Disciples III: Renaissance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb jövõhéten vagy azután szerintem megoldható lenne

Nem gond, én is vagy egy éve játszottam utoljára, másrészt meg 2-2 ellen játszanánk, szóval igazságosan el tudjuk osztani a játékosokat. Szólsz majd ha lesz idõd és kedved?
jah én még igen, ritkán szóval aligha lennék nagy kihivás XD.plussz ezen a héten idõm sincs

A disciples 2-vel játszik még valaki? Mert ha igen, játszhatnánk egyet neten. Már ketten vagyunk még két játékos kéne Power to corrupt pályához 2v2-be. Érdekel valakit?

Meg ha valakit érdekel vmi a d3-ról, kérdezzen nyugodtan, elég régóta nézelõdöm a disciples 3 fórumokon, hátha tudok válaszolni. Bár úgy látom eléggé tájékozottak vagytok e téren.
Kandurex
várunk, :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ja, amúgy costum pályák sincsenek, csak a 3 kampány: elfek, emberek, démonok ugyebár...
Az a verzió ami kijött éppen mûködik angol felirattal, (ami googelfordítás, bár akik próbálták azok szerint meglepõen jó), a probléma inkább az, hogy ugyan a játék nem is lenne drága, de egyedül Oroszországban lehet beszerezni, vagy veszel online egy kulcsot, de az meg nagyon macerás.
Egyébiránt szerintem nem maradtunk le sok mindenrõl, ezt az orosz verziót úgy is fel lehet fogni, mint egyfajta tesztet a hibák kijavítása érdekében. A játék ugyanis még hemzseg a bugoktól. Az elsõ patch pl asszem magát a game exet javítja, mert az sem akart mûködni, bár én el nem tudom képzelni, hogy egy ilyen apróság hogy tudta elkerülni a fejlesztõk, tesztelõk figyelmét.
Amúgy a multiplayer kiegyensúlyozottsága miatt egyenlõre felesleges aggódni, ugyanis az az alapjátékban benne sem lesz, elméletileg majd a kiegészítõkkel fog bejönni.
Szóval szerintem jobb kivárni az európai release-t, szerintem nem véletlenül nem jött még ki.
Hm remélhetõleg nem lesznek olyan hibák mint az elõzõben ami sajnos egy idõ után unalmassá vált és sajna a kiegészítõ új faja az elfek unbalanced volt.De talán a legnagyobb hiba hogy multiplayerre kevéssé volt alkalmas fénykorában sem volt népszerû lévén hossza és repetivitása okán,szemben a heroes szériával....

aki ami most kijött verza az elindul ? csak nem angol?
Kandurex
google translate? ...júúúj :/

Nah, ha valakit nagyon érdekel, akkor:

-elméletileg vannak sacperkábé mûködõ angol szövegfájlok:
-itt tudod elolvasni, hogy mirõl is van szó:
http://disciples3.ru/forum/showthread.php?p=174272#post174272
-és innen lehet leszedni:
http://code.google.com/p/disc3engfan/

-valamint, ha leszeded az orosz verziót, itt vehetsz hozzá aktiváló kódot:
-http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.plati.ru%2Fasp%2Fpay.asp%3Fidd%3D881271&sl=ru&tl=en&hl=&ie=UTF-8

Azért nézzetek szét, olvassatok utána mielõtt vmi hülyeséget tennétek, ez csak egy tipp, én még nem próbáltam, szal nem akarok hülyeséget mondani.
Kandurex
http://www.youtube.com/v/Z7f3wxyxikE&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>

Kandurex
Mi van a fejlesztõ oldalával? ...

Kandurex
<#sir><#sir> ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!

Nekünk meg semmi :(((

Megjelent az orosz verzió ^^

SLICK
egész hamar jön a kieg. Ez kicsit meglepõ volt most, azt hittem nyár vágáre ha kijön akkor még tûrhetõ

Ha módosítások jól fognak mûködnia játéban, úgyis lesz annyi tartlaom, hogy ne panaszkodjak, ha pedig nem, akkor úgyis mindegy :)

Ettõl függetlenül az élõholtak nagyon hiányoznak, és így még az is kérdséses, hogy végre játszhatóak lesznek-e egyáltalán az orkok. Nem mintha az elsõ két részben annyira csábítottak volna az egységeik.
Kandurex
"Ki a kicsit nem becsüli..." :)

....jó, jó igazad van :/ de ez van

Egy tökéletes világban helyet kaptak volna az alapjátékban, és a Greenskins, illetve a Merfolks lenne az új frakció az elsõ két kiegészítõben...
Kandurex
Nagyon helyes:

Dmitri Arhipov from .dat said that they plan two expansion for the game ATM. The first one will include the Undead Horde to the game and will come out April-May. The second one will include the Mountain Clans.

Van démonos és elfes is. Viszont arra nem számítanák, hogy az angol verzióból is lesz.

Apus
nagyonász<#eljen>, muszáj lesz megvennem:)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Kandurex
CE:

PEdig de jó lett volna ha megjelenik!

Sõt, 3 hetes.

Mindneesetre a 2010 Q1 még egyáltlaán nem biztos, hivatalos hírben sem szerepel, szóval nem érdems elbízni magunkat. Az az egy biztos, hogy idén jelenik meg angolul. Jövõ karácsonyra szép ajándék lesz :)
Kandurex
Nem tudom a world-wide megjelenést, a .ru disciples fórumon olvastam. Hogy két hetes hír azt meg végkép nem,...nem írt ide senki.

Honnan veszed? Tudtommal (kéthetes hír) december 11-én jelenik meg az oroszoknál, és 2010 Q1 az angol nyelvû megjelenés. Persze ha az oroszul tudó fórumtársakra gondoltál, akkor nem szóltam.
SLICK
olyannyira kussban voltak, hogy szép lassan ki is adják. Remélem nem lesz bukás a játékból. Hozza a 2. szintjét és nem lesz baj

Kandurex
Megjelenés, dec. 12.

Új védelem, warezra nem nagyon kell számítani pár hónapig. Karácsonyi ajándéknak tökéletes.

Kandurex

Kandurex
Nem rossz!

Á értem.
Bocsi.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Eddig is tény volt, hogy lesz. Ezúttal is szó volt róla, említi mozgás közbenia különbségeket, illetve a csatatérképen található bónuszokat adó pontokat (ezeknek sem lenne sok értelme mozgás nélkül).
"Van róla szó" "ecseteli a fajok közötti animációs különbségeket"
most akkor lesz vagy sem? <#idiota>

Kandurex
Átfutottam, van róla szó, ..sõt, kifejezetten ecseteli a fajok közti animációs különbségeket. Egyébként nagyon meggyõzõ az a cikk.

Valaki aki elolvasta, megtudta, hogy a harcban lesz-e mozgás vagy sem?

SLICK
lehet ki sem adják? :|

Pár napos cikk.
Amúgy a saját weboldalukon is 2009 második negyedévre ígérik.
Elvileg szeptemberben kezdõdik az orosz béta.

Kandurex
Lókolbász van csak hír nem....nem értem, mit akarnak a fejlesztõk vagy a kiadó...

Most akkor volt hétfön valami ??? Semmi hír, vhol van valami oldal, ami friss informáciokkal szolgál :), magyar oldalakon, a megjelenés 2007, meg 8ra van még kiirva :D

Így könnyebb lehúzni a játékosokat, és könnyebb kiegyensúlyozottá tenni a játékot.

SLICK
én sem ugyan azt akarom :D Így is csak 3 nép lesz benne, a kiegészítõkkel meg jönnek az újak is. Remélem azért így is élvezhetõ lesz ezzel a 3-al

Azért valamit módosítani fognak, talán nem lesz képük ugyanazt kiadni még egyszer csak szebb grafikával... :P

SLICK
én bevallom, hogy elõször letöltöm és csak azután veszem meg, hogy számítsak rá mégis mivel van dolgom. Mert ha netalán nem jönne be akkor nem is adok ki annyi pénz érte amennyiért árulni fogják. Szvsz 8-10 k között lesz majd. De ha valóban olyan lesz mint a 2. akkor gondolkodás nélkül kifizetem

Kandurex
Egy díszdobozos kiadásban gondolkodom, remélem lesz!

Kandurex
Hétfõn lesz a játék bemutatója Moszkvában, szóval ennyit az augusztusi kiadásról. Remélem nem lesz halasztás.

SLICK
lesz hamarosan valami rendezvény (nem tudom mikor), állítólag ott lesz bemutatva

Csak egyetérteni tudok én is, csak jönne már ki végre!
És mikor lesz vmi info a játékról ???