830
  • ozzz
    Csatlakozom az előttem szólóhoz.
    Én már addig nem veszek meg játékot mielőtt kipróbálnám azt, ha nincs demója akkor torrent marad...
    Ha tetszik annyira, hogy pénzt is áldozzak érte akkor megveszem, de nem akarok 7000-11000 Ft kiadni mivel lehet, hogy csak 2 órát játszanék vele.

Ez az orosz verzió meg nagyon bugos és érthetetlen ez alapján nem tudom eldönteni.

A pcguru oldalán július 2.-ra van datálva egyébként szerintem addigra várható, hogy a torrenten is fent lesz, bár általában német, orosz, amerikai emberek szoktak oda feltölteni. Németül sem tudok, oroszt meg már ismerjük, Amerikába meg még úgy 1-2 hét mire megjelenik.
  • TVelvet
    Nem értem én ezt a játékot, mikor lesz a megjelenés? Annyi dátumot mondanak már, UK-ban már kijött, de még egy sima torrentes feltöltés sincsen. Az orosz meg valami bűn rossz.
  • Kandurex
    hm, zsír,
  • Sir Quno Jedi
    ja
  • nimretil
    Na jó, ha skill nem is, de tree :)
  • nimretil
    Lehet tudni nálunk mikor kerül a boltokba?
    Amúgy a fejlődési rendszer a lényeknél elvileg ugyanaz, itt meg is lehet nézni (fenn van mind a három fajnak a skilltree-je vagy mi a szösz):
    http://d3.heroes-centrum.com/d3/units/jednotky.html
  • Kandurex
    Szóval akkor ugyanaz a fejlődés rendszer? A kis papok folyamatosan változnak át white wizard -á, meg ilyenek?
  • Sir Quno Jedi
    Ugyanúgy fejlődnek a lények, ha a fejlesztéseket megveszed a várban és elég magas szinten vannak. Amúgy szépen kapják az exp-et, mint a hőseid és a fejlesztések nélkül is erősödnek azért.

A nagyobb szörnyek meg látszanak a térképen is szépen (brutálisan nagyok is). Sőt néha script-ekben oda is jönnek, vagy körülvesznek stb. sztori szerint.
  • Kandurex
    jah igen, és a lényeink is fejlődnek? Ugyanúgy, mint az elődben? Vagy itt is vásárolgatni kell, mint a Heroes -okba?
  • Kandurex
    Akik már játszottak vele, kérdés, régebben láttam ilyen képeket, ahol nem a harc mezőn, hanem a térképen mutattak hatalmas sárkányokat, meg ilyesmi, ezek benne voltak?
  • wedge31
    "Bracknell, UK, 25th June, 2010 - Kalypso Media and Akella are proud to announce that Disciples III: Renaissance, the highly anticipated next chapter in the Disciples series has released today. The game, which features three unique factions squaring off in a quest to capture an ancient artifact of immense power, is now available on Windows PC across the UK"

Tehát a britek már tolhatják mátol...
  • Rise Against
    én úgy tudom, hogy július 2. a hivatalos.
    de a főoldalon nem is találtam erről infót
    gyakorlatilag alig van valami a főoldalon. csak húzzák az emberek agyát, meg elég szar a marketing eddig.
  • unusual
    Ma van a nagy nap! :) Valami fejlemény? :)
  • Kandurex
    igen, 25.
  • mnorbi
    most akkor 25. jelenik meg nem juli 2 ?
  • unusual
    Tudja valaki az orosz verziót,hogy tudom telepíteni? :)
  • Kandurex
    privi,
  • kutyu007
    Oké, rendben. Írd meg a számlaszámod, és holnap elküldöm. Tudod úgy rendelni, hogy egyenesen az én címemre küldjék?
    Akkor a Disciples 3, és még kinéztem a Sacred 2 Goldot ha nem gond. 17.95£+13.95£ az 31.90£ ha jól számolom ami 6348+4933=11281Ft.
    Jól számoltam? Nagyon leköteleznél.
  • Kandurex
    Jah, bocs, felcseréltem a linkeket, a Zavvi -ról van szó, és még olcsóbb is, posta költséggel együtt: 6348!!! Ft

(lásd lentebb átjavítottam a linket)
  • Kandurex
    Persze, átutalod a számlámra a pénzt, megadod a címed, én megrendelem neked. Máshogy sehogy.
  • kutyu007
    Esetleg tudnál segíteni?
  • kutyu007
    Nincs bankkártyám :(
  • Kandurex
    Ebbe már beleszámoltam a posta költséget is, ami egyébként 1 font, azaz most olyan 330 Ft. Bankkártyával, azonnal fizetés, viszont jó hír, hogy a megjelenés napjára általában kiküldik.

Teljesen megbízhatóak, a Zavvi -nak Angliába legalább rengeteg üzlete van, olyan, mint nálunk az 576 vagy Galaxis csak kb. 10X akkora méretben :)
  • kutyu007
    Hogy szoktad fizetni, utánvét? Postaköltség?
  • Kandurex
    itt 6348,- Ft körül adják.

(rendeltem innen már sokszor)
  • kutyu007
    Sziasztok!
    Midjárt itt a megjeleés, de hiába keresem a magyar oldalakon, nem találok egy oldalt sem ahol elő lehetne rendelni. Ki tudnátok segíteni valami címmel?
  • Vass Gábor
    Hát igen ezt is már 2006 végén kellett volna hogy debütáljon, de hát eléggé elkésett sajnos.
  • Kandurex
    Várós ugyan, de félek eljárt felette az idő, nem játékmenetben, de megvalósításban... :/

Meglátjuk.
  • Tomipapa86
    Európai megjelenés:június 25.
    Amerikai megjelenés: július 6.
    Ezek az adatok a kiadó honlapjáról származnak szóval ez a mérvadó nem a guru meg a wikipedia.
    Innen pedig postaköltséggel együtt kb. 6500 hufért megrendelhető. Ennél olcsóbbat nem találtam. Én már többször is rendeltem tőlük és semmi probléma nem volt.
    http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/disciples-iii-3/10201868.html
  • Vass Gábor
    A pc guru-nál 2.-ka van írva.
  • mnorbi
    hello

légyszi irjátok már le hogy melyik verzioval toljátok ... egyszerüne nem találok müködö verziot , szivat a starforce... van sok találat a neten de nem müködnek /

köszi
  • nimretil
    Julius 6.
    http://disciples3.ru/forum/showthread.php?p=226172#post226172
  • Emann
    Na most már atomdurva a seregem :D
    Jah van még pár Bug a játékba de azért el lehet lenni vele:)
    Július 6.? Én június 25.-ről tudok. Mind1 várjuk türelmetlenül.
  • nimretil
    Az vmi bug lesz, sztem a legjobb, ha újra kezded a pályát. Nekem az elfeknél volt, hogy kb. első szintű volt a csapatom, s utolsó szintű egységek támadtak, nem is egy csapattal. Aztán újrakezdtem és minden normális lett.
    Amúgy meg elméletileg július 6-án jön az angol release, szerintem nem rossz ötlet megvárni.
  • Emann
    Nem értem hogy lehet számotokra könnyű a játék amikor már az első pályán embereknél olyan van hogy rámjön kb a 4.körbe egy olyan elfsereg amiben 18-22. szintű lények vannak én meg vagyok 1. szintű. Kb esélytelenül nehéz...vagy ez vmi Bug?
  • laikuss
    Igen már rég van angol szöveg.
    Privátban küldtem egy direct linket.
  • Aaron1212
    Azt szeretném kérdezni hogy van-e angolosítás?
    Oroszul nem nagyon tudok de elég faja játéknak tűnik.
    Ha van angolosítás légyszíves írjátok már le a linket köszi előre is.
  • laikuss
    Lejebb már összegeztem a véleményem. Reménykedem, de nagyon sokmindent és részleteiben kell átírni, javítani hogy ütősebb (ne ilyen gyenge és könnyű legyen, ja és az arányok pl. egy black naga csak 310 és nagyon ütős) legyen és hát kíváncsi leszek sikerül e. Ki fogom próbálni, de ha nem lesz változás akkor kuka mert hentelésre az akcio és nem a stratégia való.
  • JackSparrow88
    Na végigvittem mind 3 fajjal. Nagyon jó kis game lesz ez,annak ellenére , hogy ez a verzió még tele van bugokkal és az MI is elég butácska.(ezen hibákon biztos csiszolni fognak alaposan)Tehát összeségében nem okozott csalódást, simán eléri a Heroes V szintjét, bár azt nem lépi túl.
    Nimretil, a pályaszerkesztő használhatatlan amit belinkeltél, kódot kér, azt meg nemtom honnét szerezzek hozzá...
  • Vass Gábor
    Nyugi ez még egy rakás szerencsétlenség még sok idő van a kijavításáig, bő két hónap.