5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
#26 Nekem Az ősidő állatai c. könyv van meg Burian-tól. Ez sem mai gyerek de nagyon jó átolvastam párszor. engem szintén nagyon érdekelnek a dinók és az ősidő többi állatai szintúgy. -
#25 Seismosaurus, amely az állítólagos 43 méteres hosszával a föld valaha élt leghosszabb állata:
-
#24 A híres Burian féle Tarbosaurus, ami anno a kedvencemmé emelte:
-
#23 Ja! Amúgy Spielberg télleg eltúlozta egy kissé a 3. részben a Spinosaurust. Kb. a 2/3-a volt a T.Rexnek. Tetszik a kép amúgy -
#22 Nem nőtt nagyobbra a T.Rexnél, csak a feje volt vaskosabb. Mellesleg ma már a Tarbosaurust is a Tyrannosaurus fajba sorolják, csak alfajként. -
#21 Szerintem teljesen jó. Teljesen illeszkedik a koponyára -
#20 Nekem a raptor a kedvencem! -
Nekem a Tarbosaurus Batar volt a kedvencem, meg az Iguanodon. Az előbbi Ázsiában élt, ragadozó volt, és a Tyrannosaurus-nál is nagyobbra nőtt. Spielberg elmehet a p****ba :D. A fenti szobor egyébként hülyeség, mert az a lány nem élhetett egy időben a Tarbosaurussal, vagy ha mégis, tutira nem hordott volna ilyen divatos rucit. Ne is vegyétek komolyan. -
#18 Attól még lehetnek a kedvencei. A rántott csirke sem a média alkalmazottja, oszt mégis az egyik kedvencem. -
#17 Kedvenced? Hmmm szegények nem a media alkalmazottai ! :D -
#16 gagyi a feje -
#15 Egy jó tyrannosaurus kép:
-
_Vegeta_ #14 A trespasser marha hangulatos jatek! -
#13 Nekem megvan az a könyv. Tényleg szép festmények vannak benne. -
#12 Itt van zdenek burian:
Itt meg talán legismertebb festménye helytelen testtartással min a t.rex mind az anatosaurus:
Itt egy helyes testtartás (nem Burian kép):
-
#11 Z. Burian festménye az. Gyönyörűek, csak amint mondtad, régiek és a emiatt a két lábon járó dinoszauruszok hibásan állnak rajta :(((( Nekem egy olyan című könyvem van, hogy Az ősidő állatai. Abba is ezek a képek vannak -
#10 Kötekeggyé mááán :)
(egy stúdiómérnökkel) -
static #9 Ajánlom mindenkinek az Élet az ember előtt című művet. Nem mai gyerek de azóta se láttam olyan gyönyörű festményeket Dinokról mint amik abba a könyvbe vannak. Az viszont érdekelne, hogy melyik volt a dinok közül a legkomolyabb ragadozó. Mert az ugye az abszolút király ha King Kongot leszámítjuk. :) -
#8 mondjuk igaz.. -
#7 ehh -
#6 Nem. Ez egy állókép. Az animáció mozog. Ez nem mozog.
[kötexik ]
-
#5 Yoshi!!! -
#4 how to draw dinosaur:
-
#3 ehhh
-
#2 Ez egy gyönyörű animáció:
-
#1 Egyszerűen el nem tudtam hinni, hogy nincs ilyen topic. Beszélgessünk róluk! Van miről. Nekem például a T.Rex a kedvencen meg a Deinonychus. Képeket is várok ám!