Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(#958)
mellesleg már tapasztalom hogy más a hangja, csak a reklámban hangzott úgy mint az eredeti, felismerhetõ hogy más...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
még nem tudni hogy ki lesz az új, majd pár hét múlva.
Ti nem hallottatok valamit arról, hogy ki lesz az új szinkronhang?
Mert én valahol azt olvastam, hogy Reviczky.
KoЯn
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Vivimos por ti, vence por nosotros.
BUDA > miskolc.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Remélem nem volt még 😊
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
De a szereplõk interakcióit nagyon eltalálták, különösen tetszett ahogy a nagy meglepinél Cameron nem tudta becsukni a száját 😄
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Péntek reggel elutazom és csak 13-án jövök vissza, így nem tudom megcsinálni a House 3x15. részt a szokott idõre. Amint megjöttem nekiesek, és márc. 15-re biztosan kész lesz. Remélem kibírjátok addig, fõleg, hogy a rá következõ részt csak 27-én vetítik. Elõre is köszi a türelmet.
Vagyis ellentetben az eddigiekkel, most picit csuszni fog a magyar valtozat. Lehet, hogy idokozben valaki bevallalja, es leforditja, ezt passzolom. De az Earl fele verzio kesobb lesz. (bar szerintem ez a resz "konnyu" volt erthetosegi szempontbol, vagyis elkepzelheto, hogy valaki csinal egy magyar subot hamarosan - de ez csak tipp)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ez is tipikus olyan eset amikor szimpla a válasz, csak a sok túl ráérõs ember, túl sokat töpreng a dolgokon.
Bemegy, bemegy...ennyi!
Ne akard túlmagyarázni, mint ahogy azt teszik mondjuk a Prestige címü film fórumán....na ha valami az már durva. 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Köszi.
Megdöbbentem! Az egyik kedvenc szinkronhangom volt!!!! 😞
Egy órája káromkodok és mondom, hogy ez nem lehet....de aztán mégis.
Nyugodjék békében!!!
"Everything that happens, happens for a reason"