5975
-
Dracco #1688 Cervusztok
Valakinek megvan az összes eddigi évad magyarul? -
#1687 Nagyon jó rész volt, de hiányzott már :) -
#1686 Kijött az új :) Pár perc és lent is van :) -
#1685 ahafaszom. yókis get password-ös.. szerezzé jelszót. rohadék állatok.. és szerintem fék is.
nahát akkor gn. -
#1684 nem. :D csak ha már leszedem és még 2 perc van akkor már megnézem yót szedtem -e és nem -e fék -e :D szóval maradnom kell bah :DDdd -
#1683 jah, ha nálad csak akkor jön a torrent ha ébren vagy... -
#1682 350megát :D meg 15-20 percet az életemből meg az alvásidőmből :D -
#1681 nemtom, de mit veszíthetsz? -
#1680 ez tutti nem fék?.o máskor csak hajnali 3-4 közt szokott yönni első relase.. :o -
#1679 erre tessék, de nem tőlem hallottátok...
-
Easy Rider #1678 sztem holnap hdtv simán lesz, sőt, már hajnalban -
#1677 holnap már lesz tvrip külföldi oldalon, max feliratra kell várni:) -
Easy Rider #1676 már csak kb 7órát kell várni, meg még utána egy párat, hogy kész legyen a rip.... :D -
#1675 NICCS
...a rendelés átmenetileg szünetel... -
Kindred Blades #1674 mostakarom
(eddig nem néztem meg a trailereket, de már kezdenek megjelenni az elvonási tünetek) -
#1673 oltás :D -
#1672 http://www.indavideo.hu/video/dr_house_nevet -
#1671 Cameron szőke -
#1670 itt van egy és még egy s4 trailer. a másodikból nem találtam jobb minőségűt, bár az is igaz hogy nem törtem magam össze a nagy keresésben. kb mindent látunk benne amit szando leírt úgyhogy aki nem akar spoilert az ne nézze -
#1669 nem kicsit bolond. :D -
Easy Rider #1668 Ó, addig még sok órám lesz, amin nem fogok tudni odafigyelni, főleg nem valószínűségszámításon, operációsrendszerek tanárunk meg ugyanúgy bottal jár, és ugyanolyan szórakozott mint Greg :D
Ha vkinek mond valamit:
múlt órán távoli asztali kapcsolatokról volt szó, és vnc-vel meg winxp beépítettjével egy sima xp alól bejelentkezett a solaris szerverre, onnan át egy debianra, és debianból pedig egy másik winxp-re, és elkezdett passziánszozni xD
Nem gyenge a krapek. -
szando #1667 jövő kedd, majd meglátjátok :D -
#1666 nemhiszem :D -
LOL hát ez kész
Biztos ez lesz? Elég hihetetlen, bár House-tól kitellik:d -
szando #1664 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóóval az első részben nagyjából kiderül hogy House nem tud meglenni a csapata nélkül, egy takarítót beöltöztet dokinak és vele old meg egy esetet. Cuddy meg Wilson is cseszegeti hogy vegyen fel embereket, úgyhogy végül felvesz 40 embert, akiknek sorszámot ad, hogy ne kelljen a nevüket megjegyezni. Végül kiszelektál belőle elég sokat, és a legvégére, ahogy kivettem, marad 4: két pasi, egy idősebb ex-plasztikai sebész meg egy arab származású fiatal (24-ből ismerős lehet); meg két csaj, egy akinek nem tudni a nevét, mindenki csak 13-nak hívja, a House meg teljesen kész van hogy kiderítsen róla dolgokat (jócsaj), a másik csaj nekem elég átlagos. Közben Cuddy visszaveszi Cameront és Chaset a kórházba, Cameront nemtom hova, Chaset a sürgősségire. Na asszem nagyjából ennyi :) -
#1663 sure. :D 3. :DDDd -
#1662 season 4 promóképek
-
#1661 jöhet :D -
szando #1660 fúh mennyi spoilert hallottam :D fenn voltak interjúk a szereplőkkel a youtube-on csak már leszedték őket..
ha valaki kíváncsi spoilerben beírom, csak jelezzétek :) -
#1659 hétvégén meglesz a 2. évad zenéje is, saját válogatás:) -
HolyZoly #1658 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy szomszéd ment haza, a csaj élettársa épp House-szal pókerezett (Wilson). -
#1657 nah most mikor a csaj házába voltak, ugye ott a nővel lakott valaki aki épp hazaért, most azzal a szállal mi lett?:S -
#1656 nyílt külföldi trackerekről
pl mininova.org, thepiratebay.org, isohunt.com...stb., bittorrent.lap.hu -
JayToe2 #1655 Sziasztok!
Én teljesen elörről szeretném kezdeni a DR House-t angolul 1rész mert imádom másrész meg kell 1 kis nyelvi korrepetálás és ez tökéletes arra!
Segítsetek nekem lécci!!PLS
Honnan tudom letölteni az évadokat angolul??Felirat nékül! -
#1654 hamarosan jön még több is türelem:) -
szando #1653 isten vagy, azt tudod-e? :) -
#1652 Már láttam azt is eredetiben... :)
De ilyenkor mikor megy a tv-ben, leülök a családdal és megnézem... -
#1651 a harmadiakt miért nem tudod eredetiben nézni? -
Easy Rider #1650 Hatalmas nagy thank you! -
#1649 egyébként csak én gondolom, hogy ezúttal Kulka kritikán alul tolja a szerepet? Múltkor (annak ellenére hogy nem szeretem) jobb volt mint most...
Mindegy...jön majd a 4. évad és máris jobb lesz a kedvem mikor eredetiben nézem a sorozatot :)