6840
-
#4598 Nekem 7300GT-m van... -
#4597 Egyrészt ez függ a kártyádtól is. Viszont GF6 -ig a 162.18 a legújabb driver. A legújabb BETA állapotú driver pedig a 163.44. -
#4596 94.24 az a hivatalos. -
#4595 GF7600GT
162.18 -as driver.
Megy rendesen. -
#4594 HATRED -
newc22 #4593 Sziasztok!!! Milyen Nvidia drivert használtok a játékba?!?!!? Lécci írjátok be a verziószámot!!! Köszike!!! -
#4592 na végre valaki, ugyanez nálam is, melyik verzió? -
#4591 na ezt még nem néztem, ha hazaértem majd este csekkolom -
#4590 windows eseménynaplóban nincs valami okosság hogy mi okozta a hibát? -
#4589 Nekem azonal újraindul a gép ha mountolni próbálom az image-t :S
Ötlet? (legujabb deamon van fent) -
#4588 majd a COD4 gyerekek az bomba lesz,ne angódjatok sehova... -
#4587 Hát ha így folytatják, akkor biztos abban is csalódni fogunk:(
Ebben az évben mindent elbaxnak a fejlesztők. Tisztelet a kivételnek. vagy bugos, vagy irányíthatalan (erre peccs: pl. dirt), vagy minőségtelen (pl ez a játék), vagy no hangulat (pl. ez a játék) stb...stb...
Egyedül a reményt a BiAHH támasztaná föl, meg a Crysis. És ebben csak reménykedni tudok:( -
#4586 2e-t majd akkor fog érni, ha kiadjaák a dedikált szerver patchet, mivel még normális szervert sem lehet létrehozni :)
bár remélem annyi eszük van hogy linuxra is csinálnak ilyen patchet mert aztán tényleg el lehet mondani hogy még meg sem jelent a játék de már összezúzták a nevét amit eddig építgettek -
#4585 Teljesen egyet értek veled mindenben.
Valaki írta, hogy CoD 2-ben sem voltak olyan okosak az ellenségek, meg az is olyan arcade... Hát, az irányításon kívül nekem mindenben a cod 2 megoldása tetszett jobban. Azért ott nem az az érzet van, hogy ledobtak engem és pár összevissza mozgó buta társaimmal együtt, és akkor nekem kell mindenkit megölni. Ott valahogy tényleg megvan a csataérzet, és hogy nem rólam szól a háború. Pl. nem kell rakétadarabokat összegyűjteni, hogy kilőjem azt a tankot ami úgyis csak engem követ a csövével ha láthatáron vok, egyébként meg csak körbe-körbe megy.
Remélem cod 4-ben sem kell majd csalódnunk. -
#4584 wazz,a Flaktorony ott nagy a móka... -
#4583 ha figyelembe vesszük, hogy anno a W:ET ingyen letölthető volt, és hogy a single tényleg csak 6 pálya, valóban nem éri meg az árát :( persze látatlanba, a multi rész ismerete nélkül írom ezt...egy jó supportal sokat ki lehet hozni belőle -
#4582 Akkor már csak 2e-t ér a game :( -
#4581 "Airborne features a multiplayer mode for online play. Users can play as either the Allies or the Axis on six multiplayer maps, three of which have been adapted from the single player aspect of the game: Operation Husky, Operation Avalanche, and Operation Neptune. The remaining three maps are all adaptations of multiplayer maps from a previous Medal of Honor title, Allied Assault. While the basic design and layout of the maps are the same, they have been extended to make them larger, and new routes or points of access have been made to further balance the two teams. These maps are Destroyed Village, Remagen and The Hunt."
Angolul kevésbé tudóknak:
6 multi pálya van. 3 a játék sp részéből (Operation Husky, Operation Avalanche, Operation Neptune). 3 pedig az allied assault némiképp módosított pályája (Destroyed Village, Remagen, The Hunt) -
#4580 nincs fennt. -
Amadeus HU #4579 ha fenn van az alcohol progi akkor azt szedd le. meglehet hogy azzal ütközik -
#4578 mountolás közbe kékhalálal lefagy a gép, úgy emlékszem mintha valaki írt volna már ilyet,de most nem találom sehol, megoldás van? legújabb daemon van fent, -
Amadeus HU #4577 még 5 forintot sem csak kiváncsi lennék, hogy a multiban is olyan kevés pálya van mint singleplayerben -
#4576 Egyáltalán nem ér annyit, max. 6-7e ft-ot. -
Amadeus HU #4575 Valaki tud a multis részéről valamit, hogy hány pálya van benne? Ugyan azok a pályák mint a singleplayerben vagy azért annál sokkalta több?
Mert ha multiban csak 3-4 pálya van akkor nem ér 12000 forintot! -
#4574 Valaki rájött már hogy mitől függ hogy hány csillagot kap az ember a értékelésnél? -
#4573 Tényleg, hogy húzzam kicsit még lefele a játékot... :) Ez a lőszerhiány is érdekes dolog. A halott német lőszerét nem lehet elvenni viszont néha meg kiesik belőlük egy hatalmas lőszeresdoboz. ?! Aztak..va! Már megint egy spéciális náci térsűrítő technológia. :) És mielőtt megint megkapom, tudom, hogy ez ÖNMAGÁBAN nem egy nagy katasztrófa de talán kicsit már sok a rosszból nem?
A náci terminátor géppuskályát vagy két percig próbáltam felszedni, hogy most majd aztán én is de csúnya egy halálosztó gépezet leszek. Persze nem lehet, szigorúan az esélyegyenlőséget szem előtt tartva. Ehhhh... -
Leky #4572 Nem tudom másnál is csinált-e ilyent a játék, hogy véletlenszerűen néha lefagy a játék a pályák előtti töltőképernyőnél. 3060 mhz cerka, 1GB ram, 7600 GS 256mb. 1024x768 minden fullon, játék közben játszható sebességel fut. -
#4571 mondjuk én jobban szeretem a II. VH-t, mint Vietnamot vagy vmi öbölháborús cuccot -
CitizenX #4570 Nem poénból írtam, tényleg érdekelne már egy más szemszögű II. VH-s cucc, csak ugye korunkban az nem lenne "politikailag korrekt", így semmi esély egy ilyen játék elkészítésére. -
#4569 Az a baj, hogy ezt a WWII témát már teljesen unalmasra koptatták amúgy is. Nem véletlen, hogy az új CoD már más érához nyúlt úgy tűnik ők megérezték, hogy ebből már nehéz egetrengetőt kihozni. Csak ne szúrják el! :)
Amúgy CitizenX nem tudom mennyire írtad poénból de szerintem lehet, hogy nem lenne egy utolsó húzás fiktív történelmi keretek között partraszállni angliában németként, vagy az USA nyugati partjainál japánként... Sajnos a legnagyobb felhasználói csoport éppen az USA akik nehezen "nyelnék le", hogy itten őket irtják! :) -
#4568 egyébként meg milyen már, hogy lelövöm a Nazi machinegunátort és nem dobja el a puskát O_o -
CitizenX #4567 Bármilyet. Budapesti harcok - alternatív történelem. :D Akármit. Orosz v német játszható oldalt, Berlint, mindegy. :D -
#4566 Egyébként meg ezeken a dolgokon inkább röhögni kell mintsemhogy bosszankodni miatta=) -
#4565 No és miféle kiegészítőt vártok ettől a gémtől?? Már mint airborne cím alatt? Nekem ennyi elég volt a légiszállításokból XD
Max beteszik a d-dayt megint? mint a spearheadbe? -
CitizenX #4564 Pedig az a legjobb. Én azzal toltam végig, kábé 70%-ban magaslati pontról leosztottaM mindenkit, és a maradékot géppityúval takarítottam el. Mondjuk így eléggé könnyűvé vált a játék, de mit csináljak, ha ezt a sznájperkedést ilyen szinten lehetővé tették a fejlesztő urak. :D -
CitizenX #4563 Nagy részben igazat kell adjak neked, a grafikai bugok és a végén az atomtáp zombikatona valóban szánalmasak egy MOH-játékban. De voltak ennek azért igen jó pillanatai is, és szerintem érezhető a javulása a szériának a PA-féle hullámvölgy óta. Ennyire azért nem szabad eltemetni, bár tényleg sok benne a hiba. Minden esetre én jól szórakoztam, és nem vettem élet-halál kérdésnek a bugokat. Várok egy kiegészítőt, plusz javítást, amelyek teljessé tehetnék ezt a játékot. -
#4562 a sznájper guntól meg simán hülyét kapok ebben a játékban... -
CitizenX #4561 Nme lehet doksikat lopni=szarjáték. :DDD Nagyon ügyes kritika. -
#4560 Csak azt akarom sejtetni, h mennyire elbaxták a küldetésfelépitését. Inkább vágtak vón hozzánk egy lineáris felépitésű erbornt. -
#4559 Ami tetszett:
A grafika nekem bejött bár ez aztán tök szubjektív dolog, de nekm AA nélkül is tetszik az új UNREAL motor. Hát ronda ez?!:
És az életerőnket is nagyon ügyesen kezeli a játék. Kár, hogy itt vége is a pozitívumoknak nagyjából. :(