6840
  • tommyg
    jó most nem regelek azér hogy leszedjem a végigjátszást :)
    mondjuk amúgy se kell
  • Balumann
    Hát nem hallottam még 1 dicséretet sem a multiról. Nemhiszem, hogy olyan jó lenne a multija, hogy történelme kerülne vele, főleg, hogy csak 6 pálya van, ebből 2 az allied asaultból lett átportolva...
  • Soldiers
    itt van a végigjátszás
  • priluki
    Sztm a multi miatt csinálják rövidre a játékok single részét,manapság mindenki azt monsja a multi a lényeg... nyomnak egy kis single-t a z izelitö kedvéért aztán csá.lásd a Bioshock,nincs benne multi de elég hosszu,hozzáteszem lehet a multija nem nagy durranás az Airborne-nak de azért meglesném,egyépként nekem azért tetszett!
  • Wheeler
    Miért is?:P
  • Punker
    valamit elírtál.
  • throne
    ja mondjuk ebben van valami
  • Wheeler
    Sziasztok!

Akinek esetleg szüksége lenne egy magyar nyelvű végigjátszásra, az itt talál:

Végigjátszás
  • bakvarnyu
    ehh, már legalább 4 éve van.
    eddig minden hozzászólása hülyeség volt =)
  • Punker
    6600GT még nem tudta a 3.0-át????? a demot azzal nyomtam még, és az nem 2006-os kártya :)
  • Pacal17
    GF 7600 GS ruz
  • Balumann
    végülis igazad van, ha már egyedül a grafika az ami viszonylag jó, akkor inkább akadjon, de szebb legyen
  • Balumann
    motion blur, meg olyan effektek amiktől szebbnek tűnik a kép ^^
    anisotrophicus szűrésre meg ha Ati kártyád van, akkor a Control Centerbe van róla kép, hogy mit csinál. Ha esetleg nem ati-d van, akkor:
    2x-es, 16x-os
  • Pacal17
    Kit érdekel a 15 FPS ha maxon van minden a felbontás van csak 1024 en, és KIBASZOTT GYÖNYÖRŰ
  • Prince23
    2006 óta, legalábbis
  • Punker
    hány éve jöttek ki a 3.0-ás kártyák???
  • bakvarnyu
    Ez nem így van ez nem a WOW, lehet pont az a érdekük, hogy ne menjen 2.0-val mert ezért lóvét kapnak a hardvergyártóktól. Így kénytelen az ember cserélni.
  • Danecay
    Hi!

A beállításoknál a teljes képernyős hatások mit takarnak, mert olvastam itt is hogy volt aki kikapcsolta mert a mellett, hogy fogyasztja az FPS-t még zavaró is. Én első körben az teljes képernyős élsimításra gondoltam volna, de mivel ilyen nincs a játékban ezért ez kapásból ugrott. Lehetne még mondjuk anizó szűrés, de abban meg nem tudom mi lenne a zavaró, sőt. Szóval mit takarna ez?
  • throne
    Szerintem érdekük, hiszen többen vennék meg úgy a játékot, ha azoknak is futna, akiknek nincs erőművül, mint pl. nekem...
    Lásd: CoD2
    Gyengébb gépűeknek: Dx7
    Erősebb:Dx9
    Itt is lehetne simán olyat csinálni sztem, h pixel shader 3.0 + ilyen hülyeségeket kiveszik, vagy úgy +csinálják, h pixel shader 2.0-t támogató karikkal is lehessen játszani... Szerintem egyszerűen csak lusták voltak, gyorsan összecsapták(lásd: rövid játékidő, mondjuk ezt nem tapasztalatból írom), és kiadták h kaszáljon az EA..
  • shaba23 #4699
  • Djemba
    rövid nagyon kár érte
    medal 1 az nagyon hoszú volt azóta csak rövid mind még a pacific assault vol szenem hosszú
  • Prince23
    Nekem is ezt csinálja a Bionál, de érdekes, h az airnél nem csinálta ezt...
    most mejek megnézem a biot
  • LoVePrOgReSSiVe
    Vki segitsen pls! mikor az első pályát betöltöm,az ejtőernyőtraining után , egyszerüen kifagy.Ráadásul ez van a Bioshocknál is.ott is az első pálya.
    mit tegyek?könyörgöm segitsetek mert végülis azért vettem uj konfigot, h menjenek az ujjab játékok. :S

a gépem:Asus M2N alaplap
    AMD X2 4200+ proci
    Gigabyte Geforce 8600GT 256mb gddr3
    Kingmax 1Gb 667Mhz RAM
    Szerintem nem fogják, nem ez az érdekük :(
  • throne
    Remélem a CoD4 és BiA:Hell's Highway-t jobban optimizálják a fejlesztők gyengébb gépekre is....
  • Gubberx
    na ezt még nem próbáltam, ha hazaértem meglesem
  • KranaZoli #4692
    And ha átléped és rögtön az első küldit kezded traning nélkül?!
  • KranaZoli #4691
    Nem, ATI-ból csak az X1300-astól.
    Szerintem a Tied nem tudja a Pixel Shader 3.0-t.

Nézd meg esetleg a karid weblapján, hogy miket támogat...
    (csak 1 5let :)
  • Gubberx
    Tényleg benne maradt az újraindulás után bemountolva, sikerült is felrakni, crack-eltem, elindul :) Megcsinálom az első training ugrós részt, majd 5 percig tölti a kövi pályát és ott mindíg újraindul... :S
  • pajti
    Mitől lehet az hogy lefagy indításkor? Tegnap még ment...
  • Boyz
    Hello

Nekem olyan gondom van hogy felment a játék de mikor indítom kiírja h nem támogatott videokártya pedig az x1200-at elvileg támogatja. Valaki tudna segíteni
  • Punker
    pacific-ra is azt mondtuk jön majd a kieg azért kevés a pálya, hol vannak?
  • KranaZoli #4686
    Hi!

Pár nap kihagyás után itt a fórumon és pár napos játék után, nincs időm, de kedvem visszaolvasni most régebbi hozzászólásokat, de szerintem teljesen elégedettek lehetünk ezzel a gammával. Olvastam olyat, aki végigtolta és törölte :o

Én kezdettől fogva expert-ben nyomom, most az uccsó pályán vagyok. Náha eszem-f*szom elállt a játéktól, a grafikától és attól az új megoldástól, hogy bárhol leesve el lehet kezdeni a gammát egy chackpoint után. Ha nem az alsó bejárat, majd fölülről :) stb... Sorolni lehetne az újdonságokat, amiket ez az új rész hozott.

A túl kevés pályáról, meg annyit, hogy remélem ez a MOHA sem lesz kivétel azon MOHA játékok alól, amikhez ne jelenne meg újabb pálya, újabb pályák... (remélem, hogy vannak küldik, amik ott vannak már a mikulás zsákjában, csak még nem vették elő :)

Összességében szerintem nem lehet okunk panaszra.

Ami Nekem nem tetszik és nem tudom minek kellene ahhoz történnie, hogy egy háborús játékban legyen vér. Nem csak egy piros pötty, hanem vérben úszó pályarészek és szakadó testek, nem csak egészben repülő babák :(
    Pöcsöm kivan a cenzúrával és azzal, hogy így nagyobb tömegeknek lehet eladni a gammát. Jó lenne ha úgy kezdődne, hogy:

- Blood
    - Violence
    - stb....
  • STFU
    x1950 ha nem fontos a dx10, legjobb vetel meg mindig
  • Dante73
    Abból kiindulva, hogy a TDU-hoz fél év után jött ki az első pecs, (pedig eléggé bugos volt) Nem jött ki az igért carpackok közül egysem, mi több, még mindig nem lehet 100% ot elérni a játékban, mivel az online részből hiányzik egy kicsike, itt sem számitok sok jóra... Tudom EA nem atari, de sajnos ebbe az irányba mozdul a pc-s játékpiac. A konzolosokról sokkal több bőrt lehet lehúzni, és még örülnek is neki... (Konzolra vannak FIZETŐS carpackok a TDU-ban...)
    Konzolra áttérni sosem fogok, úgyhogy lassan lemondhatok (lemondhatunk?) a játékról.

Dante.
    Attól függ mit jelent az árban sem rossz? Mennyi pénzt szánsz rá?
  • Prince23
    Geforce 7*** valamelyik sorozatot... a 8-asok drágák..
    jah és a SM 3.0 alap!
  • RMadrid
    sziasztok. Most akarok majd venni videókártyát és azt szeretném megkérdezni hogy milyet lenne érdemes venni ami árba se rossz, pls help.
  • Soldiers
    hát mindegy majd kiderül
  • gabi89
    Nem lehet és később se valószínű se ASE se Xfire nem fog találni szervereket egyenlőre de később is szerintem ha lesz végre LAN mód akkor talán hamacin lehetne de kérdés lesz-e lan mod ? (elvileg igen de gyakorlatilag hát nem tudom)