830
-
#430 amit az elején választasz, az hogy milyen + képességet kapjon lambert. -
#429 3 titán, earthquake = win :P -
#428 Nem rossz játék kicsit jobb mint az előző része. A grafikája elmegy, egy ilyen jellegű stratégiához megfelel, a csata közben tetszenek a méretarányok a mozgások, de még szerintem lesz 1-2 képesség változtató patch.
Egy apró bugot azt hiszem kiszúrtam, van olyan varázslat az embereknél amivel az ellenfél lényének a páncélzatát lehet lenullázni 3 körre és erre van 75% esély ütésenként. Nálam úgy 7-8 ütésből ha 2szer volt hatása, ami nem 75%.
Egyébként kicsit nehéznek tűnik, normál modban játszok és már viszonylag az elején megtámadott egy olyan elf csapat ami 3 elit íjászból és egy gyógyítóból áll. Mire oda érek a harcosaimmal hozzájuk, már leölték az én íjászomat és papmágusomat, nekik meg még nem volt semmi veszteségük, szóval nem érdemes elkapkodni a támadásokat hanem fel kell tápolni az embereket mindenképpen.
Nem működnek azok a taktikák mint az előző részekben.
Ami még tetszik a játékban, hogy itt nagyobb a vihető emberek végső limitje, a nagy lények pedig csak egy helynyit foglalnak és nem kettőt mint az előző részben. A karakter fejlődés a hősnél jópofa ahogy a tárgyak is. A többi pedig nagyjából ugyan az mint volt, bár még csak 2 órát játszottam vele. -
#427 Én mindig két karival toltam, Lambert és egy mágus. -
#426 :( grrr....fene, pedig én mágus mániás vagyok...no, mindegy, szóval akkor harcos -
#425 Ami gáz, hogy szintek végén általában van pénzért hősképző lehetőség valahol szinte mindig, így az aktuális szintlimitig lehet úgyis tolni a hőst minden szinten, csak pénz kell, de sok. Ez így xar egy kicsit, mert akkor minek parádézol végig a csatatéren, mikor az egységeidet nem viszed tovább (így értelmetlen őket szénné tápolni), hanem ő állítja össze szint elején, hogy szerinte mid lehet ott éppen a sztori szerint. Aztán ez a ruszki verza, lehet javítottak ezen. -
#424 hát ja :) -
#423 Nem vazeg. A sztoriban Lambertet fogod irányítani az embereknél, pont.
Amúgymeg vehetsz mellé egy mágust, nevesíted és képezheted is, majd minden szinten újra megveheted (a hősöknél) és képezheted tovább ugyanazt a nevesített mágust, csak level 1-ről (vagy valami röhejes szintről), viszont a képességei megmaradnak (skill). Így gyorsan képességekben a főkarid fölé nőhet és az egy mágusnál igen szép dolgokat eredményez. -
#422 Nédd má egy Kandurex :)
Úgy látom eléggé hasonló játékokkal játszunk mi, hogy mindig összefutunk.
Na megnéztem énis a "próbaverziót" és vegyesek az érzelmeim.
Azért írom ezt, mert amikor felraktam az oroszok által felújított king's bounty alapjátékot pár éve először úgy pofánvágott a hangulata, hogy hajnal 2kor fejeztem be(ugyanez volt a heroes of might and magic3 al is).
Ilyet itt nem érzek egyelőre bár megmondom őszintén valami 2 órát játszottam még vele majd elválik mi lesz ebből.
Igazából semmilyen negatívumot nem tudok mondani, egyszerűen nem érzem azt a késztetést(tudjátok miről beszélek remélem), hogy mikor indíthatom már el újra egy kicsit.
Na sebaj majd jobban belemerülök lehet jobban fog tetszeni.
Ez erősen szubjektív vélemény ám, és lehet egy kicsit hablatyszerűre sikeredett . -
#421 Ja értem,...őőő...varázsló választottam, de mégis az Empire -el kezdve Lambertet kapom harcos kasztként? Vagy azt gyorsan le kell cserélni? Venni a várba mágust? -
#420 runák a harc közben használható varázslatok -
#419 Vannak runák is? Azok mire jók? -
#418 5 ezer forint, -> zavvi.com -
unusual #417 Sajnos ez a vty történet nekem nem megy. :( Tud valaki segíteni honnan tudnám beszerezni a game-t? :) Esetleg pm-ben..... -
#416 Nah, Hot Seat van, Lan nincs (sajnálatos) kevés pálya van hot seatbe, de elviselhető, remélhetőleg később implementálják ezeket a cuccokat. :) -
#415 csak hot seat meg lan legyen benne :) -
#414 Ezek bizony nagyon jó hírek! -
Andrews2007 #413 Hot-Seat elvileg van sőt talán LAN is. De csak Patchekkel rakják be a végső multit és a sok-sok egy és több játékos pályát. A béta orosz verzióba még nem volt benne. A kiadási és költségvetési problémák és cserék okozták ezt szerintem. Szerencsére a Kalypso megoldotta és elvállalta nemrég a kiadást. Ősszel eljön a Undead népes kiegészítő abban már tuti végleges multi lesz. -
#412 van benne multi? -
unusual #411 Már nem kell! :) Remélem jó lesz a verzió. :) -
#410 Remelem kozeleben van a mostani etalonnak a King's Bountynak es kiegeszitojenek, mert valljuk be a Heroes sorozat kipukkadt az utolso reszekkel, nem hozta a regen elvart minoseget.
-
nimretil #409 Az nincs, land guardian van helyette.
Also, the gamer will be able to make use of what used to be Rodplanters (they are called Land Guardian now) not only as a tool to expand the territory of the race’s influence on the map but also as individual units with their own peculiarities and upgrade system. Land Guardians are a kind of forts that can be used in tactical and strategic planning.
http://news.filefront.com/gaming-today-qa-akellas-mariana-vashurina-discusses-disciples-iii-renaissance/ -
#408 A hangulat teljesen rendben van, a pályák szerintem nagyon jól vannak összerakva. Megmaradt az a darkos fantasy fílingje, és az egységek dizájnja is egész jó. Szóval ezen a téren erős a játék. Grafikát tekintve csak kicsit ver a heroes 5-re, azért azon picit látszik, hogy 2008-ban kellett volna megjelennie, de engem ez a része annyira nem izgat. Közelről sem rosszak a modellek, a látványvilág, dizájn ráadásul kárpótol. A látvány összességében tehát szép. Mondjuk annyi zavaró, hogy bár nagyon jók a várak belülről, nem lehet bennük szétnézni is felfedezni azokat az épületeket amiket megépítettél, mert kb. jelentéktelenül picik, és a kamera magától "utazik" bent. Tehát nem érezni a váron, hogy tényleg fejlődik :|
Maga a játék tele van újításokkal, kezdve attól, hogy attribútum pontokkal növelhetjük a hős képességeit, és a skillrendszer, ami szerintem kurvajó. Bejön egy körülbelül 100 négyzetből álló tábla, mindegyik típusú négyzet más bónuszt ad, vannak pl. resistance, leadership, meg attributum bónuszok, és elindulunk a tábla alját, ahonnan négy irányba mehetünk, és mindig a szomszédosokat érhetjük el.
Akkor vannak ilyen kontroll pontok, amiket ha elfoglalsz, akkor a saját földtípusod lesz alatta, ezek általában erőforrások mellett vannak, és ha elfoglaltad, egy erős lény terem ott ami védi, tehát amolyan erődökként is szolgálnak.
Na és ami nagyon jó, hogy rengeteg féle cucc van, amulettek, páncéldarabok, fegyverek különböző bónuszokkal, és ami a legjobb, hogy látszanak a leaderen hogyha ráaggatod őket.
A zenék tetszenek, nekem az előző rész zenéi elég jellegtelenek voltak, ez viszont egész jó. De a narrátor hangja tényleg gagyi. Orrból beszél, teljesen amatőr, és nem is illik a játék hangulatába... -
#407 Terület foglalás van zászlókkal, mint a régiben? -
nimretil #406 Multiplayer tényleg van? Hot-seat? -
#405 -
#404 Tőlem kérsz? :) -
unusual #403 Esetleg egy link? :) -
#402 na közben emgitn összekevertem a quicksavet az autosavvel. Már megijjedtem, hogy autosave nincs a gameban.
Kandurex: Én csak a Tutorial-t próbáltam még ki, kellett is mivel sok a változás, főleg a karakterünk skilljeit illetően. Akkor a várban is vannak újítások, meg szinte az egész egy újítás a csatától kezdve csomó mindenig :D
Egyébként e alapján a fél óra után egész hangulatosnak tűnik. A grafika szép, buggal nem találkoztam(!!!), igaz néhány töltésnél megakad a kép, de nem fagy ki a játék! Sztem eddig jó.
Amit sajnálok, hogy Single map csak 2 van ami hát eléggé szegényes :|
Zeneileg jó, de szvsz a 2 job volt iylen téren, meg a anrrátor faszi hangja sem illik annyira a játékhoz, ez rontja az élményt kissé számomra. De majd játék közben jön ki, hogy milyen is lesz ez igazából... -
hegege #401 És a 4 v a 7 gb a jó?:) -
#400 A játékról mesélj, hangulat, változások, grafika? -
#399 hát a quicksave kihagyása nagy hiba volt, rengetegszer húzott ki a bajból. -
#398 ejj
mediumon nyomom, és be kell vallani, nem könnyű. vannak kemény mobok, az ellenfél is ügyes. A lehetőségek tárháza azért jóval szélesebb az előző részhez képest. Kifejezetten buggal eddig nem találkoztam, bár van egy-két apróság, pl. esetenként megáll a kép rövid időre, de végül ki nem fagy.
Ami kifejezetten idegesít az az, hogy se quicksave nincs, se a scrollspeedet nem lehet állítani ahogy észrevettem, úgyhogy a minimapon közlekedek, mert a scrollozás rohadt lassú -
#397 na úgy tűnik ma semmi újat nem tudok már mondani, itt is megelőztetek :D -
#396 -
#395 Van warez verzió. -
#394 khm... felkerült. -
Rundstedt17 #393 "remélem azért a statjaikat legalább nem változtatás nélkül mentették át :D"
Ahogy olvastam még nagyobb balance gondok vannak mint a 2-vel.Hiába no az Age of Wonderssel meg a Heroessel sosem tudott versenyezni a Disciples.Szépnek szép de minimális balance,egyértelmű legtöbbször az egységfaválasztás és stratégia sem sok... -
#392 na ezt most végignéztem, és kicsit csalódás, hogy gyakorlailag UGYANAZOK az egységek, és teljesen ugyanaz a fejlődésük útja mint az előző részben, annyit csináltak, hogy kicserélték a modelleket... remélem azért a statjaikat legalább nem változtatás nélkül mentették át :D
Ami viszont pozitívum, hogy megvan a fílingje, nagyon szépnek tűnik, és úgy látom a hősöket is végre rendesen fel lehet szerelni cuccokka, nem csak ilyen szarok lesznek, hogy banner, artifact, orb mint az előzőben, amikhez ráadásul külön skillek is kellettek...
Én várom egyre jobban. Viszont a démonok valami eszméletlen jellegtelenek, az egységük nagy része egy nagy vöröses kupacnak tűnik. -
#391 Most 5600,- a Zavvinál, házhoz szállítással. Egyébként kicsit én is bizonytalankodok, jó lenne egy rohadt demó.