Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a MoHAA + Spearhead + Breaktrough!!!! Ez a legkirályabb részek. Olyan hangulata volt mint állat, az igaz, h akkor kis "nyálas" is voltam, lehet közre játszott az is (amúgy nem 23 vaok csak mellékesen, csak a kedvenc számom)
Már a PA-val is beköszöntek a hangulat lerombolásával... lásd eredményét: jött kiegészítõ hozzá? NEM! És miért? Egy részt: mert sokan xarnak találták, és legrosszabb controllja volt! xar irányítással
És mos pedig az Airborne: bár még mindig az elsõnél tartok, de ekkora ARCADE szagú játékot életemben nem láttam, na jó túloztam, erre ott van a BATTLEFIELD!
Szal ez a 2007-es év igen galád játékokat adott: egyedül a Graw2, meg a JE mondhatja magáról, h megérdemeltük. meg a tdu, BioS na és CRYSIS!!!!
a 2006-os év utolsó minõségi játéka a SCDA volt és a VEGAS.
Tavalyról tudnék mondani sok-sok hírneves, de ugyanakkor minõségi játékot, mint ellenben most, és már mingyá vége ez évnek is. márcsak a cod4 van meg a BiaHH, és a Witcher. Számomra nagyon kevés lesz az amit az év játékának mernék nevezni, talán a BiAHH-ban bízok... és talán neki is szánom. És bízok benne, h jól optimalizált lesz, nem mint ez!!
pedig nekem is 7300-as karim van, 1GB DDR ram, amd sempron 3000+
szal kész röhej, h mennyire is látszik a játékfejlesztõktõl, h arra ösztönzik az embereket, h már lassan 4 GB ramot vegyenek...😛PPPP qrvára idegesítõ ez!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Felraktam a demot haveromnál,a konfig bõven elég volt hozzá,
felinstalláltuk a physix-et,játékot elinditottuk,és a küldetés
elõtt lefagyott,le lett törölve,azután visszaraktuk megint nem
indult,a lényeg hogy mikor levettük másodszorra is a játékot,
gondoltam leszedem a physix-et is,de nem lehetett uninstallálni,
letöltöttem,egy uninstaller programot,az se tudta letörölni..
Manuálba kitöröltem a könyvtárat és minden fájlt.. \hiba volt\
De viszont megvan a teljes verzió,megint fel lett rakva a gépre,
de most meg physix hibája van,és megint nem indul..
Gondolom a manual törlés miatt,de a kérdés hogy hogyan tudnám
eltávolitani A rendszerbõl, a physix-et? A registry-bõl is kellene
kitörölni valamit? Vagy kellene vmi spéci uninstall program?
Segitsetek légyszives! Elõre is köszi!
De van egy 10-es listám ami a közeljövõben jön ki,és biztos rámegyek:
-Call of Duty 4
-Resident Evil 5
-Killzone 2
-Brothers in arms:HH
-Eight Days
-Uncharted
-Need for speed😛ro street
-Kane & Lynch😄ead Man
-Battlefield:Bad company
-Ultimate fighting
és majd a Black 2
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
De a grafika nagyon szép szerintem. Most késsel és villával nyomom végig.😊Remélem kiadnak hibajavitást meg pár új küldetést.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
http://csuknorisz.mybrute.com
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Igen.
Mindig így szoktam mondani!
Naés?!
😄
nekem is az a problémám és bekapcsoltam de ugyanaz nekem sp 1 em van-.
Hihetetlen, hogy a MoH nevet egy ilyen iszonyat silány játékkal alázzák. 😞
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
kb 30FPS-sel megy átlag,ez néha mint mondottam volt megröccen.
és ne ilyen kioktatós stílusban beszélj,thx,mert idegesít...:/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
fent a hazban van valami nagy zold doboz abba valami explosure aszittem volt valami koze hozza...
kulonben legnehezebb fokozaton nyomjatok ...elegjo igy..
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
szal azt a szar tiger tankot ami korbe korbe megy mi a raker nemtom kioffolni?
kiraly a gamma
hogyan tovább
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Nincs benne bug...
A németeknek baromi nagy a szókincsünk van. (Csak egy fél mondtatot tud mind... Ich habe...)
---
Engem személy szerint baromira felidegesített a játék.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Gondolom nem tudod mit jelent az hogy fps.
Így nem is tudod memmyi fps-sel megy, és mit jelent az optimizáltság.
úgyhogy optimizált(sztem) és nagyon szép
Easy-n rohadt könnyû, úgy semmi értelme, mert simán le tudod rohanni a katonákat.
Normalon, meg már taktikázni kell, fedezékekbe kell vonulni.
AZ utolsó pálya nagyon hosszú, és nehéz is lett, hála a Nazi Storm Elite katonáknak, akik Mg42-vel futkosnak.
majdnem 1 tár MP44 kell beléjük, vagy több gránát.
De még 1 Panzershreck (rakétavetõ) sem elég, mert kétszer kell beléjük lõni, hogy meghaljanak 😄
Jó rövid játék, 1 nap alatt ki is toltam.
EGyszer érdemes végigvinni, de többször nem.
Ebben is, mint a Cod3-ban hiányolom a téli pályát 😞
Ha törttel nem lehet majd multizni, akkor többet sztem nem játszok majd vele.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |