Disciples III: Renaissance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy eros kozepesre ertekelem, marad a KB mint etalon.
Egy apró bugot azt hiszem kiszúrtam, van olyan varázslat az embereknél amivel az ellenfél lényének a páncélzatát lehet lenullázni 3 körre és erre van 75% esély ütésenként. Nálam úgy 7-8 ütésbõl ha 2szer volt hatása, ami nem 75%.
Egyébként kicsit nehéznek tûnik, normál modban játszok és már viszonylag az elején megtámadott egy olyan elf csapat ami 3 elit íjászból és egy gyógyítóból áll. Mire oda érek a harcosaimmal hozzájuk, már leölték az én íjászomat és papmágusomat, nekik meg még nem volt semmi veszteségük, szóval nem érdemes elkapkodni a támadásokat hanem fel kell tápolni az embereket mindenképpen.
Nem mûködnek azok a taktikák mint az elõzõ részekben.
Ami még tetszik a játékban, hogy itt nagyobb a vihetõ emberek végsõ limitje, a nagy lények pedig csak egy helynyit foglalnak és nem kettõt mint az elõzõ részben. A karakter fejlõdés a hõsnél jópofa ahogy a tárgyak is. A többi pedig nagyjából ugyan az mint volt, bár még csak 2 órát játszottam vele.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgymeg vehetsz mellé egy mágust, nevesíted és képezheted is, majd minden szinten újra megveheted (a hõsöknél) és képezheted tovább ugyanazt a nevesített mágust, csak level 1-rõl (vagy valami röhejes szintrõl), viszont a képességei megmaradnak (skill). Így gyorsan képességekben a fõkarid fölé nõhet és az egy mágusnál igen szép dolgokat eredményez.
Úgy látom eléggé hasonló játékokkal játszunk mi, hogy mindig összefutunk.
Na megnéztem énis a "próbaverziót" és vegyesek az érzelmeim.
Azért írom ezt, mert amikor felraktam az oroszok által felújított king's bounty alapjátékot pár éve elõször úgy pofánvágott a hangulata, hogy hajnal 2kor fejeztem be(ugyanez volt a heroes of might and magic3 al is).
Ilyet itt nem érzek egyelõre bár megmondom õszintén valami 2 órát játszottam még vele majd elválik mi lesz ebbõl.
Igazából semmilyen negatívumot nem tudok mondani, egyszerûen nem érzem azt a késztetést(tudjátok mirõl beszélek remélem), hogy mikor indíthatom már el újra egy kicsit.
Na sebaj majd jobban belemerülök lehet jobban fog tetszeni.
Ez erõsen szubjektív vélemény ám, és lehet egy kicsit hablatyszerûre sikeredett <#vigyor3>#vigyor3>.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Also, the gamer will be able to make use of what used to be Rodplanters (they are called Land Guardian now) not only as a tool to expand the territory of the race’s influence on the map but also as individual units with their own peculiarities and upgrade system. Land Guardians are a kind of forts that can be used in tactical and strategic planning.
http://news.filefront.com/gaming-today-qa-akellas-mariana-vashurina-discusses-disciples-iii-renaissance/
Maga a játék tele van újításokkal, kezdve attól, hogy attribútum pontokkal növelhetjük a hõs képességeit, és a skillrendszer, ami szerintem kurvajó. Bejön egy körülbelül 100 négyzetbõl álló tábla, mindegyik típusú négyzet más bónuszt ad, vannak pl. resistance, leadership, meg attributum bónuszok, és elindulunk a tábla alját, ahonnan négy irányba mehetünk, és mindig a szomszédosokat érhetjük el.
Akkor vannak ilyen kontroll pontok, amiket ha elfoglalsz, akkor a saját földtípusod lesz alatta, ezek általában erõforrások mellett vannak, és ha elfoglaltad, egy erõs lény terem ott ami védi, tehát amolyan erõdökként is szolgálnak.
Na és ami nagyon jó, hogy rengeteg féle cucc van, amulettek, páncéldarabok, fegyverek különbözõ bónuszokkal, és ami a legjobb, hogy látszanak a leaderen hogyha ráaggatod õket.
A zenék tetszenek, nekem az elõzõ rész zenéi elég jellegtelenek voltak, ez viszont egész jó. De a narrátor hangja tényleg gagyi. Orrból beszél, teljesen amatõr, és nem is illik a játék hangulatába...
Kandurex: Én csak a Tutorial-t próbáltam még ki, kellett is mivel sok a változás, fõleg a karakterünk skilljeit illetõen. Akkor a várban is vannak újítások, meg szinte az egész egy újítás a csatától kezdve csomó mindenig 😄
Egyébként e alapján a fél óra után egész hangulatosnak tûnik. A grafika szép, buggal nem találkoztam(!!!), igaz néhány töltésnél megakad a kép, de nem fagy ki a játék! Sztem eddig jó.
Amit sajnálok, hogy Single map csak 2 van ami hát eléggé szegényes :|
Zeneileg jó, de szvsz a 2 job volt iylen téren, meg a anrrátor faszi hangja sem illik annyira a játékhoz, ez rontja az élményt kissé számomra. De majd játék közben jön ki, hogy milyen is lesz ez igazából...
mediumon nyomom, és be kell vallani, nem könnyû. vannak kemény mobok, az ellenfél is ügyes. A lehetõségek tárháza azért jóval szélesebb az elõzõ részhez képest. Kifejezetten buggal eddig nem találkoztam, bár van egy-két apróság, pl. esetenként megáll a kép rövid idõre, de végül ki nem fagy.
Ami kifejezetten idegesít az az, hogy se quicksave nincs, se a scrollspeedet nem lehet állítani ahogy észrevettem, úgyhogy a minimapon közlekedek, mert a scrollozás rohadt lassú
Ahogy olvastam még nagyobb balance gondok vannak mint a 2-vel.Hiába no az Age of Wonderssel meg a Heroessel sosem tudott versenyezni a Disciples.Szépnek szép de minimális balance,egyértelmû legtöbbször az egységfaválasztás és stratégia sem sok...
Ami viszont pozitívum, hogy megvan a fílingje, nagyon szépnek tûnik, és úgy látom a hõsöket is végre rendesen fel lehet szerelni cuccokka, nem csak ilyen szarok lesznek, hogy banner, artifact, orb mint az elõzõben, amikhez ráadásul külön skillek is kellettek...
Én várom egyre jobban. Viszont a démonok valami eszméletlen jellegtelenek, az egységük nagy része egy nagy vöröses kupacnak tûnik.
Én már addig nem veszek meg játékot mielõtt kipróbálnám azt, ha nincs demója akkor torrent marad...
Ha tetszik annyira, hogy pénzt is áldozzak érte akkor megveszem, de nem akarok 7000-11000 Ft kiadni mivel lehet, hogy csak 2 órát játszanék vele.
Ez az orosz verzió meg nagyon bugos és érthetetlen ez alapján nem tudom eldönteni.
A pcguru oldalán július 2.-ra van datálva egyébként szerintem addigra várható, hogy a torrenten is fent lesz, bár általában német, orosz, amerikai emberek szoktak oda feltölteni. Németül sem tudok, oroszt meg már ismerjük, Amerikába meg még úgy 1-2 hét mire megjelenik.
Amúgy a fejlõdési rendszer a lényeknél elvileg ugyanaz, itt meg is lehet nézni (fenn van mind a három fajnak a skilltree-je vagy mi a szösz):
http://d3.heroes-centrum.com/d3/units/jednotky.html