5975
  • Flamer
    hahahaha :DDDd
  • Szolnokboy1
    az előbb mekkora durva fordítási hiba volt, istenem :SSSS

Wilson: " Fura volt, hogy nem küzdött HOUSE-ért."

A válófélben lévő felesége nem küzdött HOUSE-ért. Nem a házért, amiben lakni lehet! House-ért! Úristen! és nem tűnt fel senkinek h marhaságot mondanak :S
  • puding00
    Sziasztok!
    Az 1. évadból melyik rész volt az amikor csuklott a csávó, és pofozta magát, és a house szórakozott vele h ismételje meg?:D
    köszi^^
  • kas123
    köszi :)
  • Calver

amúgy ha feliratok.hu egyik mirrorja se müködik, itt a megváltód.
  • kas123
    most hülyén érzem magam :D, nekem is müxik :D
  • Calver
    nekem behozza
    használd a feliratok.hu-t, és nézd meg melyik mirror müködik épp, ennyi a nagy trükkje
  • Flamer
    hát azaz igazság hogy a feliratok.hu eléggé döglödik.. 3 mirrorbol 1 müködik.
    azmeg néha nem ad vissza semmit a feliratokbol.. hameg megjelenik a táblázat a feliratokal akkor meg néha (5/3) nem tölti le a felirat mer a fájlba annyivan hogy "nem elérhető"..

szóval eléggé döglödik.

de a hosszupuska továbbra is üzemel. valszeg oda töltenek fel ha a feliratok.hu bezárja a kapuit.
  • kas123
    vki mondta msn-en, és érdeklődök :D
    akkor ez kamu?:D csak mert a SuperSub-ot nem hozza be nekem így kezdtem aggódni, hogy télleg igaz lehet...
  • gyonax
    Miből gondolod/honnan tudod hogy megszűnnek ezek az oldalak?
  • kas123
    sry az off-ért, de:
    Szeretném megtudni, hogy innen ki tud valamit a magyar feliratokat gyüjtő oldalak megszűnéséről. Hova fogják ezután feltölteni a feliratokat a készítők, illetve készítenek e tovább feliratot...
    Elsősorban earl-re lennék kíváncsi. Ha valaki tud valamit, akkor pls írja le :)
  • szando
    uhhh, végre ez a rész hozta az első rész szintjét a szememben :)

nagyon jó volt! 9/10
  • passatgt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://passatgt.i-host.hu/House S02 Unofficial Soundtrack - Passatgt.zip
  • kas123
    nekem még kell 1 kis idő :D + megvárni a feliratot :(
  • Flamer
    már leis yött.. :D
  • kas123
    végre ma jön az új rész :)
  • ProGabe #1832
    4990!!!!!!!

ki az aki megveszi és elküldi nekem? :)
  • kas123
    nem, sajna csak jövhéten jön a kövi :(
  • The Garrett
    ma nem kellett volna uj resznek jönnie? :C

edit//nwm nyomorek baseball liga
  • KillR
    ohh hidd el, legelső volt (house, dr house, md house keresőszavakkal próbálgattam) de azért köszi szépen!
  • szando
    Szintén Jennifer :)
  • precision
  • Flamer
    nekemmeg ezlesz az egyik kedvencem :DDD
  • tnm #1825
    ezt próbáltad már?

ez meg a személyes kedvencem:) illetve az utóbbi helyen ezek is jó kereső-szavak
  • KillR
    sziasztok!
    nem egészen a sorozathoz magához kapcsolódik, de tudna nekem vki mondani pár house-os háttérképes oldalt? nagyon szépen kössz!
  • moor09
    Köszönöm szépen
  • Flamer
    hát klippjeis nájsz (Y) telivan érzelmekkel :o
  • stargatelost
    The Fray - How to save a life

nagy sláger mostanában :)
  • moor09
    Hi valaki nem tudná megmondani nekem hogy ez a video alatt( http://www.videoplayer.hu/videos/play/66660 )lévő számnak ki az előadója és mi a címe?
  • Flamer
    kay egyetértek. :D és én úgyértettem hogy a csaj azon morfondírozott hogy most ő lökte -e fel, vagy kiborította vagy valami.. a végén.. közbe ő nem borította fel csupán csak megfeledkezett róla :o
  • PiszkosFred
    Ra lett bizva, hogy adja be neki a gyogyszereket. Ha piros pottyos dinoszauruszok potyognak az egbol, akkor is az o feladata, hogy a beteg lenyelje a pirulakat. Hogy ki/mi vonta el a figyelmet, az teljesseg erdektelen ebbol a szempontbol. Majd egymas kozott megbeszelik az oltozoben, de a hibazni akkor is a csaj hibazott.
  • Flamer
    yóde a két srác miatt volt.. :| szerintem..
  • r4pt0r
    De hibázott. Mert nem nézte meg hogy bevette e. Nem is akarta a csávesz. És utána meg az összes kezelést arra alapozták hogy bevette.
  • Flamer
    nos..
    s04e03

- a csaj nem hibázott.. :o lerakta a gyóccert a csávó elé, mire elment a vízért és bejöttek a fiúk.. így nem vettem be a gyóccert de nem csak az ő hibája
    - House a végén mondja a csávónak hogy sajnájja, de ő megmonta.. szerintem arra gondolt hogy a halál után nics semmi mer ő semmitse látott..
  • passatgt

Én is csak tippeltem:)

Sztem még lesz az öreg is nem hivatalosan
  • Calver
    neten kb ezer helyen megtalálható az új csapat:
    - Kal Penn - 6/9
    - Olivia Wilde () - 13
    - Peter Jacobson - a plasztikai sebész

itt az egyik ilyen cikk:
    http://www.zap2it.com/movies/news/zap-wildepennjacobsonhousecasting,0,1163039.story
    (azért nem linkelem mert akkor kilógna spoiler tagből.
    mellesleg a plasztikai sebész engem is Monkra emlékeztet
  • PiszkosFred

Ket idos(ebb) van, es az egyik ebbol ugyebar kilog a sorbol, az ismert okok miatt nem alkalmazhato (hivatalosan). Igy kizarasos alapon marad a masik, akirol mindig monk jut eszembe, pedig jobban megnezve meg csak nem is hasonlitanak annyira :)

13ast es a 6/9est szinte tutira veszem hogy marad, a maradek helyek kapcsan gozom sincs mi lesz. Lehet csak ez a ketto lesz, es visszajon valaki a multbol :)
  • herczeg
    nem ő volt az első akit elküldött house, mert nem tudta ki van a képen? vagy te ilyen szereposztásos oldalakról lesed az infót onnan tudod? mert akkor közlöm hogy az csalásnak számít mi közönséges halandók tippelünk (beraknám spoilerbe azok kedvéért akik még nem látták a 3. évadok de ha csak én spoilerezek itt annak nincs sok értelme...)
  • passatgt
    még első részből lesz a csaj, aki segített housenak
  • dotkom
    ne mar. elveszi a kedvemet :I olyan tenyerbemaszo neha..