6840
-
#4638 Ámen -
#4637 inkább maradj csendbe -
Rooalnd #4636 Erre az egészre csak annyit tudok mondani, hogy szopjanak le az EA emberei,fejlesztői és mindenki aki részt vett a MOH:A fejlesztésében -
#4635 hi,van tőrténelem bene,: 2wh .Játcvottam vele 4órát
repcsikbül kel kiúgrállni.europa , nagzvárossaiba.
kírály agamme -
#4634 lol -
Rooalnd #4633 f*szom eddig majdnem az öszzes MOH-val játszottam már nem akarom letörölni ha már leszedtem egy jó progival -
#4632 ez is igaz :) -
#4631 egyébként hidd el, sokat nem veszítesz, ha nem játszol evvel a játékkal... -
#4630 nem adunk, töröld! -
#4629 kérdezd a játék fejlesztőket ^^ -
Rooalnd #4628 Vagy inkább letörlöm a ge*ibe -
Rooalnd #4627 Adtok rá pénzt????????? -
#4626 veszel egy shader 3.0-át használó kártyát -
#4625 Most jutottam el odáig, mikor a vonatból kiszáll a vonatból az a terminátor machinegunnal golyóálló mellénnyel. Nah hát most kezd elegem lenni a játékból. Rendbevan, hogy mellény van rajta, dehát milyen maszk az a 2. világháborúba, ami golyóálló?! Hát nemigaz, hogy 2x fejbelövöm távcsövessel, és még utána majdnem fél tárat belekellett lőnöm, hogy meghalljon.
Ez a játék mostmár tényleg csak negatív élményeket fog bennem hagyni, és az biztos, hogy ha átviszem, letörlöm és soha többet nem fogok vele játszani. -
#4624 videó kártyát cserélni -
Rooalnd #4623 Sziasztok!Lenne egy kérdésem egy hibaüzenettel kapcsolatban.
A hiba üzenet a köv.:"Videókártyád nem támogatott."
Na ekkor mit lehet csinálni?? -
#4622 nincs története! én azok táborát erősítem, akik szerint elcseszett egy játék lett, bármekkora híre volt!! -
#4621 Egyszóval: ez olyan mint a Battlefield -
#4620 Valamit meséljetek már nekem a játék történetéről mert úgy tűnik én kihagytam valamit. A történelemmel meg ne tessék jönni mert ezek a pályák ugyan akárhol is játszódhatnának. Azér' mer odaírják az elején, hogy ez itten a Mrket Garden attól már története is van neki?! Ennyi erővel az aknakeresőnek is király története van!!! -
#4619 Inkább úgy lehet mondani, hogy történelmi helyeken lehetett részt venni, de játékban nem volt folyamata, ledobtak aztán csináld meg a feladatokat és kész. Míg CoD 2-be játék közbe történtek a dolgok, volt folyamata, vagy hogy lehet mondani. -
Kicsimix #4618 Volt tortenet de jobban tetszett volna ha az egesz osszefuggo lett volna es nem osszevissza helyszineken :)
Eleg sokat snippereztem fentrol enis bar ez inkabb a varsity-n volt jellemzo ott eleg ovatossan kellett kozlekedni ..legtobbszor bar-al nyomtam.. -
#4617 Nem volt történet? Hát szerintem volt mert úgye a történelem nagy bevetésein vehettünk részt és nem kitalált bevetések voltak.. ennyi bőven elég volt sztorinak egy II.vh-s játékban COD-ban sem volt nagyobb sztori szerintem.Market Garden (nijmegen) nagyon bejőtt amúgy :) Város közepéna templomra volt érdekems ugrani ott lekapni a csávot majd onnan osztani a népet később meg lejönni. -
#4616 Rányomsz hgy mount, restartol, utána viszont benne marad a virtuálisba, szóval meg tudod nyitni.Nekem legalábbis berakta a restart ellenére is. -
#4615 az ilyenektől ments meg minket uram
@#4605: nekem is részem volt ebben a mókában, de én dokumentáltam is :) ha hazaértem felrakom valahova -
#4614 Az oké is lenne de még mielőtt megnyithatnám a dvd-t ujraindul a gép, ahogy betallóztam az image-t a deamon-ak rögtön -
#4613 Hát ez... -
#4612 Fent van az SP 2 . -
#4611 hi,megkel mongyjam ez a gamm-e a világon, a legjob.amivel jáctotzam.Mer Katonákal kellmeni bene,
.ha meglönek újjraéledsz bene.Megjó fegyók is vanak jó célzásal-
Meg SZétlötem annyyi németet bene. -
#4610 sp2 akart lenni -
#4609 Ne az autorun-t indítsd, hanem a nagyobbik setup.exe-t. (~300kb-os) -
#4608 rakjál fel xp2-t -
#4607 Szasztok, mér van az h inditani akarom az installt és kiugrik rögtön a win ből és kiirja h végzetes kritikus hiba vagy mi ? -
#4606 print screen -
#4605 Az első pályán van egy torony, a központi épület melett. Felmentem, és leszedtem a két csókát, aki bentvolt. Egyik a másodikon, másik felső szinten. A felső leesett, de az ingujja beakadt. Vagy 3 méteresre nyúlt a karja és ott himbálódzott, sajnos nem ment a fraps, pedig érdemes lett volna lekapni. Akkorát röhögtem, mint annak a rendje. Próbáltam átlőni a karját, de hiába... Kár az ilyen bugokért, kicsit elviszik a hangulatot burleszk irányba, de ettől még tetszik a játék összeségében.
Dante. -
Kicsimix #4604 Sztem qva jovolt ez a game... Szep jatek igenyes...Nalam nemnagyon jottek ezek a bugok elo amiket felsoroltak paran..A varsity es a flakturm eleg huzos palyak voltak es szerintem legnehezebb fokozaton az ai sem volt annyira szar..
igaz hogy 6 palya volt csak, de azok jo nagyok voltak nemhiszem ,hogy a regi jatekokban lettek volna ekkora palyak...
osszesegeben nekem tetszett vegulis...
- lehetett volna valami tortenet talan ennyi ami hianyzott.. -
#4603 Semmivel sem gyorsítaná a vga-mat, szal nem szedem le. Amúgy is ez a driver (94.24) 2007 may 31-ei, ami most fenn vam a gépen. -
#4602 nekem unleashed, ugyanez most szedem hatredet. -
#4601 thx kipróbálom
-
#4600 Akkor szedd le az új drivert! :) -
#4599 Alcohol 120-és menni fog