6840
-
#4478 pfff nem tom mivan veled:S
Ott a videóm is mutatja hogy semmi gond a célzással tökéletesen lehet célozni! -
#4477 Éppen ez az nem akkor villam be a piros ha eltalálom hanem csak akkor tudom eltalálni hogyha megjelenik az a piros baszás pedig fullra rá célzok és nemtalálja el csakha bejön az a szar! -
#4476 OFF
Szedjétek télleg a Quake Wars demót , mer lehet multizni vele , míg ki nem jön az airborne patch(lan állítólag) , azzal addig el lehet lenni , má 50% lennvan ,de nagyon terhelt az összes szerver! -
#4475 qrvára nem nő, 3-4 megtalálásánál is 0-t ír a végén. -
#4474 Ja a gyengebbek kedveert :) a statisztikanal 0 of 5 stb resz minden palyan szet van szorva 5 ejtoernyo, ha a kozelebe mesz kiirja, hogy ha itt landolsz, balkon, torony stb, akkor fasza gyerek vagy es noni fog az eredmenyed. -
#4473 "talan a legidegesitobb ez a kihajolos megoldas"
Nekem nagyon bejött , sztem nagyon el lett találva , eleinte nagyon furcsa volt nekemis , de pár óra után már sokkal jobb volt mint a Q,E,C,Space módszer Mer ha le vagy guggolva és fedezék mögött vagy , csak megnyomod a W-t és feláll , ha elengeded akkor meg azonnal vissza , sztem király -
#4472 gránáttal. -
#4471 -Jatszal hard fokozaton, egybol nem lesz 5 ora a jatek
-Az a.i neha tenyleg idegesitoen buta, tenyleg nem lehet szetloni az asztalon semmit, de regota az elso fps jatek ami lekotott.
-a tankot vagy a piros feju granattal vagy panceltorovel lehet szetloni.
- Grebber nem tudom mit beszelsz ossze-vissza a piros celkereszttel kapcsolatban, minden harmadik jatek igy van megcsinalva.. ha talalatot ersz el, akkor bevillan a piros kereszt ennyi.
- talan a legidegesitobb ez a kihajolos megoldas, de biztos talan at lehet allitani valahogy, ha nekifekszik az ember, bar meg lehet szokni.
- De kit erdekel az egesz most jott ki a quake wars demo :)
Szerintem nagyon el lett talalva sok minden benne, pl a futas... ahogy atugrik a falon, ahogy leesel stb...
-
#4470 vicces gyerek vagy Te látom... -
#4469 unikummal -
#4468 szevasztook-segitség kellene,a market garden pályán(az elején)ahol a Tigris tank járkál mi a fenét kell csináni,hogy robbantom fel stb... -
#4467 2. kérdésre:
Úgy , hogy oda ugrasz , ahol látsz ilyen ejtőernyőket lelógni , stb... ,vagy csak simán megkeresed őket! -
#4466 5óra és simán kilehet jatszani ..... Miert nem tudnak valami 40-50 Orás játékot csinálni.. No Comment. -
Orgi #4465 Szánom bánom bűneim és nyugodtan törölhető, ha tilos ilyet kérdezni, de a Hatred verziót (1 iso file) nyugodtan felírhatom DL lemezre Imgburnnel, vagy ez így nem működik és csak simán írjam fel az isot adatként? Soha nem csináltam még ilyet és nemtom, DL lemezt nem szívesen kukáznék:) -
#4464 Srácok két kérdésem lenne.
1.Mitől függ hogy hány csillagot kapsz értékelésnél?
2.A csillagok utáni ejtöernyős jel alatti pontokat /0-5/ mivel lehet megszerezni? Ha már volt erről szó bocsi. -
#4463 Ne itt reklámozz
-
Madmano #4461 Smartshader3.0?A FAQ-ban Shader Model3.0 van írva.Ezt tuti tudja. -
#4460 Én úgy hallottam, hogy 70ezer körül van a kártya, bár én még boltba nem láttam sehol. És értelme sincs állítólag már, mert a többmagos processzorok nagyon jól tudják már vezérelni a fizikát is, meg minden mást egyszerre. -
Neton #4459 Azért, mert az engine támogatja és ha van ilyen kártyád, akkor alapból tudna csomó mindent a játék. Mondjuk már nem olyan drága a cucc, 30k körül van, de kb ha 3-4 játék ha használja, szóval még nincs értelme venni ez tény. :) -
gsg16 #4458 egyébként jó játék,csak lesz hozzá majd egy csomó patch,mint azt már megszokhattuk.emlékezzünk pl a BF2-őre,mekkora szarvashibák voltak benne eleinte. -
gsg16 #4457 nem ismerem ezt a videókártyát,de smartshader 3.0-ás kártya kell hozzá.amúgy nekem is hasonló a konfigom,és ment rajta. -
tpM #4456 jóaz pl thompsonnál akkora a torkolattűz, hogy csak a piros jelzésből látom eltaláltam-e :) -
#4455 Velem is ez van valamikor, nekem egy idő után abbahagyta. -
#4454 #4446 -
Puhos #4453 Nekem minden gond nélkül felment. A Windows-om erdeti Home verzió SP2-vel. A gépemen fent van a GRAW2 is, és nem okozott gondot az Ageia PhysX. Vírusirtó: Nod32, Spyware Terminator Zone Alarm. -
#4452 Nincs semmi buktató, menni fog. -
#4451 lassan ide ggörcöst kapok, 6. pálya expert fokozat a német stukkert akarom maxra fejleszteni
és már 15x halok meg a mentési pont elött :( -
Madmano #4450 Szasztok.Most lenne lehetőségem megszerezni ezt a játékot.Az érdekelne,mire számíthatok ezzel a konfiggal:AMD2500+-os proci,1.5giga RAM,Galaxy GeForce 7600GT?Meg itt nincs olyan buktató,mint a Colin McRae:Dirt-nél,hogy régebbi procikkal(amik nem tudják az SSE2-őt),nem hajlandó menni.Hmm? -
#4449 Az Ageia physX-et nem az EA csinálta, hanem az egy marhadrága PCI-os kártya, ami arra lenne jó, hogy a fizikát meg bizonyos dolgokat vezérelje, és mentesítse a processzort ezalól, de gyakorlatilag szinte semmi értelme. Azt nem tudom, hogy miért kell feltelepíteni akkor is, amikor nincs a gépbe ilyen... -
#4448 az AGEIA Physx-et szerintem is az EA készítette -
#4447 kérdezd meg az EA tól -
#4446 Engem gyakran ezzel a hibával dob ki a game...mi lehet a gond???
-
#4445 De ilyen nincs valaki mondjon már valamit a problémámra mert idegesít hogy senki semmit nem mond csak anyit hogy cseréljek xp-t de azt biztos nem fogok mikor lehet van másik megoldás is. -
#4444 Miről van szó?
Milyen program....Fotoshop vagy mi? -
#4443 felétek elég furcsa kiszerelésben adják az unikumot, nekem inkább jobban hasonlít egy vizespalackra vagy egy porzsákra :) -
#4442 te mér jó közelharcban sniper fegyverrel menni? -
#4441 De akkor csak azt mondjátok el hogy kell a játéknak ez a prog hogy működjön vagy nem? -
#4440 jah azzal irtottam ki:D -
#4439 na mek motorozni,maj este fojtatom:D -
#4438 Jah ezt még nem is néztem...
de majd megfigyelem ha legközelebb játszok vele.....