Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Sztem geci jó játék meg szép is.
A végén, ott volt a Tigris, lõnék a fal mögül, célkereszt a tankon, erre belelõ a falba, én meg meghalok...nekem is volt egy párszor hogy 3 métert repült a német katona, mikor közelrõl megsoroztam.Nekem a Pacific Assault jobban tetszett mint ez.
a fakkban akkor hülyeség a minimum rencerköv?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
csak az a megoldás?,<#violent>#violent>
tul sok cuccot kellene mentenem aaarrgghh<#falbav>#falbav>
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Melyik a jobb verzió ez Medal.Of.Honor.Airborne.EMUDVD9-Unleashed vagy ez Medal_of_Honor_Airborne-HATRED?
köszi
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
még garanciális az egész
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
az mitõl van hogy elindítom a gémet és 1 laza kék halált produkál a gép?
amd 3500+
ati x1600 pro 128 mb
1 g ram
hely bõven a vinyón dx 9c stb
humm?<#help>#help>
ok, betöltöm, ahol elmentettem a játék állásait, erre mennék ugyanoda, erre mi van bazz meg?! Megint axisok jöttek, a fenébe is ezzel a játékkal😛PPPP
Xarnak nem nevezném, de ez már szemtelenség részüktõl, viszont a PA-tól egy fokkal jobb.😛PP
A FAHRENHEIT-et én néhány hónapja ismertem meg.tavasz környékén amikor kijött rá a honosítás...és fantasztikus élmény volt vele játszani...az hogy mit mondok mit csinálok mit beszélek mind az én kezemben volt az vvalami fantasztikus, a storyja fergeteges..olyan mint egy interaktiv film...nagyszerû
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A Fahrenheit az eddigi leginteraktívabb játék PC-re, ami valaha is kijött. Egyszerûen imádom azt a játékot. Szívvel-lélekkel teli anyag, az tette õt olyan mesterivé. Azon a játékon lehetett borzongani, akciózni, gondolkodni, és csak és kizárólag TE döntötted el, mit is akarsz. Ez hiányzik a mai játékokból, a BELEÉLÉS. Legalább is szerintem.
ugyhogy ennyit arrol hogy mi rövid...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Jó lenne egy hátrafelé sprint, plusz egy torkolattûz visszafogás.
Meg lehetne oldani?
Baró lenne a hasalás is, de ez az ami ugye nem megy..