5975
  • Kmarha
    rossz neked.. számomra a szimpik maradtak bent! :D
  • Kmarha
    lol.. szóval szerinted csak akkor használhatjuk a spoilert, ha még nem ment le a rész? :D

ez a legujabb rész, kb 1 napja van hozzá magyar felirat, és még csodálkozol hogy rádszólnak a spoiler figyelmeztetés miatt..? csak nem olyan eszeveszett nagy munka még 3-4 napig azzal kezdeni a rész tartalmát érintő hozzászólást, hogy "SPOILEER!".
  • zorden
    off
    hasznalom a spoiler makrot, de effektive semmi ertelme. egy <szeria/epizod> jelzesnek mar tobb haszna lenne, de mindegy..
    /off
  • Szolnokboy1
    remélem a cutthroat bitch nem marad
  • Cuchulainn
    Ha másik 20 ember képes használni a spoiler makrót akkor légy olyan kedves és erőltesd már meg magad te is...

Mellesleg eddig a nekem legszimpatikusabb arcokat küldték el :C
  • UnknownAsshole
    ígyvan. nem is.
  • gabi89
    Mivel már lement az adott rész amiről beszéltem nem spoiler.Az,hogy vki nem látta...
    Most ennyi erővel akkor nem beszélhetünk semmiről spoiler nélkül mert lehet vki nem látta...
  • UnknownAsshole
    még jó hogy tegnap este megnéztem, de ember SPOILER !
  • gabi89
    Én azt vártam a végén,hogy azt a ... szöszit végre kírúgják de ez nem történt meg sajna :D
    Viszont jó volt a fordulat a végén amikor "Big love"-t kírúgta House.
  • Kmarha
    no ez sem volt rész... végre betettek az általam unszimpatikus karakternek is! :D
  • Kanál
    cameron-aids teszt
  • dotkom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez a "teszt keszites az alany tudta nelkul" tema mar volt vmikor nem? csak arra nem emlekszem hogy kivel volt..
  • r4pt0r
    van már magyar felirat is.
  • szando
    nem biztos hogy beteg! azért remegett mert koffeinesre cserélte house a kávéját (13 koff. menteset iszik), hogy kihúzza belőle, hogy beteg-e vagy sem. de a csaj nem tudta mert nem teszteltette le magát. szóval ha beteg, akkor tudják mi a baja: huntington. de szerintem nem az amúgy..
  • dotkom
    nah vegre kinn van az angol felirat.
  • szando
    holnap este majd elmesélem :PP
  • dotkom
    nekem mar megvan :P meg csak az elejen vagyok de eddig nagyon tettszik.
  • UnknownAsshole
    Most rendeltem meg "A Balek" című könyvet amit Laurie írt. Nagyon sokan dícsérik.. én nem szoktam könyvet olvasni, sőt szinte egyáltalán de ez kötelező darab, holnap már meg is jön :P
  • herczeg
    a rész jó volt viszont
    azzal hogy a tizenhármas beteg, lehet hogy megpróbálnak egy olyan több részen átívelő sztorit behozni majd a a hathetes munkainterjú utánra, hogy house mgepróbálja kitalálni mi baja van és meggyógyítani (esetlag a csaj tudta nélkül). és az egy beteg/rész mellett bejönne egy félévados diagnosztizálás is
  • KeKKSZike
    OKs, thx!!
  • gabi89
    Fogja és nem is olyan sokára
    csak 7napot kell alduni hozzá mert a 3x02-ben már használja.
  • UnknownAsshole
    fogja
  • KeKKSZike
    Most néztem a TV2-n a harmadik évad első részét! :) Csak annyit mondjatok már meg, hogy mostmár a lába mindig jó lesz? Vagy fogja majd később használni a bot-t? :)
  • zorden
    Ezek szerint van, aki a TV2-on nezi :-)
  • passatgt
    minek spoiler?
  • PiszkosFred
    Na jo, de ha egyszer mar megerkezett az uj resz, es csak play gombra vagyok tole, akkor nehez kibirni hogy ne nezd meg. Foleg ha tudsz is angolul :)
  • zorden
    Igazabol az nem is szamit... na meg ezeknek olyan latinos nevuk van nagyreszt, ergo itthon is hasonloan hivjak. Persze utana majd megnezem earl kituno felirataval is :-)))

Ooooh, my God! :-))))
  • Nuki
    Most volt tv2-n a S03E01
    Már bot nélkül szaladgált, gördeszkázott, fürdött szökőkútban...

Jó kis rész volt :)
  • Count Adyn
    Nem pedofil a bácsi csak türelmetlen:D
  • precision
    azigen! nem vagy fanatista :P

no én mentem is innen nehogy vki spoilernélkül beírjon vmi poénlelövő dolgot :)
  • Count Adyn
    Igen, #1959 ^^
  • precision
    Ti felirat nélkül nézitek? Én még az angollal sem merem bevállalni, mert nemtom hogyvan az pl hogy gennyes agyhártyagyulladás vagy veleszületett bélcsavarodás...stb.
  • Count Adyn
    xD Mikor Cuddy ..... ááá :DD OMG:D
  • zorden
    I, finally have a case of...

:-))))))))))))))))))))
  • tnm #1974
    3x15 "HALF-WIT"
    zeneisége miatt, meg a Forrest Gump érzés, meg talán az egyetlen eset, amikor maga a beteg is lenűgözi House-t, persze a repülős is jó volt a sok beszólással, meg House vs. God is az elég erős Istenellenes felhangjával
  • herczeg
    2x02 és 2x17 a legjobb részek a második évadból a harmadikból meg az első 4 rész
  • Szolnokboy1
    újra megnéztem a véleményem szerint legjobb house részt, nevezetesen a 2x02-t (Autopsy). Az a kislány olyan nagyon aranyos! zsúfolva van erőteljes jelenetekkel (Chase's kiss, Crash betétdal, House vs. Wilson dialógok, Andie hazamegy és persze House megveszi a mocit :)).

Kinek mi az No.1 és miért?
  • Flamer
    aszittem pofonvágja. :D
  • Cuchulainn
    Hát szvsz kicsit erőltetett volt ez a kamerázgatósdi, és az orvosi eset sem tudott lekötni, a vége viszont ütős :D
  • Easy Rider
    ebből lehetett volna két részt is csinálni, sajnos így nekem nem tetszett annyira