Medal of Honor: Airborne

Oldal 1 / 137Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja, hogy tudom elindítani a játékot Windows 10 alatt, mindig azt írja ki, hogy a videokártyám nem támogatott. :(
Sziasztok!
Most szeretnék játszani ezzel a játékkal.Kérdésem az lenne,hogy feltelepiti a játékot és rámék a befelyezés gombra és letörlödik a játék?Miért van ez?

fery02
Kaptam is magyar nyelven üzenetet egy játék tanácsoadótól, akinek az ötlete be is vált, elindul a játék.

Hátha más is hasznát veszi majd ezeknek a lépéseknek:

"1. Hozzon létre egy felhasználói fiókot az Originben használt email címével a pogo.com oldalon.

2. Nyissa meg a profile.ea.com oldalt és lépjen be az Origin felhasználónevével és jelszavával.

3. Kattintson a Személyiség hozzáadása gombra.

4. Adja meg a pogo nevét és a hozzá tartozó jelszót

5. Kattintson a Személyiség hozzáadása gombra. "

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Igazából dobozos verzióban már megvan a játék, a MoH Anniversary verzióban, csak nekem is gondom van vele. Márpedig, hogy nincsenek fegyverhangok a játékban.
Szóval mondhatni csak kíváncsiságból dobtam ki (meg azért is, mert nem szeretek gigányi patch-eket gépen tárolni) az ablakon 2,5 eur-t, hátha ezzel a verzióval egészen véletlenül nem lesz gond.

Optimus Prime
Az EA Download Manager a "régi" Origin. Live chaten kérdez rájuk, ha mázlid van jó advisort ad. Nekem sajnos skippelnem kell a vételt, de nekem még a demóval is gond van. :D

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

fery02
Nagy szopás ez az egész Origin.
Ma szereztem be a játékot én is, települ fainul Origin-ben, majd indításnál pofámba basz hibaüzenetet, hogy lépjek be az EA Download Manager-be, hogy megerõsítsem a tulajdon jogomat.
Na most ezért biztos nem fogok telepíteni Origin mellé egy másik idióta EA letöltõt, már más valaki is feltette ezt a kérdést EA fórumon, pont a mai napon.
Elõbb megvárom mi lesz a vége. :)

Hülye voltam, hogy anno nem Steam-en zsebeltem be, még olcsóbb is volt valamennyivel.

Optimus Prime
Üdv!

1. Originen most 2,5 euró a játék
2. a demónál, hogy oldom meg hogy a hülye PhysX telepítés menjen... ne menjen?

Ha OK-zom se jó, mert újabb van fent, ha törlöm kilövöm leáll a telepítés. Töröljem a mostanit, tegyem fel, majd le a régit és vissza az újat? Egyébként ér ennyi herce-hurcát a játék/demó?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

zoliapu
Sztem a célzás (irányzékos) nem olyan gáz. Ha úgy vesszük az életben sem egyszerû a csatattéren így dolgozni.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

Sziasztok, nekem is az a PhysX -es peroblémám van.
Hogyan oldottátok meg?
Peter1 te mit csináltál?
Nekem GTS 450 vieokártya van.( már ha számít)

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Gyerekek, Steam-en 700- Forint a játék!!! Vegyétek aztán gyertek multizni, van még egy-két jó szerver. üdv

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Jim Morrison
nektek ilyen bug sosem volt? :D multiban, kicsit zavaro de nagyon raj :D
http://www.youtube.com/v/IVoMCHzL2Js&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szia! nekem is ilyen videó kártyám van! neked hogy sikerült fel tenned..?? ill. sikerült e...?? :
darki81
én nemjátszom vele, de ha a googléba beirod, akkor csak 1.3-at látni, de ha nemengedi telepiteni, akkor elötte felkell tenni az 1.2-õt, ha aztse, az elött az 1.1-et. Amugy meg mostantól már van uj medal of honor :)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

micski2
Sziasztok!

Megvettem ezt a Classic csomagot az összes Moha bent van!

Kérdésem az lenne,hogy az Airborne-al hogyan tudok neten játszani?

Mitt kell letöltenenm hozzá?
1.1Patch-et már felraktam!
olvastam hogy 1.3 kell hozzá de a hivatalos oldalon is van 3 verzió és nem tudom melyiket szedjem le mert több GB mindegyik!

Kszönöm elõre is!

Nem. XP64 alatt ugyanezt csinálja.

Si vis pacem, para bellum.

Szia!
Nekem ugyanez. Nálad hogy oldódott meg?

Si vis pacem, para bellum.

Sziasztok! Ugyan az a problémám, mint tortának pár sorral lejjebb, elindul a telepítés, és mielõtt befejezõdne, leáll. A Phisyx-et letöröltem. Torta, ha letudnád írni h kell ezt megoldani, vagy bárki más azt nagyon megköszönném
Charly
Sziasztok miért pörgök folyamatossan?Win7 miatt?

Peter1
Megoldottam tényleg érdemes olvasni...

Ide mit lehet írni?

Peter1
Sziasztok,
Felszerettem volna rakni újra ezt a játékot, de a physX résznél megáll. Ha manuálisan próbálom a physX feltenni, akkor pedig ez a hibaüzenetet írja ki: "AGEIA PhysX Version 909.08.14 is already installed. You must unisnstall the exiting version before installing PhysX Version 7.07.09."

De nem tudom a régit letörölni, mert valószínû, hogy a videókártya tette ezt is fel (ami fent van).

A videókártyám típusa: NVIDIA GeForce GT220-as.

Elõfordulhat, hogy a játék nem támogatja ezt a kártyát?
Vagy mi lehet a megoldás? Maga az AGEIA PhysX nem található a "programok telepítése, törlése" menüpontban.

Válaszotokat elõre is köszönöm.

Ide mit lehet írni?

tototto
köszi a gyors választ :)

Hecker007
magyar benne, nekem is így van meg

tototto
nem tudja valaki hogy ennél a verziónál az airborne magyar feliratos e, mert az eredeti kiadásban az volt, de erre Classic verziósra meg a borítón az van írva hogy angol nyelvû a szoftver?

Hecker007
Üdv! Valaki játszik esetleg multiban még?

Narxis
Patcheld fel 1.3-ra.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

fery02
Olvasom közben, hogy "Audigy kártyákon Vista alatt szarabb hangminõséget kell várni".
Írhatták volna konkrétan azt is, hogy pl hiányozgatnak a hangok, de õk tudják.

Mind1, ha valakinek ennek ellenére lenne még valami ötlete, kérem pm-be intézze, mert így is sok topikom van fav-ba, ez meg úgy sem pörög.
Köszönöm!

fery02
Olyan gondom van, hogy játékban hiányozgatnak bizonyos hangok. Sokszor olyan üres az egész egy igazi háborús hangzavarhoz képest. Pl nagyon gyakran hiányoznak a fegyverhangok, még a miénk is nagyon sokszor hiányzik.
Win 7 64 bit, Audigy SE kártya.

Megoldódott...

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Sziasztok!
Segítségeteket kérném a telepítéssel. Egyszer már régebben fent volt, végig is játszottam, gondoltam felrakom ismét, de az istennek sem megy fel. A physX-es problémát tudom, az nem gond, elvileg végig is ér a telepítés, de a végén azt írja ki, hogy a telepítésvarázsló idõ elõtt leállt.

Xp és Nvidia 9600Gt van.

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Törölt felhasználó
nálam az volt a gond h felvolt téve egy korábbi physX
azt letörölötem utána már ment tovább a telepítés!
Kongy
Nekem telepítésnél PhysX után megáll...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Törölt felhasználó
nekem sajnos nincsen benne <#ravasz1><#idiota>
Jim Morrison
szerintem az az amit leiirtam :D nincs bent a kezikonyvben?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Törölt felhasználó
õõõ :D
hát bemegyek a menübe oda h eredmények és jutalmak és ottvannak a küldetések nevei alattuk a csillagokkal és azok mellett van még az airborne-nak a betöltös jele és odavan irva mindegyikhez h "0 az 5-bõl".
na azokra lennék én kiváncsi :D
Jim Morrison
Azokra gondolsz amiket akkor kapsz meg, ha elmész egy olyan helyre ahol van ejtõernyõ? (pl. az elsõ pályán a nagy épület meletti torony tetején)

Törölt felhasználó
azokat a szárnyakat h lehet megszerezni a küldetések közben?
végigvittem de nekem egyikhez sem adott egyetsem :S
Narxis
Akkor lehet neki is fent van, csak figyelmetlen volt.. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Törölt felhasználó
bocs... XD
de mégis felvolt téve a fízix...
nálam ez volt a gond. :D
Törölt felhasználó
nekemis pont ez a hibám lenne. nekem nvidiás karim van és nekem sincsen feltéve a fízix...
Helló.

Az lenne a problémám, hogy amikor telepítem a játékot, az AGEIA-t akarja felrakni de amikor okézom végigmegy a csík és kilép és semmi. AGEIA nincs fen sõt ATIs kártyám van ?????????????????? ?

Elõre is köszönöm.......<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>

Helló! Kérnék egy kis segítséget. Az lenne a gondom hogy a játék índításnál beírtam a tulajdonságok-cél mappába az exe után hogy enableconsole ez idáig rendben is van csak a ~ billentyûvel nem tudom elõhozni a konzolt hogy a kódokat beírhassam.Mi lehet a gond?
2007 aznembaj, alap moh:aa is mikori aztán még mindig zuzom pro-ba.<#gun><#ejnye1>

Sztem meg MÁR nem annyira...2007-es játék, nem egy nagy szám, inkább kodozz
Üdv all. Nyomják sokan airborne-t multiba magyarok, vagy még nem annyira ? Külfdöldiek ?

Rendesen áll ez az oldal!!?
Helo!Elküldené nekem valaki az Airborne magyarositását?
([email protected])Elöre is kössz!!<#violent><#gun>

Helló!Igen igen!Ez az a rész,eddig megy is a dolog!Csak a tankot nem tudom hogy iktassam ki!?Hellóka Üdv!
Jim Morrison

Hellóka!Én is ugyanezzel a problémával küzdök de nem sikerült még nekem se megfejteni hogy tudnék tovább jutni a játékban???Ha valaki tud megoldást irjon koszi!!
Shep
Nekem is ez volt xp alatt sehogy nem tudtam feltelepíteni, a megoldást a vista jelentette.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oldal 1 / 137Következő →