Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most szeretnék játszani ezzel a játékkal.Kérdésem az lenne,hogy feltelepiti a játékot és rámék a befelyezés gombra és letörlödik a játék?Miért van ez?
Hátha más is hasznát veszi majd ezeknek a lépéseknek:
"1. Hozzon létre egy felhasználói fiókot az Originben használt email címével a pogo.com oldalon.
2. Nyissa meg a profile.ea.com oldalt és lépjen be az Origin felhasználónevével és jelszavával.
3. Kattintson a Személyiség hozzáadása gombra.
4. Adja meg a pogo nevét és a hozzá tartozó jelszót
5. Kattintson a Személyiség hozzáadása gombra. "
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szóval mondhatni csak kíváncsiságból dobtam ki (meg azért is, mert nem szeretek gigányi patch-eket gépen tárolni) az ablakon 2,5 eur-t, hátha ezzel a verzióval egészen véletlenül nem lesz gond.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ma szereztem be a játékot én is, települ fainul Origin-ben, majd indításnál pofámba basz hibaüzenetet, hogy lépjek be az EA Download Manager-be, hogy megerõsítsem a tulajdon jogomat.
Na most ezért biztos nem fogok telepíteni Origin mellé egy másik idióta EA letöltõt, már más valaki is feltette ezt a kérdést EA fórumon, pont a mai napon.
Elõbb megvárom mi lesz a vége. :)
Hülye voltam, hogy anno nem Steam-en zsebeltem be, még olcsóbb is volt valamennyivel.
1. Originen most 2,5 euró a játék
2. a demónál, hogy oldom meg hogy a hülye PhysX telepítés menjen... ne menjen?
Ha OK-zom se jó, mert újabb van fent, ha törlöm kilövöm leáll a telepítés. Töröljem a mostanit, tegyem fel, majd le a régit és vissza az újat? Egyébként ér ennyi herce-hurcát a játék/demó?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
Hogyan oldottátok meg?
Peter1 te mit csináltál?
Nekem GTS 450 vieokártya van.( már ha számít)
http://tesztgep.blogspot.co.at/
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Megvettem ezt a Classic csomagot az összes Moha bent van!
Kérdésem az lenne,hogy az Airborne-al hogyan tudok neten játszani?
Mitt kell letöltenenm hozzá?
1.1Patch-et már felraktam!
olvastam hogy 1.3 kell hozzá de a hivatalos oldalon is van 3 verzió és nem tudom melyiket szedjem le mert több GB mindegyik!
Kszönöm elõre is!
Si vis pacem, para bellum.
Nekem ugyanez. Nálad hogy oldódott meg?
Si vis pacem, para bellum.
Felszerettem volna rakni újra ezt a játékot, de a physX résznél megáll. Ha manuálisan próbálom a physX feltenni, akkor pedig ez a hibaüzenetet írja ki: "AGEIA PhysX Version 909.08.14 is already installed. You must unisnstall the exiting version before installing PhysX Version 7.07.09."
De nem tudom a régit letörölni, mert valószínû, hogy a videókártya tette ezt is fel (ami fent van).
A videókártyám típusa: NVIDIA GeForce GT220-as.
Elõfordulhat, hogy a játék nem támogatja ezt a kártyát?
Vagy mi lehet a megoldás? Maga az AGEIA PhysX nem található a "programok telepítése, törlése" menüpontban.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Ide mit lehet írni?
Írhatták volna konkrétan azt is, hogy pl hiányozgatnak a hangok, de õk tudják.
Mind1, ha valakinek ennek ellenére lenne még valami ötlete, kérem pm-be intézze, mert így is sok topikom van fav-ba, ez meg úgy sem pörög.
Köszönöm!
Win 7 64 bit, Audigy SE kártya.
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
Segítségeteket kérném a telepítéssel. Egyszer már régebben fent volt, végig is játszottam, gondoltam felrakom ismét, de az istennek sem megy fel. A physX-es problémát tudom, az nem gond, elvileg végig is ér a telepítés, de a végén azt írja ki, hogy a telepítésvarázsló idõ elõtt leállt.
Xp és Nvidia 9600Gt van.
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
azt letörölötem utána már ment tovább a telepítés!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
hát bemegyek a menübe oda h eredmények és jutalmak és ottvannak a küldetések nevei alattuk a csillagokkal és azok mellett van még az airborne-nak a betöltös jele és odavan irva mindegyikhez h "0 az 5-bõl".
na azokra lennék én kiváncsi :D
végigvittem de nekem egyikhez sem adott egyetsem :S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de mégis felvolt téve a fízix...
nálam ez volt a gond. :D
Az lenne a problémám, hogy amikor telepítem a játékot, az AGEIA-t akarja felrakni de amikor okézom végigmegy a csík és kilép és semmi. AGEIA nincs fen sõt ATIs kártyám van ?????????????????? ?
Elõre is köszönöm.......<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
([email protected])Elöre is kössz!!<#violent>#violent><#gun>#gun>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!