Dinoszaurusz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, daspleto

hát én a Epanterias amplexus-ra gondoltam de azt hiszem ez a faj a Saurophaganax-on belül van bár ebben lehet hogy tévedek.
Daspltosaurus?
akk most dobok én egy leírást: kréta idõszaki, 8-9méter hosszú tyrannoarida,súlyát 1,8-3,8 tonnnára becsülik, azonos helyen élt a Gorgosaurussal, de valószínûleg más zsákmányra szakosodtak
sztem ennyi elég is lesz:D

Saurophaganax?

igen talált mindegyik akkor tegyetek fel ti is ilyen leírást.Nem baj ha többet tesztek fel legalább gyakrabban járunk fórumra.Én azért felteszek mégegyet

Az Allosauridae-ák egyik legnagyobb képviselõje valójában az Allosaurus-legnagyobb fajtája. Eleinte a neve is az volt, hogy Allosaurus Maximus, de a kutatók, úgy gondolták, hogy egy külön nembe teszik
A középjurában élt.A feltételezések alapján 15m-esre is megnõhetett bár még a legnagyobb talált példány 12 m hosszú azt állítják róla hogy az még nem volt teljesen kifejlett.A hátsó lábai jóval robusztusabbak mint közeli rokonáé az Allosaurus fragilis-é.

a kettes a microraptor

nekem tetszik az ötlet
1 Suchomimus?
2 nem tudom
3 Protoceratops ?

az 1 2 3-as számozás tehát nem 3 halálos kimenetül csatát vívót és nem 277 cm hossszú hanem 77 cm

77 cm hosszú, 20 cm magas, és 1 kg súlyú.Dromaeosauridae,Mellsõ, és a hátsó végtagjain ugyan csak evezõtollak alakultak ki. Minden bizonnyal az állat csak siklani tudott ezekkel a szárnyakkal.

halálos kimenetül csatát vívót egy velociraptoral amikor fészkét védelmezte mind a két állat elpusztult a harcban a Góbi sivatagban.

elég egyiket kitalálni és írhat helyette egyet ha mind a 3-at kitalálta akkor akár 3-at is kérdezhet.
Mit szólnátok ha csinálnánk olyat is hogy leírjuk egy dinoszaurusz jellemzõit és valakinek meg kikel találni a hogy melyik faj az.

1 Az állat akár 12 m hosszúra is megnõhet, 3,4-4 m magas, súlya 4-4,5 t volt. Eleinte a Spinosaurus Aegyptiacus-hoz hasonlították, majd mégis úgy gondolták, hogy inkább a Baryonyx Walkeri-vel mutat hasonlóságot.

2 77 cm hosszú, 20 cm magas, és 1 kg súlyú.Dromaeosauridae,Mellsõ, és a hátsó végtagjain ugyan csak evezõtollak alakultak ki. Minden bizonnyal az állat csak siklani tudott ezekkel a szárnyakkal.

3 halálos kimenetül csatát vívót egy velociraptoral amikor fészkét védelmezte mind a két állat elpusztult a harcban a Góbi sivatagban.

Aki kitalálja az írna ha nem ír akkor akárki írhatna.
egy ilyen mûanyag dobozbanvan és azt fel kellett törnünk hogy kivegyük és a két törött rész összeragasztottam és most is abba van (abban alszik) <#awink>

igaz egy gyerekes magazinban volt a TOM&JERRY-ben de azt is csak ezért vettettem.
igen megmarad de 2 nap kell neki hogy rendesen kikeljen
nem, ilyesmire számítottam.

és akkor ez így meg is marad elvileg?

Jrex
eltés tökfej:D h lehet ilyet mondani XD
am te dobsz képet

m18
Csak érdekelne:van még egy olyan eltés tökfej,mint én?:)

AndeeWolfy
Gyönyörû kép :)

miva? ez érdekelne... mi is ez.

Jrex
Olyan amit ha vízbe raksz kb 24 óra alatt kikel a kisdinó:)

mimi? milyent tojás?

<#email>
nem rég vettem meg egy olyan újságot amiben volt egy(játék) dínótolyás és 2 napig kellett cserélgetnem a vizét hogy ne legyen hideg és tegnaplett kész a kisdínó
hello megint itt vagyok csak leszereltég a gépet
Majungatholus elsõre eltaláltad.
m18
Csak eltaláltam.Pedig még tippelgettem volna...

m18
Ne adj isten Rajasaurus?

Az
m18
Vagy esetleg Abelisaurus?

m18
Tetszik.Majungatholus?

m18
De a fogai még spécibbek-nem épp krokodilra jellemzõek.(-bocs,4 év bioszszak nem tett jót:)

m18
Érdekes a kroki.Úgy néz ki,mint egy Yunggarsuchus páncélban.

igen

Most írtam elõször ezért megkérdezem most nekem kéne képet dobnom?
az

Mapusaurus szerintem.
de közeli rokona

nem

Jrex
Akk Giganotosaurus?

am a mai varánuszoknak van mérgük, nemrég derült ki mikor alaposabban megvizsgálták a fogaikat és találtak méregtermelõ mirigyeket, amiben asszem 5 különbözõ méreg van

nem, de közel jársz

Jrex
Gigantosaurus?

Jrex
vagy van :P

akk most dobok én<#vigyor2>

Jrex
Sikerült beindítani a topicot:D

Tudtommal a mai varánuszoknak sincs mérgük:D,csak a nyálukban élnek nagyon mérgezõ baktériumok,amelyek a harapással az áldozat szervezetébe kerül és elpusztítják azt.Ha erre voltál kíváncsi,ilyen valószínûleg neki is volt.

érdekes:D

AotS

The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive

m18
Így olyasmit is el tudna kapni,amire épp a méreteibõl kifolyólag nem lenne lehetõsége.

m18
Igen,herrera.Mobillal kicsit csúnyára sikerült a kép.
Ha tippelnem kéne,valószínûleg voltak.Egyszerûen csak túl hasznos kiegészítõ-úgy értem,ha csak megharapja az áldozatot-tegyük fel kengurut,ami el tudna elõle ugrálni,de épp rosszkor volt rossz helyen-elõbb-utóbb úgyis kifekszik szegény jószág.A Megalanianak meg csak követnie kellene,aztán megennie a tetemet.