Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Nekem mondhat bárki bármit... mely szerint a MoH legjobb sorozata:
a MoHAA + Spearhead + Breaktrough!!!! Ez a legkirályabb részek. Olyan hangulata volt mint állat, az igaz, h akkor kis "nyálas" is voltam, lehet közre játszott az is (amúgy nem 23 vaok csak mellékesen, csak a kedvenc számom)
Már a PA-val is beköszöntek a hangulat lerombolásával... lásd eredményét: jött kiegészítõ hozzá? NEM! És miért? Egy részt: mert sokan xarnak találták, és legrosszabb controllja volt! xar irányítással

És mos pedig az Airborne: bár még mindig az elsõnél tartok, de ekkora ARCADE szagú játékot életemben nem láttam, na jó túloztam, erre ott van a BATTLEFIELD!
Szal ez a 2007-es év igen galád játékokat adott: egyedül a Graw2, meg a JE mondhatja magáról, h megérdemeltük. meg a tdu, BioS na és CRYSIS!!!!
a 2006-os év utolsó minõségi játéka a SCDA volt és a VEGAS.
Tavalyról tudnék mondani sok-sok hírneves, de ugyanakkor minõségi játékot, mint ellenben most, és már mingyá vége ez évnek is. márcsak a cod4 van meg a BiaHH, és a Witcher. Számomra nagyon kevés lesz az amit az év játékának mernék nevezni, talán a BiAHH-ban bízok... és talán neki is szánom. És bízok benne, h jól optimalizált lesz, nem mint ez!!
pedig nekem is 7300-as karim van, 1GB DDR ram, amd sempron 3000+
szal kész röhej, h mennyire is látszik a játékfejlesztõktõl, h arra ösztönzik az embereket, h már lassan 4 GB ramot vegyenek...😛PPPP qrvára idegesítõ ez!

Eagle16
Végigtoltam én is. Ezeket a storm elit-eket nemtom honnan szalajtották, de azért az durva hogy 3 fejlövés után halnak meg csak...nem volt rossz játék, de lehetett volna jobb is, és hosszabb is...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sziasztok!

Felraktam a demot haveromnál,a konfig bõven elég volt hozzá,
felinstalláltuk a physix-et,játékot elinditottuk,és a küldetés
elõtt lefagyott,le lett törölve,azután visszaraktuk megint nem
indult,a lényeg hogy mikor levettük másodszorra is a játékot,
gondoltam leszedem a physix-et is,de nem lehetett uninstallálni,
letöltöttem,egy uninstaller programot,az se tudta letörölni..
Manuálba kitöröltem a könyvtárat és minden fájlt.. \hiba volt\
De viszont megvan a teljes verzió,megint fel lett rakva a gépre,
de most meg physix hibája van,és megint nem indul..
Gondolom a manual törlés miatt,de a kérdés hogy hogyan tudnám
eltávolitani A rendszerbõl, a physix-et? A registry-bõl is kellene
kitörölni valamit? Vagy kellene vmi spéci uninstall program?
Segitsetek légyszives! Elõre is köszi!
Nevem senki
Ha kilõsz nehányat, máris kész a létszámleépítés DDDDD

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Winz
Az tény hogy eddig nem sok ütõs game jött ki rá,mondjuk 10-bõl 2 ami faxa (F1,Virtua tenis3)
De van egy 10-es listám ami a közeljövõben jön ki,és biztos rámegyek:
-Call of Duty 4
-Resident Evil 5
-Killzone 2
-Brothers in arms:HH
-Eight Days
-Uncharted
-Need for speed😛ro street
-Kane & Lynch😄ead Man
-Battlefield:Bad company
-Ultimate fighting
és majd a Black 2

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

szebb a grafika mint a Bioshocknak félelmetes és milyen lesz akor a CRYSIS bele sem merek gondolni

dienesoft
és a teljesítményét se használják ki.

és nincs rá jó játék

Neuman
Szóval kell az sp2, ahoz hogy tudjak játszani??
Valahonnan letölthetõ külön?

!!!HALA MADRID!!!

bladex
Na végigtóltam nehéz fokozaton. Így sem volt túl nehéz. Túl rövid lett.
De a grafika nagyon szép szerintem. Most késsel és villával nyomom végig.😊Remélem kiadnak hibajavitást meg pár új küldetést.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

oksa

http://csuknorisz.mybrute.com

Nagylaci
Az SP2 telepítése után természetesen minden marad úgy ahogy volt csupán néhány újdonságot fogsz tapasztalni. Fõleg a biztonsági központot...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

na jóvan akkor feltolom az sp 2 õt

norbi56
HELP 3935!!!

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Nagylaci
Az SP2 feltelepítésével általánosságban is nagy jót követsz el önmagad ellen mivel egy lényegesen kevésbé idióta operációs rendszer frusztrált tulajdonosa leszel általa.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

ha felrakom akor minden letörlõdik a C: rõl vagy minden marad a régi?

Punker
de értelmes ember felrakja hogy ne legyen szar az XP

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nincs a követelménybe hogy sp 2 kell...........

Evogordon
Na már csak az utólsó pálya van hátra de azt majd estére meghagyon 😊

jah, akkor bocs <#kuss> 😊

Nagylaci
😄
Igen.
Mindig így szoktam mondani!
Naés?!
😄

lakás? 😄

Nagylaci
Win XP SP2 nélkül = szép nagy lakás lósz@r...

Já, már a MOH sem a régi <#shakehead>

csá
nekem is az a problémám és bekapcsoltam de ugyanaz nekem sp 1 em van-.

Nagylaci
Bakker... Ha a "g" billentyût nyomogatod akkor váltogat a nálad levõ gránátok között! Lesz egy olyan mint valami gömb alakú fûszertartó. Na az kell a tankok ellen persze egy tankra olyan négy-öt simán elmegy.
Hihetetlen, hogy a MoH nevet egy ilyen iszonyat silány játékkal alázzák. 😞

Pont hogy a leírtak alapján kapcsold be, sp2-es xp-d van?
és drága.

de a ps3 szar...:/

Winz
Gyerekek ezért jó ha van otthon egy "fölös"PS3,az nem szaggat,nem kell gombozni,csak tolni <#ravasz1>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

hELP! 3872

tudom,hogy mit jelent az fps.
kb 30FPS-sel megy átlag,ez néha mint mondottam volt megröccen.
és ne ilyen kioktatós stílusban beszélj,thx,mert idegesít...:/

Punker
6-os gomb? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dobáld el az összes gránátodat. Az utolsó gránát, az nagyrobbanós. A dobozban van, de ha felveszed, nem látod h nálad van, azért dobáld el a több fajtát. (bár lehet h valamivel átlehet váltani)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

w77d
hát horror szarra sikeredett a hírével ellentétben

aha.. akkor tovabb dobalom mer nemcsinal semmit : )

fent a hazban van valami nagy zold doboz abba valami explosure aszittem volt valami koze hozza...

kulonben legnehezebb fokozaton nyomjatok ...elegjo igy..

Ez a játék egy WW II és egy Horrorgamma keveréke?<#crazya><#buck>

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Punker
a gamma gránáttal dobáld meg.

w77d
nem tudom...mindegyik játéknak muszály tiszta bugnak lennie ami Unreal 3 enginet használ???

lol ezt jol leirtam..

szal azt a szar tiger tankot ami korbe korbe megy mi a raker nemtom kioffolni?

kiraly a gamma

szal be akarom muntolni daemonba és leállítja a rendszerem, váratlan hibára hivatkozva!

hogyan tovább

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

tiger

raven87
Nagyon "fasza" játék lett.

Nincs benne bug...
A németeknek baromi nagy a szókincsünk van. (Csak egy fél mondtatot tud mind... Ich habe...)
---
Engem személy szerint baromira felidegesített a játék.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Prince of Máté
namár most neked mit jelent az hogy szépen megy?
Gondolom nem tudod mit jelent az hogy fps.
Így nem is tudod memmyi fps-sel megy, és mit jelent az optimizáltság.

hELP! 3872

itten olvastam,hogy mennyire szarul optimizált. na már most, a bátyám gépén( geforce 7300GT,1 giga ddr1 ram,1,6 ghz-s proci) és mediumon TÖKÉLETESEN megy,néha-néha egy kis röccenés(kb fél másodperc)
úgyhogy optimizált(sztem) és nagyon szép

az egész moh sorozat zenéje viszont nagyon jó! sztem a legjobb az Fps-ek között
Prince of Máté
Na én most toltam végig Normal fokozaton.
Easy-n rohadt könnyû, úgy semmi értelme, mert simán le tudod rohanni a katonákat.
Normalon, meg már taktikázni kell, fedezékekbe kell vonulni.
AZ utolsó pálya nagyon hosszú, és nehéz is lett, hála a Nazi Storm Elite katonáknak, akik Mg42-vel futkosnak.
majdnem 1 tár MP44 kell beléjük, vagy több gránát.
De még 1 Panzershreck (rakétavetõ) sem elég, mert kétszer kell beléjük lõni, hogy meghaljanak 😄
Jó rövid játék, 1 nap alatt ki is toltam.
EGyszer érdemes végigvinni, de többször nem.
Ebben is, mint a Cod3-ban hiányolom a téli pályát 😞
Ha törttel nem lehet majd multizni, akkor többet sztem nem játszok majd vele.

Gideon Wieth
ennyire szar a game? Pedig a demo nekem nagyon bejött... vagy olyan mint a DEMO? vagy rosszabb?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

norbi56
thnx ezt a hibát kiküszöböltem de amikor felrakja és rámegyek a finish-re nemrak ki ikont és amikor belépnék a mappába és nincs ott sehol nincs mi lehet a baj?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |