5975
-
#1848 hahahaha :DDDd -
#1847 az előbb mekkora durva fordítási hiba volt, istenem :SSSS
Wilson: " Fura volt, hogy nem küzdött HOUSE-ért."
A válófélben lévő felesége nem küzdött HOUSE-ért. Nem a házért, amiben lakni lehet! House-ért! Úristen! és nem tűnt fel senkinek h marhaságot mondanak :S -
puding00 #1846 Sziasztok!
Az 1. évadból melyik rész volt az amikor csuklott a csávó, és pofozta magát, és a house szórakozott vele h ismételje meg?:D
köszi^^ -
#1845 köszi :) -
amúgy ha feliratok.hu egyik mirrorja se müködik, itt a megváltód. -
#1843 most hülyén érzem magam :D, nekem is müxik :D -
#1842 nekem behozza
használd a feliratok.hu-t, és nézd meg melyik mirror müködik épp, ennyi a nagy trükkje -
#1841 hát azaz igazság hogy a feliratok.hu eléggé döglödik.. 3 mirrorbol 1 müködik.
azmeg néha nem ad vissza semmit a feliratokbol.. hameg megjelenik a táblázat a feliratokal akkor meg néha (5/3) nem tölti le a felirat mer a fájlba annyivan hogy "nem elérhető"..
szóval eléggé döglödik.
de a hosszupuska továbbra is üzemel. valszeg oda töltenek fel ha a feliratok.hu bezárja a kapuit. -
#1840 vki mondta msn-en, és érdeklődök :D
akkor ez kamu?:D csak mert a SuperSub-ot nem hozza be nekem így kezdtem aggódni, hogy télleg igaz lehet... -
gyonax #1839 Miből gondolod/honnan tudod hogy megszűnnek ezek az oldalak? -
#1838 sry az off-ért, de:
Szeretném megtudni, hogy innen ki tud valamit a magyar feliratokat gyüjtő oldalak megszűnéséről. Hova fogják ezután feltölteni a feliratokat a készítők, illetve készítenek e tovább feliratot...
Elsősorban earl-re lennék kíváncsi. Ha valaki tud valamit, akkor pls írja le :) -
szando #1837 uhhh, végre ez a rész hozta az első rész szintjét a szememben :)
nagyon jó volt! 9/10 -
#1836 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://passatgt.i-host.hu/House S02 Unofficial Soundtrack - Passatgt.zip
-
#1835 nekem még kell 1 kis idő :D + megvárni a feliratot :( -
#1834 már leis yött.. :D -
#1833 végre ma jön az új rész :) -
#1832 4990!!!!!!!
ki az aki megveszi és elküldi nekem? :) -
#1831 nem, sajna csak jövhéten jön a kövi :( -
#1830 ma nem kellett volna uj resznek jönnie? :C
edit//nwm nyomorek baseball liga -
#1829 ohh hidd el, legelső volt (house, dr house, md house keresőszavakkal próbálgattam) de azért köszi szépen! -
szando #1828 Szintén Jennifer :) -
#1827 -
#1826 nekemmeg ezlesz az egyik kedvencem :DDD -
#1825 ezt próbáltad már?
ez meg a személyes kedvencem:) illetve az utóbbi helyen ezek is jó kereső-szavak -
#1824 sziasztok!
nem egészen a sorozathoz magához kapcsolódik, de tudna nekem vki mondani pár house-os háttérképes oldalt? nagyon szépen kössz! -
moor09 #1823 Köszönöm szépen -
#1822 hát klippjeis nájsz (Y) telivan érzelmekkel :o -
#1821 The Fray - How to save a life
nagy sláger mostanában :) -
moor09 #1820 Hi valaki nem tudná megmondani nekem hogy ez a video alatt( http://www.videoplayer.hu/videos/play/66660 )lévő számnak ki az előadója és mi a címe? -
#1819 kay egyetértek. :D és én úgyértettem hogy a csaj azon morfondírozott hogy most ő lökte -e fel, vagy kiborította vagy valami.. a végén.. közbe ő nem borította fel csupán csak megfeledkezett róla :o -
#1818 Ra lett bizva, hogy adja be neki a gyogyszereket. Ha piros pottyos dinoszauruszok potyognak az egbol, akkor is az o feladata, hogy a beteg lenyelje a pirulakat. Hogy ki/mi vonta el a figyelmet, az teljesseg erdektelen ebbol a szempontbol. Majd egymas kozott megbeszelik az oltozoben, de a hibazni akkor is a csaj hibazott. -
#1817 yóde a két srác miatt volt.. :| szerintem.. -
r4pt0r #1816 De hibázott. Mert nem nézte meg hogy bevette e. Nem is akarta a csávesz. És utána meg az összes kezelést arra alapozták hogy bevette. -
#1815 nos..
s04e03
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- a csaj nem hibázott.. :o lerakta a gyóccert a csávó elé, mire elment a vízért és bejöttek a fiúk.. így nem vettem be a gyóccert de nem csak az ő hibája
- House a végén mondja a csávónak hogy sajnájja, de ő megmonta.. szerintem arra gondolt hogy a halál után nics semmi mer ő semmitse látott..
-
#1814 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én is csak tippeltem:)
Sztem még lesz az öreg is nem hivatalosan
-
#1813 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!neten kb ezer helyen megtalálható az új csapat:
- Kal Penn - 6/9
- Olivia Wilde () - 13
- Peter Jacobson - a plasztikai sebész
itt az egyik ilyen cikk:
http://www.zap2it.com/movies/news/zap-wildepennjacobsonhousecasting,0,1163039.story
(azért nem linkelem mert akkor kilógna spoiler tagből.
mellesleg a plasztikai sebész engem is Monkra emlékeztet -
#1812 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ket idos(ebb) van, es az egyik ebbol ugyebar kilog a sorbol, az ismert okok miatt nem alkalmazhato (hivatalosan). Igy kizarasos alapon marad a masik, akirol mindig monk jut eszembe, pedig jobban megnezve meg csak nem is hasonlitanak annyira :)
13ast es a 6/9est szinte tutira veszem hogy marad, a maradek helyek kapcsan gozom sincs mi lesz. Lehet csak ez a ketto lesz, es visszajon valaki a multbol :)
-
#1811 nem ő volt az első akit elküldött house, mert nem tudta ki van a képen? vagy te ilyen szereposztásos oldalakról lesed az infót onnan tudod? mert akkor közlöm hogy az csalásnak számít mi közönséges halandók tippelünk (beraknám spoilerbe azok kedvéért akik még nem látták a 3. évadok de ha csak én spoilerezek itt annak nincs sok értelme...) -
#1810 még első részből lesz a csaj, aki segített housenak -
#1809 ne mar. elveszi a kedvemet :I olyan tenyerbemaszo neha..