Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lásd, ha tényleg Tyarnnosauria lenne, akkor Allosaurus nem igazán létezett volna...
A csontváz és a józan paraszti ész alapján én az utóbbira tippelnék, de aztán mit lehet tudni...
The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
az õslényekkalandoraiból van második évad?!
mert ha nem, akkor kihagytak egy részt...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
ilyenekre gondolsz?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A Diplodocus hátán lévõ tüskékrõl, vagy ahoz hasonló kinövésekrõl mit lehet tudni? Elõször anno a Walking with Dinosaursban láttam elõször, és eléggé meglepett... Csontvázakon, és azok illusztrációin nem lehet látni, és a legtöbb rajzon sincs rajt. Van ennek valami valós alapja, vagy ez csak fantázia?
am. én az Amphicoelias fraggilimus méretét tekintve félek a becslésektõl mert találtam olyan oldalt ahol az volt írva hogy 60 m de olyat is ahol csak 25 volt de az egyik legdurvább az volt ahol azt írták hogy 15-45-ig szal igazábol nem tom hogy minek lehet hinni.
Egy olyan kérdésem lenne hogy: kb 2 hete láttam a tévében egy újságot ami a dinoszauruszokkal foglalkozik és minden számban található egy dinoszaurusz csontvázának darbja és a végén össze lehet állítani egy komplett dinó csontvázat (ha jól emlékszem egy T-rex csontvázat)tud valaki valmit errõl a kiadványról?Név internetes cím vagy bármi más.
Szeretném meg venni a hét éves öcsémnek mert nagyon szereti a dinókat de én nem találtam semmit.
Köszönöm elõre is
amúgy evet tojást, de az csak egy része volt amit evet. bogyók, kis állatok stb.
pl a raptoroknál sztem 1általán nincs ilyen összehasonlítás képp egy velocinak sokkal nagyobb feje van mint egy ovi-nak miközben testméretileg majdnem ugyan akkorák... tényleg az oviraptorok fészekrablókvoltak?
pl. adot a koponya hossza, és ebbõl kiszámolható a teljes hossz
Én szerintem "csupán" robusztusabb csípõjû sauropoda lehetett. Ez ugyanaz a példa, hogy megtalálták a Baryonyx karmát, és ha nincs mellette a viszonylag ép csontváz, akkor tuti kihoztak volna valami 10 méteres Deinonychust.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com