5975
-
#1768 igen azt akartam írni:) -
r4pt0r #1767 Nem, nem köpte be, és megmondta iért. -
#1766 beköpte a nasa-nal a beteget house, és a szőke megmondta miért -
#1765 megnéztem én is a mait, de nem értettem, szal ujra meg kell néznem :D mármint a végét nem vágtam, hogy mirol beszél a szőkével (nem spjlerezek) aki latja tudja mire gondolok :D -
Scooby87 #1764 nagy rész volt minden tekintetben...! -
AnonymouS #1763 köszi, én is innen szoktam :) -
#1762 hatalmas rész volt :) pár jeleneten hangosan felnevettem :) -
#1761 nagy respect earlnek -
hapi #1760 respect a fordítoknak.
Ezt meg sem próbálom felirat nélkül a sok szakszó miatt :) -
r4pt0r #1759 Ahogy olvastam még 1-2 óra és fel lesz téve. -
#1758 oksi (csak itt mondták h már másnap szokott lenni :S) -
#1757 3-ik évadot alapul véve vasárnap környékén már lesz.későn szokott eng sub lenni,nem egyszerű a fordítás,és gondolom earl-nek nem ez a fő tevékenységi köre... -
#1756 még mindig nincs felirat vagy csak én vagyok béna és nem találom? :( -
zorden #1755 Earl tenyleg remek munkat vegez, koszonet erte.
En az eredetibol tudtam meg, hogy nem lumbal funcio, hanem punkcio (LP) :-))) -
#1754 forom.com-n van a XOR-hoz idozitett angol sub. -
#1753 én innen szoktam, ha angol kell és hamar -
#1752 legutóbbi résznél csütörtök reggel már volt magyar sub, remélem most is így lesz:) -
AnonymouS #1751 Angol subot hol láttál? Ismerek pár külföldi oldalt, de úgy látszik egy fontosat nem. :)
Egyébként, nem tudja valaki, a halcyonos hdtv nuked lett? -
#1750 Az angol sub meg csak most erkezett nem oly' regen, anelkul meg nehez :) (marmint hallas utan forditani meg csakcsak, de egy subot megheggeszteni, idoziteni, stb - hat nem kis melo) Turelem, lesz sub hamarosan, mint ahogy eddig mindig. -
#1749 hú bakker.. nemtudom így nem érdekelt még semilyen sorozat következő része
én eddig úgy gondoltam, hogy nem töltöm le előre, majd szépen nézem hétről hétre a TV-ben..
de most kéész vége
egyszerűen nem bírom ki, már el is kezdtem szedni a maradék 4 részt és a 3. évadot is -
#1748 24 részes volt a második évad
szerk: jah értem :D a mostani rész volt e a 20dik rész :D, igen :) -
#1747 visszavonni már nemtdudok, de közben utánanéztem és rájöttem hogy jól tudom -
#1746 hali
ez a 2. évad 20. része volt ? nagyon örülnék egy gyors váálasznak köszi -
#1745 [i]Nem hallott valaki egy-?
Lelőttem. Meghalt -
Pierre75 #1744 Én is azok táborához tartozom, akik hálát rebegnek earl-nek a munkájáért. Alapos és gondos munka, amiért csak köszönet illeti. A 4. évad első része kellemes nyitás, a House contra Wilson évődése sem volt rossz. Én nem bánnám, ha Wilsonra jobban építenének az írók, Laurie mellett őt is remek színésznek tartom (Holt költők társasága, Sok hűhó semmiért). -
#1743 illetve az LP-t meg lehet tanulni angolul is
egyéként mindig mindent meg lehet érteni House (sport)hasonlatai alapján xD -
#1742 nem egészen!nagyon sok betegség,kifejezés van,amit az amcsik másként mondanak(pontosabban ismernek) mint mi.earl pedig mindig a magyart írja,sőt,a hétköznapi nevét(ilyenkor amcsik csak sasolnak a sorit nézve hogy mi az amit mondtak,mi meg tudjuk mert van egy jó fordítónk :) tehát kell az a felirat
én 16 éve tanulom a nyelvet,és (most már,mivel nincs sopranos :()minden sorit angolul nézek,kivéve ezt.megpróbáltam ezt is,azon kívül hogy mi a baja a betegnek,ill. milyen vizsgálatot csinálnak mindent vágtam,idegesített,megvártam a subot.
amúgy egy ilyen,vagy ehhez hasonló írást itt kéthavonta elejtek :) -
zorden #1741 Amit angolul nem ertesz az orvosi blablba-bol azt jo esellyel magyarul sem... nem? :-) -
zorden #1740 Keves?! :-) Ne mar... nagyon szellemes volt, sok kicsi-kicsi fricska mellett nehany igazan utos. Amugy meg ez tovabbra is drama, nem vigjatek. Szerintem. -
#1739 :D hát.. azaz igazság hogy ezt már beszéltük itt de .. a house az egy ojan sorozat hogy oda az én 6 éves angoltudásom nem elég oda.. márcsa kazért is mert trelivan orvosi dolgokkal.. szóval más sorozatot megértenék, meg sokszor a feliratot is nézem hogy mit fordított amikor már van mer én máshogy fordítottam volna.. szóval.. :D
nade a house az orvosi.. ojat nem vállanék felirat nélkül. -
#1738 én nembírtam :D megnéztem :D és szinte semmit nem értettem :D(1 éve tanulok angolt :D) de jóvolt :D, és még mindig nagyon várom a feliratot :) -
#1737 miva" nem birsz várni. nézdmegakkor angolul :D -
Scooby87 #1736 kajak csak holnap lessz felirat?....nemlehet,hogy esetlegmár estére meglesz? -
szando #1735 hát nekem nem tetszett annyira.. kevés volt benne a humor, a betegség sem volt nagy szám.. jobban is szivathatta volna az embereket szerintem :) -
#1734 De Qrva nagy rész volt! :D
Szerintem lazán überelte az elsőt :) Nem fogok spoilerkedni, de nagyon ütős állat szerintem! -
zorden #1733 someone named seventeen... :-)))))))))) you're fired! :-) -
#1732 hát az még 1 nap biztos. :D -
#1731 nah mostmár csak 1 feliratot kell mevárnom :) -
#1730 nekem is jön már :) 2 óra és lennvan :) -
szando #1729 második rész betárazva :)
alig váárom már hogy lejöjjön :)