Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
végülis igazad van, az összes hiba ellenére játszható a játék, ha úgy nézzük. De mint írtam, engem hihetetlenül zavar, hogy csak engem lõnek, hiába rohangásznak elõttem a társaim. Legalább annyit lehetne taktikázni, hogy ha engem lõnek elbújok egy kicsit, hogy elnézzen, és társaimat lõjjék. De nem, egybõl mindenki :S Demoba, illetve elsõ pályán még nem tûnt fel annyira, de ahogy haladok egyre inkább elveszi a kedvem a játékból 😞

Punker
még mindig nem tom mi alapján értékeli ki a kis csillagokat. 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eagle16
Pedig ha nem tudja kitömöríteni a winrar sem, akkor valami baja van.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kitömörítésnél crc hibát ír, viszont ha TC-ben lefuttatok egy ellenõrzést akkor semmi bajt nem mutat!

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Eagle16
Letöltöd mégegyszer...

CRC hibás a game amit letöltöttem. Mi ilyenkor a teendõ?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

A multival mi a helyzet valaki tud róla valamit???
Picit lehetett volna hoszabb a játékmenet de igy is jó volt.Élveztem minden percét!!!Meg is nyugodtam a duty 4 ig!
Gerbill
Szerintem is nálad lehet a bibi, mert gyegébb géppel nekem is simán megy akció közben 8-17 FPS-t.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Szerintem meg full fasza a játék!!!Egész nyáron nem volt semmi....ez kellett már nagyon!
bakvarnyu
szarok az fps-re én játszok bmeg , nektek is inkább azt kéne mint itt dobálni a szart a játékra minden apróság miatt.

néézzeg csak hogy hány fps-el is sírj!!

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Eagle16
Már végigvittem mind a kettõt, egyszer elég is volt...

Akkor játsz a pacific assaultal!
bakvarnyu
Valamit igen elrontottál mert nekem fele ilyen jó géppel jobban megy.
Sztem geci jó játék meg szép is.

Eagle16
Volt egy jó kis panzershrek-es akcióm is a market garden-es pályán...
A végén, ott volt a Tigris, lõnék a fal mögül, célkereszt a tankon, erre belelõ a falba, én meg meghalok...nekem is volt egy párszor hogy 3 métert repült a német katona, mikor közelrõl megsoroztam.Nekem a Pacific Assault jobban tetszett mint ez.

ajaj...
a fakkban akkor hülyeség a minimum rencerköv?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

De a proci húzva van de egész gyáron igy ment és nem csinált ilyenelet.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

optimizált persze!!! vmire optimizálták végülis de hogy mire....

hát nézzük csak nem rég megmértem még is mennyivel megy ez a játék nekem na 800*600-ba minimum minden ki is nagyobb harcokba ígyis 8-17 fps ha nincs harc akkor oan 30-40 átlag 23 fps a következõ gépen: 3700+ sandiego @3000mhz, 2 giga ram, asus x1950 pro 256 mb . Na még megérteném ha vmi esznéletlen kurva szép lenne kurva jó fizikával is AI val de eggyszerûen vmi szörnyû bugos az AI, van mikor fullra becélzom a srácot is beikszel hogy a csapattársam majd utána lelõ!! persze van oan is mikor becélzom fullra lövök is semmi!! van mikor beülök melé néz engem oszt várni kell hogy lõjjön már le!! Az arcot eltalálom csipával repül vagy 3 métert gugoló helyzetbõl!! szal tragikus!! a mozgá meg a grafika étnyleg teccik ennyi semmi más!! na meg ezek a küldetések....

dante3
Nm.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

köszi!

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

dante3
Hát ha nem hardver hiba, akkor csak szoftveres lehet!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

hujj de nincs kedvem hozzá!!!!!!!!<#gun>
csak az a megoldás?,<#violent>
tul sok cuccot kellene mentenem aaarrgghh<#falbav>

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

dante3
Mindegyik jó, de a hatred tartalmazza a cracket is!

dante3
Akkor sztem a rendszereddel lesz a hiba! Húzd újra az xp-t!

Sziasztok,

Melyik a jobb verzió ez Medal.Of.Honor.Airborne.EMUDVD9-Unleashed vagy ez Medal_of_Honor_Airborne-HATRED?

köszi
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

nem bántottam semmit benne
még garanciális az egész

dante3
Nincs húzva valamelyik alkatrész /cpu, vga/ ?

Nekem volt olyan is hogy elinditom a gamét és ujbol indula gép és nem csak ennél hanem bioshock-nál is.Nem tom mi lehet a hiba.Lehet vmi alkatrész tönkre fog menni vagy nem tom.Eddig nem volt ilyen és csak akkor csinálja ha elinditom vmelyik játékot.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Törölt felhasználó
Kétszere nálam is volt ilyen 😞
fijjug
az mitõl van hogy elindítom a gémet és 1 laza kék halált produkál a gép?
amd 3500+
ati x1600 pro 128 mb
1 g ram
hely bõven a vinyón dx 9c stb
humm?<#help>

Rage47
és tökéletes példa arra, hogy a graf nem elsõdleges szempont ahhoz, hogy élvezz egy játékot😊
Prince23
Há most már az elsõ küldi végénél vaok... amúgy normálon viszem a gémet. Mire robbantani akartam a végénél, pont akkor hirtelen elõjött 4 axis katona, azt leütött, meg volt ott fejlövés is. Hirtelen kapott el...
ok, betöltöm, ahol elmentettem a játék állásait, erre mennék ugyanoda, erre mi van bazz meg?! Megint axisok jöttek, a fenébe is ezzel a játékkal😛PPPP
Xarnak nem nevezném, de ez már szemtelenség részüktõl, viszont a PA-tól egy fokkal jobb.😛PP

Gideon Wieth
igen
A FAHRENHEIT-et én néhány hónapja ismertem meg.tavasz környékén amikor kijött rá a honosítás...és fantasztikus élmény volt vele játszani...az hogy mit mondok mit csinálok mit beszélek mind az én kezemben volt az vvalami fantasztikus, a storyja fergeteges..olyan mint egy interaktiv film...nagyszerû

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gerbill
Igen ezzel valahogy én is így vagyok

Tatyla
nem ,nem halok meg minden második sarkon...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

dienesoft
Egy kis OFF:
A Fahrenheit az eddigi leginteraktívabb játék PC-re, ami valaha is kijött. Egyszerûen imádom azt a játékot. Szívvel-lélekkel teli anyag, az tette õt olyan mesterivé. Azon a játékon lehetett borzongani, akciózni, gondolkodni, és csak és kizárólag TE döntötted el, mit is akarsz. Ez hiányzik a mai játékokból, a BELEÉLÉS. Legalább is szerintem.

Gerbill
Jó de most az, hogy te minden második sarkon meghalsz nem azt jelenti, hogy hosszú a játék.<#szomoru1>

Tatyla
jön itt mindenki hogy milyen ,rövid a BioShockot kb. 20 óra alatt vittem végig,ugy hogy egyszer döglöttem meg ,itt meg már jópárszor elpatkoltam,pedig toltam pár órát és még mindig a második küldinél járok...
ugyhogy ennyit arrol hogy mi rövid...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Gerbill
Bizony 65 éves korban már jelentkezhet az agyérelmeszesedés😛 Nyilvánvalóan nem csak programozók és grafikusok csinálják a játékokat a fahrenheit forgatókönyvét pl egy nagystílû író írta, nemvéletlenül lett mesteri. Nem értem filmrendezõ minek kellene játékba, gondolom a jelenetekre gondolsz, hogy õ rendezné, de ez egy faszság, itt nem színészek vannak mindenkinek meg van a maga dolga, a karakterek sem magktól mozognak úgy ahogy, itt a filmrendezõ dolgát más látja el.

Nevem senki
Annyi játékkal játszottam már, hogy nem is emlékszem jónéhányra. Szerintem nem érted amit mondok.

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Nevem senki
Összességében nekem tetszik a játék, de ennyi felhajtás után, ami a "fejlesztés" körül zajlott (tanulmányutak - gondolom esténként bebaszással végzõdõ sörözéssel-, történelmi "dokumentumok" tanulmányozása, stb. marhaség amirõl hírt adtak) semmit nem látok. De amugy jó az egész, ha csendben kijött volna nagyobb lenne a visszhang. A multi jó lesz.

Balumann
Reméljük, hogy a motor alapjában véve nem ilyen bugos. De a Rainbow six vegas is azzal a motorral készült, és az nagyon jó lett, nem nagyon találtam benne bugot. Reméljük, hogy késõbbi játékokban nem lesz ennyire bugos, mint az eddigiekbe (mint pl. double agent ^^).

Gerbill
Mert szerinted minden koncepció nélkül csak úgy összedob néhány programozó egy játékot? Te már játszottál mással s vagy csak EA játékokkal? Ajánlom figyelmedbe a Fahrenheit, vagy amerikai nevén Indigo Prohecy játékot.

Nevem senki
Aha, ezt észrevettem és tök jó -tetszik

Nevem senki
Szerintem -bár csak a demót próbáltam- ennek van hangulata. Nagyobb kontrasztot kellett volna tenni a nyugis, sniperkedõs részek és a lerohanós, mindent bele részek közé (jah, kellene egy dramaturg, filmrendezõ, egy jó író is a játékokhoz, nem csak programozók, megy egy két grafikus)

Balumann
hát valami hasonló van. Gugolj le, nyomd le a célzás gombot, és utána hátrát, és lehúzza magát.

Nevem senki
MODDEREK FIGYELEM

Jó lenne egy hátrafelé sprint, plusz egy torkolattûz visszafogás.

Meg lehetne oldani?
Baró lenne a hasalás is, de ez az ami ugye nem megy..

Balumann
Hát, sok mindenbe nem értek egyet.
Nekem a MoHAA -ban is az volt a gondom, hogy "rólam szól a háború", legtöbb részen egyedül kell menni. Pacific Assault az nagyon nem tetszett, ott az élet rendszer miatt utáltam meg fõképp a játékot már az elején. De a hangulata se túl jó.