830
-
Pio #470 Én elindítottam a játékot, meg akartam nézni egy harcot. Itt volt egy haverom, akivel nagy fanjai voltunk a 2-nek és kíváncsiak voltunk milyen lett a harc.
Lőttem a hősömmel, ami úgy nézett ki, hogy a nyílpuskát oldalra tartotta, köze nem volt az ellenfél irányához.
A lövés során semmiféle lövedék nem hagyta el a nyílpuskát.
A lövés animációja során simán elnyomhattam más képességét a hősnek és az is "végrehajtódott".
Az ellenséges egység lefeküdt (először azt hittem meghalt, de kiderült, hogy csak rossz helyen vágták meg az animációt, valójában csak elhasalt aztán felállt) a lövéstől és ezt eljátszotta akkor is, amikor misseltem.
Miközben támadt az egyik egységem az összes többi eltűnt (ez gondolod feature, talán ki is kapcsolható menüből, szóval ezt nem rovom fel).
Egy szó, mint 100 mi, akik nagyon szerettük a második részt ennyit láttunk, 2-t támadtunk és léptünk is ki elkönyvelve, hogy ez siralmasan igénytelen lett.
De ha ennyi jót írtok róla, akkor valamikor megpróbálkozok vele még egyszer. :) -
nimretil #469 Amúgy sztem grafikailag, hangulatilag, zeneileg, animációilag mindent visz, jó kis game lett. A witch hunter iszonyat jó lett. -
nimretil #468 A bug, amit korábban írtam még mindig megvan. Szóval amíg a támadás animációja megy, be lehet nyomni a lény képességét. Így pl. egyszerre lehet támadni meg védekezni. Upsz... Remélem ezt majd javítják, mert az elfek utolsó íjásza így gyakorlatilag négyszer lő (első kört leszámítva) ha kihasználja vki a bugot, s így iszonyat kemény. Sőt, már a védekezés is túl nagy előny támadással együtt. -
Elessar #467 Én sokkal rosszabbra számítottam az orosz verzió tapasztalatai után amit hallottam. Megmondom őszintén nagyon kellemes csalódás eddig a játék, ugyan a szokásos balansz gondok megvannak (csoda lett volna, ha nincs), de más problémát én nem nagyon találok rajta. Grafikája nagyon szép (mondjuk én imádom a dark-fantasyt és sztem sokkal jobban vitték át 3D-be, mint a Heroesnál), az animációk csodásak, a hős fejlődési rendszere ötletes, mondjuk hiányolom a single mapokat, meg hot seat mapból is kevés van, a campaign módot most tolom, arról még nem nyilatkozok. Jah és lehetett volna új lényeket is berakni a népekhez, mert azok gyakorlatilag ugyanazok mint a 2ben, de gondolom féltek a balansz miatt, ezért nem bolygatták.
Nagyon féltem tőle, hogy lebutítják a játékot (ahogy az elmúlt évek összes sorozatánál megfigyelhető), de szerencsére nem úgy tűnik.
Viszont a map editort nagyon várom, meg a kiegészítőt is. Engem kajakra megvett eddig a game, a Heroes 5nél sokkal hangulatosabbnak tűnik(mondjuk az is igaz, hogy a Heroesnál óriásit csalódtam, gyakorlatilag egy lebutított H3at adtak ki 3D-ben)), szóval irány a csatamező testvéreim! -
hegege #466 Elözö pályáról a 10 körös +50 strenght bonuszt áthoztam én is ,de nekem elmult..BTW Battle mage leidéz pár (3-4 elementált) onnantól meg cask ütni kell a népet..Imperial knightok elég erösek majdnem jobbak mint a 10-es szintü hősöm, de act II közepén vagyok szal ha te 8-as szintüvel végignyomtad akkor eléggé siettél :) Ezzel a bandával az elsö néhány kört szoktam lenyomni majd gyors csatával lejátszatom... -
Fbn Lx #465 hát eddig tényleg elég szarnak tűnik a balansz. még csak a második map végefelé járok, 8as főhössel, de... mióta megkaptam inoelt, gyakorlatilag nincs csapat aminek esélye lett volna 5-ös leadership meg az elején gyorsba feltápolt egységek mellett.
valamint lehet, hogy valami bugba botlottam, de mintha a főhősömön permanensen rajtamaradt volna a +15 strength bónusz, aminek nekimentem, pedig néhány kör alatt lejárna elvileg. Már legalább 15 kör óta megvan az a +15 strength nála, és ha visszatöltöttem sem javult meg a dolog... így meg már most 220 környékén sebez. -
Pio #464 Aki játszott a második résszel, annak mi a véleménye erről az új epizódról? Igaz csak pár percet szántam rá, szóval abszolút első benyomás a dolog, de nekem ez sokkal igénytelenebbnek tűnik. -
#463 Akkor mentünk benne amikor akarunk térkép nézetben. A battlesave meg jó dolog sokszor kihúzott a bajból.
Az első pályán az emberekkel csak az eleje volt nehéz, de osztani kell rendesen a varázslatokat az ellen csapatokra harc előtt és akkor már egál az elején is.
Nem tudom ti hogy csináljátok, de a legegyszerűbb legyőzni a guardinokat legalább 2. szintű idézett lénnyel. Utána nincs veszteség meg sérülés a csapatomban.
Most már azért egyre jobban tetszik a játék, de várom már azt a pályát ahol teljesen ki lehet fejleszteni a lényeket. :) -
#462 ráadásul automatikus... -
#461 Annyi hogy valaki sírt miatta, hogy nincs mert sok szar helyzetből már kihúzta.
Akkor nem látom értelmét miért nem jó neki ez a battlesave ami ugyanannak felel meg kb. -
Fbn Lx #460 és annak mi köze a quicksavehez? ugyanolyan mint az auto, csak csata előtt ment... -
#459 Egyébként lentebb valaki azt írta nincs quick save. Ez nem igaz, Van egy olyan hogy battle save, a legutolsó csata előtt elmenti automatán mindig. -
Fbn Lx #458 na ez fasza, a 2-ben is nagyon szerettem az élőholtakat. Legstílusosabb egység a játékban a death knight hős volt :D ahogy meglendítette azt a qrvanagy, zöld energianyalábbal bevont kardot -
laikuss #457 Na, már ebben a fórumban leírtam az orosz verzioról a tapasztalataim, melyek nagyon rosszak voltak (ha valakit érdekel megkeresheti).
Ma kíváncsi voltam és ujra elkezdtem ezzel az eu-s verzióval.
Az elején vagyok, de még nem láttam változást mert a 4. napon jött egy Elven Strider négy harcossal és amikor közülük csak egy Elven Hunter íjász maradt kb 500Hp-vel és 100 körüli sebzéssel ki is végezhetett volna sok harcosomat, még győzhetett is volna, de nem csinált semmit és így lekeszabolhattam. Visszatöltöttem, de ugyanaz történt. Ilyen rövid játék után már egy rosz tapasztalat. Ha ugyan azok a hibák lesznek benne abbahagyom, nem kihívás, ja és Hard-on nyomom mint eddig. -
Andrews2007 #456 Novemberben körül jön az első kiegészítő Feltámadás alcímmel. Azt hiszem eleget beszéltem. Jönnek a holtak!!!! Jövőre pedig elvileg a törpék tavasszal. A törtpéknél egyensúlyozási problémáik voltak eddig azért nehéz őket behozni egyelőre.
Már ebben a részben is vannak azért halott egységek és törpék is néhányan.
Képek a halottas várról, hősről területről, egységeikről rajzok.
http://d3.heroes-centrum.com/d3/news/1006.html
http://d3.heroes-centrum.com/d3/news/1007.html
http://ru.akella.com/Game.aspx?id=2404&mode=screenshots
Még képek Mortis feltámadásáról. -
#455 Nagyon jó ez a játék! Kíváncsi vagyok xfire mikor fogja már jelezni... -
nimretil #454 Leader toborzásnál van egy olyan, hogy veterán, s annál újraveheted a korábbi hőseidet. -
nimretil #453 De a képességei megmaradnak. Csak a szint ugrik vissza 1-esre. Szal azért elég ütős tud lenni. Én tolvajt vittem így annó az orosz verzióval, és igen ütős volt. -
#452 hm..mindegy, amúgy is két hőssel szoktam germánkodni, szal nem oszt, mondjuk kissé bosszantó lehet, hogy minden új pályán újra fel kell húzni, -
nimretil #451 Lambert és a két másik kampányhős harcos. Ezen a tényen nem változtat, hogy mágus úrral játszol e vagy sem. Ergo mindenképpen harcos hősöd lesz. Vihetsz másik hőst is, adhatsz neki nevet és meg is vásárolhatod a későbbi pályákon, de attól még a kampányhős harcos lesz és az is marad. Mindenkinek. Illetve asszem láttam olyan modot orosz fórumon, ami minden csk-t mágussá tesz vagy vmi ilyesmi. (Szal mágusos támadást ad neki, meg ugyanazt a skill táblát).
Amúgy egész sok mod készül a játékhoz, meg pl ki lehet bontani a textúrákat, modelleket, animációkat. -
#450 Köszönöm a rengeteg választ xP
Újratettem a játékot, és érdekes, mert a campány módban nem fagy le, csak a tutorialban... Ti megcsináltátok a tutorialt? Kíváncsi vagyok, van akinek fagyott még -
#449 Basszus, nekem minden fajjal harcos kasztot tol be...pfff... -
#448 hő? hol? csak azt választhatod, ki hogy mágus tulajdonságot kapj, de attól még lambertet tolja a képedbe az empire kampányba, nem? -
rumkola #447 dehát az elején kiválasztható hogy mágus legyen a főhős, én is így tolom -
Andrews2007 #446 Jaja de sok csata után nem megy után :)
Úgy vettem észre, hogy 5-ös szinten az egység a 2. szintű kinézetét és erejét kapja 10-esen a 3.-at ha van neki olyan a várban. -
#445 ugyanígy -
ratgab #444 Tényleg a katonák szintlépését hogyan oldották meg? Még a 2-ben ha meg volt építve a fejlesztéshez szükséges épület, akkor a megnyert csata végén alakultak át az egységek.
Ebben a részben ez hogyan működik? -
Andrews2007 #443 Nagyon sok mindent javítottak. A játék fel lett patchelve/javítva a június 25.-ei angol kiadásra 1.06-ra. 6 Patch kellett a szinte tökéletes játékélményhez!!!! :) De sikerült. :) Mindjárt végzek az emberek 1. pályájával. Tutorialt érdemes végignyomni, nem is lett hosszú.
Az az idegesítő, hogy az első pályán szinte mellettem tűnt oda egy elf sereg 3-4 2. szintű íjásszal. :D Nincs is váruk azon a pályán szerintem. :) De eddig mindig megdöglöttek szerencsére a hősei. Az a trollos hely nem volt könnyű, de sikerült másodjára.
-
nimretil #442 Meg elkezdtem hozzá magyarítást készíteni. Ha valaki be akar segíteni, jöhet nyugodtan, még nagyon az elején járok. Remélem a szöveges fájlok ugyanolyanok, mint az oroszba. Megnézné valaki? -
nimretil #441 Az oroszt én is végigvittem, hónapokkal ezelőtt.
Azért is érdekel, hogy mennyiben lett más ez a mostani release.
Map editorral mi a helyzet?
Meg tényleg, az oroszba volt egy mókás bug. Ha benyomtad a támadást, akkor az animáció alatt még lehetett használni a lény képességét. Pl. lehetett egyszerre támadni és védekezni, vagy támadni és kihagyni a támadást, hogy a következő körben 2szer támadhass, magyarul első kör kivételével mindig lehetett 2szer támadni. Ezt javították? -
#440 Akit érdekelt, az már hónapokkal ezelőtt letolta az orosz verzióval. Ahhoz is volt google-translate-es angolosítás (úgy-ahogy elviselhető). -
#439 Az lehet, de ha elfoglasz egy pontot, akkor folymatosan terjed onnan kifelé a saját területed befolyása. Nem rögtön változik át, hanem szép lassan, látványosan. -
nimretil #438 Annak ad nyersanyagot a bánya, akinek a területén van. Ez a lényege a terület terjedésének, mert máshogy nem lehet őket elfoglalni.
Map editor van amúgy?
(Húú, úgy látom, én vagyok az egyetlen, akinek még nincs meg a game...) -
#437 Amúgy elég magas szintű guardiannal szinte bármilyen NPC csapatot meg lehet állítani, mert csak idézgetni kell a lényeket, míg teli nem lesz a pálya! :D Kivétel természetesen a nagyon erős nem igazán sebezhető egységek (sárki), azok ellen szart sem érnek az idézett lények. -
#436 Fogalmam sincs, de jól néz ki ahogy terjed és szép lassan mindenhol a te területed lesz. Az is lehet, hogy bónusz termelést ad az ottani mananyerő helyeknek, termelő épületeknek, kitudja... -
ratgab #435 És annak mi a haszna, hogy átkonvertálja a területet? Bónusz az adott népcsoportnak, ha olyan területen harcol? -
#434 A guardianok idővel szintet lépnek és egyre jobban átkonvertálják a környező területet. Nekik nem kell harcolni, csak idő kérdése és maxon lesznek szintben. -
hegege #433 Hát elsö pályán van 2 olyan csapat is akit azért nem egyszerű legyűrni(33-as szintü 2100as hp-ju troll az egyik unit), de megoldható 4-es szintü karimmal azért elvertem. a guardianom meg annyira durva már ami a resource-t öri,hogy szinte verhetetlen 31-es lett ö is annyiszor támadták ..:) -
#432 Nalam ez a jatek nem fogja megvaltani a vilagot az mar tisztan latszik.
Egy eros kozepesre ertekelem, marad a KB mint etalon. -
#431 Sziasztok, nekem nem tudom miért, de mikor elindítom a játékot semmi gond. Elindítom a tutorialt akkor ahogy kiXelem a szövegét a tanítóablakon lefagy a játék... Ez mitől lehet? és az egér mozog.. ez a vicc.. Reinstaláljam a Windowst? Mert a régi Ruszki verzió meg elindult szó nélkül szóval nem lehet a gépem hibája..