Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kép címe:
Sordes pilosus fishing
ismerem a honlapot ahonan vam
Sordes pilosus fishing
ismerem a honlapot ahonan vam
senki
nem,hanem elõl van 3 lábujja és hátrafele 1 mindkét lábán,az alsó képen meg a fekete sávba van benne.
az alsó képen meg nincs lába <#fejvakaras>#fejvakaras>
lehet hogy a láb mozgását illusztrálja
nem tudom mi lehet. de a felsõ képen olyan mintha 3 lába lenne.<#nyes>#nyes>
hello.
mostanában lehet hogy fel fogok tudni jönni párszor mivel találtam ingyenes net lehetõséget , de este 7 elõtt ne számítsatok rám
mostanában lehet hogy fel fogok tudni jönni párszor mivel találtam ingyenes net lehetõséget , de este 7 elõtt ne számítsatok rám
khm. ha tudományosan már nem madár hanem: Szárnyas dinosaurus <#nyes>#nyes> (eszem megáll a tudósoktól)
igen az, dobhatod
igen az, dobhatod

Sztem el se tudjuk képzelni hogy nézhetnek ki és milyen tulajdonságaik vannak.Lehet hogy nincs szükségük levegõre meg iyesmi nincs szemük mégis látnak...ki tudja
Vannak földönkívüliek ez 100%
Nem tudom, bizonytalan vagyok a Földönkívüliekkel kapcsolatban...
Annyi Galaxis van szerte a világegyetemben....Mi csak egy porszem vagyunk ahhoz képest..
Annyi Galaxis van szerte a világegyetemben....Mi csak egy porszem vagyunk ahhoz képest..
az ember érzi magát felsõbb rendûnek mert Istenhez hasonlítja magát...(tehát azt hiszi h, 1gyedül van az universumban és csak õket szereti a teremtõjük tehát nincsenek földönkívüliek. erre írtam
Isten csak beindította a gépezetet és állandóan felügyeli. Üzem zavar volt... (dínók bukása, de még lehet pótvizsga!)
ja és ami nekem ott van kisbetûvel azt a jurassic parkból van idézve és a klónozásra utal......
pogány vagyok,ÉS?(legalább nem függõk valamitõl ami alsóbbrendû egy teremtõtöl és felsõbbrendûnek tartja magát h,az embert saját képmására teremtette(eggyáltalán hogyan teremtett,varázsolt?)és mért pont az az igaz mikor egy csomó vallás van és azok nem igaziak csak azok amelyben hisztek (bár nem tom milyen valásban vagytok)Nem mondom h, nincs Isten,de nem hiszek a teremtéselméletben és nagyon bosszant Ádám meg Éva szóval nem ellenetek van amit írtam csak ez ellen és ne töröld ki W.B.lehet h, az universumot teremtette,de aztán magától ment minden....
"rend" van benne,mert az emberek rakták rendbe
"rend" van benne,mert az emberek rakták rendbe
a poén az, hogy a dínókról ír. (behemót)
csak hát akkor nem tudom hova rakni a dínókat meg az evolúciót.
A Biblia nem ír rólk túl sokat...
A Biblia nem ír rólk túl sokat...
Pogány.
a teremtés elméletrõl csak annyit: va benne "rend"
aki megérti az megérti, aki nem az nem
a teremtés elméletrõl csak annyit: va benne "rend"
aki megérti az megérti, aki nem az nem
ha az rádtámadás h, te a teremtéselméletben hiszel-e ?akkor bocs...
ÉS ÉN NEM VAGYOK VALLÁSOS (egyáltalán nem)
ÉS ÉN NEM VAGYOK VALLÁSOS (egyáltalán nem)
õ nem rámtámad, mint EGYESEK. hanem normálisan megkérdezi.
érdfekes ki mondta h, a tudomány nem fejlõdik és soha nem lehet visszahozni régen kihalt állatokat?
ja egyébként Tirian üzenetét mér nem törlöd ki ha vallásos dologról kérdez az enyémet meg igen?
ja egyébként Tirian üzenetét mér nem törlöd ki ha vallásos dologról kérdez az enyémet meg igen?
az hogy maradi gondolkodás, és görcsösen ragaszkodik az a saját álomvilágához.
amúgy, igen valásos vagyok.
amúgy, igen valásos vagyok.
igazán érdekes....úgytudom te vallásos vagy,igaz?
Ezek szerint az Evolúció...ááá hogy is fogalmazzam.?
Arról mi a meglátásod hogy valaki nem tekinti õket dínónak, csak a lesszármazottjuknak?
Ezek szerint az Evolúció...ááá hogy is fogalmazzam.?
Arról mi a meglátásod hogy valaki nem tekinti õket dínónak, csak a lesszármazottjuknak?
a TVben volt, hogy madarak vagy dinosaurusok témával. (a címe más volt) és ott mondták, hogy a ma élõ közel 10 000 madár faj mind dinosaurusnak számít. és hogy a Tudósok 80% pártolja azt, hogy a ma élõ és kihalt madarak dinosaurusok egy csoportja
WB! légyszives szúrd be azt a cikket ami szerint a tudósok 80 % szerint a madarak a ma dinoszauruszai! kösz
én a kihalt dínókhoz értek jobban.
nem ilyen a neve.
neve 3 betû
neve 3 betû
mondom h, nemtudom a nevét,de valami hegyi törpepapagájra tippelnék,vagy nagycsõrû földipapagájra......
MOND A NEVÉT!!!!!!!!!!
nem
de kellene a neve... ha nem mondod nevét nem érvényes
najó szerintem az a papagáj(nem tudom a nevét)amelyik ausztráliában a hegyekben él de nem biztos.