Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Igen, tûzfal és az a biztonsági központ csak SP2-be van. A service pack 2 letölthetõ külön is, de az sp2 után készült windows-ba integrálva van ("külön oprendszer").
Az SP2-t ha külön szeretnéd felrakni, akkor úgy érdemes, hogy rögtön windows telepítés után, mielõtt bármit felraknál, különben instabil lehet utána a gép.

norbi56
és ha csak SP2-be van akkor az SP2 az egy peccs a windózhoz vagy teljes OP-rendszer?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Nevem senki
Ja, és van olyan marha aki megveszi, igaz egy amcsinak annyi ez a pénz, mint neked 100-200 forint.

Minden nap egy alma és a doktor alma!

norbi56
de ez csak SP2-be van???mer SP1-em van és nincs pajzsos ikonom

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Nevem senki
NHL 03. NHL 04, NHL 05, NHL 06, NHL 07 ugyanaz, és 13-15 rugó minden évben , jó mi?

AntiHero
controlcenter/vezérlõpúlt pajzsos ikon😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

norbi56
hogykell windóz tûzfalat elindítani?

Balumann
olvass vissza

Dante73
Azt egy szóval sem mondtam, hogy megér egy tizest, EA már rég egy rókabõr csapat, "kiegészitóket" gyárt a régi, NAGY nevekhez. (sportjátékok, NFS, stb...) És ezzel minden kiadó hasonlóan jár el, a pénz mindenek felett... Rövidesen rájönnek az emberek, lanyhul a vásárlás, még a warez is, kiadók kétségbeesnek, aztán rájönnek, hogy a minóség az, ami kell az embereknek, és 2-3 év múlva, 2-3 évig megint kapunk minõségi játékokat. Pont, mint valamikor a nyolcvanas években, az elsõ konzolok aranykorában. Aztán kezdõdik elölrõl az egész.

http://www.freetvmaci.info/

jo lenne a válasz elöre köszike!
a fel telepitésnél miért indul ujra a gép?
elöre köszike és mit lehet ellenne tenni?
Gerbill
Ok, majd megfogadom a tanácsod😊

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Nevem senki
Ok, de ha a jó játékot akarsz egy téli estén próbáld ki, csak tudd abbahagyni.

Nevem senki
Lassú a géped?

Gerbill
Inkább nem idegesítem magam vele😄

csátok! nekem néha késik az irányítás pl: lövõk és csak 1-2 másodperc múlva reagál... :S nem tudjátok mitõl lehet ez?
Nevem senki
Próbáld ki a Men of Valort. Durva jó játék, komolyan veri a Mohaa-t, de ha kicsit furmányosabban gondolkodtál (és én direkt kibaszásra játszottam csak a teszt kedvéért) és hátulról támadtál, hát LOL senki semmi nem csinált. Nem vett észre, nem húnyt el - semmi. Na hát ezért nem lett belõle nagy játék. Pedig odavágós a grafikája, az izgalom, minden.

Prince23
Ezzel egyetértek...

Nevem senki
A karakterek felturbózására, a modderek által fejlesztett holmik (játékmódok, stb. bepakolására. Egy két vezethetõ jármû, szabadabban bejárható pályák. De a sztori, a helyszín ua. lenne. Erre vevõ lennék 10 rugóért-de tényleg

AntiHero
Érdekes nekem semmi bajoma célzással Rohanok legugol headshot rohanok céloz meghal. Közelrõl is van kispisztoly, headshot.

Nekem semmi gondom nem volt eddig a célzással. Tökéletes sztem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Gerbill
De azért kipróbálhatod, mertha csak a fejtetõ lóg ki egy fedezék mögül akkor elég nehéz lelõni. A vonatos csak egy példa volt, mert ott volt a legszembetûnõbb, szószerint egy láthatatlan fal volt, teljes alakban láttam az ellenséget de az megse mozdult, mintha nem vett volna észre és a lövés sem ment át rajta.

Nevem senki
Ja-ja, de a cod vigyorgós pofái azért mégiscsak abszurdak voltak D

Prince23
Arra elég lenne egy izmos shader modeles peccs, nem is kén remake-elni, és kész. már mintha az alap medalra gondolsz.

Nevem senki
Ja, azt hittem ez egy általános probléma nem egy helyi bug, az elõfordul bárhol - majd javítják.

Prince23
Hát mondjuk a Cod 1-2-vel számomra hozták a kötelezõt, ja és a BiA-ok is. E nyomába nem ér ez a légidesszant. De a MoHAA az télleg fogalommá vált, ahogy leírtad.

Nevem senki
Azt azonban meg lehetne oldani, hogy egy az egyben ugyanazt a sztorit megcsinálni full grafikával és hangokkal, fegyverekkel, új motorral. Na azt vennék mint a cukrot.

Gerbill
Valami gyárudvaros pályán volt vonat, ha azalá bebújsz elég nehezen tudsz kilõni.

Nevem senki
Azt semmi sem fogja ûberelni, mert az egy "klasszikus". Fogalommá vált. Nem lesz soha már "olyan jó"

Nevem senki
Te sem vetted meg, ingyen meg a szar sem kellene. Szerintem 99 százalékban mindenkinek tetszik, csak hát mindenki mást várt és most össze kell gereblyézni az elvárásokat, meg a tényszerûséget. A játék pedig jó.

Prince23
Úgy nem rossz, h ingyé" van, az biztos, de ez 10 rugót nem ér bolti áron. Felháborító! Sok ember meg megfogja venni eredetibe, mert bízik a medalban...
Én meg nem mondtam, h xar... csak ez olyan játék számomra, ami sohasem lesz kalsszis, mint a legelsõ elõdje!

Nevem senki
Most már kíváncsivá tettetek, m indjárt kipróbálom, mert tényleg nem vettem észre. Mondjuk nem is vagyok híve a 200 méteres lövéseknek, inkább hátbatámadok D

w77d
ezt még senki sem vette meg

Dante73
Érdekes, hogy az emberek egyik felének azért sír a szája, mert túl nehéz, a másiknak túl könnyû, van akinek a grafika nem tetszik, a másiknak a gépigény magas, közben meg jó ha 20-ból egy vette meg...
Ez egy második VH-s FPS, amibe vittek egy kis realizmust. (tényleg kicsit...) Annak meg szerintem pont jó. Igaz, kicsit összecsapott, kicsit rövid, de nem rossz, fõleg, hogy "ingyé van".

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

DarkSector
Várgyunk csak egy pillanatot!!!!!!
Nem azt mondtam, hogy NEHÉZ a célzás, vagy nem, hanem nem oda lõ, ahová én célzok!!!!
Próbáltam egy katona kilógicsáló fejét lekapni egy fedezék mögül egy távcsövessel!!!
És 5 lövésbõl egy sem érte a fejét!!!!!!!
Ezután meguntam, és ahhogy kihajolt, csak úgy tudtam lelõni, vagy ha nekiszaladok közelbõl!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nevem senki
Az mondjuk lehet, még nem figyeltem.

Nevem senki
Figyelj, ha annyira nem tetszik, akkor minek írogatsz ide?

Gerbill
Nem nehéz célozni, sõt, csak a tereptárgyak nem mindig addig érnek ameddig látjuk(lásd a lentebbi példa amit leírtam).

Nevem senki
Folytonosan ezen megy a vita. Az egyik oldal mindig a valóság tökéletlen szimulációját akarja, a másiknak egyáltalán nem hiányzik. Fene tudja. Élvezetes, hogy ugorhatsz a templomtoronyból és nem krepálsz be, de egy csomó taktikai lépést lehetetlenné is tesz. (PL. beszorítani az ellent) A célzásról meg annyit, hogy a 8 éves fiam a demót kétszer játszotta le alapon, aztán "szakértõ" szinten harmadjára, és elsõ próbára összehozta. Na, nehéz célozni?? D

Prince23
Mondom én, h egy év múlva süllyesztõ..., aki ebbe a topikba fog írni, ezt fogja rá válaszolni 2008-ra:
"Most minek hoztad fel a több mint 1 éves topikot??!!" XD

DarkSector
A paintball az valóságban van!
Ez egy játék, és ne ezzel akarják a valóságot illusztrálni, annak elég a Grafika meg az AI ha van....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
engem tényleg még az akaszt ki, hogy megyek és a semmibõl elémteleportál egy katona! ez 2007 végén már hihetetlen komolyan mondom!

DarkSector
Magyarul kell venned egy PC-t hozzá?

Nevem senki
Bassza meg és jó lenne egy színes monitor is..

DarkSector
Na ez bosszant engem is kuváa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És az egyik haverom meg nem hiszi el, hogy télleg ilyen béna a rendszer...vagy a kezelhetõsége....
És nálam ez még minimum fokozaton is így megy, úgyhogy nem azé van, mert lassú lenne a gépem, úgyhogy én ezt neten nehezen tudnám elképzelni, hogy nagy tábora lenne vagy lesz esetleg...
Úgyhogy most a Cod4-re várok, hogy az mit fog majd alakítani-e téren....
Jah és Bioshock-nak is az irányítás a gyengéje....

Amúgy a két deszka közti átlövöldözés a Cod2-ben például alaptudásnak számít, itt meg LEHETETLEN....
Bár a második helyszín egy távcsöves putyival eléggé élvezetes még így is....csak illúzióromboló, hogy nem tudsz akkor és azt kilõni, amikor és akit szeretnél...<#vigyor3>

A ménykõ csapjon a fejlesztõkbe,kicsit lejjebb is vehették volna a gépigényt,így nem tok vele játszani. 😞(

(Bár az is igaz,hogy elkéne már új memória,meg videókari is.Na meg a procim se jó ehhez.😞😞 )
Nevem senki
Tök jó a kontroll. Egyszer fogj egy paintball puskát a kezedbe, futkoss egy kicsit, aztán próbálj meg pontosan célozni. Akkor meglátod, hogy az "elbaszot." irányítással ezerszer könnyebb. XD

trident
Az irányításhoz ennek semmi köze, a caps lock is hanyagolandó. A célzás, lövés, találat és hitbox megint más tészta. Ráadásul nem nagyon beszélhetünk "MI"-rõl, inkább csak sciptelt ellenekrõl.

Plusz érdemes azt is számon venni, hogy lesznek hibajavítások is.

Ha pedig pb lesz, akkor valószínûleg a porttiltás szóba jöhet, de ez csak az egyik lépcsõ. Én annak szurkolok, hogy kezdetben legyenek kasztrált, tört szerverek, majd találjanak egy jó megoldást, mert az csökkentheti a szoftver árát és a hupákoló, csaló és idióta gyerekek egy részét is távoltartja.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Gerbill
Nekem is elõfordult olyan, hogy nem tudtam kilõni fedezékbõl, de idõvel úgyis elõbújnak. engem az idegesített mikor bementem a vonat alá kint állt a katona a terepen, tehát nem fedezék mögött én meg lõttem, aztán megint és megint és nem találtam el, mert a vonat alól nem lehetett kilõni, pedig nagy hely volt, tehát nem olyan, hogy két léc között akartam ellõni(mert itt az szinte lehetetlen).

DarkSector
Kicsit kifejtem neked!
Az 1. mondatban a LEGÁLIS szerverekrõl van szó...
És a 2. mondatban a TÖRT szerverekrõl beszélek....<#wave>

DarkSector
SZÉPEN MEGKÉRNÉK MINDENKIT, HOGY AKINEK AZ IRÁNYÍTÁSSAL VALAMI GONDJA, VAGY ROSSZ VÉLEMÉNYE VAN, AZ ÍRJO IDE EGY ÜZENETET A TOPICBA...
MERT ÉN AZT VALLOM, HOGY ATTÓL FÜGGETLENÜL, HOGY SZÉP JÁTÉK, A FEGYVEREK KEZELÉSÉT SZERINTEM NAGYON ELBALTÁZTÁK...
MERT NÁLAM SZINTE MINDIG VAN OLYAN, HOGY RÁLÖVÖK AZ ELLENSÉGRE, AKÁR KÖZELRÕL, AKÁR MESSZEBRÕL, ÉS NEM TUDOM MEGLÕNI + MÉG A TÁVCSÖVESSEL SEM TUDOM ÚGY KILÕNI A KATONÁKAT, HOGY MONDJUK CSAK A FEJE BÚBJÁT LÁTOM A FEDEZÉK MÖGÜL...ÉS MINDIG MEG KELL VÁRNOM, HOGY TELLJESSEN KIJÖJJÖN A FEDEZÉKBÕL, HOGY LE TUDJAM LÕNI...