5975
-
#1888 old. -
#1887 picuri OFF:
Niha.. hát mit találtam! Ismerös? :)
-
#1886 jövőből -
zorden #1885 Tv2, vagy a szinkronstudio... :-))) -
#1884 :c -
pzolika978 #1883 Sziasztok! Valaki A 3.évadot honnan lehet leszedni magyarul? Köszi a válaszokat előre is. -
#1882 hm.. így már nem is olyan vicces...
legközelebb inkább hagyjtaok meg hülyének de boldognak... -
#1881 lehet akkor furmányosan tettem fel a kérdést, de ez az én rövid fordításom lenne a szókapcsolatra / kifejezésre
én se láttam felirattal (és nem is fogom -nah, nem emiatt:) ) -
szando #1880 nem azon ment a vita :) én amúgy se láttam az earl-féle feliratot.. -
#1879 a "törtető ribanc"-cal mi a baj? -
szando #1878 télleg ne vesszünk össze, de ebben a kontextusban a következőt jelenti:
"Relentless or merciless in competition" (www.dictionary.com) -
Easy Rider #1877 a cutthroat öldöklőt vagy gyilkost jelent szép megfogalmazásban, szóval szvsz a veszett jobban illik, de ezen ne vesszünk össze -
szando #1876 akkor ezt most egyszóval és szerintem a kétszínűnél vagyunk :P:P -
#1875 kivágott torkú:) -
#1874 En pedig inkabb "mindenen-atgazolo-masokat-szemrebbenes-nelkul-eltipro-felreallito" k**rva-nak forditanam, persze szolidabb megfogalmazasban. :) Szoval tipikusan az a torteto fajta, aki szerint a cel szentesit barmilyen eszkozt. -
szando #1873 cutthroat bitch, de nem veszett hanem inkább kétszínű -
#1872 ahan. énis néztme miről beszél.. mer néztem a részt és semmi castrot nem találtam :D -
Easy Rider #1871 lol, az nem Castro bitch, hanem cutthroat bitch, avagy veszett picsa -
#1870 hátő. tényleg nem volt ojan nagyon nagy részt. :D
foreman meg.. pff. :| kemeron meg egy keverő picsa. :C csíter. -
#1869 ésvan felirat. -
#1868 szintén, idegesítő egy picsa -
Sasok #1867 ugysem rugják ki -
#1866 Engem a szőke csajszi irritál. Az oké hogy egy paraszt, és gyakorlatilag bármit képes lenne megtenni a munkáért, de vhogy nem bírom a pofáját és nem áll jól neki ez a szerep. Remélem kirúgják. -
Scooby87 #1865 spoiler!
sírásás mi komoly.....és a 13-as egyre szimpibb....sztem ő marad....indok: she is very hot! :D -
kicsilAAny #1864 Sziasztok, felfedeztem egy bakit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az elején Cameron viszi neki a kávét. Nos amikor lerakja a kezéből house, maga mellé teszi jobbra. Azután felveszi a 100 $ost, akkor a pohár vele szemben van. Majd újból jobb oldalról veszi fel... -
#1863 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nice try Castro bitch. That was the worst 13 imitation i've ever heard. <- itt már kifekudtem, pedig még csak az 5. perc volt -
Scooby87 #1862 13 poweeeeee :D -
Scooby87 #1861 sztem nagyon jó volt a 4x04 rész is.....csak így tovább....sztem a legjobb évad lessz... -
#1860 én sem őt küldtem volna el, de utólag már egyértelmű volt House gondolkodásmódját ismerve :) -
#1859 nekem nagyon tetszett ez a rész is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsian várom, hogy House hogy reagálja le azt a tényt, hogy Foreman visszatért :), és h Foreman milyen pozíciót fog betölteni a sorozat hátralevő részében :) -
#1858 Nekem bejött ez a rész, bár az eleje elég vontatott volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De sajnálom, hogy elmegy az öreg csóka, én őt bírtam kb. legjobban, bár most a mormon is ütős volt, szószerint :D -
#1857 nekem az tetszett, hogy a Walter-es jelenettel szépen átb*szták a trailer nézőket, kb. úgy, ahogy a beteget is
egyébként csupa poén volt, nekem tetszett: Charlie Angyalai, Nagy Ő
plusz ez a szöveg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Have I insult you in the last half an hour?
-No.
-Check your e-mail.
kifejezetten beteg volt -
#1856 pontosítok, mielőtt még valaki letépi a fejem
a trailer alapján sokkal, de sokkal jobb és izgalmasabb részre számítottam. ehhez képest meglehetősen gyenge lett a végeredmény... -
#1855 Nekem igen! -
#1854 morr. most néztem végig, bár sub nélkül is simán jó volt.
btw, ez mi a fene volt? erre vártunk 2 hétig?
meglepően gyenge rész volt szvsz... -
#1853 ok, bocsi akkor tévedtem. de azért a szinkron nem volt teljesen egyértelmű -
#1852 Akkor nem figyeltél normálisan:D
Mondta előtte hogy elosztották a barátokat is és furcsa hogy a felesége nem küzdött hausért.
Egy kicsit irónikusan mondta hogy nem csodálja hisz kinek kéne egy olyan ember barátnak aki folyton szivatja:D -
#1851 Hja, es angol sub a 404hez a forom.com-n, ha esetleg valakinek kell :) -
#1850 Kiragadtal egy mondatot a tobbi kozul, nezd ujra a reszt, es rajossz, miert nincs igazad. De itt az eredeti szoveg, ha ez segit:
- Well, lawyers have been hired. Friends divvied up. Oddly, she didn't fight me for House.
-
Rohamoszti #1849 BAZMEEG BAZMEEG EZT NEM HISZEM EL ÁÁÁ :D:D:D:D:D:D