kereskdõkkel és a papokkal?
azért nem átkozza ki õket mert õk gépek és a gépek mindig csalnak.