6840
  • DarkSector
    Neked is köcce!
  • DarkSector
    Köcce nagyon....
  • Balumann
    Swat4 és kiegészítője ami jó még coopba
    A joint operationsnak is nagyonjó a coopja (feladatokat kell csinálni, és írtani a botokat), de most nem akarok itt erről írni.
  • shaba23 #4515
    azért az elég vicces egy háborús FPS-nél, hogy a vége felé közeledve az nehezíti a játékot, hogy egy-egy ellenfélbe egy egész tár kell...
    mint valami szörnyes cuccba...köcsög golyószórós elitnácit nagyon jól kiképezték
  • Nagylaci

Serious Sam 1 és 2
    Will Rock
    Ghost Recon
    Joint Operations
    Close Combat: First to Fight
    Lord of the Rings: Return of the King
    Judge Dredd: Dredd vs. Death
    Deady Dozen 2: Pacific Theater
    Line of Sight: Vietnam
    No One Lives Forever 2: Spy in Harm's Way
    Star Wars: Battlefront
    Men of Valor

Nem mind FPS de asszem' mindben van LAN -os co-op is!
  • DarkSector
    Huh ez gázos...
    Én valami single cuccos coop verziójára gondoltam...
    A RBSV-ról tudom, hogy megy hamachi-n, de nekem egy pindurkát gyengébb grafikáju cucc kéne, mert havernál nem megy a játék...X300-ason...
  • Balumann
    Rainbow Six vegas, ghost recon advanced warfighter 1 és 2, Joint Operations, Serius sam-ba is van úgytudom
  • DarkSector
    Jah hülye vagyok télleg, de én azé kiváncsi lennék arra a régi progira is... asszem szoftverbázisról szedtem....
  • Balumann
    Én nekem a HyperSnap DX megy mindig, az a legjobb sztem képek készítésére, és jól beállítható (akár képek automentése, gombok, minőség, stb.), és mentés előtt akár még szerkeszteni is lehet!
  • Nagylaci
    A Fraps tudja ezt a funkciót is!
  • DarkSector
    OFF
    Kéne nekem coop módos játék, ha tud valaki ilyen fps-ről, akkor az kérem szóljon!!!
    ON
  • DarkSector
    Iszonyat cool!!!!!
  • Nagylaci

A gigaszar szívenütött. Dolgoztam rajta még öt percet. Remélem most már nehéz kiszúrni a változtatásokat még a kukacoskodóbb fajtának is... :D
  • DarkSector
    Igen namost pont én is most keresek egy progit, ami nekem régebben megvolt, hogy ha megnyomom a printSCR gombot, akkor a következő lenyomásra nem csak az utolsót jegyzi meg, hanem az összes képet lementi, és elraktározza, amikor menyomom a gombot...
    Csak nem tuom a progi nevét....
  • Nagylaci
    A vágólapra (clipboard)... :D
  • tommyg
    paint->szerkesztés->beillesztés
  • Hardstyl3r
    akkor hova teszi amit lementek??
  • tommyg
    prt scr-el mindenhonnan lehet
  • Hardstyl3r
    tudna segíteni valaki hogy lehet képet lopni a játékból?? f12vel nem lhet se prt scr
  • tommyg
    hallod szerintem te vagy a gáz hogy komolyan gondoltad azt ami írt...
  • DarkSector
    Így tán megérted, hogy nem rajtad viccelődik...!
  • NeBby
    Annyi , hogy nem 2020 ban játszódik (vagy mittomén) , de tök ugyanaz + 1-2 újítás ,hogy késsel , meg csípőfogóval kihámozza magából a golyót , de amúgy Far Cray 2 jobb mint Crysis , azt elismerem!
  • DarkSector
    Nem van sima gránát, az amiből kihúzza a reteszt....
    Akkor van egy hosszúkás, amit megteker az alján...Na ezek alapok...
    És van később egy extra körte alakú...ami valami foldönkívüli izére emlékeztet....
    Mint egy unicumos üveg....
  • Balumann
    hát azért nagyon nem :-)
  • Nagylaci
    LoL.
    Sőt!
    LLLLooooLLLL.
    Csinájjá' te jobbat 5 perc alatt... :D
  • NeBby
    FarCry 2 ugyanaz lényegében!
  • AntiHero
    Sose nem jött be nekem a crysis túl szar:D Nem szeretem az ilyen FPSeket:)

Akkor inkább Far Cry2:)
  • Nagylaci
    Nem gamma hanem gammon, de tökmindegy.
  • NeBby
    LOL!
    Ez egy gigaszar PS munka , láccik , hoyg csak átszínezték az eredeti fejet , és arra rá ezt... lol ilyennek bedőlni
  • tommyg
    nem
  • NeBby
    NEM! Van 3 féle gránát , az amelyik mintha ilyen zacsi lenne és egy régi kenyérpirító időzítője lenne rajta

AntiHero: PFFFFFFFFF!!!!!
    Cod4 jó , addig igaz , de Crysis mégjobb (remélem , majd kiderül)
  • Punker
    felveszed a ládából a gamma gránátot a 6-os gomb hozza elő.
  • Nagylaci
    Ezt nézzétek!!!
    Kiderült, hogy a program eredetileg a "Medal of Honor - Secret Idiot Weapons of the Nazis" (MoHSIWotN) címre hallgatott volna, csak aztán rájöttek, hogy ez rövidítve nagyon hülyén néz ki. De sikerült találni egy képet az eredeti játékból! Csak így történhetett, hogy egy ennyire fullhülye ellenfél került bele... Aztamindenit! :D :D :D

UI:
    Bocsánat de ez a játék totálisan kiakasztott. Ilyen névvel kiadni egy ilyen sz@rt...
  • LackoMester
    amit a Grand puskára kell felrakni?
  • AntiHero
    Cod 4 jó. Crysis szar:)
  • NeBby
    Akkor gondolom CoD4 , meg Crysis se érdekel
  • Lui76
    Most próbáltam egy nemGT 6600-os karival 3000+-os A64-el 1Gb rammal,
    hát 800x600 minden min-el elfut.

• tommyg
    hm semmi értelme hard-on nyomni ha több játék időt akarsz...abba mi a jó hogy többször meghalsz a pályán??? új élményeket úgyse szerzel csak jól felidegesíted magad oszt a végén unistall
  • gabi89
    Köszi nem kell mert nem sok köze van a II. vh.-hoz...
    Csilli villi tunkolós fps (inkáb nem kell...) Mondjuk ha már Quake-nél járunk akkor Quake 3 a favorit az letudott kötni pedig az se II. vh. de az nagyon jó volt.
  • tommyg
    nem vicceltem, az unikum alakú gránáttal kell felrobbantani hozzávágsz vagy 3mat és annyi neki