Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit találtam 15-ös ráadásul fake....
nem szándékoztam Beléd kötni, csak nehogy valaki vadul keresse majd az elsõ évad 23. részét, mert hogy azt sugallta a beszélgetés addig a pontig, hogy létezik.
szal, ne haragudj.
úúúú midurva lesz ez
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A végén aza sunyi mosoly 😄
Bár mondjuk a katona bácsi betegségét nemnagyon értettem h akkor most miaz..
na mind1,a lényeg hogy earl-nek hála már van felirat,szal House-ra fel 😊
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
nem szoktam keresni a hibákat, de ez nagyon feltünõ volt.
KoЯn
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
itt is monjda 😊
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
De félek hogy elõbb utóbb House-nak egyre több baja származik majd a Vicodine szedésbõl. Ez nem spoiler, csak feltevés.
Aki ennyire tömi magába a drogot elõbb utóbb bekrepál... 😞 Reméljük lesz majd valami megoldás és nem az lesz pár év múlva a sorozat vége hogy House meghal!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mivel március van, természetes, hogy nincs. gondolom te is utánaszámoltál, ogy 52 hétre jut 22 rész évente.
Mert ugye péntekente megy de már hét hete nincs új rész....
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ezt nyilván tudom, nem? a mezzazine nem mehet külföldön a house alatt, ennyi. és a készítõk a 2. évadra másik zenét irattak. ennyi.
anno, itt írtam vázlatosan, hogy mi a helyzet a zenével:
http://www.sorozatjunkie.hu/2006/07/11/kerdezd-a-junkiet-3/
lehet én vagyok az a hülye, de nekem azt jelentette az a mondat így ebben a formában, hogy másoknál van a licensz jog a TE okosításodra😊
Ezért nem áll jogodban azt állítani,hogy magadtól vagy okos.
de mondom csak számomra poénosan jött ki-ezt jelezné az az idiota fej
mert egyébként tudomásom szerint teljesen helytálló amit mondani akartál-legalábbis én több helyen is ezt olvastam /pl. wikipedia../
písz
Se hosszupuska,se feliratok.hu,most honnan szedjek feliratot?
Zene nélkül mit érek én?
Licensz jogok akkor szüleidé, meg tanáraidé?<#idiota>#idiota>
ezt köszönd a sorozatgyértó stúdiónak. nem a tv2 sara, hogy nemzetközi forgalomban ez a zene.
KoЯn
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
KoЯn
és végre van legalább^^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!