Disciples III: Renaissance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk, ami azt illeti, én leginkább a multiplayer rész miatt szeretném (D2-vel sokat multiztunk annó; s balancéval meg soha nem volt probléma, mert ha vmi nem jó, legfeljebb házi szabályokat hozunk a játékélmény fenntartása érdekében), csak sajna az még elég kezdetleges.
A videó meg tényleg nagyon jó, nekem így is tetszett, hogy részben nem értek egyet vele. Tényleg olyan, mintha az angol szöveget mondaná németül.
Meg pls. vki nézze már meg azt a mappot, hogy csak nekem nem megy e! Három éve várom, hogy lehessen D3 multizni, de ezek a pályák nagyon gagyik, amik most vannak.
OFF
Mondjuk jelenleg a HoMM is árnyéka önmagának, a gödröt, amiben hempereg pedig csak tovább mélyíti a szánalomra méltó MMO, amit csináltak belõle a kínaiak. Szomorú, a Ubisoft nem szokta hagyni így elkallódni a nagy múltú címeket, általában ha nem tud méltó folytatást produkálni inkább nem erõlteti az adott franchise-t.
Meg elég sokan mondják, hogy másol a heroesról. Azért írtam, mert én nem értem, mit is másol. Senki nem írja hogy miért, csak hogy heroes klón.
A disciples egyedisége a lord type, a dark fantasy style, a globál varázslatok, az egységek fejlõdése, a nyersanyagok, a történet, a szépen megrajuolt, modellezett karakterek, a kis létszámú csapatok, stb. Ez meg sztem maradt.
Kettõnk között az a különbség, hogy én tiszteletben tartom a Te véleményed Te pedig úgy néz ki nem fogadod el az enyémet... 😉
"Láttam a videón hogy a fejlesztõk World of Warcraft fanok..." lol azt a videót én is láttam. A release dates cucc is marha jó.
Ugyanakkor szerintem nem lett rossz a játék. Meg most õszintén! Mi az eget másoltak szerintetek a heroesról? Hogy 3d-s, meg hogy harc közben lehet mozogni? Bocsi, de ezt már jóval a heroes elõtt kitalálták... Nem vágom ebbe mi a heroesos. Másrészt meg maradtak a discipleses sajátosságok, szóval minden ok. Csak kellett volna még vagy 2 év, hogy befejezzék és ne egy félkész játékot adjanak ki.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Rengeteg apró hibát találtam, amik nem teszik tönkre a játékélményt, de bosszantóak, de nem szeretném ezeket a szemére hányni, pláne hogy egy fillért se fizettem érte, nem lenne jogom
Szerintem a legnagyobb hiba az, hogy nem õrizte meg azt az egyediségét, ami megkülönböztette a HoMM-tól, a Kings Bountytól, sokkal hasonlóbbá vált azokhoz.
Tessék, Hitler is megmondja a frankót. 😊
http://disciples3.ru/forum/showthread.php?p=237341#post237341
Meg tudná nézni valaki, hogy neki mûködik e, mert nekem nem tölt be. Lehet a verzió miatt, vagy valami, nem tudom, kíváncsi vagyok, nektek megy e.
elkezdtem hardon az emberekkel a gémet, kb 10. körben betámad egy hozzám képest brutál elf sereg , esélytelen legyõzni. Ezt most mégis hogy kellene megoldani ?
Az AI meg reméljük a kieggel azért fog fejlõdni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Lõttem a hõsömmel, ami úgy nézett ki, hogy a nyílpuskát oldalra tartotta, köze nem volt az ellenfél irányához.
A lövés során semmiféle lövedék nem hagyta el a nyílpuskát.
A lövés animációja során simán elnyomhattam más képességét a hõsnek és az is "végrehajtódott".
Az ellenséges egység lefeküdt (elõször azt hittem meghalt, de kiderült, hogy csak rossz helyen vágták meg az animációt, valójában csak elhasalt aztán felállt) a lövéstõl és ezt eljátszotta akkor is, amikor misseltem.
Miközben támadt az egyik egységem az összes többi eltûnt (ez gondolod feature, talán ki is kapcsolható menübõl, szóval ezt nem rovom fel).
Egy szó, mint 100 mi, akik nagyon szerettük a második részt ennyit láttunk, 2-t támadtunk és léptünk is ki elkönyvelve, hogy ez siralmasan igénytelen lett.
De ha ennyi jót írtok róla, akkor valamikor megpróbálkozok vele még egyszer. 😊
Nagyon féltem tõle, hogy lebutítják a játékot (ahogy az elmúlt évek összes sorozatánál megfigyelhetõ), de szerencsére nem úgy tûnik.
Viszont a map editort nagyon várom, meg a kiegészítõt is. Engem kajakra megvett eddig a game, a Heroes 5nél sokkal hangulatosabbnak tûnik(mondjuk az is igaz, hogy a Heroesnál óriásit csalódtam, gyakorlatilag egy lebutított H3at adtak ki 3D-ben)), szóval irány a csatamezõ testvéreim!
valamint lehet, hogy valami bugba botlottam, de mintha a fõhõsömön permanensen rajtamaradt volna a +15 strength bónusz, aminek nekimentem, pedig néhány kör alatt lejárna elvileg. Már legalább 15 kör óta megvan az a +15 strength nála, és ha visszatöltöttem sem javult meg a dolog... így meg már most 220 környékén sebez.
Az elsõ pályán az emberekkel csak az eleje volt nehéz, de osztani kell rendesen a varázslatokat az ellen csapatokra harc elõtt és akkor már egál az elején is.
Nem tudom ti hogy csináljátok, de a legegyszerûbb legyõzni a guardinokat legalább 2. szintû idézett lénnyel. Utána nincs veszteség meg sérülés a csapatomban.
Most már azért egyre jobban tetszik a játék, de várom már azt a pályát ahol teljesen ki lehet fejleszteni a lényeket. 😊
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Akkor nem látom értelmét miért nem jó neki ez a battlesave ami ugyanannak felel meg kb.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Ma kíváncsi voltam és ujra elkezdtem ezzel az eu-s verzióval.
Az elején vagyok, de még nem láttam változást mert a 4. napon jött egy Elven Strider négy harcossal és amikor közülük csak egy Elven Hunter íjász maradt kb 500Hp-vel és 100 körüli sebzéssel ki is végezhetett volna sok harcosomat, még gyõzhetett is volna, de nem csinált semmit és így lekeszabolhattam. Visszatöltöttem, de ugyanaz történt. Ilyen rövid játék után már egy rosz tapasztalat. Ha ugyan azok a hibák lesznek benne abbahagyom, nem kihívás, ja és Hard-on nyomom mint eddig.
Már ebben a részben is vannak azért halott egységek és törpék is néhányan.
Képek a halottas várról, hõsrõl területrõl, egységeikrõl rajzok.
http://d3.heroes-centrum.com/d3/news/1006.html
http://d3.heroes-centrum.com/d3/news/1007.html
http://ru.akella.com/Game.aspx?id=2404&mode=screenshots
Még képek Mortis feltámadásáról.
Amúgy egész sok mod készül a játékhoz, meg pl ki lehet bontani a textúrákat, modelleket, animációkat.
Újratettem a játékot, és érdekes, mert a campány módban nem fagy le, csak a tutorialban... Ti megcsináltátok a tutorialt? Kíváncsi vagyok, van akinek fagyott még
fotográfik kolomp edisön :D
Úgy vettem észre, hogy 5-ös szinten az egység a 2. szintû kinézetét és erejét kapja 10-esen a 3.-at ha van neki olyan a várban.
Ebben a részben ez hogyan mûködik?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az az idegesítõ, hogy az elsõ pályán szinte mellettem tûnt oda egy elf sereg 3-4 2. szintû íjásszal. 😄 Nincs is váruk azon a pályán szerintem. 😊 De eddig mindig megdöglöttek szerencsére a hõsei. Az a trollos hely nem volt könnyû, de sikerült másodjára.
Azért is érdekel, hogy mennyiben lett más ez a mostani release.
Map editorral mi a helyzet?
Meg tényleg, az oroszba volt egy mókás bug. Ha benyomtad a támadást, akkor az animáció alatt még lehetett használni a lény képességét. Pl. lehetett egyszerre támadni és védekezni, vagy támadni és kihagyni a támadást, hogy a következõ körben 2szer támadhass, magyarul elsõ kör kivételével mindig lehetett 2szer támadni. Ezt javították?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Map editor van amúgy?
(Húú, úgy látom, én vagyok az egyetlen, akinek még nincs meg a game...)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.