5975
-
Nuki #2048 Ma volt a 3. évad 2. része.... Volt egy jelenet amikor egy kissrác agyában turkáltak, miközben ébren volt o.O
Igen érdekesnek nézett ki... -
szando #2047 1. hol a promo
2. milyen kétértelmű? :D -
#2046 Te hol láttad a kövi epizód promóját? youtube-on én nem láttam :S -
#2045 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nah, orulok hogy igy alakult, ahogy. Bar ketertelmu volt a vege (ismerve House-t), de a kovetkezo resz promoja megnyugtatott. Volt azert 5 perc, ami megijesztett :)
Ja igen, kovetkezo resz majd csak 2008. januarjaban... -
zorden #2044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ugyes, a jatek persze nem is arrol szolt, amirol latszolag szolt :-))
-
#2043 Idézet earltol: "A heti (mindjárt induló) távollétem miatt a soron következő House is hétvégére csúszik. Előre is bocs a késésért." -
zorden #2042 Azert egytol tobb jelenet is volt (sztem minden epizodban bekapott egy-ket szemet, de erre nem eskuszom meg!), csak mar fel sem tunik :-) -
#2041 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mostani nem volt olyan hú de nagy epizód, de azért jó volt! Örülök hogy a 13-as maradt végül és a ribi tűnt el a színről! :) Na meg annak is hogy Kutner és Taub is maradtak. Sejtettem amúgy hogy lesz...
Ambertől már hányni tudtam volna...iszonyat irritáló ribanc
Az mekkora poén volt mikor betolta a baxom nagy hangfalat a faxinak, hogy rohama legyen :D De ütött! :)
Na meg a végén House vigyora mikor Cuddy rájött, hogy végig az volt House terve, hogy 3-at tart meg és így akarta kijátszani őt! :D -
#2040 Hát ja :D -
szando #2039 na hát ez pont nem fog megtörténni :D -
#2038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintme a köv. részben saját magát rúgja ki. Kb olyan fordulat lesz, mint hogy a PB-ben Scofield-ot kiviszik a börtönből :) Aztán vagy 3-4 részen keresztül Cuddy azon fog erőlködni, hogy visszahívja a kórházba. -
Easy Rider #2037 Nem is a promon voltam fennakadva. Azon akadtam fent, hogy valaki a látott rész után írja be annak egy-egy fontos momentumát, a promoval semmi bajom sincs. -
#2036 elkezdtem előlről HIMYM-et és végre összeállt, hogy honnan volt ismerős CTB, ő Ted krav maga-ban jártas exbarátnője...
nekem ez most nagy katarzis volt :) -
zorden #2035 Nem altalanos nagy vilagmegvalto megoldas, de a sima spoiler tag helyett sorozatoknal valami szezon/epizod szeru spoiler kellene, igy mindenki azt hagy ki, amit akar, azon tul, hogy friss resz megnezese elott nem kell benezni, az a biztos :-) Amugy egyetertek: mubalhe. -
#2034 Felreertesek elkerulese vegett (es a hasonlo csudajo poenokat megelozendo), 1: en hasznalom a spoiler tageket, 2: addig nem megyek az aktualis topikba, amig nem vagyok naprakesz (pl PB topikban var ram 881 olvasatlan uzenet, mert nem lattam az elmult par reszt). Egyedul a spoiler koruli mizeriat unom mar. Legyen egy vilagos szabalyozas a sorozatok kapcsan, mindenre kiterjedoen, es kesz. Ne igy, ahogy most van - ahany topik, annyi fele szabaly, amelyet persze mindenki felrug (tisztelet a kivetelnek). Mind1.
Viszont a reklamok, promok, direkt azert keszultek, hogy felkeltse az ember figyelmet, es nem azert, hogy lelojje a poent. Ezert is van az, hogy az altalaban a promoban latott kepsorok egeszen mas ertelmet nyernek a sorozatban. Lasd pl a dokurealitys reszt, egesz masra szamitott mindenki, mint ami lett belole. A kovetkezo resz promoja is igencsak felcsigazza az embert - reszemrol mar egy hete nagyon varom -, de mit tudtam meg belole? Semmit. Csak annyit, hogy lesz izgalom benne boven. Ennyi. Nem tudom, miert kellene ezeket a promokat spoilerezni, hiszen a vilagon semmit sem arulnak el.
Na mind1, masfel nap es kiderul minden, addig meg csak kibirjuk valahogy. :) -
Easy Rider #2033 Meg fogsz halni 2 év múlva...
Jahogy bocs, elfelejtettem a spoilert :| -
#2032 off
kicsit más a sokévas hatszorlátott sorozat promóját látni és az ameriakiét, amit mellesleg nem kell kibekapcsolni mert netről töltöd és abból már ki van vágva a reklám a prómó meg jútóbos és mindenki eldönheti hogy meg akarja nézni vagy nem én mellesleg kapcsolgatok reklámnál de nem a promók miatt csak úgy...
on -
#2031 OFF
Szegeny "ilyen" emberek, milyen sz*r lehet mar nekik tevet nezni, folyamatosan ki/be kapcsolgatva a keszuleket minden kereskedelmi szunetben, hogy nehogy lassanak promot, beharangozot, reklamot.
Picit kezd unalmas lenni mar ez a spoiler dolog itt az sg-n. Mubalhe szaga van nagyon, de am legyen, sikerult elerniuk a tisztelt forumozoknak/moderatoroknak/illetekesnek, hogy egyre kevesebb ember targyalja ki a dolgokat. (kivetel 1-2 jol porgo topik, bar ott is legtobbszor csak hiszti van). Szinte csak az evadok kozotti szunetekben lehet normalisan forumozni, hogy ne szoljon be valaki spoiler miatt. A megoldas egyebkent le lett irva mar ezerszer: amig nem lattam, nem jovok. Ennyi, de nem, helyette megy a hiszti nonstop, legyen az barmelyik aktualis sorozat.
Kar erte.
ON
A "hallgatok ra, de a vegen a beteg meghal" sztorit meg ugyebar nem is oylan regen eljatszottak mar (a tolokocsis-kutyas urge esetnel), nem hiszem hogy hasonlo lesz. A promo alapjan, valaki iszonyat nagyot fog hibazni, es a beteg halala(?) miatt lesz House ilyen hangulatban. Egyebkent en is CTBre tippelek (illetve remenykedek)... :) -
#2030 van aki nemszeret promót nézni annyira spoilerkerülő, mi meg it leírjuk hogy mi volt benne és nem is figyelmeztetjük... -
#2029 sztem is CTB megy, legalábbis nagyon remélem
egyébként spekulációra meg pláne nem kell spoiler szvsz -
#2028 wupszi valaki meg tudja igazítani a spoiler makrót? -
#2027 [spoilergsztem azért mondja szomorúan, mert a kirúgottnak lesz egy ötlete, house ráhallgat és a beteg meghal. biztos a gyilkos szukát rugja ki[/spoiler] -
#2026 íjj a végén amikor mondja, h "kivan rúgva" olyan szomorúan mondja :S
remélem nem a 13mast rúgja ki :/ -
#2025 Hát sok mindent nem lehet elmondani a promoról de legalább spoilermentes...:D De tényleg -se a betegről se a betegségről se a szereplőkről nem derült ki semmi. Persze ettől még lehet jó :)
Más: Mostanában szinte említve sincs House Vicodin-függősége (mostaniban volt 1 db. jelenet ahol egyáltalán látni, hogy nála van) ez mi miatt lehet? OK, hogy unalmas lenne már, hogy mindig erről van szó, de ennyire 100%osan leállni vele egy kicsit drasztikus nem? -
#2024 egyetértek!főleg a több Wilson párbeszéddel!junkie-n is megválasztották a "Cuddy's vagina" mondatot,pedig 50 jobb volt abban a részben
spoiler témát remélem lezártátok
KÖV RÉSZ PROMO
izgi lesz :) -
#2023 külön kéen szedni az angol és szinkronos sorozatokat (mint pl konzol és pc) úgy jobb lenne szvsz -
Easy Rider #2022 Szerinted ennek a topiknak akkor az előzetes infókon kívül másról nem kell szólnia, idézlek: ..."ha mindig kéne spoilerezni, akkor az egész értelmét is veszítené, mert az olyan hzs-eket leszámítva, hogy : "honnan lehet letölteni..." ez egész topik fehér lenne, és mki egy [CTRL]+[A] kombóval nyitna"
Ha meg ne várjam, hogy mindenki beírja a spoiler elé, hogy miről "spoilerkedik", akkor ne is fórumozzon...
Egyébként hogy gondolod, hogy én akarok itt rendezkedni, mikor a Te (ráadásul kiemelt) szöveged jobban bírálja az embereket, mint az én szimpla "kérésem", amit elsőre nem értett meg gabi89...
Ui.: Remélem a hsz stílusa megfelel Neked, Mester :C -
#2021 kit érdekel h máshol mikortól nem kell spoiler? ez nem más sorozatos topic, hanem a dr. House!!! =) -
#2020 Ott a pont és én biztos,hogy így is fogom tenni max 1hétig spoiler.Akinek nem tetszik ez van ez nem köcsögség csak marhaság lenne mindent spoilerbe rakni.(Easy Rider)Mert akkor semmi másból nem állna a fórum csak spoilerekből. -
#2019 egyébként minden sorozatos topikban a felirat megjelenése után egy nappal már nem kell spoiler az adott részből
persze, itt egy kicsit más a helyzet, mivel nincs külön fox-os, meg TV2-es topik, ellenben általában nem is olyan lényegesek a történések egy adott részben, mint mondjuk a PB-ben, volt anno az, hogy mikor ki halt meg (vagy 24-ban hasonlóan). Itt is csak azért jött ez elő, mert átmenetileg be lett vezetve a részről részre történő szanálás.
Viszont ha mindig kéne spoilerezni, akkor az egész értelmét is veszítené, mert az olyan hzs-eket leszámítva, hogy : "honnan lehet letölteni..." ez egész topik fehér lenne, és mki egy [CTRL]+[A] kombóval nyitna
és egyébként is nekem a 3x12 rész tartalma nem spoiler, ellenben, ha valaki előzetes infókat akar írni arról, hogy mi lesz a következő részben az már az. namost ha mindegyik egyformán be van spoilerezve, elég nehéz megállapítani, azt meg ne várd, hoyg majd mindeki beírj a spoiler tag elé, hogy miből spoilerkedik, ha már egyesek pl. 2 hsz-t visszaolvasni se képesek
szal arra ne számíts, higy mindent eltakarunk majd, a legutolsó részt még elfogadható (gyak. egy hét), de ennél többet úgy se fog betartani senki, hülyeség is lenne. szvsz a felirat utáni egy napos határidő is teljesen korrekt, pláne mivel:
Értelmes ember nem nézi meg a friss hsz-eket addig (azaz nem lép be a topikba), amíg nem látta az aktuális részt!
Vagy ha mégis, akor vállalja a következményeit.
A hsz-ed stílusa pedig hagy "némi" kivánnivalót maga után. És egyébként se akarjál így egymagad rendezkedni, hogy majd Te megmondod a tutit.
Písz
-
Easy Rider #2018 legyen az hogy felfogod, hogy spoilerbe írod a dolgokat -.- -
#2017 Most itt nem arról a 10másodpercről van szó ameddig beírom a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!parancsot.Az egy hét mondjuk jogos.Legyen 1hét akkor szerintem. -
Easy Rider #2016 ne akadj már fent ezen, tényleg kurva nehéz spoilerbe rakni, neked fél perc sincs az életedből, de aki meg akarja nézni a részt, annak 40percnyi élvezet vész oda, és én pl kurvaideges lennék, ha miattad jelöletlenül szerepelne egy fontos momentum -
#2015 mondjuk jogos.. viszont az én részemről maradok az egy hétnél, nem okoz nehézséget egy spoiler tag becsempészése. igy legalább nem károsíto meg azt aki nem ér rá minden nap a neten függni. -
#2014 Már nem azért de a Heroes topikban is úgy van,hogy a felirat megjenése után 1napig kell még spoilerezni aztán már nem és szerintem ez kellene ide is.Mert örökké úgye nem lehet spoilerezni.Aki meg nem látta a rész mondjuk 2hét után sem az miatt ne kelljen már spoilerbe rakni. -
#2013 yayy. :| aszittem a felirat utáni 1 nappal már lehet. sry. :C -
#2012 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hat Amber (CTB) nagyon jo karakter - mindaddig, amig tart ez a verseny. Nem igazan tudom elkepzelni csapatjatekoskent, a vegso csapatban. Kutnert, a plasztikai sebeszt es tizenharmast viszont igen. Igy remelem, hogy ezek maradnak.
Viszont - lehet hogy csak en vagyok egyedul ezzel igy -, kezdem unni ezt a "Cuddy dolgot". Picit kezd sok lenni a Cuddy fele poenokbol, kitolasokbol, utalasokbol, stb. Eleinte jo volt, de mostmar picit eroltetettnek tunik. De latva a junkie het idezeteit, es a kommenteket, ugy latszik a nezok tobbsegenek bejon ez a dolog, es csak engem kezd untatni :)
Sokkal tobb House-Wilson szivatas/parbeszed/stb kellene a reszekbe, a Cuddy mania helyett...
Egyebkent a legutobbi resz, a Mirror-Mirrorral karoltve nalam a szezon eddigi legjobb resze volt - szinten szubjektiv velemeny :)
-
#2011 tök mindegy hogy alattad 3-4-el szóltuk le a nem spoilerező tag fejét... jó ez a szint ami kezdi jellemezni a forumokat. -
#2010 ya. izé. yó epizód volt. teli poénnal. :D nicsrajta bugyi.. :DDD aggag :D
em értme mibajatok an a manipulatív kurvával. :D szerintem tök arc. :D
a nigga nekem nem teccett yó hogy kilett vágva. :D
az a trükk meg tiszta para volt. :D -
#2009 Jah ha az 5.ik szezonról irunk akkor kell spoiler:DD
Legyünk már mondjuk tekintettel azon szegényekre akik a magyar TV-n nézik, ami az ott lement rész után következik az spoiler:P