6840
  • tmisi
    Dehogy nem lehet. Csak meg kell várni míg valaki kioperálja a magyar verzióból az illetékes fájlokat és felrakja a netre. Ezt csinálták a Heroes5-nél is.
    Egyébként meg kell tanulni angolul. :D
  • Punker
    aszem ha megkaptad a feladatot nyílik ki.
  • logfree
    Nektek is nehezen nyílik ez a láda:

van amikor 10-15 próbálkozásra nyílik ki...
  • Balumann
    Valószínűleg, ha magyarul jelent meg, nem lehet letölteni külön a magyarosítást.
    Még 1x megvenni? Vagyis nem akarod megvenni is? :D
  • 17
    Énnekem megvan angolul a játék, és láttam hogy megjelent magyarul is. Mivel nem szeretném megvenni még 1x a játékot ezért honnét lehetne leszedni hozzá magyarositás?
    Töröld.
  • tommyg
    semmit
  • Raszkál
    Hali!

A Crack -et letöltöttem hozzá és érdekelne ,hogy mit csináljak az SFV fájlal?.

THX
  • heringer
    Hy all.Olyan gondom van hogy jáccok és ezt az üzit dobja ki,#4446 itt van egy kép rőla.
  • Punker
    felére? ez max 1-2 ezret ér meg így szerintem, CoD-ból Deluxe Pack-ot vettem, de ez így nem ér annyit amit kérnek érte.
  • w77d
    amilyen pofátlanok arra várhatsz egy darabig :)
  • tommyg
    rosszul vagytok dehogy lesz magyar szinkron mégjobban elbaszná a játékot mondjuk ezen nem sok mindent lehet már elbaszni :D
    csak a felirat lesz magyar mint pl az nfs-be vagy a sims-be
  • xido
    címe miatt azért felkerül a többi mellé..majd..amikor kb a felére esik az ára..:)
  • xido
    máris,azonnal,az ismertebb helyeken:)
  • w77d
    gyerekek komolyan mondom ennek a játéknak a vége volt a legszarabb!!
    komolyan mondom, azok a második világháborús terminátorok bizonyítják legjobban, hogy mennyire nem hozzáértők a készítők! És akkor még nem is szóltam azon, hogy a tartályokon hogy nyúlnak át, meg a falon hogy lőnek át a katonák! Ez a Medal Of Honor sorozat nyílt meggyalázása! nehogy megvegye valaki is, a végén még felültök a kiadó etetésének, hogy milyen jó ez, aztán jó pénzért megveszed a szart!!!!
  • Soldiers
    mikor lehet megvenni magyarúl?
  • romeozor
    a pcdome oldalán az áll hogy teljesen magyar verzió, és szintén ez áll a honosítot fifa és harry potter játékoknál, szal sanszos hogy kapunk szinkront is (bár én csak találgatok)
  • xido
    arról még senki nem nyilatkozott,hogy hang vagy felirat honosítás...pedig már a polcokon van itthon
  • shaba23 #4740
    egy szinkronnak azért lett volna vmi híre...meg aztán FPS-t szinkronizálni...
  • csn tamás
    sziasztok! tegnap lett meg a játék s hát nemigen viszi az én gépem sem pedig azért nem állok rosszul. pl ha felvettem mindent közepesre akkor ilyen sötét és pirosas volt minden a játékban. de ha levettem a grafikát akkor jo lett. namármost nem tudom, hogy segítene e rajta egy driver frissítés?! geeforce 6600GT-m van. üdv! jo játékot!
  • AntiHero
    sztem, csak felirat.
  • shaba23 #4737
    majd mondják, hogy Nájsz sot trevör!, meg hogy tűz a lyukban!!!
  • Danecay
    Olvastam a BIOSHOCK FAQ-ban, hogy annak ellenére, hogy az U3 motor nem támogatja az élsimítást mégis elő lehet csalni az indítófile BIOSHOCK.exe átnevezésével, bár az összefüggést bem igazán értem. Nos mivel az AIRBORN is ugyan erre a motorra épül, az lene a kérdésem, hogy itt van e lehetőség erre?
  • Prince23
    Már mint full szinkronosan? vagy feliratban?
  • Gubberx
    Végre nekem is elindult :) P4 2.66 1.5 GB 400Mhz DDR ATI X1650Pro 512 MB a konfigom, 800x600 minden effekt ki, közepes beállítások és igencsak szaggat :(
  • jugen
    Engem megint a gép által vezérelt katonák akasztanak ki. Némelyik annnyira láma tud lenni, hogy hihetetlen. A másik persze meg a mindenki engem lő effektus...
  • xido
    azért nem rossz újítás,hogy nem kötelező útvonalon mehetsz csak előre,hanem összevissza szaladgálhatsz a harcmezőn:)
  • xido
    magyarul jelenik meg holnap..úgyhogy lehet nem lesz barkácsolt honosítás
  • shaba23 #4730
    azert, hogy bárhol elkezdhess egy-egy pályát...
  • trident
    "A hardcore multi módban viszont japán kamikaze pilóták vezetik a gépeket, mely nagyban növeli a valósághűséget" - Nyilatkozta az EA fejlesztésmenedzsere. (forrás: ea.tw.com)

A multira én is kíváncsi vagyok, főleg ha lesz zombi és dingoface minimód.^^
  • A tumi
    A játék közben lehet állítani a játék nehézséget?
    Ez az utolsó pálya kifog rajtam expertben.
    :D
  • Gerbill
    Igen én ilyen hülye vagyok, mert ki se fogom próbálni, hanem a single részből leszűrtem, hogy még annyira seérdekel, hogy megpróbáljam online.
  • Gerbill
    Akkor meg mi a francnak ugrunk ki a gépből? Mert semmi mást nem tudnak felmutatni újításként, mint a nagyszerű ugrást?
  • tommyg
    mér annak lenne értelme hogy a levegőbe leszednek oszt cső???
  • romeozor
    ja fogjuk fel passzívan az egészet, xar az egész úgy ahogy van, mennyünk gyújtogatni.....te talán már próbáltad multiban hogy ilyen magabiztosan nyilvánítod róla a véleményed?
  • Gerbill
    Marha izgi, 1-2 közepes player és senki nem ér földet. ha meg ejtőernyőzés közben nem érnek a lövések akkor meg semmi értelme az egésznek.
  • romeozor
    itt valszeg azért nem hallottál mert kétlem hogy tolonganának azok akiknek megvan origiba :) majd esetleg ha beindulnak a szerverek, de multiban is az égből droppolsz szal izgi a kezdés :)
  • Kandurex
    ha jól tudom még csak a románítást kezdték el, de lehet, hogy belevágnak a törökbe is...de egyszer tuti!!!4!!négy!!!
  • Soldiers
    nem tudjátok hogy mikor lesz magyarosítás?
  • tommyg
    derossz :D