5975
-
#2008 rossz neked.. számomra a szimpik maradtak bent! :D -
#2007 lol.. szóval szerinted csak akkor használhatjuk a spoilert, ha még nem ment le a rész? :D
ez a legujabb rész, kb 1 napja van hozzá magyar felirat, és még csodálkozol hogy rádszólnak a spoiler figyelmeztetés miatt..? csak nem olyan eszeveszett nagy munka még 3-4 napig azzal kezdeni a rész tartalmát érintő hozzászólást, hogy "SPOILEER!". -
zorden #2006 off
hasznalom a spoiler makrot, de effektive semmi ertelme. egy <szeria/epizod> jelzesnek mar tobb haszna lenne, de mindegy..
/off -
#2005 remélem a cutthroat bitch nem marad -
#2004 Ha másik 20 ember képes használni a spoiler makrót akkor légy olyan kedves és erőltesd már meg magad te is...
Mellesleg eddig a nekem legszimpatikusabb arcokat küldték el :C -
#2003 ígyvan. nem is. -
#2002 Mivel már lement az adott rész amiről beszéltem nem spoiler.Az,hogy vki nem látta...
Most ennyi erővel akkor nem beszélhetünk semmiről spoiler nélkül mert lehet vki nem látta... -
#2001 még jó hogy tegnap este megnéztem, de ember SPOILER ! -
#2000 Én azt vártam a végén,hogy azt a ... szöszit végre kírúgják de ez nem történt meg sajna :D
Viszont jó volt a fordulat a végén amikor "Big love"-t kírúgta House. -
#1999 no ez sem volt rész... végre betettek az általam unszimpatikus karakternek is! :D -
Kanál #1998 cameron-aids teszt -
#1997 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a "teszt keszites az alany tudta nelkul" tema mar volt vmikor nem? csak arra nem emlekszem hogy kivel volt.. -
r4pt0r #1996 van már magyar felirat is. -
szando #1995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem biztos hogy beteg! azért remegett mert koffeinesre cserélte house a kávéját (13 koff. menteset iszik), hogy kihúzza belőle, hogy beteg-e vagy sem. de a csaj nem tudta mert nem teszteltette le magát. szóval ha beteg, akkor tudják mi a baja: huntington. de szerintem nem az amúgy.. -
#1994 nah vegre kinn van az angol felirat. -
szando #1993 holnap este majd elmesélem :PP -
#1992 nekem mar megvan :P meg csak az elejen vagyok de eddig nagyon tettszik. -
#1991 Most rendeltem meg "A Balek" című könyvet amit Laurie írt. Nagyon sokan dícsérik.. én nem szoktam könyvet olvasni, sőt szinte egyáltalán de ez kötelező darab, holnap már meg is jön :P -
#1990 a rész jó volt viszont
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azzal hogy a tizenhármas beteg, lehet hogy megpróbálnak egy olyan több részen átívelő sztorit behozni majd a a hathetes munkainterjú utánra, hogy house mgepróbálja kitalálni mi baja van és meggyógyítani (esetlag a csaj tudta nélkül). és az egy beteg/rész mellett bejönne egy félévados diagnosztizálás is -
#1989 OKs, thx!! -
#1988 Fogja és nem is olyan sokára
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak 7napot kell alduni hozzá mert a 3x02-ben már használja. -
#1987 fogja -
#1986 Most néztem a TV2-n a harmadik évad első részét! :) Csak annyit mondjatok már meg, hogy mostmár a lába mindig jó lesz? Vagy fogja majd később használni a bot-t? :) -
zorden #1985 Ezek szerint van, aki a TV2-on nezi :-) -
#1984 minek spoiler? -
#1983 Na jo, de ha egyszer mar megerkezett az uj resz, es csak play gombra vagyok tole, akkor nehez kibirni hogy ne nezd meg. Foleg ha tudsz is angolul :) -
zorden #1982 Igazabol az nem is szamit... na meg ezeknek olyan latinos nevuk van nagyreszt, ergo itthon is hasonloan hivjak. Persze utana majd megnezem earl kituno felirataval is :-)))
Ooooh, my God! :-)))) -
Nuki #1981 Most volt tv2-n a S03E01
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már bot nélkül szaladgált, gördeszkázott, fürdött szökőkútban...
Jó kis rész volt :) -
#1980 Nem pedofil a bácsi csak türelmetlen:D -
#1979 azigen! nem vagy fanatista :P
no én mentem is innen nehogy vki spoilernélkül beírjon vmi poénlelövő dolgot :) -
#1978 Igen, #1959 ^^ -
#1977 Ti felirat nélkül nézitek? Én még az angollal sem merem bevállalni, mert nemtom hogyvan az pl hogy gennyes agyhártyagyulladás vagy veleszületett bélcsavarodás...stb. -
#1976 xD Mikor Cuddy ..... ááá :DD OMG:D -
zorden #1975 I, finally have a case of...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
lupus
:-)))))))))))))))))))) -
#1974 3x15 "HALF-WIT"
zeneisége miatt, meg a Forrest Gump érzés, meg talán az egyetlen eset, amikor maga a beteg is lenűgözi House-t, persze a repülős is jó volt a sok beszólással, meg House vs. God is az elég erős Istenellenes felhangjával -
#1973 2x02 és 2x17 a legjobb részek a második évadból a harmadikból meg az első 4 rész -
#1972 újra megnéztem a véleményem szerint legjobb house részt, nevezetesen a 2x02-t (Autopsy). Az a kislány olyan nagyon aranyos! zsúfolva van erőteljes jelenetekkel (Chase's kiss, Crash betétdal, House vs. Wilson dialógok, Andie hazamegy és persze House megveszi a mocit :)).
Kinek mi az No.1 és miért? -
#1971 aszittem pofonvágja. :D -
#1970 Hát szvsz kicsit erőltetett volt ez a kamerázgatósdi, és az orvosi eset sem tudott lekötni, a vége viszont ütős :D -
Easy Rider #1969 ebből lehetett volna két részt is csinálni, sajnos így nekem nem tetszett annyira