6840
-
#4678 teljesen egyetértek veled! -
#4677 Ezt írtam én is, nem régebben... tipikus letöltős cuccnak elmegy.
Na de: ha nem ez lenne a címe a gémnek, akkor még elfogadnánk, de a medal of honor az medal of honor HAGYATÉKKAL rendelkezik, tudván azzal, h medal of honor címmel jött ki... azért jóval többet várunk...überterminátottól nem is beszélve:SS
Ez a játék NEM követte hűen a medal of honor színvonalát, helyette csak tovább rontotta a moh DÍCSŐ színvonalát! Én nem is tekintem moh hagyatéknak" ezt a névtelen játékot.
Ki kén találni egy címet ennek a játéknak, na úgy jó vón XD
Sry, h csak rooszat tudok írni még mindig róla... de ez NEM moh!!! -
#4676 van egy olyan program hogy all-seing eye azon nem lehet még nyomni multiba? -
Rusy #4675 végigvittem normál szinten, elképesztően rövid, pofátlanság, rámentem a multira, és látom csak neten lehet nyomni, kíváncsi voltam felmentem a cd galaxis honlapjára, a magyar verzióért 12 rongyot kérnek, na ez nagyon durva szerintem, max 2 ezret adnék érte a single miatt, esetleg 4 ha nyomjuk neten de 12? Azért felébredhetne az ea -
#4674 hopp, -állandóan -
tpM #4673 Túl halkak, azért nemhiszem, hogy igazából az Stg meg BAR ilyen erőtlen hangot adott (tudom, hogy felvett hangok de akkor is) -
#4672 nembaj a cod2 veri az airborne-t tán még az 1 is:D:D
a 4-ről má ne beszéljünk -
#4671 Hát, a hangok azok tényleg jók. De pl. a CoD 2 -ben sem voltak rosszabbak... :-/ (sry hogy állandóan evvel jövök állandóan) -
#4670 vélemény:
nem vártam sokat a játéktól, mivel EA-játék, meg amúgy is MOH-sorozat
(szóval arcade, bugos stb)
a grafika jó, de semmiképp sem kiemelkedő-néhol gyönyörű, néhol ronda
a fegyverfejlesztésnek nemtom mi értelme volt, ebben a formában elég dedós ötlet-az überkatonákról nem is mondok semmit:)
az AI néha jó, de inkább bugos és nevetséges (meg azok a mozgások..)
ami miatt viszont érdemes végigjátszani, azok a hangok
ez egyszerűen elképesztő ami a hangszórókból jön...ilyen még tényleg nem volt játékban
szóval szerintem egy elég gagyi játék, de a hangulata mégis megvan valahogy
nekem azért tetszett így is:)
bár én kb ezt vártam
-
STFU #4669 pedig fps-em van boven, de kiproblom majd. pontosannem tod mit kene levenni? -
#4668 ennél biztos jobb lesz, mondjukennél mi nem jobb?? -
#4667 vedd lejjebb a grafikát. -
#4666 vagy nem... -
#4665 Ez borzaszto rovid volt, valamint egy kisse osszecsapott hangulata volt.
Voltak benne jo reszek is..
Na majd a COD4! -
STFU #4664 mi a megoldals arra, ha sok general protection faultom van? nem birok vegigvini 1palyat se, folyotn kifagy. aztan, ha gyorsan lovok a garand al nincs hangja, habar ez a bioshock ban is volt, hogy elmegy vmi-nek a hangja ha bejon vmi mas hang. de miert adjak ki igy -
#4663 az rgész szar, bánhatja aki előrendelte -
#4662 vége-ennyi volt,a Flakk tornyos rohangálás naon szar vége lett... -
#4661 mármint a kocsiban volt kb. 2 méter hely, de biztos ti is emlékeztek mekkora volt az a vagon. És direkt odadobtam amerre elhúzódott! -
#4660 Amelyik pályán azok a terminátorok is jönnek, ilyen magason lévő sinen, a kocsiba volt a távcsöves. Kb. 2 méter volt azon az oldalon a hely. Bedobam oda a gránátot, robbant is, de az ellenség nem halt meg. Bedobtam egy ilyen unikumgránátot, de azt is túlélte. egyébként meg távolabb lévő ellenséget eleve nem sikerült gránáttal kiszednem, csak akkor mikor 6-7 méterre előttem fedezékbe lévő ellenségekhez dobtam, akkor szokott 1-2 emberke repülni tőle (de aki már 30 centivel odébb van annak a haja szála se görbül). Annyira értelmes ^^ -
#4659 meg elhajintom a gránátot oszt repül össze vissza...a codba legalább oda repül ahova dobom
egyszer mohába elhajintottam egy gránátot megáltam várom hogy robbanjon sehol semmi elindulok bámmm oszt én haltam meg pedig kurvára nem oda dobtam ahol robbant :D:D:D fos -
#4658 ja, elég csak 2 nagygránát, meg pár fejlövés hogy meghaljanak?
A gránát eleve olyan értelmes a játékba, 2 méterre van, meg se sebez senkit. Ráadásul többször is észrevettem, hogy belerohannak és semmi bajuk nem lesz :S -
#4657 hali!
egy láma kérdés:
a setupban a mintázat megjelenítése mit takar pontosan? -
#4656 a tankelhárító gránátból 2-3 darab + 1 tár az SGT44-ből aztán fekszenek is
ha meg messziről jól célzol 5-6 fejlövés azt megis feküdtek
6 pályán a kontrol teremnél mind 2-őt úgy nyírtam ki hogy nem is lőtt rám :) -
#4655 Nah igen...a terminátorok...engem is nagyon felidegesítettek...főleg hogy néha 2-3 is jön egymás után. -
#4654 Inkább ne... -
#4653 macskássy plz írj még vmit -
deph #4652 Ja megvan, csak ki nem ütötte a szemem :-)
Az oszlop betakart. -
#4651 Nem, belül a toronyba a legalsó szinten ahol az nagy csata volt. -
deph #4650 Ott ahol kívül az állványok vannak?
Egyébként németül Flakturm. :-) -
#4649 Van egy kis lift a löréses részbe ahonnan kilödöztek a németek a lőrések második emeletén lehet beszálni. Nem Flaktower a neve? -
deph #4648 Hi!
Ha valaki végigjátzotta segítsen legyen szíves!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Falkturmon hol a farncban van az Ammunation storage, mert nem tudok oda lejutni? Lejjebb van, mint a bejárat, de onnan lefelé nem tudom hol heet lemenni.
Előre is kösz a segítséget.
-
#4647 Battlefieldet ne merd egy oldalon említeni ezzel a gémmel.
Az meg már más téma, hogy a Battlefield csak annyiban hasonlít ehhez, hogy FPS.
A két játék tök más. -
#4646 értékelésem 2/10
nincs kedvem medgmagyarázni se... -
#4645 Ez fájt xD -
#4644 Én meg nem tudom.Van ami tetszik benne van ami meg nagyon nem.
Ami tetszik az a hangulat engem megfogott a sok marhaság ellenére is :) meg a grafika se rosz.Ami nem tetszik az a fegyver upgrade hát az kész :( mp44-en távcső :( dobtáras Thompson extra zoom a Bar-on hát ezek nagyon nem valós dolgok amik rontják a játékot rendesen na meg úgye marha rövid és az AI b*lfasz még a legnehezebb szinten azért nehéz mert golyóálló mellény van rajtuk :D -
#4643 Jézusom... -
#4642 ez hülyeség, nem fogja megoldani a problémát, nekem geforce 6200 van shader model 3.0-val eddig minden játék futott gond nélkül, első az airbone ami kivágta nekem a nem támogatott üzit, aztán utánanéztem, és azt irták h 'a kártyák nem tudják az optimális teljesítményt nyújtani a játékhoz' és ezért geforce 6600 alatt semmien geforce-on nem indul el a játék.. atinál meg ha jóltom x1000 szériától indul el.. de ez nem tuti. Viszont ha lenne vmi javítás mint pl a bioshockhoz volt a shader model 2.0-val rendelkezőknek azt szivesen fogadnám, mert szeretném legalább a demót kipróbálni... -
Rooalnd #4641 a törlés
-
Rooalnd #4640 Most jön a kedvenc mozdulatom -
Rooalnd #4639 oks de naon idegesít