Disciples III: Renaissance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Heroes 5 sztem egy eléggé lebutított 3-as részre hajazó(egy az egyben azt akarta másolni),borzasztóan gyenge mapokkal,amit említettél is. A feeling még úgy ahogy megvan, a grafika csodaszép(sokáig a town-okat nézegettem csak:),de nagyon messze van a 3-as résztõl. ÉN a küldikbe se tudtam magam beleélni úgy,mint pl a Disciples 2-ben, vagy éppen a Heroes 4-nél
Csak reménykedni tudok,hogy a 6. rész sokkal jobbra sikerül majd,mert lehet hogy az 5-nél túlságosan nagyok voltak az elvárásaim,nem tudom. Sokaknak tetszik tudom,de sztem régi Heroes-osoknak nem jött be igazán. Hamar meguntam,na
Többek között ezért is várom annyira a Disciples 3-at, csak lehet megint nagyon nagyok az elvárásaim(?)<#nemtudom>#nemtudom>
Amúgyis az ilyen stílusú játékoknál a graf számít a legkevésbé sztem. ÉN sokkal inkább kiváncsi leszek az új fejlõdési rendszerre és a népek közti (remélhetõleg) egyensúlyra.
Nagyon várom már azt a bemutatót én is :D
Nem bánnám,ha egyszer valaki feltámasztaná az Age of Wonders sorozatot is, a Heroes 6 meg állítólag készülõben
De legalább mindkét verzióval lehet játszani, ha ennyire más lesz a 3. mint a második... ;)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Kicsit egysíkúak a csaták így véleményem szerint, bár nem játszottam sokat a disciples-szekkel.
Meg néhány animáció is elég furán van megoldva. Bár erre jött az igénytelen összevágás.
De nem írom le elõre, hisz még meg sem jelent.
http://e3.gamespot.com/story/6211544/disciples-iii-renaissance-impressions-graphics-campaign-and-expansion-details
Valakinek van vmi információja ?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
A játék 1790 Ft + házhozszállítás ami 990 Ft. 2780-ért már hozzá juthatsz. Szvsz nem sok pénz egy ilyen játékért.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Nekem vhogy jobban bejött a 2. részben levõ harcrendszer. Még ha furának is tûnt, hogy egy helyben állva lekardozok egy túloldalt levõ egységet.
Azért bízom benne, hogy nem lesz elrontva ezzel.
Amúgy nem bírtam ki, muszáj volt megvennem a Disciples 2 Goldot. Elképesztõ, hogy még most is milyen hangulata van annak a játéknak. Ha közel ilyen jó lesz a 3. rész is akkor annak örüln fogok. Bár hiányolok még egy 4. népet.
Na mind1... majd alakul az, csak jönne már vmi infó.
azt a magyaritasok.hu oldalról le tudod tölteni
a kiegekhez nem találtam semmit
Nem tud valamelyikõtök a játék 2. részéhez magyarítást?
Mortis seregeit akarom irányítani
Mortis depresszióját akarom a világra zúdítani
sajnos a démonok és emberek nem érdekelnek. de legalább az elmebomlott Gallean és népe megmarad nekem :)
One Vision. One Purpose.
A Disciples 2-t akárhogy is vesszük, az mindig egy tökéletes game marad, hiába régi, a grafika, a hangulat, a hangok mind nagyon el lettek találva!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"no de kérem, és hol marad a törp, az élõholt?"
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Meg a fajok, ha jól vettem a Renaissance -ban, 3 lesz, a birodalom, az elf és a szokásos démon, no de kérem, és hol marad a törp, az élõholt? Ez így kevéske....