830
  • Goth
    Én szerinted hogyan gondoltam, kinek a legjobb? a szomszéd marinéninek?
  • Thanatos
    ez igy ebben a formában nemigaz..., max neked a legjobb :)
  • Goth
    Nem csak egyes pályák, hanem minden pályán az ellennek a központi várát mindig egy 900 HP/ 250 (egyszerre 6 egységre) sebzéses lény védi, hogy ne lehessen őket legyőzni teljesen soha.
    Én azért szerettem ezt a dolgot mert nekem is van védő a fővárosomban, így nem kell attól tartanom hogy végem van :P
  • SLICK
    én sajnos eddig csak az alappal játszottam.. :c
  • Frosty01
    mondjuk az kár hogy voltak 1es pályák ahol a várvédő halhatatlan volt :S
    ezt az eggyet nagyon nem komáltam
  • Frosty01
    én még nem :C
  • Goth
    Bár nekem bejönnek az elfek is, nemtom ki játszott a Rise of the Elves-el.
  • Goth
    Én is így vagyok vele, szal már hárman vagyunk =)
  • Frosty01
    jaja azok a giantok nekem is bejöttek ám :D
  • SLICK
    ha képekre gondolsz, akkor még nem találtunk...
  • ZsakosFrodo
    Linket pls a gamerol
  • Nuki
    kis ember nagy bottal jár... és több sebzéssel (asszem:)
  • sweech
    a homm4-ben is a pokolnak vannak a legjobb varázslatai szerintem
  • SLICK
    jaja, kicsi de nagyon erős nép :D
    bár nekem az élőholtak jönnek be a legjobban, de ha úgy veszzük szinte mindegyiket egyformén szeretem... mind a 4 népnek megvan a maga sajátos előyne, hátránya pont ez teszi a játékot élvezetesebbé...
  • Punker
    én a törpéket is komáltam :)
  • Nuki
    d2 birodalom rulz!! :)
    mindenki élőhalottakat, meg démonokat isteníti, pedig a emberekkel tök jól el lehet rakoncáskodni :]
    nem is hittem találkozok mással aki hasonlóképpen gondolkozhat =)
  • Frosty01
    Nekem D2ben az Emberek nagyon bejöttek
    a pokol az már kevésbé :S, de még annak is megvan a hangulata, főleg a varázslások nagyon tetszenek
    Éljen a D2 (HOMM4 elmegy... de sztem nem ennyire jo)
  • SLICK
    végülis ízlések és pofonok :)
  • Goth
    Erre csak annyit tudok mondani, hogy megyek Disciples 2-zni =)
    Heroes 1-2 még gyerekes volt, 3-4 már fasza volt, de disciples még annál is jobb. A hangulata az erőssége, engem az nagyon megfogott.
  • laliking
    A disciples sacred land gold editionhoz létezik magyarosítás?
  • SLICK
    ez mind így igaz... A 2 game erősségeiből kéne vmi nagyot alkotni... bár a Disciples 2 jóval később jelent meg mint a Heroes 3 szal a grafika is szebb szörnyek kidolgozása is elég jól sikerült...

Goth: bár én nem játszottam a HOMM 5. bétájával, nem tok elég véleményt alkotni róla, de azt mondom h a béta az csak béta. Az csak egy kis alap a játék megismeréséhez, h nagyjábol majd mire lehet számítani... De most azokat a képeket elnézve sztem az év egyik legjobb játéka lesz a heroes 5. és ha majd megjelenik az a game is akkor sztem méltő ellenfél lesz :)
    Én monnyuk mind2 gamet egyformán szeretem...
    mindenesetre ez a fejlesztő csere nem véletlen volt sztem...
  • sweech
    mi a baja mindenkinek a 4-el? szerintem nagyon fasza az is
  • sweech
    fasza lesz az hidd el :)
  • jazzy
    Ha azt nezzuk hogy a hos nem harcol az oke, de ha meg azt nezzuk hoyg disciplesbe beallitott 6 hely van es harc kozben semmi taktika nincs a mozgassal akkormeg a heroes nyert. A masik ez a fejlodesi rendszer, hogy olsz, fejlodik, de venni mindig csak sajat egysegbol lehet lvl1-eset nem jott be, es menni is keveset lehet. Jatszottam enis ugyan a 2-vel, de velemenyem szerint azert a heroes sorozat (kiveve a 4et, de meg az is ) elegge veri.
  • Goth
    Szerintem nem lesz túl nehéz dolguk. a heroes 5 bétájával játszottam, hát annak elég ratyi egy hangulata van, ráadásul a hős már megint csak varázslatokkal fogja tudni támogatni a csapatot és nem fog harcolni, ami sztem nagy negatívum. Ha a Disciples III hozni fogja a 2 hangulatát, akkor tarolni fog mindent =) Még manapság is játszok a Golddal.
  • Goth
    Vááá ezt én akartam megnyitni :D
    Eddigi legjobb stratégia ami létezik, a Disciples 2.
  • SLICK
    Egyesek szerint a fejlesztőknek nehéz dolguk lesz hogy ez a game felvegye a versenyt a Heroes M&M V.-el... de ez még korai hisz télleg csak elvétve vannak infók, képek még sehol...
    mindegy az a léyneg h folytatódi kez a game is
  • Frosty01
    Hmm végre valami jó gém folytatódik :)
    izgatottan várom, de ha bukik.....
  • SLICK
    Hi all!

A GS honlapjánolvasgatva találtam rá erre a rövid infóra:

Új fejlesztő alatt a Disciples 3
    [2006. január 12. @ 06:13 - Mantis]
    A Strategy First úgy döntött, hogy elveszi a Game Factory Interactivetól a Disciples III fejlesztési jogait. A csapat már nem dolgozik a sorozat harmadik részén, annak munkálatai egyelőre szünetelnek. A napokban kiderül, hogy a Strategy First kit szemelt ki új fejlesztőgárdának, akkor pedig gőzerővel folytatódnak a fejlesztések is. Részletek itt olvashatóak.

Sajnos csak ennyi infót találtam... mindenesetre tőletek is várok minden infót :)

a keresőben kersetem de nem találtam ilyen topicot...