830
  • Jakuza001
    Na ha valoban ilyen akkor valoszinuleg marad a Kings Bouty AP mint etalon.
  • Vass Gábor
    De most már nem sok van hátra a megjelenéséig bírjátok ki.
  • TGWH
    Hát akkor úgy tűnik elő kell vennem a második részt, vagy az elsőt :D elkapott a nosztalgia, muszáj levernem pár orkot meg démont :D
  • ollie
    Csak orosz verzió jelent meg hivatalosan, és az is tele van bugokkal.
  • TGWH
    És akkor most hogy is állunk? Nincs itthon kapható verzió, mi van? Angol patchelt hol tart? Fogalmam sincs itt-ott fű alatt vagy hivatalosan mi jelent meg, valaki felvilágosítana? Milyen verziószám a legfrissebb ami játszható? Működik egyáltalán a program?
  • JackSparrow88
    Én mos tartok az elfek uccsó pályáján és ha az is kész van akkor végeztem az egésszel. Összességében véve pedig abszolút egy jó game, majdnem eléri a heroes V szintjét. Azonban a sok bug és a buta MI azért lerontják a helyzetet de ezeket minden bizonnyal ki fogják majd javítani a végleges verzióig.(ha nem is teljesen)Mindenesetre ez a két negatív dolog amit érdemes megemlíteni, a többi viszonylag elenyésző...
  • nimretil
    Van letölthető pályaszerkesztő, ha valakit érdekel:
    http://www.disciples3.ru/DIII_MapEditor_Beta.exe
  • nimretil
    Szerintem összességében egész jó. A történet nekem személy szerint nagyon bejött, különösen a démonos rész. Az ellenfél valóban elég gyenge, a harcban pedig idióta taktikájával és a bugokkal esélytelen. (pl. van az a képesség, amivel kihagysz egy támadást és helyette utána kétszer jössz, elf íjásznál van pl. magasabb szinten, na ott ha a gombot a támadási animáció alatt nyomod be, akkor az is érvényes lesz. Ugyanez igaz a védekezésre, szal lehet egyszerre táadni meg védekezni..) Ugyanakkor a karakterek nagyon szépen kidolgozottak, a zene is rendkívül jó. Reméljük az angol release kiküszöböli az eddigi hibákat, de ha nem, akkor is érdemes lesz megvenni.
    Ja, még valami, ha valakit érdekel, készül a magyarítás is, remélhetőleg a játék megjelenéséig meg is lesz. (Az eddigi pontosságot figyelembe véve ez talán nem is olyan nehéz feladat...)
  • Sir Quno Jedi
    Már mér lenne, aki szereti ezt a stílust, annak bejön majd, hiába ultralassú és nehézkes. Még balanszolhatnak az angol verzán...
  • Rundstedt17
    Akkor egy hatalmas nagy bukta lesz?
  • laikuss
    Nos, az elfek se nehezebbek csak a taktika más egy kicsit velük.

Összefoglalva:
    Pozitív: szép, kidolgozott szereplők, az aláfestés (zene) tetszik, szóval érzékekre jó.
    Negatív: a maradék többi, vagyis a taktikai harc gyenge, pl. elkeserítő az ellenfél részéről, amikor megidézünk neki egy lényt monjuk air elementált mindentől függetlenül azt kezdi el csépelni mialatt mi szépen sorban kinyirjuk őket. Ezen atéren a Heroes V sokkal jobb.
    A másik fő kifogásom, hogy csak küldözgetnek ide oda, szinte már lineáris az egész. Az is el van rontva mert pl. a Heroes-ben megmodják mit kell összeségben csinálnunk a pálya elején és boldogulj ahogy tudsz az ellenféllel aki ugyanugy építkezik. ITT ILYEN ELLENFÉL NINCS csak néha jön valami ami nem sok vizet zavar. Van egy csomo vár, de nem védik rendesen, elfoglalod oszt kész, de ha nem tökmindegy. Ezért monoton, gyorsan végigjátszható.
  • laikuss
    Az embereket most csináltam meg de nagyon könnyű volt nehéz fokozaton is. Itt még ellenséges sereg is harmat gyenge. Elkeserítően semmi kihívás nem volt. A körkörös harcban pedig az ellenfelek buták könnyen átverhetőek.

Remélem amit az elfekről írtál ugy lesz és akkor végre valami kihívás. Talán hévégén nekikezdek akkor, mert nem akartam folytatni olyan kiábránditóan könnyű volt.
  • JackSparrow88
    Jól van azóta sikerült nagynehezen, már majdnem a pálya is kész van...
  • JackSparrow88
    Én már megcsináltam az emberek és démonok minden küldetését. Most az elfeknél vagyok a másodiknál de már az lehetetlen.(könnyű fokozaton) A gép olyan erős sereggel jön hogy a gyenguska elf seregemmel esély sincs h leverjem. Ráadásul nem tudsz bemenni/elbújni a várban normálisan mint pl. a heroesban(úgy még el lehetne kerülni a harcot), ennek köszönhetően szépen odajön oszt megtámad.A varázslatok és életerő visszaadó löttyök sem érnek sokat ha az ellen 150-300 között sebez, míg nálam egyedül az íjász sebez(het) 100 felett és a hős, a többi csak 100 alatt. Szal ez nálam most kiverte a biztosítékot alaposan mert már kifogytam az ötletekből...
  • laikuss
    Én most kezdtem el (1.02, angol szöveg, orosz hang) és itt az elején nehéz fokozatban is könnyűnek tünik mert rengeteg "bónusz" (plusz élet, út, stb.) van. Ja és mindent végig kell pásztázni az egérrel mert még egy kis "bütyök" a pályán is jelenthet valamit. Talán ezen a szinekkel lehetett volna kicsit segíteni.
  • Vass Gábor
    Ezt a játékot is mikor kezdték el csinálni?,mert gondolom elég régóta, mivel már lassan négy éve csúszik.
    Annyit mint a call of chulchulu is késett ennyit.
  • JackSparrow88
    Aki nem akarja kipróbálni az orosz verziót annak még jó darabig várnia kell az európai verzióra:Disciples III megjelenés
  • Vass Gábor
    Basszus peti jó halogatják a játékot az fix.
  • nimretil
    Nah, megint csúszik minden. Az add-on nem jött ki februárba, az undeades kieget nyárra. a törpéset őszre mondják. Bár, ami azt illeti gondolom már mindenki hozzászokott a pontos dátumokhoz, úgyhogy ezen nincs is semmi meglepő. Az európai megjelenéssel kapcsolatban pedig már találgatni sem merek.
    Egyszer valahol megemlítettem (talán már egy évvel ezelőtt), hogy iszonyat sokat késik a játék. Erre valaki belinkelt egy játékot, amely az első release date-hez képest tíz év elteltével jött ki... Szóval türelem, lassú munkához idő kell!
  • Vass Gábor
    Az jó sok egy demónak.
  • Kandurex
    3,5 giga a demo? lul?
  • nimretil
    Van éppen egy oldal, ahol március 28-at írnak:
    http://www.mightyape.co.nz/product/PC-Games/Disciples-III-Renaissance/1541308/
    Szerintem addig biztos nem jön ki.

Ja, ha valakit érdekel, kijött a demo, innen lehet leszedni:
    http://ru.akella.com/Files/Games/378/demo/demo.zip

Azt azért illik hozzátenni, hogy a demo egy kicsit orosz, de azt hiszem műkszik vele a google fordítás, meg az itt elkezdett fordítások:
    http://disciples3.ru/forum/showthread.php?t=6912
  • Fbn Lx
    március 30?
    szülinapomon meglephetnének vele
  • Vass Gábor
    Hát a pc guru oldalán írta az egyik emberke, hogy ekkor fog jönni.
  • Kandurex
    Vass Gábor a hozzászóló :)
  • nimretil
    Hát, nem tudom. Van ahol március 30-at írnak, de én kötve hiszem, hogy olyan 'hamar' kijönne...
    A március 12-őt hol találtad? Csak mert én a hivatalos oldalakon nem találtam szinte semmit. A disciples3.ru-n semmi, az akela oldalán meg 2009 q2-őt ír.
    Remélem azért a kiadási körülményektől eltekintve jó kis játék lesz!
  • Vass Gábor
    Március 12.-én jön meg az angol változat.
  • Kandurex
    A még érdekesebb, hogy az EU - US megjelenés még kb. fél év... nonszensz amit produkálnak a fejlesztők.
  • nimretil
    Nah, ez viszont érdekesen hangzik:

In short they announce that there will be free patches that will add features to the game for everybody that buyed it. The first one will come out in february and will include the hot seat mode and three skirmish maps for it that can be played also in single player mode.
    "Akella inc. and .dat studio are proud to announce the developement of serries of content add-ons for Disciples III: Renaissance. The first one is already in developement and will include the "Hot Seat" game feature. Hot Seat is a traditional for the serries multiplayer mode that allows several people to play a complete skirmish game on a single computer. The content add-on will be distributed by the in-game update feature and will be provided for free to anyone who has a licensed version of the game. The update will further include three skirmish maps for the Hot Seat mode that can also be played in single player mode.

The first add-on for Disciples III: Renaissance will come out in February 2010."
  • nimretil
    Ha ez mond vmi újat, akkor:
    ha még emlékeztek a 287-es üzenetre, nyilván feltűnhetett, hogy az ott leírt adatok enyhén szólva nem reálisak. Nekem legalábbis nagyon furának tűntek, úgyhogy megkérdeztem, hogy is van ez. A válaszokban van pár infó, ezért idézném őket: (részleteit, legalábbis):

As .dat said hot-seat with first 3 multiplayer maps are going to be released in February (so is hot-seat). (A .dat elmondása szerint a hot-seat-et az első három multiplayer pályával februárra várhatjuk)

Then, they promised to add more scenaries during next 2-3 months, and in the spring the first add-on with undeads and Map Editor will arrive. (Megígérték, hogy a következő 2-3 hónapban újabb kampány pályákat adnak, valamint tavasszal kijön az első kiegészítő, amelyben megjellenek az élőholtak, mint játszható faj, valamint map editort is csatolnak hozzá)

Then, there will appear Disciples Online, and all this pack will appear in European and US version. (Aztán megjelenik még a Disciples Online valamint mindezen felsorolt dolgok benne lesznek az európai és az amerikai kiadásban is)
  • TGWH
    Van v.mi újabb hír?
  • JackSparrow88
    Jó azt hozzáteszem h eddig mindössze 2 pályát csináltam meg, most vok a 3.-on. Asszem az emberekkel kezdtem, igaz ahol titán van meg íjász, lovag,stb, az csakis az a kaszt lehet...
  • JackSparrow88
    Ha kell vkinek az 1.05-ös javításhoz crack akkor belinkelem. Egyébként olvastam lejjebb h bugos a game meg minden, én személy szerint nem sok hibával és semmiképp sem súlyossal találkoztam eddig. Mindezt úgy mondom h az 1-el és a kettővel is elég sokat nyomultam. Nekem így is bejön ahogy most van, király egy game. Azt meg csak plusz pont ha az európai verzió még ennél is jobb lesz xd
  • TGWH
    Reális megjelenési dátum van már?
  • SLICK
    1000% hogy egyensúlyozzák még a kasztokat. Meg hát rengeteg hiba van a játékban, tiszta béta állapot. Mire itt megjelenik addigra remélem orvosolva lesz minden.
  • hammerGT
    szerk: zöld sárkány 2000 élettel
  • hammerGT
    Elég sokat játszottam most ezzel a verzióval és hát elég gáz. Nekem kábé óránként bugolt be a játék, na akkor egy Alt+F4 és újra. Ez nem is annyira fárasztó. Az elfekkel villogott a város amikor építettem, na ez már nagyon bosszantó volt. Jó játék lenne végülis, mert nagyon jó hogy fő karakterünket, ilyen részletesen lehet felvértezni, képességekkel, tárgyakkal. Néhol kicsit fura, hogy nagyon erős/gyenge egy két szörny. PL: amikor a "démonokkal" voltam, a csapatban volt 3 Pandemodeus aztán Modeus, na azok kifejeztten gyilkosak, nagyon sokakat sebeznek, de mondjuk egy 45-ös szintű zöld sárkány még 200 élettel oké, de az a 150-es sebzés valahogy kevésnek tűnik. Bár igaz jó az ellenállás a varázslatokra, szóval valamennyire ellensúlyozza ezt a "kis" sebzést.
  • nimretil
    Belátom, igazad van... Elvileg az bugmenetes lesz, szóval tényleg simán kijöhetne angolul
  • Kandurex
    Demo -ra célzok konkrétan, az gondolom bug mentes lehet...

...egyébként számomra nagyon leírja a játékot, hogy ilyen formában már értékesítik :(
  • nimretil
    Szerintem nem csinálnak hülyeséget. Elég gáz lett volna ezt a béta verziót kiadni "EU - US" vidéken, biztos nagy bukás lett volna belőle. Jobb ha a komolyabb helyeken már egy bugmentes, tesztelt játékot adnak ki.