Disciples III: Renaissance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ugyanúgy fejlõdnek a lények, ha a fejlesztéseket megveszed a várban és elég magas szinten vannak. Amúgy szépen kapják az exp-et, mint a hõseid és a fejlesztések nélkül is erõsödnek azért.

A nagyobb szörnyek meg látszanak a térképen is szépen (brutálisan nagyok is). Sõt néha script-ekben oda is jönnek, vagy körülvesznek stb. sztori szerint.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kandurex
jah igen, és a lényeink is fejlõdnek? Ugyanúgy, mint az elõdben? Vagy itt is vásárolgatni kell, mint a Heroes -okba?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Akik már játszottak vele, kérdés, régebben láttam ilyen képeket, ahol nem a harc mezõn, hanem a térképen mutattak hatalmas sárkányokat, meg ilyesmi, ezek benne voltak?

wedge31
"Bracknell, UK, 25th June, 2010 - Kalypso Media and Akella are proud to announce that Disciples III: Renaissance, the highly anticipated next chapter in the Disciples series has released today. The game, which features three unique factions squaring off in a quest to capture an ancient artifact of immense power, is now available on Windows PC across the UK"

Tehát a britek már tolhatják mátol...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rise Against
én úgy tudom, hogy július 2. a hivatalos.
de a fõoldalon nem is találtam errõl infót
gyakorlatilag alig van valami a fõoldalon. csak húzzák az emberek agyát, meg elég szar a marketing eddig.

Ma van a nagy nap! :) Valami fejlemény? :)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Kandurex
igen, 25.

most akkor 25. jelenik meg nem juli 2 ?
Tudja valaki az orosz verziót,hogy tudom telepíteni? :)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Kandurex
privi,

Oké, rendben. Írd meg a számlaszámod, és holnap elküldöm. Tudod úgy rendelni, hogy egyenesen az én címemre küldjék?
Akkor a Disciples 3, és még kinéztem a Sacred 2 Goldot ha nem gond. 17.95£+13.95£ az 31.90£ ha jól számolom ami 6348+4933=11281Ft.
Jól számoltam? Nagyon leköteleznél.
Kandurex
Jah, bocs, felcseréltem a linkeket, a Zavvi -ról van szó, és még olcsóbb is, posta költséggel együtt: 6348!!! Ft

(lásd lentebb átjavítottam a linket)

Kandurex
Persze, átutalod a számlámra a pénzt, megadod a címed, én megrendelem neked. Máshogy sehogy.

Esetleg tudnál segíteni?
Nincs bankkártyám :(
Kandurex
Ebbe már beleszámoltam a posta költséget is, ami egyébként 1 font, azaz most olyan 330 Ft. Bankkártyával, azonnal fizetés, viszont jó hír, hogy a megjelenés napjára általában kiküldik.

Teljesen megbízhatóak, a Zavvi -nak Angliába legalább rengeteg üzlete van, olyan, mint nálunk az 576 vagy Galaxis csak kb. 10X akkora méretben :)

Hogy szoktad fizetni, utánvét? Postaköltség?
Kandurex
itt 6348,- Ft körül adják.

(rendeltem innen már sokszor)

Sziasztok!
Midjárt itt a megjeleés, de hiába keresem a magyar oldalakon, nem találok egy oldalt sem ahol elõ lehetne rendelni. Ki tudnátok segíteni valami címmel?
Vass Gábor
Hát igen ezt is már 2006 végén kellett volna hogy debütáljon, de hát eléggé elkésett sajnos.

Kandurex
Várós ugyan, de félek eljárt felette az idõ, nem játékmenetben, de megvalósításban... :/

Meglátjuk.

Európai megjelenés:június 25.
Amerikai megjelenés: július 6.
Ezek az adatok a kiadó honlapjáról származnak szóval ez a mérvadó nem a guru meg a wikipedia.
Innen pedig postaköltséggel együtt kb. 6500 hufért megrendelhetõ. Ennél olcsóbbat nem találtam. Én már többször is rendeltem tõlük és semmi probléma nem volt.
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/disciples-iii-3/10201868.html
Vass Gábor
A pc guru-nál 2.-ka van írva.

hello

légyszi irjátok már le hogy melyik verzioval toljátok ... egyszerüne nem találok müködö verziot , szivat a starforce... van sok találat a neten de nem müködnek /

köszi
Julius 6.
http://disciples3.ru/forum/showthread.php?p=226172#post226172
Na most már atomdurva a seregem :D
Jah van még pár Bug a játékba de azért el lehet lenni vele:)
Július 6.? Én június 25.-rõl tudok. Mind1 várjuk türelmetlenül.
Az vmi bug lesz, sztem a legjobb, ha újra kezded a pályát. Nekem az elfeknél volt, hogy kb. elsõ szintû volt a csapatom, s utolsó szintû egységek támadtak, nem is egy csapattal. Aztán újrakezdtem és minden normális lett.
Amúgy meg elméletileg július 6-án jön az angol release, szerintem nem rossz ötlet megvárni.
Nem értem hogy lehet számotokra könnyû a játék amikor már az elsõ pályán embereknél olyan van hogy rámjön kb a 4.körbe egy olyan elfsereg amiben 18-22. szintû lények vannak én meg vagyok 1. szintû. Kb esélytelenül nehéz...vagy ez vmi Bug?
Igen már rég van angol szöveg.
Privátban küldtem egy direct linket.
Azt szeretném kérdezni hogy van-e angolosítás?
Oroszul nem nagyon tudok de elég faja játéknak tûnik.
Ha van angolosítás légyszíves írjátok már le a linket köszi elõre is.
Lejebb már összegeztem a véleményem. Reménykedem, de nagyon sokmindent és részleteiben kell átírni, javítani hogy ütõsebb (ne ilyen gyenge és könnyû legyen, ja és az arányok pl. egy black naga csak 310 és nagyon ütõs) legyen és hát kíváncsi leszek sikerül e. Ki fogom próbálni, de ha nem lesz változás akkor kuka mert hentelésre az akcio és nem a stratégia való.
JackSparrow88
Na végigvittem mind 3 fajjal. Nagyon jó kis game lesz ez,annak ellenére , hogy ez a verzió még tele van bugokkal és az MI is elég butácska.(ezen hibákon biztos csiszolni fognak alaposan)Tehát összeségében nem okozott csalódást, simán eléri a Heroes V szintjét, bár azt nem lépi túl.
Nimretil, a pályaszerkesztõ használhatatlan amit belinkeltél, kódot kér, azt meg nemtom honnét szerezzek hozzá...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Vass Gábor
Nyugi ez még egy rakás szerencsétlenség még sok idõ van a kijavításáig, bõ két hónap.

Jakuza001
Na ha valoban ilyen akkor valoszinuleg marad a Kings Bouty AP mint etalon.

Vass Gábor
De most már nem sok van hátra a megjelenéséig bírjátok ki.

Hát akkor úgy tûnik elõ kell vennem a második részt, vagy az elsõt :D elkapott a nosztalgia, muszáj levernem pár orkot meg démont :D

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

ollie
Csak orosz verzió jelent meg hivatalosan, és az is tele van bugokkal.

És akkor most hogy is állunk? Nincs itthon kapható verzió, mi van? Angol patchelt hol tart? Fogalmam sincs itt-ott fû alatt vagy hivatalosan mi jelent meg, valaki felvilágosítana? Milyen verziószám a legfrissebb ami játszható? Mûködik egyáltalán a program?

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

JackSparrow88
Én mos tartok az elfek uccsó pályáján és ha az is kész van akkor végeztem az egésszel. Összességében véve pedig abszolút egy jó game, majdnem eléri a heroes V szintjét. Azonban a sok bug és a buta MI azért lerontják a helyzetet de ezeket minden bizonnyal ki fogják majd javítani a végleges verzióig.(ha nem is teljesen)Mindenesetre ez a két negatív dolog amit érdemes megemlíteni, a többi viszonylag elenyészõ...

Van letölthetõ pályaszerkesztõ, ha valakit érdekel:
http://www.disciples3.ru/DIII_MapEditor_Beta.exe
Szerintem összességében egész jó. A történet nekem személy szerint nagyon bejött, különösen a démonos rész. Az ellenfél valóban elég gyenge, a harcban pedig idióta taktikájával és a bugokkal esélytelen. (pl. van az a képesség, amivel kihagysz egy támadást és helyette utána kétszer jössz, elf íjásznál van pl. magasabb szinten, na ott ha a gombot a támadási animáció alatt nyomod be, akkor az is érvényes lesz. Ugyanez igaz a védekezésre, szal lehet egyszerre táadni meg védekezni..) Ugyanakkor a karakterek nagyon szépen kidolgozottak, a zene is rendkívül jó. Reméljük az angol release kiküszöböli az eddigi hibákat, de ha nem, akkor is érdemes lesz megvenni.
Ja, még valami, ha valakit érdekel, készül a magyarítás is, remélhetõleg a játék megjelenéséig meg is lesz. (Az eddigi pontosságot figyelembe véve ez talán nem is olyan nehéz feladat...)
Sir Quno Jedi
Már mér lenne, aki szereti ezt a stílust, annak bejön majd, hiába ultralassú és nehézkes. Még balanszolhatnak az angol verzán...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Akkor egy hatalmas nagy bukta lesz?

Nos, az elfek se nehezebbek csak a taktika más egy kicsit velük.

Összefoglalva:
Pozitív: szép, kidolgozott szereplõk, az aláfestés (zene) tetszik, szóval érzékekre jó.
Negatív: a maradék többi, vagyis a taktikai harc gyenge, pl. elkeserítõ az ellenfél részérõl, amikor megidézünk neki egy lényt monjuk air elementált mindentõl függetlenül azt kezdi el csépelni mialatt mi szépen sorban kinyirjuk õket. Ezen atéren a Heroes V sokkal jobb.
A másik fõ kifogásom, hogy csak küldözgetnek ide oda, szinte már lineáris az egész. Az is el van rontva mert pl. a Heroes-ben megmodják mit kell összeségben csinálnunk a pálya elején és boldogulj ahogy tudsz az ellenféllel aki ugyanugy építkezik. ITT ILYEN ELLENFÉL NINCS csak néha jön valami ami nem sok vizet zavar. Van egy csomo vár, de nem védik rendesen, elfoglalod oszt kész, de ha nem tökmindegy. Ezért monoton, gyorsan végigjátszható.
Az embereket most csináltam meg de nagyon könnyû volt nehéz fokozaton is. Itt még ellenséges sereg is harmat gyenge. Elkeserítõen semmi kihívás nem volt. A körkörös harcban pedig az ellenfelek buták könnyen átverhetõek.

Remélem amit az elfekrõl írtál ugy lesz és akkor végre valami kihívás. Talán hévégén nekikezdek akkor, mert nem akartam folytatni olyan kiábránditóan könnyû volt.
JackSparrow88
Jól van azóta sikerült nagynehezen, már majdnem a pálya is kész van...

JackSparrow88
Én már megcsináltam az emberek és démonok minden küldetését. Most az elfeknél vagyok a másodiknál de már az lehetetlen.(könnyû fokozaton) A gép olyan erõs sereggel jön hogy a gyenguska elf seregemmel esély sincs h leverjem. Ráadásul nem tudsz bemenni/elbújni a várban normálisan mint pl. a heroesban(úgy még el lehetne kerülni a harcot), ennek köszönhetõen szépen odajön oszt megtámad.A varázslatok és életerõ visszaadó löttyök sem érnek sokat ha az ellen 150-300 között sebez, míg nálam egyedül az íjász sebez(het) 100 felett és a hõs, a többi csak 100 alatt. Szal ez nálam most kiverte a biztosítékot alaposan mert már kifogytam az ötletekbõl...

Én most kezdtem el (1.02, angol szöveg, orosz hang) és itt az elején nehéz fokozatban is könnyûnek tünik mert rengeteg "bónusz" (plusz élet, út, stb.) van. Ja és mindent végig kell pásztázni az egérrel mert még egy kis "bütyök" a pályán is jelenthet valamit. Talán ezen a szinekkel lehetett volna kicsit segíteni.
Vass Gábor
Ezt a játékot is mikor kezdték el csinálni?,mert gondolom elég régóta, mivel már lassan négy éve csúszik.
Annyit mint a call of chulchulu is késett ennyit.

JackSparrow88
Aki nem akarja kipróbálni az orosz verziót annak még jó darabig várnia kell az európai verzióra:Disciples III megjelenés