Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
win rar az meg azt írja ki hogy sérült a féjl ha azzal akarom megynyitni PLS HELP
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
mióta letöltöttem a skidrowos (bocs a warezért) graw 2-õt azóta megnézem mindig, h a démon betudja e olvasni a rar-t miután kicsomiztam. és láss csodát, az esetek 80%-ban beolvassa, és most az airbornet is beolvasta...
egyszer póriul jártam a graw2-nél--- miután kicsomiztam, tovább akartam csomizni, de kijött a szokásos hibaüzenet, h nem tudja, erre én mafla letöröltem.... aztán az sg-n érdeklõdtem a graw2 közösségénél, és hála nekik felvilágosítottak, h az egybõl image file, csak a rarként jelenti mweg
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
http://csuknorisz.mybrute.com
thethunder: mindenképp érdemes felrakni az sp2-t xp-re biztonsági és teljesítményi okokból is, még akor is ha szereted nagyon sûrûn újratelepítgetni 😊 már nem ez az elsõ játék egyébként aminek kell.
Prince23: rar-t nem olvas be a daemon, vagyis azt még tovább kell bontani.
Egyébként túl sokat ne várj mert annál nagyobbat fogsz csalódni ^^
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ezt a 6.7 gb-nyi rart beolvassa a daemon? vagy még ezt is továbbiakban ki kell csomizzam?
ájjjj már naon várom.... több mint 2 éve nem nyúltam medalhoz, medalgörcsöm van XD
Fenébe lehet még kén 1 Gb szabad. mingyárt én is kipróbálom, csak elõször ki kell csomizzam... és remélem épp, h kitudom😛PP mert nagyon úgy nézki, h 1 giga kéne még szabadnak😛P

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Már egyszer kérdeztem, de valaki azt írta, h 3.5 gigát foglal... ez kissé irreélis...szal a mappában mennyi helyet foglal?
mondjuk ilyen a tdu is, több mint 7 giga feltelepítve, de a programok telepítésénél csak 3 gigát ír/foglal.
sztem ez a játék min. 6 giga, de ezért kérdem, mert nekem sürgõs lenne, alig van hely a gépemen😞
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
De ahogy az ellenségek megvannak csinálva, szinte hihetetlen számomra, ilyen a cod 2-ben sem volt. Elindulok ki a fedezékbõl, ott van egy mg42-es szintén ilyen géppuska fészekbe, erre azonnal elkezd lõni. Társaim ott rohangásznak össze-vissza és így lövik a sztem semmit. De ahogy kimegyek, engem kezd el lõni mindenki, mg-s is. Kiszedni csak azzal a robbanótöltettel tudtam.
Úgyhogy nem tudom, csalódtam nagyon ebben a játékban, mostmár azon is gondolkodok, hogy végigvigyem-e.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Ha kicsit vissza olvasnál...
Start -> Futtatás -> services.msc
Megkeresed a Windows Tûzfal/Internetlapcsolat megosztás (ICS) sort.
Jobb egér -> Tulajdonságok -> Indítás típusa -> Automatikus.
Ez elvileg le van tiltva, ezért szól be.
Ha ezzel készen vagy, akkor Alkalmaz -> Ok
Majd megint jobb egér arra a sorra (Windows Tûzfal...) -> Indítás.
Nem tudom hogy ez itt OFF-e, de hogy kell ki írni ezeket a PC-s DVD9-eket, me irom a progivan (IMGBUrn) és amikor meg kellene hogy forduljon az írás akkor ki vág egy hibát és elcseszi az írást.
Me én x360on játszok DL lemezes játékokat, de azokat pofon egyszerû kiírni, me ott be kellet állitani egy Layerbreak számot ami meg adja hogy mikor kell neki vissza fel írni.
PLEASE NOTE: During the install, the installer attempts to add MOHA to the firewall exception list regardless if the firewall is enabled or not. This depends on the firewall service being available to windows. This service is enabled by default on XP and continues to run, even if the user sets the firewall status to off. If it is disabled completely in the services list, then we see the failure.
ergó kapcsold be a windows tûzfalat
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
ATI X800XT kártyám van. Van-e valami megoldás (eldobás, feldarabolás, kártya vásárlás és hasonlók kivételével), hogy elinduljon rajta a játék? Köszi elõre is.
A távcsöves puskánál bal oldalt van egy célzást segitõ eszköz ami a training filmben mozog egymás felé. Nekem viszont nem akar megmozdúlni.
Kell még nyomni valami gombot? Ha valaki már kérdezte bocsi.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.