830
-
Szeszmester #710 Hehe, tutorialban: Fedezés.
Az tudod, mit jelent? :) -
joered80 #709 Hali! Lehet tudni, kb mikorra készültök el a magyarítással? Jó munkát! -
#708 Videó a magyarításból:
http://www.youtube.com/watch?v=BkEx6qOMacI -
Joskakun #707 Hali! Kérdés: az bug hogy ha ütök közbe ranyomok a specko skillre és azt is elnyomja? Letöltötem emiatt az 1.06.2 Pechet felraktam kérte a cd-t a régi cracket viszamasoltam elidult de még mindig ez a helyzet vagy ennek igy kell lennie? vagy van másik creck a pech miatt? -
Joskakun #706 ahaaa köszcsi a választ -
#705 Sehogy. Fejlődni kell velük és egy bizonyos szinten szépen átalakulnak maguktól. Vagy ha a szintjük már megvan, akkor csatázni kell és utána átalakulnak, mintha csak most érték volna el a szintet. -
Joskakun #704 épületet (reggel van :S) -
Joskakun #703 Helló! Lenne egy olyan fontos kérdésem hogy az embereket hogyan lehet átfejleszteni, ha már megépítettem az épóletet? -
Rundstedt17 #702 talán majd 2012 végén mikorra túl leszünk a 2 kiegen,mert most nagyon fapados és az ai nem létezik ami azért elég gáz tekintve hogy csak hot seat opció van de az is bugos -
#701 Hali, megszeretném kérdezni, hogy a játék, mennyivel lett stabilabb, jobb amióta patchek vannak? Köszi előre is -
Tomipapa86 #700 Na gyerek a ruszkiknál december 3.-án érkezik a csoffadt holtas kiegészítő. Európai release is lesz, de nem tudni mikor(remélem azért nem kell megint nyárig várni). -
#699 Vagy tedd fel a legújabb patch-et, amiről pár kommentel lejjebb is írnak, abban van valami fix a mentésekre is. -
Vihartáncos #698 Hmmm ez eszembe sem jutott... köszönöm! -
Was #697 készíts egy save mappát! -
Vihartáncos #696 Üdv, néktek!
Őszintén szólva meglepett a harmadik Disciples. A grafikája nagyon tetszik, akár csak a Heroes 5-nek, viszont emiatt is vagyok kissé szomorú, mert így inkább hasonlít arra a játékra, mint önmagára. A csatajelenetek viszont nagyon tetszenek, a mozgathatóság személyesebbé tette a harcot, mintha ott lennék. Hozzá kell még szoknom az új Disciples kinézetéhez, mert kezdetben semmit sem találtam ott, ahol eleddig megszoktam, de szép sorjában tanulgatom újra a játékot.
Pontosabban tanulgatnám, ha haladnék. Ugyanis nem tudom a mentésektől folytatni, mert hogy nem menti el a játékot. Mit kell beállítanom a gépen avagy a játékban, hogy ha mentek, akkor a kövi körben a mentéstől tudjam tovább folytatni? -
Tomipapa86 #695 Akit érdekel én megválnék az eredeti Disciples 3-tól. -
ricsei50 #694 Sztem meg pont jó, h a karakterek mozgathatók a harcrendszerben, mivel így legalább vmivel élethűbbé tette, mint amien a 2 volt. Gondolj bele 1 harc nem úgy zajlik le, h csak állnak a résztvevői (ezzel nem a D2-t akarom fikázni, mer szeretem, csak a D3-at akarom megvédeni) Sztem az egységek sem maradtak ugyanazok, esetleg a nevük, de kinézetre lényegesen különböznek a 2-ben szereplő karakterektől. Abban vinszont egyetértek veled, h rakhattak vna minden fajhoz ujabb fejlődéseket. -
opeca #693 Én a hétvégén kipróbáltam a játékot.
A Disciples II-vel teljesen meg voltam elégedve, habár a végső csatát nehézségi szinten elég keménynek tartottam.
régebben játszottam a Heroes-al de amikor a Disciples kettő elé leültem, egyből el is felejtettem a sorozatot.
Nagyon tetszett a grafika, a látványos egységfejlesztés illetve a kis ltszámú csapatok összecsapása.
Szóval reményteljesen vártam a folytatást és meg kell modnjam, némileg csalódott vagyok.
Nem is tudom, hol kezdjem, elsősorban talán a harcrendszer válotozását sorolnám ide negatívumként. Szerintem teljesen felesleges volt a karaktereket mozgathatóvá tenni. Persze ezzel több lehetőség nyílt a taktikára viszont egyrészt a grafika sínylette meg, ugyanis a nagyobb harcterepen kevésbbé láthatóak a karakterek, másfelől pedig ennek a játéknak sosem az volt a lényege, hogy mozgásbeli taktikát kelljen alkalmazni hanem inkább az egységek csapaton belüli elhelyezésén volt a hangsúly.
A másik negatívum, hogy szinte minden egység ugyanaz maradt. Nincs nagyon újdonság, se alapegységben se fejlesztésben.
Amit már a második résznél is hiányoltam az a több fejlesztési lehetőség. Hány olyan pálya volt, ahol már kitudjahány xp-je volt az embernek és már nem tudott hova fejlődni csak tápolódott?
Elég sok, főleg a vége fele.
Szóval én nem hinném, hogy akkora etwas lett volna az új verzióba belerakni egy adag új fejlesztési lehetőséget.
És a harmadik amit szinténa második rész hiányosságának éltem meg és ennek ellenére nem sikerült a harmadik részben sem javítani az az, hogy csak a hőst lehet átmenteni a köv. a pályára.
Szóval én összességében nem vagyok vele teljesen megelégedve ennek ellenére jó iparosmunka. -
#692 Egy csomó helyről, pl::
Steam
Direct2Drive
GamersGate
-
ricsei50 #691 hy!
Ha már nem lehet megvenni itt magyarországon a játékot, akkor valaki segítene nekem, hogy honnan lehet letölteni a full verziót?
Előre is köszönöm -
mermalior #690 Amit mondani tudok, eddig egyetlen dolgot vettem észre, hogy megjavult tőle, hogy nem vált más városára, ill. azt is megjavítja ha úgy save-eltél. -
mermalior #689 Akit érdekel, itt van patch és a leírása:
Disciples III 1.06.2 javítások, változtatások leírása:
http://store.steampowered.com/news/4154/
Maga a patch letölthető innen:
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/disciples-iii-1-06-2-patch
Itt pedig a letöltött patch-hez a crack (az nfoban benne van minden)
http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_disciples_3.shtml#Disciples 3: Renaissance v1.1 (v1.06.2) [ENGLISH/RUSSIAN] No-DVD/Fixed EXE
A "09-08-2010 Vitality" file kell (1.3 mega) -
#688 jeeee élőholtakra kivi leszek!
Kedvenceim :)) -
#687 leszedtem-feltettem-kipróbállta, sztem a heroes 5 az jobb -
ratgab #686 készül mindkét néppel kiegészítő: élőhalottak novemberre, törpéket jövőre igérik! -
Zizou2 #685 nem tudna valaki küldeni nekem empire act IV-es mentést? megköszönném :) -
#684 na az frankó THX -
ricsei50 #683 Üdv!
Igen, ezt is lehet majd úgy játszani (hotseat) -
#682 Sziasztok!
1 kérdésem lenne: ezt lehet 1 gépen 2-en játszani mint a heroes-t? -
Varian #681 Ha jól emlékszem már bejelentették, hogy lesz kieg és pont az élőhalottakat és a törpéket hozza majd. Amúgy ha játszod a kampányokat találkozol mindegyikkel majd, különböző egységeikkel. Magyarországon dobozos verzióban sztem nem lesz kapható, de ki tudja. -
ricsei50 #680 Hello!
Én csak a demót tolom, így nem tudok sokmindent írni! Sztem a játéknak vannak negatívumai, de pozitívumai is! Pozitívum sztem pl, hogy a birodalmi egységek sztem jobban néznek ki, mint a 2-ben, és az elfek is, viszont a démonoknál a varázslók nem lettek elég "démonosok". Negatívum, hogy hiányzik a 2 legjobb faj: az élőholtak, és a törpök! Pedig megnéztem vna, hogy mienné csinálják meg a törpöket. Am sztetek lesz kiegészítése a játéknak? mert akk abba belerakhatnák a hiányzó 2 fajt! Még annyi, h vki nem tudja esetleg, h mikorra várhartó a játék magyarországra? csumi -
Tomipapa86 #679 Végre tölthető a retail patch is a hivatalos oldalról( a steamesek már tegnap megkapták).
Disciples III 1.06.2 Changes
* Fixed: "Original Disc not Found" error on startup with US retail discs
* Fixed issue with arena interface skill icons unintentionally disappearing
* "Extra Attack" skill no longer grants a second attack or action while covering
* The game is now saved into the user's folder My Documents/My Games/Disciples III, allowing for users without Administrator rights to more easily save their games. Current saves will automatically be moved to the new folder
* Dexterity boosting potions now work correctly
* Pressing the "Quick Combat" button again allows players to halt a current Quick Combat battle
* Unit information during auto-combat will no longer be displayed
* Removed the ability to use skills, defenses or engage in combat while currently moving on the battle arena
* Issue fixed: melee units that approach targets but did not attack
* Issue fixed: on the hero management screen, the hero properties button was blocked, but not grayed out
* Issue fixed: in the "Hire" interface, the unit skills were not displayed in the unit information window
* Button "Disband Unit" now works similarly to the "Heal" button – first the unit is selected, and then the Disband button can be pressed
Hotseat Mode Fixes
* Issue fixed: inventory of the defending party could not be opened in Hotseat mode.
* Issue fixed: In Hotseat mode, when the defending party is victorious, "Defeat" is mistakenly displayed, and "Victory" is displayed if the attacker has won
* The Hotseat options have been fixed
* Fixed: defending side could not use skills in hotseat mode.
* Issue Fixed: The display of fog of war after using Alt+Tab
* Fixed: if one player has researched a spell, no other players could research spells during the same turn
* Fixed: if a map is restarted in hotseat mode, spell research is unavailable during the first turn
* Units will no longer gain experience while moving on the map
* The city guardian in a town can no longer be swapped with a unit in the visiting hero's party
1.06.1 changes included in the patch:
* Fixed: user can no longer control enemy cities
* Fixed: in the tutorial player is able to enter town which is not his yet
* Resolved various achievement issues
* Fixed: loading screen not in full screen on large monitors with 16:10 aspect ratio
* Fixed: several skills descriptions
* Fixed: several text spills in info boxes
-
Varian #678 A démon sereg amúgy is táp, de azért találtam velük +1 leadershipes gömböt.
False: hot seatet meg sosem próbáltam discipleben de sztem az bug, ha meg nem akkor elcseszték. -
False #677 hi! az normál h hotseatben csak az egyik fél tud használni varázslatokat,runákat képeségeket?mert ez igy elég szar akkor,és ugyanugy elkúrták mint a 2őt
ps: ne gyertek azzal hogy jászam single-t,nem játszom,se ezzel,se mással -
Zizou2 #676 Nem tudja valaki hogy mikor várható a kieg? ha lesz egyáltalán... -
Varian #675 Ez a körülötte megkapja dolog igaz a transformationre is most vettem észre. -
Varian #674 Ja igen az incubus petrifyje is hat ezekre asszem, csak ez növeli a föld ellenállást meg az armort. De ha pl tömeg közepében állóra teszem akkor mind megkapja körülötte. -
Varian #673 Hehe démonoknál jókat röhögtem, szegény mage csak jót akar mégis állandóan megkapja a magáét.
Egy tipp a démonokhoz a főhösnek van olyan skillje, hogy paralyze ami eszméletlen hasznos, a sárkányokra, guard postokra, sőt még a fővárosok őrzőire is hat a paralyze, ha a hősnek magasabb az initiativja mint 50 akkor ezeket úgy lelehet győzni, hogy megsem sebeznek.
Újabb érdekes bug, többször is van olyan, hogy a harcmezőn eltünnek az egységek vagy a hős, meg nálam a hangbeállitásoknál a környezeti hangokat állandóan magától lehalkitja a játék. -
Tibbor #672 Köszi a megvilágosodást!!!
igazad van, csak én nem gondoltam át alaposan.Valóban, a "homokórával" számolt kör sokkal hatékonyabb, mint a csaták egy-egy köre.Még egyszer kösz a tanácsot.Egyébként Te már egyéb oldalakon is jó tippeket adtál, ha jól emlékszem, pl. az Armored Princes-nél és a Drakensang-nál.Ugye? -
SaGa Jr #671 A buff italok hatása nem csak 1 körig marad meg, hanem több ideig. Harcban az átlag 3 körös hatóidejük csak pazarlás lenne, emrt 3 kör ott villámgyorsan lemegy, míg térképen 3 körbe akár 6 teljes csata is belefér. Szóval egy italozás után még legalább a következő körben is érvényesülni fog a lötyi hatása (oda van írva melyik mennyi ideig hat).
Igazából a varázslók ideiglenes 50-es stat növelésén túl én csak a permanens hatású italokat használtam, természetesen a hősömön. Jó is volt mikor az utolsó pályákra az adott kampány főhőse már immunis volt a normál sebzésekre (+10-es páncél lötyik), a kezdeményezése messze lekörözte bárkiét (initiative javító lötyi), dexterity és agility italok miatt a kritikus esélye alaposan megnőtt és nehezeben is találták el, míg a Hp növelő lötty hatása ugye önmagáért beszél. A többi italt, ami nem permanens hatású volt, inkább eladtam. Stat javításra úgyis voltak varázslatok amik térkép módban használva ugyanúgy 3 körig nyújtották a bonuszokat mindenkinek a csapatban, ellentétben az italokkal amik csak egy személyre/lényre hatottak.
Mikor az adott kampányban jelen volt Inoel akkor természetesen őt is tápoltam permanens löttyökkel (elsősorban a varázserő növelővel, de kapott a kislány kezdeményezést és páncélzatot növelő végleges hatású italkát is).