6840
  • grebber
    Becélzod az ellefelet és amikor tuti elfogod találni bejön kis piros + célkereszt vagy nemtudom mi a neve.Ha az nem jön be akkor hiába látod azt hogy célba vetted ellenfeled nem fogod eltalálni.
  • DarkSector
    Igen azok a körte gránátok!
    Ilyen fura kinézetük van, mint az UNICUM-nak...
  • DarkSector
    Piros baszások...
    Én nem láttam piros baszásokat....
    Nem vágom, mert én a Moh-ban is csak akkor látom az ellent, ha már elkezd lőni, vagy megnézem, hogy a társaim hová lövöldöznek....
    Vagy esetleg ha a térképre céloztál ezzel, akkor az meg olyan dolog, hogy én nem naon használok térképet, mert a társaimat kell csak követnem és ennyi....
    Mindig úgyis a csillagok felé mennek...
    Vagyis lehet hogy vannak jelek a térképen, de én nem szoktam nézni...mert úgy valóban gáz lenne...de majd megnézem, hogy hol vannak piros jelek...
  • fireball
    de má a köv pályán voltam, ott ne mvolt rakétavető,vmi szar gránátokkal sikerült felrobbantani végre:D
  • fireball
    megoldottam:D
  • grebber
    BS-ban nem csak akkor találod el az ellenfelet ha megjelenik egy kis piros baszás hanem ha célbaveszed már löheted is agyon nem kell holmi szarokra várni. De ha az neked jobb a te dolgod!
  • DarkSector
    Semmit...
    ez nem azért van, hogy ráderőltessem, vagy valaki másra, csak felraktam, hogy az is lássa esetleg, akinek nem megy mondjuk max-on, és nem érti, hogy miért vagyunk oda néhányan ezért a játékért....és hibái ellenére az irányítás sokkal jobb mint a Bs-nál!
  • DarkSector
    :D
  • grebber
    Már végitoltam mit nézzek rajta semmi extra!
  • Nevem senki
    Na ezért írtam, hogy engem csak a multi érdekel -baszás pont az nincs.
  • Nevem senki
    Nekem minden szart felpakolni eltartana egy teljes napig D, de pl. a MOHAA-ért újraraknám simán.
  • DarkSector
    Csak a darabokban vannak egy fehér lepedőszerüségen, és mikor odamész közel, akkor E-betüt nyomj, és a 4. vagy 5. darab után összeállít egy rLauncher-t!!!!!!
    Ház körül van mindegyik darab!
    Tetőn....Pálya szélén a keritésnél.....Kút mellett.....és még nemtuom hol....
  • Balumann
    hát akkor; spyware írtás, vírusírtás, regisztry tisztítás, minden gyanús programot kilősz a folyamatokba. Vírusírtókat, tűzfalat is kilövöd. Akár az explorer.exe -t is kilőheted amikor elindul a telepítő :D Esetleg ha már tettél fel ageia-s játékot, akkor töröld le a gépről.

Ezek után ha nem települ fel, jobb ha win reinstallig el is felejted, hogy felfog települni
  • gaspijoci
    Hali!
    A PCGURU magyar feliratos verziót igér. Tud erről valaki valamit?
  • MaxPayne
    De nehogy már újra rakjam ez a prog miatt az xp-t :D poénos vagy
  • Balumann
    a gránát gombját (G) nyomogatva váltogat közöttük
  • Balumann
    Milyen szerencse meg véletlen, hogy az ellenség elhelyezett direkt csak nekünk rakétavető darabokat, és be is jelölték a térképen, nem? :D
  • fireball
    grátáttal fel lehet robbantrani? hogy lehet váltani a gránátok közt?:D
  • Solid Snake
    Nahát ez meg milyen landolás volt katona? Megbukott, kivégző osztag elé idézem
  • fireball
    az az előző pálya volt,de ez a következő.. és voltam a csillagoknál amiket irt,de ott nem volt rakétavető...itt most ien romos házak közt vagyunk,és ez a buzi tank megy körbe körbe és nemtok micsinálni vele
  • romeozor
    a tankot gránáttal kell kinyírni váltogass a granyók közt és ilyen zacskó kinézete van. abból ráküldessz párat és kipurcan
  • DarkSector
    Nézd meg a környéken a legközelebbi kb 4 csillagot és mindegyik helyén egy alkatrész lesz!!!
    Ebből összerakhatsz egy rLauncher-t...
  • DarkSector
    Eszméletlen egyszerű!!!!!!
    Másik tűzfalat tölts le, mert a Windows saját tűzfala, az nem mondható igazán jónak...örülj neki, hogy nem kapcsol be!!!
  • fireball
    4.pálya elején mit kel csinálni,nemtom mivel lelőni a tankot,meg mutat vmi lőszeres ládához,azt kinyitom,de nincs benne semmi rakéta vető amivel letudnám lőni.. van vhl rakéta vető?
  • DarkSector
    Kicsit elbeszéltetek egymás mellett...:D
  • Balumann
    Nemhiszem, hogy túllehetne lépni. Egyetlen 1 megoldást látok, mégpedig windows reinstall. Az tuti megoldja a problémát.
  • scorpeeon
    Nemtom, de azzal jobban jársz ha azt be sem kapcsolod. Egy tűzfaltesztben az xp sp2 tűzfala messze az utolsó helyen szerepelt. 0 (azaz nulla) ponttal, vagyis minden lehetséges teszten a lehető legcsúfosabb módon megbukott.
  • DarkSector
    Szebb a RSVegas!!!!!!!!!!!!??????????
    ÉN NEM HINNÉM...
    Nézd csak meg:
    Airborne uccsó pálya!
  • romeozor
    admin fiókban vagy? nézd meg a services.msc-ben hogy ott engedélyezve van-e a microsoft tűzfal
  • MaxPayne
    De nem lehet feltenni a játékot ez a prog nélkül?
  • MaxPayne
    megpróbáltam azt is :(
  • Balumann
    Ezerszer leírtuk, eleve ahhoz account kell, hogy betudj lépni a multiplayer menübe, és még lan sincs a játékba.
    Valaki írta, hogy az első patchben lesz LAN mód a játékhoz, ha az bennelesz, akkor majd lehet Hamachi-val multiban játszani.
  • Balumann
    próbáld meg csökkentett módba feltelepíteni az ageia-t, mert lehet bezavar a telepítőbe egy program.
  • johneurope
    Sziasztok! Tud valaki egy működőképes megoldást az Airborne MULTIPLAYERES részére??(hatred verzió)Fontos lenne!
    Előre is köszi!
  • Nevem senki
    Sejtitek már mikor lesz multis patch, merthogy nemigeddenemdenagyonnem találok semmi infót
  • MaxPayne
    Valaki pls help #4388
  • norbi56
    miért nem engedi hogy bekapcsoljam???
  • tmisi
    Ja hogy a Bioshock??? Bocsi, azthittem a Moha. Akkor szar a verziód, a LOLCATS-nak 6 cab fájlla van. :D
  • tmisi
    Akkor sehogy.
    Hmm.
    A rohadt életbe. Az EA rájött a trükkre és így baszik ki velünk. XDDDD
  • Geroka16
    köszi