Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként most hogy halottam a 2. rész promóját már normálisabb Szakácsi hangot hallottam, lehet csak épp megvolt fázva vagy valami elvégre így lenne logikus hamár szinte egyszerre csinálták a 2. évad szinkronját az elsõjével. 😉
tnm
én pl. 966ra gondoltam

PiszkosFred
Ez meg mindig Szakacsi Sandor hangja, csak vagy rekedt volt, vagy a betegsege mar ranyomta a belyeget a hangszinre. De o az.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Még nem más. Majd csak a 13. résztõl.

#994 visszaolvastam 😄
(#958)
mellesleg már tapasztalom hogy más a hangja, csak a reklámban hangzott úgy mint az eredeti, felismerhetõ hogy más...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

kas123
yeah, végre a 2dik évad...eddig teccik az "új" rész =)

tnm
olvasni. vissza, plíz

Ha minden igaz 12 részt még Szakácsi Sándor szinkronizált
hát a második évadj reklámjában a régi hang volt... szóval szerintetek nem végig õ lesz az aki most? o.O vagy most mivan?

mert? hova írják ki? majd jól bemondják a fõcím alatt.

még nem tudni hogy ki lesz az új, majd pár hét múlva.
Majd meglátjuk... a rohattak sehová se írták ki a szinkronszínészeket.

Marki
Igen, és az idõzítés is jó; most az utolsó rész lesz az 1. évadból, 21-kor meg kezdõdik a 2. !!!!!!

Ti nem hallottatok valamit arról, hogy ki lesz az új szinkronhang?
Mert én valahol azt olvastam, hogy Reviczky.

KoЯn

Marki
Hát nem <#bee1>

KoЯn

Molnibalage
Én eddig csak pár részt láttam, de a tegnapi az tényleg nagyon komoly volt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Casillas
nem csak, de az sem elhanyagolható <#gonosz1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Marki
De nem csak Carmen Electra miatt <#ravasz1>

KoЯn

Casillas
szerintem is 1. évad legjobb része <#eljen>

Marki
A mai "Három Sztoi" volt az 1. széria legjobb része 😊
Jó volt fél év után ismét látni.

KoЯn

Molnibalage
Skacok, honnan lehet letölteni magyarul a sorozatot? Általában redetiben nézek mindent, de ennek piszok jól sikerült a szinkronja szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pheaper
ték -.-

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheaper
Imádom ezt a sorozatot (Y)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Casillas
most van a tv2-n a múltkor vitatott rész, amelyben "meghal" hauz 😊

tnm
ide raktam be elsõnek😊
innen kérte el winnie...

BUDA > miskolc.

Szolnokboy1
Ezt lessétek!!!!

Dr. Ház 😊)))

Hatalmas!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ProGabe
9 episodes in a row<#worship><#pias> komolyan mondom,ezt jó volt így hetes szünetekkel "kiböjtölni"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ffxi
Szinkronos? Hányadik évad?

Fákjúal!

3X16 promo
Remélem nem volt még 😊

ebben nem egyezik a véleményünk, szerintem remekül visszaadta House karakterét; de nem vagyunk egyformák 😊

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Cuchulainn
Jó rész volt, bár az orvosi eset lehetett volna érdekesebb, annak ellenére, hogy karakterbilding van.
De a szereplõk interakcióit nagyon eltalálták, különösen tetszett ahogy a nagy meglepinél Cameron nem tudta becsukni a száját 😄

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

xxdani
Értem. köszi. Hát akkor várunk ölre😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

PiszkosFred
Angol igen. Earl, aki eddig forditotta, a forumon jelezte, hogy par napig nem lesz "gep kozelben", es csak kesobb tudja majd elkezdeni/befejezni a feliratot.

Péntek reggel elutazom és csak 13-án jövök vissza, így nem tudom megcsinálni a House 3x15. részt a szokott idõre. Amint megjöttem nekiesek, és márc. 15-re biztosan kész lesz. Remélem kibírjátok addig, fõleg, hogy a rá következõ részt csak 27-én vetítik. Elõre is köszi a türelmet.

Vagyis ellentetben az eddigiekkel, most picit csuszni fog a magyar valtozat. Lehet, hogy idokozben valaki bevallalja, es leforditja, ezt passzolom. De az Earl fele verzio kesobb lesz. (bar szerintem ez a resz "konnyu" volt erthetosegi szempontbol, vagyis elkepzelheto, hogy valaki csinal egy magyar subot hamarosan - de ez csak tipp)

xxdani
van már felirat a 3X15-höz?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

tnm
szerintem Te se legyél benne olyan biztos, nagyon valószínûnek tartom, hogy a következõ rész House-os szála akár közvetlenül ezzel a képkockával nyit majd. szvsz, akár el is bizonytalanodhta még lépés közben, de ami inkább House-ra jellemuõ lenne, hogy bmegy és leoltja az egész társaságot, hogy ne akarjanak benne bûntudatot kelteni valamiért, ami nem állt volna elõ, ha azok nem kutakodnak makacsul

Orulok, hogy egy keszitovel van szerencsem egyutt forumozni :-)

PiszkosFred
Az egy dolog hogy bemegy. A kerdes csak az (nekem legalabbis), hogy milyen lesz a "bentiek" reakcioja ;] Foleg azok utan, amit a mostani reszben "muvelt"...

Magoo
Neked lehet hogy az....ettõl függetlenül a készítõk azt akarták kifejezni, hogy bemegy.
Ez is tipikus olyan eset amikor szimpla a válasz, csak a sok túl ráérõs ember, túl sokat töpreng a dolgokon.
Bemegy, bemegy...ennyi!
Ne akard túlmagyarázni, mint ahogy azt teszik mondjuk a Prestige címü film fórumán....na ha valami az már durva. 😊

Igen, nyito mozdulat, de szerintem ez az a pont, amikor a bizonytalanok vegul meggondoljak magukat. Point of no return. Az utolso esely, hogy visszamenekuljon a csigahazba. Nekem meg keteselyes :-)

Megnezem meg egyszer :-)

Magoo
Egyértelmû hogy bemegy amúgy...
Azzal ér véget hogy benyit...nem megtorpan 😊

kas123
én az összeset ami emgjelent, és meg fog jelenni =)

ProGabe
én a negyediket szeretném,azt is lehet? -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hy! aki szeretné megrendelni a Dr.House 1 évadát magyar szinkronal az írjon: [email protected]
Magoo
The Who - Baba O'Riley

Hali! NEm tudjátok véletlenül, mi annak a zenének a címe, amit a tegnapi epizód végén dobolt a doki? Nagyon tetszett nekem ez a zene 😊
Köszi.
Magoo
Most hallottam Szakácsi Sándorról!
Megdöbbentem! Az egyik kedvenc szinkronhangom volt!!!! 😞
Egy órája káromkodok és mondom, hogy ez nem lehet....de aztán mégis.
Nyugodjék békében!!!

Szerintetek bemegy House? Annyira furcsa lenne, ha bemenne, de egyszer meg kellene tennie egy ilyen lepest. Ha tippelni kellene 'nem'-et mondanek, pedig ettol jobb helyzet egy 'igen'-hez nem nagyon van.

Mincsi
Nyugodjék békében! 😞

Rush!

köszi

"Everything that happens, happens for a reason"

ffxi
Pedig úgy megxoktam a hangját 😞

Fákjúal!