Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
HA menne is iszonyat alacsony FPS szám mellet ami élveszhetetlenné tenné a játékot.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Readmeben benne van, hogy 7300gt-t nem támogatja, de x1300 at igen.
+ mások aztmondták, hogy minden sm3 as vga-n fut...
Akkor most töltsem le, vagy ugysem fog menni?
Fikázást nem kérek, és nem, nem veszek új vga-t sem, de azért köszi ;]
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Én még sokára tudom meg, de fontos lenne nagyon!
Anno gyönyörû Pshop-os képek jöttek ki a játékról, de ez sajnos nekem csalódás lett.Remélem a Brothers3-ban valóban azt kapjuk/látjuk, ami az elõzetes videókon,képeken is látható volt(átlõhetõ pályaelemek, szép grafika, és hangulat)!
Elnézést,ha hosszú voltam, vagy ha valaki kedvét elvettem volna a játéktól,ez only egy magánvélemény!!<#smile>#smile>
No one can stop Death!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Most komolyan, te azért nem játszanál vele, mert van benne egy "kéznyúlós" bug?(amit én még a teljesben egyszer sem láttam)
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Ne a 115kb-os exe-re kattintsatok, hanem a nagyobbik, 382kb-osra, és gond nélkül települ...mégilyet...😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
AMúgy ezeknek az effekteknek SEMMI értelme, csak homályosít=nehezebb célzás, és 20-30 fps-t vesz le.
Nálam ki van kapcsolva.
Mindenesetre így kiadni egy játékot:SSS Akkor inkább jelent volna meg október végén😛PP
Olvastam, h Ageia physices a játék: mondom minek az neki, de ez is mind1
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"irányitás sajnos át van szabva": ennél jobb irányításal még életemben nem találkoztam. CTRL-t nyomva felemelkedhetek illetve oldalra kinézhetek és ha elengedem akkor vissza. Nem kell erre még három gombot beállítani, amivel amúgy is egy &¢#¢¢#!!#!## lenne és épp ezért sosem használnám.
Ha a realisztikára akartak rámenni, mert egy ilyen játék csak úgy élvezetes. Épp ezért abszolút ballépés hogy a tsóka tolja a Red Bullt magába, mert fél óra futás után is tökéletesen edzett és úgy céloz, mint a legjobb mesterlõvészek. <#violent>#violent>
A másik a gránát. Minek van kettõ? Mind a kettõ ugyanúgy robban fel és ugyanaz a hatás. De hát lássuk be ez valóságban a kettõ teljesen más. A nyelesnek a robbanóereje a lényeg a másiknak pedig a szanaszétszórt repeszek.
Mind1. Ezt kell szeretni. Nem lehet tökéletes játékot csinálni, mert akkor utánna mit adnának el! <#confused>#confused><#nezze>#nezze><#vigyor3>#vigyor3>
Még annyit, hogy kiugráskor nagyon zavar az is, hogy minden látszik tisztán szinte, de ahog megyek, leérkezés elõtt így hirtelen feltûnnek dolgok, amiknek addig nyoma se volt, + még beakad egy pillanatra akkor. :-S
A sprint effektet meg a demohoz hasonlóan hiába kapcsolom be, nincs. Demo-ban elsõ indításkor volt, aztán utána teljesen eltûnt, és itt teljesbe se tudom bekapcsolni.
Normandiában ugrok szép a táj, de 2fps 😊
Warezhoz annyit, hogy soxor télleg idegesitõ, hogy valaki megkérdi melyiket, fölötte válasz, fölötte valaki más ugyanazt kérdi...
4 óra? Hová sietsz? Én 4 órája játszom, és még a 'Demo' résznél tartok...
1ébként, tökéletes játék nincs, ez sem az. Grafika ütõs, irányitás sajnos át van szabva, guggolás pl a ctrl, sikerúlt is miatta wint nyomnom, amitõl meg kifagyott... hangulatos, nem túl könnyü eltalálni az ellent, stb.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
A töltény iszonyat hamar elfogy, jólett volna ha ellenségtõl fellehet szedni, és nem csak mikor véletlen elejt egy lõszeres dobozt...
Mindenesetre megpróbálom végigvinni, de õszintén szólva a Call of Duty 2 szerintem sokkal jobb. :S
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintem nem 2cm-es páncélból készültek a kulacsok akkor, szóval ez reális hogy ha meglövöd, akkor átmegy rajta...és meghal az ember...vagy nem így gondoltad?
Pozitívum: játékélmény, grafika (ez egyben negatívum is
Negatívum:
- Még mindig átlát a gép a higanyéval megyezõ sûrûségû bokrokon (én nem
látok semmit, de õk gond nélkül szitává lõnek).
- Földön távcsöves puska .. felveszem nincs rajta semmi távcsõ. Oké!
- Csapattársam elkiáltja magát, hogy gránát .. majd egyenesen beleszalad. Rendben.
- Sprint effekt (azonnal kikapcs., de a demóban volt hozzá "szerencsém" sajnos). Szánalom.
- Játék közben azonnal megkapom a fejlesztéseket. (Nálam volt eddig. Akkor miért nem használtam?).
- MÉG MINDIG ÉN VAGYOK A LEGFONTOSABB EMBER AZ EGÉSZ HÁBORÚBAN.
Ahogy meglát az ellenfél már nem is számít, hogy 5 ember van elöttem. Csak engem lõnek. Köszönjük.
- Kétszer meglövöm a kulacsukat meghalnak. Érdekes.
"négy óra alatt végig lehet futni az egészen...": hát hogyne. <#nyes>#nyes>
akinek túl könnyû az expert fokozat az töltse le a HAJAS EXTREM REALITY MOD-ot. Demóhoz volt, de mivel csak konfig fájlok voltak benne ha jól emléxem ezért kétlem, hogy a teljeshez ne menne.
"Ehelyett sok majom, warezzel kapcsolatos idiótaságait olvashatjuk.
Hogy indúúúúúl? Jóóó a kreeekkk? Linket plííííz! Minygyááááá lennvan..."
Talán ha nem szólnátok be minden warez kérdés után akkor tényleg kevésbé lenne szemetes a fórum.
experten kezdtem, és hát ott nincs az az eszement rohangálás.. minden lépést meg kell gondolni! király 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash