5975
  • Dracco
    Cervusztok

Valakinek megvan az összes eddigi évad magyarul?
  • Grave Digger
    Nagyon jó rész volt, de hiányzott már :)
  • Grave Digger
    Kijött az új :) Pár perc és lent is van :)
  • Flamer
    ahafaszom. yókis get password-ös.. szerezzé jelszót. rohadék állatok.. és szerintem fék is.

nahát akkor gn.
  • Flamer
    nem. :D csak ha már leszedem és még 2 perc van akkor már megnézem yót szedtem -e és nem -e fék -e :D szóval maradnom kell bah :DDdd
  • herczeg
    jah, ha nálad csak akkor jön a torrent ha ébren vagy...
  • Flamer
    350megát :D meg 15-20 percet az életemből meg az alvásidőmből :D
  • herczeg
    nemtom, de mit veszíthetsz?
  • Flamer
    ez tutti nem fék?.o máskor csak hajnali 3-4 közt szokott yönni első relase.. :o
  • herczeg
    erre tessék, de nem tőlem hallottátok...
  • Easy Rider
    sztem holnap hdtv simán lesz, sőt, már hajnalban
  • passatgt
    holnap már lesz tvrip külföldi oldalon, max feliratra kell várni:)
  • Easy Rider
    már csak kb 7órát kell várni, meg még utána egy párat, hogy kész legyen a rip.... :D
  • shaba23 #1675
    NICCS

...a rendelés átmenetileg szünetel...
  • Kindred Blades
    mostakarom

(eddig nem néztem meg a trailereket, de már kezdenek megjelenni az elvonási tünetek)
  • Flamer
    oltás :D
  • passatgt
    http://www.indavideo.hu/video/dr_house_nevet
  • passatgt
    Cameron szőke
  • herczeg
    itt van egy és még egy s4 trailer. a másodikból nem találtam jobb minőségűt, bár az is igaz hogy nem törtem magam össze a nagy keresésben. kb mindent látunk benne amit szando leírt úgyhogy aki nem akar spoilert az ne nézze
  • Flamer
    nem kicsit bolond. :D
  • Easy Rider
    Ó, addig még sok órám lesz, amin nem fogok tudni odafigyelni, főleg nem valószínűségszámításon, operációsrendszerek tanárunk meg ugyanúgy bottal jár, és ugyanolyan szórakozott mint Greg :D

Ha vkinek mond valamit:
    múlt órán távoli asztali kapcsolatokról volt szó, és vnc-vel meg winxp beépítettjével egy sima xp alól bejelentkezett a solaris szerverre, onnan át egy debianra, és debianból pedig egy másik winxp-re, és elkezdett passziánszozni xD

Nem gyenge a krapek.
  • szando
    jövő kedd, majd meglátjátok :D
  • Flamer
    nemhiszem :D
  • passatgt

LOL hát ez kész
    Biztos ez lesz? Elég hihetetlen, bár House-tól kitellik:d
  • szando
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóóval az első részben nagyjából kiderül hogy House nem tud meglenni a csapata nélkül, egy takarítót beöltöztet dokinak és vele old meg egy esetet. Cuddy meg Wilson is cseszegeti hogy vegyen fel embereket, úgyhogy végül felvesz 40 embert, akiknek sorszámot ad, hogy ne kelljen a nevüket megjegyezni. Végül kiszelektál belőle elég sokat, és a legvégére, ahogy kivettem, marad 4: két pasi, egy idősebb ex-plasztikai sebész meg egy arab származású fiatal (24-ből ismerős lehet); meg két csaj, egy akinek nem tudni a nevét, mindenki csak 13-nak hívja, a House meg teljesen kész van hogy kiderítsen róla dolgokat (jócsaj), a másik csaj nekem elég átlagos. Közben Cuddy visszaveszi Cameront és Chaset a kórházba, Cameront nemtom hova, Chaset a sürgősségire. Na asszem nagyjából ennyi :)
  • Flamer
    sure. :D 3. :DDDd
  • herczeg
    season 4 promóképek

• Magoo
    jöhet :D
  • szando
    fúh mennyi spoilert hallottam :D fenn voltak interjúk a szereplőkkel a youtube-on csak már leszedték őket..
    ha valaki kíváncsi spoilerben beírom, csak jelezzétek :)
  • passatgt
    hétvégén meglesz a 2. évad zenéje is, saját válogatás:)
  • HolyZoly
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy szomszéd ment haza, a csaj élettársa épp House-szal pókerezett (Wilson).
  • akyyy
    nah most mikor a csaj házába voltak, ugye ott a nővel lakott valaki aki épp hazaért, most azzal a szállal mi lett?:S
  • precision
    nyílt külföldi trackerekről
    pl mininova.org, thepiratebay.org, isohunt.com...stb., bittorrent.lap.hu
  • JayToe2
    Sziasztok!
    Én teljesen elörről szeretném kezdeni a DR House-t angolul 1rész mert imádom másrész meg kell 1 kis nyelvi korrepetálás és ez tökéletes arra!
    Segítsetek nekem lécci!!PLS
    Honnan tudom letölteni az évadokat angolul??Felirat nékül!
  • passatgt
    hamarosan jön még több is türelem:)
  • szando
    isten vagy, azt tudod-e? :)
  • Magoo
    Már láttam azt is eredetiben... :)
    De ilyenkor mikor megy a tv-ben, leülök a családdal és megnézem...
  • shaba23 #1651
    a harmadiakt miért nem tudod eredetiben nézni?
  • Easy Rider
    Hatalmas nagy thank you!
  • Magoo
    egyébként csak én gondolom, hogy ezúttal Kulka kritikán alul tolja a szerepet? Múltkor (annak ellenére hogy nem szeretem) jobb volt mint most...
    Mindegy...jön majd a 4. évad és máris jobb lesz a kedvem mikor eredetiben nézem a sorozatot :)