Disciples III: Renaissance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, nem tudom. Szerintem tényleg kell még egy kis idõ a játéknak, mire rendesen megírják, utána meg majd mindenki eldöntheti, méltó folytatása e az elsõ két résznek.
Mondjuk, ami azt illeti, én leginkább a multiplayer rész miatt szeretném (D2-vel sokat multiztunk annó; s balancéval meg soha nem volt probléma, mert ha vmi nem jó, legfeljebb házi szabályokat hozunk a játékélmény fenntartása érdekében), csak sajna az még elég kezdetleges.
A videó meg tényleg nagyon jó, nekem így is tetszett, hogy részben nem értek egyet vele. Tényleg olyan, mintha az angol szöveget mondaná németül.
Meg pls. vki nézze már meg azt a mappot, hogy csak nekem nem megy e! Három éve várom, hogy lehessen D3 multizni, de ezek a pályák nagyon gagyik, amik most vannak.
Akkor félre értettelek, elnézést! 😊
OFF
Mondjuk jelenleg a HoMM is árnyéka önmagának, a gödröt, amiben hempereg pedig csak tovább mélyíti a szánalomra méltó MMO, amit csináltak belõle a kínaiak. Szomorú, a Ubisoft nem szokta hagyni így elkallódni a nagy múltú címeket, általában ha nem tud méltó folytatást produkálni inkább nem erõlteti az adott franchise-t.
Bocsesz, de félreértesz, én ezt a videóról írtam, nem a Te véleményedrõl.
Meg elég sokan mondják, hogy másol a heroesról. Azért írtam, mert én nem értem, mit is másol. Senki nem írja hogy miért, csak hogy heroes klón.
A disciples egyedisége a lord type, a dark fantasy style, a globál varázslatok, az egységek fejlõdése, a nyersanyagok, a történet, a szépen megrajuolt, modellezett karakterek, a kis létszámú csapatok, stb. Ez meg sztem maradt.
Hol is írtam azt, hogy bármit is másolt a heroes-ról? Azt írtam, hogy nem õrizte meg az egyediségét és igen, többek között például a harcrendszer tekintetében. Nem azt írtam, hogy a heroes-ról másolta, nem azt írtam, hogy a heroes találta fel a 3d-t (??) csak annyit, hogy a disciples sokat feladott az egyediségébõl.
Kettõnk között az a különbség, hogy én tiszteletben tartom a Te véleményed Te pedig úgy néz ki nem fogadod el az enyémet... 😉
Ez a videó valami hatalmas! 😊
"Láttam a videón hogy a fejlesztõk World of Warcraft fanok..." lol azt a videót én is láttam. A release dates cucc is marha jó.
Ugyanakkor szerintem nem lett rossz a játék. Meg most õszintén! Mi az eget másoltak szerintetek a heroesról? Hogy 3d-s, meg hogy harc közben lehet mozogni? Bocsi, de ezt már jóval a heroes elõtt kitalálták... Nem vágom ebbe mi a heroesos. Másrészt meg maradtak a discipleses sajátosságok, szóval minden ok. Csak kellett volna még vagy 2 év, hogy befejezzék és ne egy félkész játékot adjanak ki.
Kandurex
Szerintem meg pont nem hiányzik belõle a multi, Hitler hülyeségeket beszél <#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én az elsõ pálya végéig jutottam, aztán abbahagytam. Nem állítom, hogy rossz, el tudom képzelni, hogy van, akinek nagyon tetszik.
Rengeteg apró hibát találtam, amik nem teszik tönkre a játékélményt, de bosszantóak, de nem szeretném ezeket a szemére hányni, pláne hogy egy fillért se fizettem érte, nem lenne jogom
Szerintem a legnagyobb hiba az, hogy nem õrizte meg azt az egyediségét, ami megkülönböztette a HoMM-tól, a Kings Bountytól, sokkal hasonlóbbá vált azokhoz.

Tessék, Hitler is megmondja a frankót. 😊

Leírom már én is a véleményem hirtelen felindulásból.Az érzéseim rendkívül változóak.Mikor elkezdtem 1 óra után kikapcs nem igazán fogott meg.Aztán újabb 2 óra játék és szitkozódás után kezdett tetszeni el is ment a délutánom.Aztán jött a feketeleves az elsõ fejezet végén amikor a nállam jóval erõsebb csapat elvert.Játék kikapcs,cigi.Aztán vissza mert eszembe jutott hogy lehet venni valahol varázslatokat amikbõl pont hiányom volt mert a trollok ellen muszály volt ellõni õket.Varázslat megvesz,gyõzelem,öröm...amíg el nem kezdõdött a 2 pálya.Megint 0 szintû egységekkel kell szenvedni?Ne már, legalább a lovag kisérõnk maradhatott volna, hiszen õ a követõnk, nem egy mezei paraszt.Végül látom hogy az összes tekercs nállam maradt az elõzõ pályáról.Hát akkor anyit veszek amennyi a játék végéig elég, másra úgy se kell költeniaz elsõ pályán.Hát eddig ennyi, nem tudom merre billen majd a mérleg nyelve.
Valaki csinált pályát a játékhoz, itt a link:
http://disciples3.ru/forum/showthread.php?p=237341#post237341
Meg tudná nézni valaki, hogy neki mûködik e, mert nekem nem tölt be. Lehet a verzió miatt, vagy valami, nem tudom, kíváncsi vagyok, nektek megy e.
üdv.
elkezdtem hardon az emberekkel a gémet, kb 10. körben betámad egy hozzám képest brutál elf sereg , esélytelen legyõzni. Ezt most mégis hogy kellene megoldani ?
Köszi, sokat javított az élvezeti értékén a dolgoknak. 😊
Ne mond már! A támadás animációja közben tényleg lehet képességet használni, ez igaz, de az összes többivel nem értek egyet. Az ellenfél irányába lõ, nekem nem tûnt fel a lövedék hiánya (sõt, úgy emlékszem van lövedék), a modellek nagyon szépek, az animáció is jó. Szó sincs igénytelenségrõl. (Engem konkrétan csak az zavar, mikor a kamera mutatja az animációt, csak egy kõ eltakarja a kilátást, de tényleg más gond nincs vele). A balance meg tényleg gond, de pl. a varázslatoknál javult a kettõhöz képest, ahol ha összegyûlt a kellõ manna, akkor szétvarázsolhattál bármit.
Az AI meg reméljük a kieggel azért fog fejlõdni.
wedge31
Kapcsold ki az animáciot meg a kamera követést és nem fogsz ilyesmit látni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én elindítottam a játékot, meg akartam nézni egy harcot. Itt volt egy haverom, akivel nagy fanjai voltunk a 2-nek és kíváncsiak voltunk milyen lett a harc.
Lõttem a hõsömmel, ami úgy nézett ki, hogy a nyílpuskát oldalra tartotta, köze nem volt az ellenfél irányához.
A lövés során semmiféle lövedék nem hagyta el a nyílpuskát.
A lövés animációja során simán elnyomhattam más képességét a hõsnek és az is "végrehajtódott".
Az ellenséges egység lefeküdt (elõször azt hittem meghalt, de kiderült, hogy csak rossz helyen vágták meg az animációt, valójában csak elhasalt aztán felállt) a lövéstõl és ezt eljátszotta akkor is, amikor misseltem.
Miközben támadt az egyik egységem az összes többi eltûnt (ez gondolod feature, talán ki is kapcsolható menübõl, szóval ezt nem rovom fel).

Egy szó, mint 100 mi, akik nagyon szerettük a második részt ennyit láttunk, 2-t támadtunk és léptünk is ki elkönyvelve, hogy ez siralmasan igénytelen lett.

De ha ennyi jót írtok róla, akkor valamikor megpróbálkozok vele még egyszer. 😊
Amúgy sztem grafikailag, hangulatilag, zeneileg, animációilag mindent visz, jó kis game lett. A witch hunter iszonyat jó lett.
A bug, amit korábban írtam még mindig megvan. Szóval amíg a támadás animációja megy, be lehet nyomni a lény képességét. Így pl. egyszerre lehet támadni meg védekezni. Upsz... Remélem ezt majd javítják, mert az elfek utolsó íjásza így gyakorlatilag négyszer lõ (elsõ kört leszámítva) ha kihasználja vki a bugot, s így iszonyat kemény. Sõt, már a védekezés is túl nagy elõny támadással együtt.
Én sokkal rosszabbra számítottam az orosz verzió tapasztalatai után amit hallottam. Megmondom õszintén nagyon kellemes csalódás eddig a játék, ugyan a szokásos balansz gondok megvannak (csoda lett volna, ha nincs), de más problémát én nem nagyon találok rajta. Grafikája nagyon szép (mondjuk én imádom a dark-fantasyt és sztem sokkal jobban vitték át 3D-be, mint a Heroesnál), az animációk csodásak, a hõs fejlõdési rendszere ötletes, mondjuk hiányolom a single mapokat, meg hot seat mapból is kevés van, a campaign módot most tolom, arról még nem nyilatkozok. Jah és lehetett volna új lényeket is berakni a népekhez, mert azok gyakorlatilag ugyanazok mint a 2ben, de gondolom féltek a balansz miatt, ezért nem bolygatták.
Nagyon féltem tõle, hogy lebutítják a játékot (ahogy az elmúlt évek összes sorozatánál megfigyelhetõ), de szerencsére nem úgy tûnik.
Viszont a map editort nagyon várom, meg a kiegészítõt is. Engem kajakra megvett eddig a game, a Heroes 5nél sokkal hangulatosabbnak tûnik(mondjuk az is igaz, hogy a Heroesnál óriásit csalódtam, gyakorlatilag egy lebutított H3at adtak ki 3D-ben)), szóval irány a csatamezõ testvéreim!
Elözö pályáról a 10 körös +50 strenght bonuszt áthoztam én is ,de nekem elmult..BTW Battle mage leidéz pár (3-4 elementált) onnantól meg cask ütni kell a népet..Imperial knightok elég erösek majdnem jobbak mint a 10-es szintü hõsöm, de act II közepén vagyok szal ha te 8-as szintüvel végignyomtad akkor eléggé siettél 😊 Ezzel a bandával az elsö néhány kört szoktam lenyomni majd gyors csatával lejátszatom...
hát eddig tényleg elég szarnak tûnik a balansz. még csak a második map végefelé járok, 8as fõhössel, de... mióta megkaptam inoelt, gyakorlatilag nincs csapat aminek esélye lett volna 5-ös leadership meg az elején gyorsba feltápolt egységek mellett.
valamint lehet, hogy valami bugba botlottam, de mintha a fõhõsömön permanensen rajtamaradt volna a +15 strength bónusz, aminek nekimentem, pedig néhány kör alatt lejárna elvileg. Már legalább 15 kör óta megvan az a +15 strength nála, és ha visszatöltöttem sem javult meg a dolog... így meg már most 220 környékén sebez.
Aki játszott a második résszel, annak mi a véleménye errõl az új epizódról? Igaz csak pár percet szántam rá, szóval abszolút elsõ benyomás a dolog, de nekem ez sokkal igénytelenebbnek tûnik.
ozzz
Akkor mentünk benne amikor akarunk térkép nézetben. A battlesave meg jó dolog sokszor kihúzott a bajból.

Az elsõ pályán az emberekkel csak az eleje volt nehéz, de osztani kell rendesen a varázslatokat az ellen csapatokra harc elõtt és akkor már egál az elején is.
Nem tudom ti hogy csináljátok, de a legegyszerûbb legyõzni a guardinokat legalább 2. szintû idézett lénnyel. Utána nincs veszteség meg sérülés a csapatomban.

Most már azért egyre jobban tetszik a játék, de várom már azt a pályát ahol teljesen ki lehet fejleszteni a lényeket. 😊

Tower Guard
ráadásul automatikus...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Annyi hogy valaki sírt miatta, hogy nincs mert sok szar helyzetbõl már kihúzta.
Akkor nem látom értelmét miért nem jó neki ez a battlesave ami ugyanannak felel meg kb.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

és annak mi köze a quicksavehez? ugyanolyan mint az auto, csak csata elõtt ment...
Tower Guard
Egyébként lentebb valaki azt írta nincs quick save. Ez nem igaz, Van egy olyan hogy battle save, a legutolsó csata elõtt elmenti automatán mindig.

na ez fasza, a 2-ben is nagyon szerettem az élõholtakat. Legstílusosabb egység a játékban a death knight hõs volt 😄 ahogy meglendítette azt a qrvanagy, zöld energianyalábbal bevont kardot
Na, már ebben a fórumban leírtam az orosz verzioról a tapasztalataim, melyek nagyon rosszak voltak (ha valakit érdekel megkeresheti).
Ma kíváncsi voltam és ujra elkezdtem ezzel az eu-s verzióval.
Az elején vagyok, de még nem láttam változást mert a 4. napon jött egy Elven Strider négy harcossal és amikor közülük csak egy Elven Hunter íjász maradt kb 500Hp-vel és 100 körüli sebzéssel ki is végezhetett volna sok harcosomat, még gyõzhetett is volna, de nem csinált semmit és így lekeszabolhattam. Visszatöltöttem, de ugyanaz történt. Ilyen rövid játék után már egy rosz tapasztalat. Ha ugyan azok a hibák lesznek benne abbahagyom, nem kihívás, ja és Hard-on nyomom mint eddig.
Novemberben körül jön az elsõ kiegészítõ Feltámadás alcímmel. Azt hiszem eleget beszéltem. Jönnek a holtak!!!! Jövõre pedig elvileg a törpék tavasszal. A törtpéknél egyensúlyozási problémáik voltak eddig azért nehéz õket behozni egyelõre.
Már ebben a részben is vannak azért halott egységek és törpék is néhányan.

Képek a halottas várról, hõsrõl területrõl, egységeikrõl rajzok.

http://d3.heroes-centrum.com/d3/news/1006.html

http://d3.heroes-centrum.com/d3/news/1007.html

http://ru.akella.com/Game.aspx?id=2404&mode=screenshots

Még képek Mortis feltámadásáról.
Tower Guard
Nagyon jó ez a játék! Kíváncsi vagyok xfire mikor fogja már jelezni...

Leader toborzásnál van egy olyan, hogy veterán, s annál újraveheted a korábbi hõseidet.
De a képességei megmaradnak. Csak a szint ugrik vissza 1-esre. Szal azért elég ütõs tud lenni. Én tolvajt vittem így annó az orosz verzióval, és igen ütõs volt.
Kandurex
hm..mindegy, amúgy is két hõssel szoktam germánkodni, szal nem oszt, mondjuk kissé bosszantó lehet, hogy minden új pályán újra fel kell húzni,

Lambert és a két másik kampányhõs harcos. Ezen a tényen nem változtat, hogy mágus úrral játszol e vagy sem. Ergo mindenképpen harcos hõsöd lesz. Vihetsz másik hõst is, adhatsz neki nevet és meg is vásárolhatod a késõbbi pályákon, de attól még a kampányhõs harcos lesz és az is marad. Mindenkinek. Illetve asszem láttam olyan modot orosz fórumon, ami minden csk-t mágussá tesz vagy vmi ilyesmi. (Szal mágusos támadást ad neki, meg ugyanazt a skill táblát).
Amúgy egész sok mod készül a játékhoz, meg pl ki lehet bontani a textúrákat, modelleket, animációkat.
Csibusz
Köszönöm a rengeteg választ xP
Újratettem a játékot, és érdekes, mert a campány módban nem fagy le, csak a tutorialban... Ti megcsináltátok a tutorialt? Kíváncsi vagyok, van akinek fagyott még
Kandurex
Basszus, nekem minden fajjal harcos kasztot tol be...pfff...

Kandurex
hõ? hol? csak azt választhatod, ki hogy mágus tulajdonságot kapj, de attól még lambertet tolja a képedbe az empire kampányba, nem?

dehát az elején kiválasztható hogy mágus legyen a fõhõs, én is így tolom

fotográfik kolomp edisön :D

Jaja de sok csata után nem megy után 😊

Úgy vettem észre, hogy 5-ös szinten az egység a 2. szintû kinézetét és erejét kapja 10-esen a 3.-at ha van neki olyan a várban.
TVelvet
ugyanígy
Tényleg a katonák szintlépését hogyan oldották meg? Még a 2-ben ha meg volt építve a fejlesztéshez szükséges épület, akkor a megnyert csata végén alakultak át az egységek.

Ebben a részben ez hogyan mûködik?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagyon sok mindent javítottak. A játék fel lett patchelve/javítva a június 25.-ei angol kiadásra 1.06-ra. 6 Patch kellett a szinte tökéletes játékélményhez!!!! 😊 De sikerült. 😊 Mindjárt végzek az emberek 1. pályájával. Tutorialt érdemes végignyomni, nem is lett hosszú.

Az az idegesítõ, hogy az elsõ pályán szinte mellettem tûnt oda egy elf sereg 3-4 2. szintû íjásszal. 😄 Nincs is váruk azon a pályán szerintem. 😊 De eddig mindig megdöglöttek szerencsére a hõsei. Az a trollos hely nem volt könnyû, de sikerült másodjára.

Meg elkezdtem hozzá magyarítást készíteni. Ha valaki be akar segíteni, jöhet nyugodtan, még nagyon az elején járok. Remélem a szöveges fájlok ugyanolyanok, mint az oroszba. Megnézné valaki?
Az oroszt én is végigvittem, hónapokkal ezelõtt.
Azért is érdekel, hogy mennyiben lett más ez a mostani release.
Map editorral mi a helyzet?
Meg tényleg, az oroszba volt egy mókás bug. Ha benyomtad a támadást, akkor az animáció alatt még lehetett használni a lény képességét. Pl. lehetett egyszerre támadni és védekezni, vagy támadni és kihagyni a támadást, hogy a következõ körben 2szer támadhass, magyarul elsõ kör kivételével mindig lehetett 2szer támadni. Ezt javították?
Sir Quno Jedi
Akit érdekelt, az már hónapokkal ezelõtt letolta az orosz verzióval. Ahhoz is volt google-translate-es angolosítás (úgy-ahogy elviselhetõ).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Az lehet, de ha elfoglasz egy pontot, akkor folymatosan terjed onnan kifelé a saját területed befolyása. Nem rögtön változik át, hanem szép lassan, látványosan.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Annak ad nyersanyagot a bánya, akinek a területén van. Ez a lényege a terület terjedésének, mert máshogy nem lehet õket elfoglalni.

Map editor van amúgy?
(Húú, úgy látom, én vagyok az egyetlen, akinek még nincs meg a game...)
Sir Quno Jedi
Amúgy elég magas szintû guardiannal szinte bármilyen NPC csapatot meg lehet állítani, mert csak idézgetni kell a lényeket, míg teli nem lesz a pálya! 😄 Kivétel természetesen a nagyon erõs nem igazán sebezhetõ egységek (sárki), azok ellen szart sem érnek az idézett lények.

Sir Quno Jedi
Fogalmam sincs, de jól néz ki ahogy terjed és szép lassan mindenhol a te területed lesz. Az is lehet, hogy bónusz termelést ad az ottani mananyerõ helyeknek, termelõ épületeknek, kitudja...

És annak mi a haszna, hogy átkonvertálja a területet? Bónusz az adott népcsoportnak, ha olyan területen harcol?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
A guardianok idõvel szintet lépnek és egyre jobban átkonvertálják a környezõ területet. Nekik nem kell harcolni, csak idõ kérdése és maxon lesznek szintben.