Disciples III: Renaissance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát jó értem nem volt teljesen hasztalan(mint pl az elementalista) de a playerek többsége(90%) hanyagolta 😄
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Módomban állt kipróbálni a játékot és a hangulata meg is van a játéknak 😊
Engem csak 2 dolog idegesít a játékban(de az nagyon):
-Baromi lassú amíg a hõseim "lemozogják" a lépéseiket
-Idegtépõ az is, hogy amikor varázsol az ember a térképen, akkor mindig végig kell malmozni az effekteket! Tök hasznos ugye a movement adó spell, de míg leeffektezi 2x(mert varázsló rulez), addigra elalszom 😞((
Néztem, hogy van egy rakás ini, amit tuti lehet buherálni, de nem merek belenyúlni 😊
Ha van valami jó ötletetek, akkor osszátok meg velem(ünk) 😊
Módomban állt kipróbálni a játékot és a hangulata meg is van a játéknak 😊
Engem csak 2 dolog idegesít a játékban(de az nagyon):
-Baromi lassú amíg a hõseim "lemozogják" a lépéseiket
-Idegtépõ az is, hogy amikor varázsol az ember a térképen, akkor mindig végig kell malmozni az effekteket! Tök hasznos ugye a movement adó spell, de míg leeffektezi 2x(mert varázsló rulez), addigra elalszom 😞((
Néztem, hogy van egy rakás ini, amit tuti lehet buherálni, de nem merek belenyúlni 😊
Ha van valami jó ötletetek, akkor osszátok meg velem(ünk) 😊
Én akkor fejlesztettem ki arra az ágra a harcosaimat amikor csak addig engedte a fejlõdést, mert a vele egy szintû paladinnál erõsebb olyan lények ellen akiknek nagy az armor értékük. Viszont néhány varázsló meg elementál ellen, amiknek van air magic védelmük nem sokat érnek.
Az angel arra jó, hogy ha gyorsan kell viszonylag nagyot sebzõ lény olcsón. Valamint jó képességük a teleportálás, mindig beküldtem õket a távolsági lények mögé. <#ravasz1>#ravasz1>
Az angel arra jó, hogy ha gyorsan kell viszonylag nagyot sebzõ lény olcsón. Valamint jó képességük a teleportálás, mindig beküldtem õket a távolsági lények mögé. <#ravasz1>#ravasz1>
Közben megoldodott.
Egy save nevu konyvtarat kellett csinalni az install dirbe es mukodik is.
nvm
Egy save nevu konyvtarat kellett csinalni az install dirbe es mukodik is.
nvm
Srácok az mitõl lehet, hogy nem tudok menteni a játékba ?
Egyszerüen nem menti el hiába megyek a save re.
30 perc játékom ugrott most..
Egyszerüen nem menti el hiába megyek a save re.
30 perc játékom ugrott most..
Nem voltak azok rosszak, ha gyorsan kellett erõs csapat, más, hogy a paladinok késõbb erõsebbé váltak...szvsz érdemes kipróbálni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Látom sokan játszanak már vele! Lehet már kapni M.o.-on?
A 2 ben is haszontalan volt az angel,a 3 folytatja a hagyományt 😄
na ez volt a szép csakta :] green dragon, hozzá 2 troll, ork meg ork king.
de még ez sem izzasztott meg anynira, varázsolnom sem kellett, csak hosszadalma volt nagyon. Szóval továbbr ais az 1. fejezet a legnehezebb 😄
sztetek is gyenge az angel? :| paladinnal többre mentem volna. meg úgy általában az air alapú támadás nem ér sokat, az egységek többségének elég komoly védelme van rá.
de még ez sem izzasztott meg anynira, varázsolnom sem kellett, csak hosszadalma volt nagyon. Szóval továbbr ais az 1. fejezet a legnehezebb 😄
sztetek is gyenge az angel? :| paladinnal többre mentem volna. meg úgy általában az air alapú támadás nem ér sokat, az egységek többségének elég komoly védelme van rá.
már rájöttem, kasztfüggõk.
duplakatt az új tárgyra amit be akarsz rakni
hali!
ki tudjátok cseréni a hõsön a tárgyakat? mert nekem ez nem egy... 😞
ki tudjátok cseréni a hõsön a tárgyakat? mert nekem ez nem egy... 😞
Tudom, de azért eléggé zavaró volt, plusz nem tudom miért, de nekem a játék amikor elindítottam elsõnek a játék ikonja mellé tette ki a save mappát az asztalra... így aztán nem is mentett, szóval ügyesen be kellett másolnom neki a saját mappájába😊 Kis butaaaa xP
Ilyen nekem is volt egyszer kampány módban. Mentettem kiléptem visszatöltöttem és utána rendben volt megint.
Az orosz verzió elsõ kiadása óta 6 patch már van rajta.
Szerintem jó a játék és ennél már csak jobb lehet a javításokkal.
A 4. pályán már vannak kihívások, de én ezt a kampány módot csak egyféle bevezetõnek tartom. A java majd csak a kiegek után jön szerintem meg a multi.
Nem most kell várni tõle a maximimot.
Az orosz verzió elsõ kiadása óta 6 patch már van rajta.
Szerintem jó a játék és ennél már csak jobb lehet a javításokkal.
A 4. pályán már vannak kihívások, de én ezt a kampány módot csak egyféle bevezetõnek tartom. A java majd csak a kiegek után jön szerintem meg a multi.
Nem most kell várni tõle a maximimot.
Javítani lehetne, de az orosz verzió óta mit csináltak? A kieget erre aaz ai-ra, felesleges. Ne értsd félre én is nagyon szeretném ezt a játékot ha jól lenne megírva.
jah :S
Na megy már a játék meg minden de HotSeat módban iszonyat.. mármint Bugos.. van mikor nem az én váramat jeleníti meg, van mikor támadás van a kurzor helyén a saját váramon stb.. ez másnál is jelentkezett már?
Hali!
Nem tudom miért, de nem ment a játék egyáltalán... Elmentem, és utána a Loadban semmi sincs.. Ez mitõl lehet?
Nem tudom miért, de nem ment a játék egyáltalán... Elmentem, és utána a Loadban semmi sincs.. Ez mitõl lehet?
Érdekes amit írsz. Nekem a legtöbb ismerõsöm pont azt hozza fel hibának, hogy túl erõs a gép(csal) és hardon szinte lehetetlen játszani, ezért nem tetszik nekik.
Az AI hiányosságai persze kijönnek rendesen, de nem gondolom azt, hogy ezen ne lehetne javítani a kiegészítõkben.
Az alap H5 olyan rakás hulladék volt, hogy arra szavakat sem tudtam találni mikor megkaptam. (elõrendeltem) A kiegészítõkkel viszont már abszolút játszható lett.
Láthatóan ez a rész se akarta megváltani a világot, az meg hogy a D2 szintjét nem éri el, nem csodálom. A H3 mellett a D2 volt az a game, ami szinte tökéletes élményt adott
Az AI hiányosságai persze kijönnek rendesen, de nem gondolom azt, hogy ezen ne lehetne javítani a kiegészítõkben.
Az alap H5 olyan rakás hulladék volt, hogy arra szavakat sem tudtam találni mikor megkaptam. (elõrendeltem) A kiegészítõkkel viszont már abszolút játszható lett.
Láthatóan ez a rész se akarta megváltani a világot, az meg hogy a D2 szintjét nem éri el, nem csodálom. A H3 mellett a D2 volt az a game, ami szinte tökéletes élményt adott
Nemcsak neked írva, de azt mondom, rosz lett mert milyen stratégiai játék az ahol hardon is csak haladsz elõre mindenkit leversz, véletlenül se kell gondolkodni mert csak gyengébb vagy rosz stratégiával játszó ellenféllel találkozol. Próbáltad volna ezt megcsinálni a D2-ben vagy a H5-ben, pár nap alatt a hõsöd kimult volna, nem beszélve az ellenfél hõseinek taktikázásához.
Azt megcsináltad, hogy a text fájlokat nem a polish mappában hagytad hanem az angolba tetted?
Egyébként még nem vettem meg.
Egyébként még nem vettem meg.
Ja, és kösz, hogy megnézted!
Hmm... És neked eredetibe van meg a game? Meg melyik verzió?
Nem létezik, hogy én vagyok az egyetlen, aki csak multizni akar, s nekem nem megy....
Nem létezik, hogy én vagyok az egyetlen, aki csak multizni akar, s nekem nem megy....
Természetesen csak csatában, klikk az inventoryra bal gombal kiválasztott a varázslatot majd azt hogy melyik mezön akarod aktiválni detto a balgombal.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Mikor a karimmal felszedek vmi cuccot, pl idézõs varázslatot, az ott lesz az inventory-ban. Hogyan tudom megidézni a szörnyet?
Nem biztos, de ezeket az szimbólumokat akkor teszi a lényeid alá ha valamilyen védõ vagy rontó varázslat érte õket.
Van olyan is, hogy helytõl függõen kapsz pluszokat vagy mínuszokat és azt így mutatja, ez alap beállítás. Tehát szerintem nem te állítottad el.
Van olyan is, hogy helytõl függõen kapsz pluszokat vagy mínuszokat és azt így mutatja, ez alap beállítás. Tehát szerintem nem te állítottad el.
Üdv. Véletlenül bekapcsoltam valahogy hogy csatában az embereim mellett ilyen hülye ikonok láthatóak, hogy pajzs meg egy kard és nagyon idegesítõ, mert hülyén néz ki meg mérettartó is ugyan akkorák az ikonocskák ha rázoomolok a csatára mint amikor legtávolabbi nézetben nézem. Nem tudja valaki hogy lehet kikapcsolni már próbáltam egy csomó mindent de eddig nem találtam meg hogy hoztam be 😞.
Na mivel egész sokan írtátok a véleményeteket így én is megteszem. Bár csak hétvégén voltam otthon és akkor játszottam a játékkal pár órát, az eddigi élményt írom le.
Én is félve kezdtem el, ugye hogy késett is sokat a kiadása, akkor a rengeteg bug, meg maga a hangulat miatt is, hogy milyen lesz, mivel más a kiadó.
Azt kell mondjam, én is kellemeset csalódtam benne egyelõre. A grafika szép és kellõen megadja azt a hangulatot amit a 3D-s környezettõl elvárok. Grafikát nem is emlegetném tovább, hisz ezeknél a játékoknál aligha a grafika volt a lényeges.
Játékmenet: ebben jelentõsebb változás történt a 2-höz képest, de mivel sokat nem játszottam vele úgy érdemben nem tudok sokat írni róla még. Én sajnálom azt, hogy a kampányt nem úgy kezdjük, mint a 2. részben, hogy teljesen minden alap. Bár ez leginkább a hõsre értendõ. Az új skillrendszer is fura, valamennyira sajnálom a 2. rész skill elosztását. Itt hogy a leadershipet növeld egész sok idõ míg eljutsz odáig. Jó nem azt mondom, hogy maxon akarom a legelejétõl, hanem legyen szinthez kötve, ne a pontok elosztásának függvényében legyen elérhetõ. Mindenesetre nem túl nagy hiba ez, hogy egyáltalán annak rójjam fel.
A harcrendszertõl nagyon féltem, mivel mint írta is valaki, hogy a sajátossága volt a Disciples 2-nek az egy helyben álló harc. Tény hogy ez így érdekesen jött ki. Ennek ellenére ebben nem volt nehéz megszokni az újat, mert lényegében egy D2-Heroes harcrendszert kaptunk.
Hiányérzetem van még, pl. a 2-ben mintha több ellenség lett volna a területünkön és lehetett sokat harcolni, itt kevesebb van, bár igaz hogy csak az Empire elsõ pályáján nyomtam egyelõre. Késõbb ez lehet változik.
Amúgy ezt írtam is, a narrátor faszi hangja nagyon nem illik bele a játékba, nagyon nem azt a nyomasztó, komoly hangulatot adja meg a pálya elején, hanem mintha csak valami mesét olvasna.
A zenékkel kezdek megbarátkozni, elvégre ugyanazokat nem tehetik vissza, igaz van pár játék ami a legelsõ részeinek pár zenéjét újrafeldolgozva használja. Itt is el tudtam volna képzelni hasonló megoldást.
Így hirtelene ennyi ami eszembejutott. Sajnos valóban nem tett jót a játéknak az hogy régóta halogattták és nem bírták rendesen megcsinálni. Én hiszem azt, hogy ha jönnek a kiegek + az új single mapok és az egyéb javítások, akkor lehet olyan jó mint amilyet mindenki akar. Az biztos addig nem veszem meg míg ezek valóra nem válnak. Ha lesz egy végleges Gold kiadás ami végképp eléri azt, hogy visszahozza azt a szintet amit a 2. rész fenntart, akkor minden további nélkül azonnal megveszem!
Nem is vártam el ennél többet tõle, szarnak és unalmasnak nem nevezném eddig. Megéri, hogy idõt szánjak rá és bárki más is aki kipróbálja, ajánlani tudom.
Én is félve kezdtem el, ugye hogy késett is sokat a kiadása, akkor a rengeteg bug, meg maga a hangulat miatt is, hogy milyen lesz, mivel más a kiadó.
Azt kell mondjam, én is kellemeset csalódtam benne egyelõre. A grafika szép és kellõen megadja azt a hangulatot amit a 3D-s környezettõl elvárok. Grafikát nem is emlegetném tovább, hisz ezeknél a játékoknál aligha a grafika volt a lényeges.
Játékmenet: ebben jelentõsebb változás történt a 2-höz képest, de mivel sokat nem játszottam vele úgy érdemben nem tudok sokat írni róla még. Én sajnálom azt, hogy a kampányt nem úgy kezdjük, mint a 2. részben, hogy teljesen minden alap. Bár ez leginkább a hõsre értendõ. Az új skillrendszer is fura, valamennyira sajnálom a 2. rész skill elosztását. Itt hogy a leadershipet növeld egész sok idõ míg eljutsz odáig. Jó nem azt mondom, hogy maxon akarom a legelejétõl, hanem legyen szinthez kötve, ne a pontok elosztásának függvényében legyen elérhetõ. Mindenesetre nem túl nagy hiba ez, hogy egyáltalán annak rójjam fel.
A harcrendszertõl nagyon féltem, mivel mint írta is valaki, hogy a sajátossága volt a Disciples 2-nek az egy helyben álló harc. Tény hogy ez így érdekesen jött ki. Ennek ellenére ebben nem volt nehéz megszokni az újat, mert lényegében egy D2-Heroes harcrendszert kaptunk.
Hiányérzetem van még, pl. a 2-ben mintha több ellenség lett volna a területünkön és lehetett sokat harcolni, itt kevesebb van, bár igaz hogy csak az Empire elsõ pályáján nyomtam egyelõre. Késõbb ez lehet változik.
Amúgy ezt írtam is, a narrátor faszi hangja nagyon nem illik bele a játékba, nagyon nem azt a nyomasztó, komoly hangulatot adja meg a pálya elején, hanem mintha csak valami mesét olvasna.
A zenékkel kezdek megbarátkozni, elvégre ugyanazokat nem tehetik vissza, igaz van pár játék ami a legelsõ részeinek pár zenéjét újrafeldolgozva használja. Itt is el tudtam volna képzelni hasonló megoldást.
Így hirtelene ennyi ami eszembejutott. Sajnos valóban nem tett jót a játéknak az hogy régóta halogattták és nem bírták rendesen megcsinálni. Én hiszem azt, hogy ha jönnek a kiegek + az új single mapok és az egyéb javítások, akkor lehet olyan jó mint amilyet mindenki akar. Az biztos addig nem veszem meg míg ezek valóra nem válnak. Ha lesz egy végleges Gold kiadás ami végképp eléri azt, hogy visszahozza azt a szintet amit a 2. rész fenntart, akkor minden további nélkül azonnal megveszem!
Nem is vártam el ennél többet tõle, szarnak és unalmasnak nem nevezném eddig. Megéri, hogy idõt szánjak rá és bárki más is aki kipróbálja, ajánlani tudom.
Hello!4
Hová ment alapértelmezetten a játék??
Vissza akarom pakolni mentéseimet de nem találom a save mappát!
Hová ment alapértelmezetten a játék??
Vissza akarom pakolni mentéseimet de nem találom a save mappát!
Itt arról van szó, hogy aki eleve úgy ült oda a D+ elé, hogy szar lesz, annak nyilván nem is tetszik a játék.
ÉN pl félve ültem le vele játszani, és nagyon kellemeset csalódtam. PErsze kell rajta mág javítani meg írtó kevés a pálya, de az alap kiváló.
Az egyediségét meg nem csak a harcrendszer adja a Disciples-nek.
Egy biztos: A Heroes 5 utáni mérhetetlen csalódásomat a D3 sztem a kiegészítõkkel orvosoloni fogja egy ideig. A KB nálam felejtõs, nekem nem jött be a valós idejû mászkálás, de tény, hogy az vérprofi game.
ÉN pl félve ültem le vele játszani, és nagyon kellemeset csalódtam. PErsze kell rajta mág javítani meg írtó kevés a pálya, de az alap kiváló.
Az egyediségét meg nem csak a harcrendszer adja a Disciples-nek.
Egy biztos: A Heroes 5 utáni mérhetetlen csalódásomat a D3 sztem a kiegészítõkkel orvosoloni fogja egy ideig. A KB nálam felejtõs, nekem nem jött be a valós idejû mászkálás, de tény, hogy az vérprofi game.
Mégis mire figyeljek nem tudok oroszul...egy idõpont van rajta amit értettem az pedig 2006 volt.<#crazya>#crazya>
Egyébként feltettem és nekem mûködik, de még nem játszok vele elõbb végigcsinálom a kampányokat.
Egyébként feltettem és nekem mûködik, de még nem játszok vele elõbb végigcsinálom a kampányokat.
Csak óvatosan! Könnyen magábaránt és azt veszed észre hogy napokig mást se csinálsz...
#493 Örülök hogy van más is aki így érez a játékkal kapcsolatban.
#493 Örülök hogy van más is aki így érez a játékkal kapcsolatban.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Figyelj már! Azt a postot tegnap küldték. A fickó 2006-ban regisztrált a fórumra. Már lassan két éve nézegetem folyamatosan azt a fórumot, csak tudom mit írok. Arról nem is beszélve, hogy 2006-ban még semmilyen játszható verzió nem volt, a hadjáratszerkesztõ meg jóval az orosz béta után jött ki. A fickónak meg a lengyel verzió van meg.
Istenem, kb. 5 percbe kerülne kipróbálni... Nem lehetne ennyit megtenni? Vagy legalább elolvasnád a postot, mielõtt visszaírsz, hogy ez 2006-os...
Mindegy, vki írta, hogy megrendeli az UK verziót, majd megkérdem akkor tõle.
Ja, még valami a "Вчера" jelentése tegnap. De ha lent átváltasz oroszról angolra, akkor átírja yesterdayre, ami talán könnyebben értelmezhetõ. És így már lehet látni, hogy vagy tegnap még 2006 volt, vagy az vmi mást jelent. Kösz!
Istenem, kb. 5 percbe kerülne kipróbálni... Nem lehetne ennyit megtenni? Vagy legalább elolvasnád a postot, mielõtt visszaírsz, hogy ez 2006-os...
Mindegy, vki írta, hogy megrendeli az UK verziót, majd megkérdem akkor tõle.
Ja, még valami a "Вчера" jelentése tegnap. De ha lent átváltasz oroszról angolra, akkor átírja yesterdayre, ami talán könnyebben értelmezhetõ. És így már lehet látni, hogy vagy tegnap még 2006 volt, vagy az vmi mást jelent. Kösz!
Autosave meg battlesave van ha a gyorsmentést hiányolod az nincs.
Sziasztok.
Nekem tetszik a játék, a 2. részt eredetiben is megvettem amikor megjelent.
Most egyetlen gondom lenne, hogy nem tudok menteni a játékban, ez vajon mitõl lehet?!
Köszi elõre is segítséget.
Nekem tetszik a játék, a 2. részt eredetiben is megvettem amikor megjelent.
Most egyetlen gondom lenne, hogy nem tudok menteni a játékban, ez vajon mitõl lehet?!
Köszi elõre is segítséget.
Most hogy tulvagyok egy kampányon azt kell mondjam nem rossz söt helyenként remek a játék de valami összeségében mégis hiányzik.
Ha lebontjuk részekre jobb lett mint az elözö rész szerintem de ha a összképet nézzük már nem.
Mindenképp a KB-vel össze hasonlitva /mert jelen pillantban nálam már az a etalon és nem a heroes/ nem annyira addiktiv, könnyen abba tudja hagyni az ember, mig a KB-t csak nehezen.
Lehet a 3D miatt de valahogy nem ránt ugy magával a darkos hangulat mint a második résznél, de mivel kevés ilyen tipusu gamet kapunk én jól szorakozom vele.
Ha lebontjuk részekre jobb lett mint az elözö rész szerintem de ha a összképet nézzük már nem.
Mindenképp a KB-vel össze hasonlitva /mert jelen pillantban nálam már az a etalon és nem a heroes/ nem annyira addiktiv, könnyen abba tudja hagyni az ember, mig a KB-t csak nehezen.
Lehet a 3D miatt de valahogy nem ránt ugy magával a darkos hangulat mint a második résznél, de mivel kevés ilyen tipusu gamet kapunk én jól szorakozom vele.
Tényleg nem értem, miért kell ölre menni és vitatkozni érzelmi, szubjektív dolgokon, ezekrõl úgyse gyõzzük meg egymást. Nekem nem tetszett ez a rész, viszont eszembe juttatta a régi emlékeket, elõvettem az eredeti 1. (elsõ!!) részemet, ami szerintem a legjobb a sorozatban és azóta is azzal játszok, nagyon tetszik sokadszorra is, 2010-ben is.
Szerinted pedig nevetséges mai szemmel, amit én 100%ig elfogadok.
Én egy régebbi játékos vagyok, még C64en kezdtem, a legtöbbet PCvel a pentiumok elõtti idõszakban játszottam, a legtöbb régi játékkal a mai napig nagyon jól el tudok lenni. Emellett persze szeretem az új játékok némelyikét is. De sajnos ilyen jellegû játékból a King's Bounty volt az egyetlen modern, amivel jól elvoltam, Heroes-ból is utoljára a 3. rész tetszett.
Például a Heroes 1, 2-vel, a régi NWC-s King's Bountyval is a mai napig szívesen játszok DOSBoxban, ha épp olyanom van.
Szerinted pedig nevetséges mai szemmel, amit én 100%ig elfogadok.
Én egy régebbi játékos vagyok, még C64en kezdtem, a legtöbbet PCvel a pentiumok elõtti idõszakban játszottam, a legtöbb régi játékkal a mai napig nagyon jól el tudok lenni. Emellett persze szeretem az új játékok némelyikét is. De sajnos ilyen jellegû játékból a King's Bounty volt az egyetlen modern, amivel jól elvoltam, Heroes-ból is utoljára a 3. rész tetszett.
Például a Heroes 1, 2-vel, a régi NWC-s King's Bountyval is a mai napig szívesen játszok DOSBoxban, ha épp olyanom van.
Bírom, ahogy mindenki fikázza az õj harcrendszert, hogy jaj, elvesztette az egyediségét!
De most komolyan, ti pl. hogy oldanátok meg a harcrendszert akkor?
Maradjon a régi? Biztosan korszerû és ámulatba ejtõ lenne 2010-ben, hogy a két egymással szemben álló csapat egységei egy helyben állnak, és a suhintás hatására megsebzõdik a 2 méterre álló lény.
Oké, teljesen hangulatos és korrekt volt ez annak idején, egyedi is, tetszett, de mai játékban ez már nevetséges lenne. Ha pedig a csatatéren mozgathatjuk az egységeket, akkor nem igazán lehet azt "nem hirózosan" megoldani... azzal pedig, hogy a játék egyéb része is koppintás, egyáltalán nem értek egyet. Minden maradt a régiben, csak kapott egy 3D-t, aminek külleme elég egyedivé tette, és kapott több helyen egy kis taktikai és tartalom mélységében észrevehet kiegészítést, áttervezett (mellesleg nagyon jó) fejlõdési rendszert. Hol van még benne heroes?
De most komolyan, ti pl. hogy oldanátok meg a harcrendszert akkor?
Maradjon a régi? Biztosan korszerû és ámulatba ejtõ lenne 2010-ben, hogy a két egymással szemben álló csapat egységei egy helyben állnak, és a suhintás hatására megsebzõdik a 2 méterre álló lény.
Oké, teljesen hangulatos és korrekt volt ez annak idején, egyedi is, tetszett, de mai játékban ez már nevetséges lenne. Ha pedig a csatatéren mozgathatjuk az egységeket, akkor nem igazán lehet azt "nem hirózosan" megoldani... azzal pedig, hogy a játék egyéb része is koppintás, egyáltalán nem értek egyet. Minden maradt a régiben, csak kapott egy 3D-t, aminek külleme elég egyedivé tette, és kapott több helyen egy kis taktikai és tartalom mélységében észrevehet kiegészítést, áttervezett (mellesleg nagyon jó) fejlõdési rendszert. Hol van még benne heroes?
Ez 2006-os poszt... Akkor még csak az orosz verzió volt meg, ki tudja milyen verziószámmal. Ez biztosan nem fog menni az új angol verzión.
Szerintem várnunk kell a multira a kiegészítõig vagy még tovább.
A játék nekem tetszik van benne javítani való, de jó a gazdasági egyensúly és az egységek értékei is eddig elmennek.
Az, hogy kampány modban meg van szabva a jászhatóság nem egyedi dolog. Ez inkább egyféle bevezetõ a játékba.
Biztosan lesznek majd plusz single player pályák is, amiket multiba és egyedül is lehet majd játszani. Ahol azzal a karakterrel indulunk amit kiválasztottunk és szabadabb lesz a pálya több ellenféllel.
3. pályán tartok nekem is nehéz volt eleinte, de aztán rájöttem a dolgokra. Használni kell az adta lehetõségeket és stratégiázni nem egybõl megtámadni vagy elébe menni az erõsebb ellenfélnek.
Valamelyest hasonlít a HOMM-ra, de eleve az alapján készült már az elsõ rész is majd a második és azt fejlesztették tovább...
A darkos feeling meg benne van szerintem, de egy kicsit "realisztikusabb" a jobb grafikai miatt és e miatt tûnik "finomabbnak".
Már nem olyan mint valami képregény sötét rajzolt figurákkal, e miatt más érzést kelt.
Szerintem várnunk kell a multira a kiegészítõig vagy még tovább.
A játék nekem tetszik van benne javítani való, de jó a gazdasági egyensúly és az egységek értékei is eddig elmennek.
Az, hogy kampány modban meg van szabva a jászhatóság nem egyedi dolog. Ez inkább egyféle bevezetõ a játékba.
Biztosan lesznek majd plusz single player pályák is, amiket multiba és egyedül is lehet majd játszani. Ahol azzal a karakterrel indulunk amit kiválasztottunk és szabadabb lesz a pálya több ellenféllel.
3. pályán tartok nekem is nehéz volt eleinte, de aztán rájöttem a dolgokra. Használni kell az adta lehetõségeket és stratégiázni nem egybõl megtámadni vagy elébe menni az erõsebb ellenfélnek.
Valamelyest hasonlít a HOMM-ra, de eleve az alapján készült már az elsõ rész is majd a második és azt fejlesztették tovább...
A darkos feeling meg benne van szerintem, de egy kicsit "realisztikusabb" a jobb grafikai miatt és e miatt tûnik "finomabbnak".
Már nem olyan mint valami képregény sötét rajzolt figurákkal, e miatt más érzést kelt.
Én próbáltam. Az alap 5 pálya nagyon gagyi, a hõst meg elõre beteszik, szal mindegy, milyen lord typot választasz. Azért linkeltem be azt a mapot, mert az sztem jó lehet. 120x120-as, tele cuccokkal, szóval nem olyan kicsi és üres mint a többi, meg van rajta küldetés is. (Az alapoknál a fõvárosokat kell elfoglalni) Nézzétek már meg légyszi!!!!
És az xp meg arany szorzó nekem sem csinál semmit. És hiába vagyok Guild masterrel, nem tudok kevesebb aranyért építeni...
Itt van a link még1szer:
http://disciples3.ru/forum/showthread.php?p=237341#post237341
És az xp meg arany szorzó nekem sem csinál semmit. És hiába vagyok Guild masterrel, nem tudok kevesebb aranyért építeni...
Itt van a link még1szer:
http://disciples3.ru/forum/showthread.php?p=237341#post237341
Hát nem lett jobb az orosz verziónál, ugyan olyan gyenge a taktikája az ellenfélnek, EZ NEM EGY STRATÉGIAI JÁRTÉKNAK KÉSZÜLT? SZERINTEM BELEHALTAK A SZÉPSÉGBE A KÉSZÍTÕK, INKÁBB EGY KÉPESLAPSZTORIT ADTAK VOLNA KI.
Vagy akkora színorgia, hogy még a Dark Knight -ok is szivárványt finganak,...jelzem ez a valószínûbb.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elvileg augusztusban a Gameconon jelentik be a Heroes of might and magic VI-ot!!! Meglátjuk mit tudnak újítani az Ubisoftnál remélem egy darkosabb a Heroes 3-ra és Disciplesre hajazó rész jön ki sok változatos néppel. jó Hõs fejlesztéssel..
Sokan csodálkoztrak is hogy E3-on nem voltak jelen. Múlt évben volt egy videó ahol félig meddig elismerték az Ubisoftosok, hogy nagy szívügyük a Might and magic világ a jövõben is és hogy jövõ tavasszal nagy bejelentés lesz az egyik srác kikockázva kiderült Heroes VI pólóban volt és sokszor mosolygott. A tavasz mondjuk már elmúlt. 😊 Remélem nem a B filmes minõségû kínai MMO-ra gondoltak......
Sokan csodálkoztrak is hogy E3-on nem voltak jelen. Múlt évben volt egy videó ahol félig meddig elismerték az Ubisoftosok, hogy nagy szívügyük a Might and magic világ a jövõben is és hogy jövõ tavasszal nagy bejelentés lesz az egyik srác kikockázva kiderült Heroes VI pólóban volt és sokszor mosolygott. A tavasz mondjuk már elmúlt. 😊 Remélem nem a B filmes minõségû kínai MMO-ra gondoltak......
igazad van bocs, lambert harcosként támad, viszont 2x varázsolhatsz ha mágust választasz az elején
fotográfik kolomp edisön :D
Hot seat-et próbáltátok már? Én gondoltam kipróbálom mivel ott van legalább kb. 5 pálya. A gond az, hogy hiába választok hõst mindig thief-t ad. És ahogy elnézem nem igazán reagál arra sem, hogy 10-szeres nyersanyag bevételt állítok meg 3-szoros xp-t.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led