6840
  • Prince23
    Ámen
  • tommyg
    inkább maradj csendbe
  • Rooalnd
    Erre az egészre csak annyit tudok mondani, hogy szopjanak le az EA emberei,fejlesztői és mindenki aki részt vett a MOH:A fejlesztésében
  • macskássy
    hi,van tőrténelem bene,: 2wh .Játcvottam vele 4órát
    repcsikbül kel kiúgrállni.europa , nagzvárossaiba.
    kírály agamme
  • tommyg
    lol
  • Rooalnd
    f*szom eddig majdnem az öszzes MOH-val játszottam már nem akarom letörölni ha már leszedtem egy jó progival
  • tommyg
    ez is igaz :)
  • Balumann
    egyébként hidd el, sokat nem veszítesz, ha nem játszol evvel a játékkal...
  • tommyg
    nem adunk, töröld!
  • Balumann
    kérdezd a játék fejlesztőket ^^
  • Rooalnd
    Vagy inkább letörlöm a ge*ibe
  • Rooalnd
    Adtok rá pénzt?????????
  • tommyg
    veszel egy shader 3.0-át használó kártyát
  • Balumann
    Most jutottam el odáig, mikor a vonatból kiszáll a vonatból az a terminátor machinegunnal golyóálló mellénnyel. Nah hát most kezd elegem lenni a játékból. Rendbevan, hogy mellény van rajta, dehát milyen maszk az a 2. világháborúba, ami golyóálló?! Hát nemigaz, hogy 2x fejbelövöm távcsövessel, és még utána majdnem fél tárat belekellett lőnöm, hogy meghalljon.
    Ez a játék mostmár tényleg csak negatív élményeket fog bennem hagyni, és az biztos, hogy ha átviszem, letörlöm és soha többet nem fogok vele játszani.
  • hungaro
    videó kártyát cserélni
  • Rooalnd
    Sziasztok!Lenne egy kérdésem egy hibaüzenettel kapcsolatban.
    A hiba üzenet a köv.:"Videókártyád nem támogatott."
    Na ekkor mit lehet csinálni??
  • w77d
    nincs története! én azok táborát erősítem, akik szerint elcseszett egy játék lett, bármekkora híre volt!!
  • Prince23
    Egyszóval: ez olyan mint a Battlefield
  • Nagylaci
    Valamit meséljetek már nekem a játék történetéről mert úgy tűnik én kihagytam valamit. A történelemmel meg ne tessék jönni mert ezek a pályák ugyan akárhol is játszódhatnának. Azér' mer odaírják az elején, hogy ez itten a Mrket Garden attól már története is van neki?! Ennyi erővel az aknakeresőnek is király története van!!!
  • Balumann
    Inkább úgy lehet mondani, hogy történelmi helyeken lehetett részt venni, de játékban nem volt folyamata, ledobtak aztán csináld meg a feladatokat és kész. Míg CoD 2-be játék közbe történtek a dolgok, volt folyamata, vagy hogy lehet mondani.
  • Kicsimix
    Volt tortenet de jobban tetszett volna ha az egesz osszefuggo lett volna es nem osszevissza helyszineken :)

Eleg sokat snippereztem fentrol enis bar ez inkabb a varsity-n volt jellemzo ott eleg ovatossan kellett kozlekedni ..legtobbszor bar-al nyomtam..
  • gabi89
    Nem volt történet? Hát szerintem volt mert úgye a történelem nagy bevetésein vehettünk részt és nem kitalált bevetések voltak.. ennyi bőven elég volt sztorinak egy II.vh-s játékban COD-ban sem volt nagyobb sztori szerintem.Market Garden (nijmegen) nagyon bejőtt amúgy :) Város közepéna templomra volt érdekems ugrani ott lekapni a csávot majd onnan osztani a népet később meg lejönni.
  • Eagle16
    Rányomsz hgy mount, restartol, utána viszont benne marad a virtuálisba, szóval meg tudod nyitni.Nekem legalábbis berakta a restart ellenére is.
  • romeozor
    az ilyenektől ments meg minket uram

@#4605: nekem is részem volt ebben a mókában, de én dokumentáltam is :) ha hazaértem felrakom valahova
  • Gubberx
    Az oké is lenne de még mielőtt megnyithatnám a dvd-t ujraindul a gép, ahogy betallóztam az image-t a deamon-ak rögtön
  • Eagle16
    Hát ez...
  • Vinsanity15
    Fent van az SP 2 .
  • macskássy
    hi,megkel mongyjam ez a gamm-e a világon, a legjob.amivel jáctotzam.Mer Katonákal kellmeni bene,
    .ha meglönek újjraéledsz bene.Megjó fegyók is vanak jó célzásal-
    Meg SZétlötem annyyi németet bene.
  • Shep
    sp2 akart lenni
  • Eagle16
    Ne az autorun-t indítsd, hanem a nagyobbik setup.exe-t. (~300kb-os)
  • Shep
    rakjál fel xp2-t
  • Vinsanity15
    Szasztok, mér van az h inditani akarom az installt és kiugrik rögtön a win ből és kiirja h végzetes kritikus hiba vagy mi ?
  • tommyg
    print screen
  • Dante73
    Az első pályán van egy torony, a központi épület melett. Felmentem, és leszedtem a két csókát, aki bentvolt. Egyik a másodikon, másik felső szinten. A felső leesett, de az ingujja beakadt. Vagy 3 méteresre nyúlt a karja és ott himbálódzott, sajnos nem ment a fraps, pedig érdemes lett volna lekapni. Akkorát röhögtem, mint annak a rendje. Próbáltam átlőni a karját, de hiába... Kár az ilyen bugokért, kicsit elviszik a hangulatot burleszk irányba, de ettől még tetszik a játék összeségében.

Dante.
  • Kicsimix
    Sztem qva jovolt ez a game... Szep jatek igenyes...Nalam nemnagyon jottek ezek a bugok elo amiket felsoroltak paran..A varsity es a flakturm eleg huzos palyak voltak es szerintem legnehezebb fokozaton az ai sem volt annyira szar..

igaz hogy 6 palya volt csak, de azok jo nagyok voltak nemhiszem ,hogy a regi jatekokban lettek volna ekkora palyak...

osszesegeben nekem tetszett vegulis...
    - lehetett volna valami tortenet talan ennyi ami hianyzott..
  • Prince23
    Semmivel sem gyorsítaná a vga-mat, szal nem szedem le. Amúgy is ez a driver (94.24) 2007 may 31-ei, ami most fenn vam a gépen.
  • Shodan
    nekem unleashed, ugyanez most szedem hatredet.
  • Gubberx
    thx kipróbálom
  • Nagylaci
    Akkor szedd le az új drivert! :)
  • LackoMester
    Alcohol 120-és menni fog