Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az SP2-t ha külön szeretnéd felrakni, akkor úgy érdemes, hogy rögtön windows telepítés után, mielõtt bármit felraknál, különben instabil lehet utána a gép.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
http://www.freetvmaci.info/
elöre köszike és mit lehet ellenne tenni?
Nekem semmi gondom nem volt eddig a célzással. Tökéletes sztem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Én meg nem mondtam, h xar... csak ez olyan játék számomra, ami sohasem lesz kalsszis, mint a legelsõ elõdje!
Ez egy második VH-s FPS, amibe vittek egy kis realizmust. (tényleg kicsit...) Annak meg szerintem pont jó. Igaz, kicsit összecsapott, kicsit rövid, de nem rossz, fõleg, hogy "ingyé van".
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Nem azt mondtam, hogy NEHÉZ a célzás, vagy nem, hanem nem oda lõ, ahová én célzok!!!!
Próbáltam egy katona kilógicsáló fejét lekapni egy fedezék mögül egy távcsövessel!!!
És 5 lövésbõl egy sem érte a fejét!!!!!!!
Ezután meguntam, és ahhogy kihajolt, csak úgy tudtam lelõni, vagy ha nekiszaladok közelbõl!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Most minek hoztad fel a több mint 1 éves topikot??!!" XD
Ez egy játék, és ne ezzel akarják a valóságot illusztrálni, annak elég a Grafika meg az AI ha van....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És az egyik haverom meg nem hiszi el, hogy télleg ilyen béna a rendszer...vagy a kezelhetõsége....
És nálam ez még minimum fokozaton is így megy, úgyhogy nem azé van, mert lassú lenne a gépem, úgyhogy én ezt neten nehezen tudnám elképzelni, hogy nagy tábora lenne vagy lesz esetleg...
Úgyhogy most a Cod4-re várok, hogy az mit fog majd alakítani-e téren....
Jah és Bioshock-nak is az irányítás a gyengéje....
Amúgy a két deszka közti átlövöldözés a Cod2-ben például alaptudásnak számít, itt meg LEHETETLEN....
Bár a második helyszín egy távcsöves putyival eléggé élvezetes még így is....csak illúzióromboló, hogy nem tudsz akkor és azt kilõni, amikor és akit szeretnél...<#vigyor3>#vigyor3>
(Bár az is igaz,hogy elkéne már új memória,meg videókari is.Na meg a procim se jó ehhez.😞😞 )
Plusz érdemes azt is számon venni, hogy lesznek hibajavítások is.
Ha pedig pb lesz, akkor valószínûleg a porttiltás szóba jöhet, de ez csak az egyik lépcsõ. Én annak szurkolok, hogy kezdetben legyenek kasztrált, tört szerverek, majd találjanak egy jó megoldást, mert az csökkentheti a szoftver árát és a hupákoló, csaló és idióta gyerekek egy részét is távoltartja.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az 1. mondatban a LEGÁLIS szerverekrõl van szó...
És a 2. mondatban a TÖRT szerverekrõl beszélek....<#wave>#wave>
MERT ÉN AZT VALLOM, HOGY ATTÓL FÜGGETLENÜL, HOGY SZÉP JÁTÉK, A FEGYVEREK KEZELÉSÉT SZERINTEM NAGYON ELBALTÁZTÁK...
MERT NÁLAM SZINTE MINDIG VAN OLYAN, HOGY RÁLÖVÖK AZ ELLENSÉGRE, AKÁR KÖZELRÕL, AKÁR MESSZEBRÕL, ÉS NEM TUDOM MEGLÕNI + MÉG A TÁVCSÖVESSEL SEM TUDOM ÚGY KILÕNI A KATONÁKAT, HOGY MONDJUK CSAK A FEJE BÚBJÁT LÁTOM A FEDEZÉK MÖGÜL...ÉS MINDIG MEG KELL VÁRNOM, HOGY TELLJESSEN KIJÖJJÖN A FEDEZÉKBÕL, HOGY LE TUDJAM LÕNI...