5975
-
#39 hello!
valaki adna egy torrentet az első évadhoz priviben?
mert több helyen (mininova,bithumen,majomparade) is megneztem, de house-ra leginkább zenét vagy DH-t dob ki csak, "house md"-vel sem nagyon akar sikerulni
elore is kösz
-
#38 de azt nem szabad baszki -
#37 le kell tölteni. baszki -
#36 Nekem is bejön baszki. Csak kár, hogy a tv2 olyan későn adja és nem tudok ébren maradni. Baszki. -
#35 -
#34 thx -
Garfield #33 Pedig van -
#32 első évadhoz létezik felirat? feliratok.hu-n nem látok... -
winnie #31 a 2. évadból most jött ki a 17-es és még ezen kívül lesz 7 rész - köztük egy durva duplarész. -
#30 Igy van! Baszki a 15 utan mar egyszeruen fizikai fajdalmat erzek hogy tufom hamarosan vege a sorozatnak!
Most vagyok a 19-es resznel ES IMADOM! :D
Baszki a masodik evad hol tart? Ennyira egy sorozat sem teccet baszki! -
nihillus #29 Imádom a sorozatot, eszméletlen pasi ez a doktor house! -
Garfield #28 kesobb lehet h unalmassa valik, hogy nincs ativelo tortent,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Részben lesz.
Pár részes háttérsztori nemsokára, már az elején lesz, aztán az első évad végén is.
-
winnie #27 hát, szerintem az első pár rész a leggyengébb - később lesz csak igazán jó -
#26 nagyon bejon a stilusa, nagyon jo kis sorozat. kesobb lehet h unalmassa valik, hogy nincs ativelo tortent, csak a foszereplo viszi a sorozatot, de most nagyon tetszik^^ -
#25 Nah en man a 13. resznel tartok! IMADOM! -
winnie #24 ezért nem:) mert innen sem nézi senki:) na majd jövő héten hamarabb lesz egy kicsivel. -
#23 Ja egyetértek!Ráadásul nem értem miért nem főműsoridőben adják! -
winnie #22 nem csoda, hogy itthon közel sem olyan népszerű, mint a többi kommersz sorozat:) mindenki a jó sorozatokért esdekel, de mágis nkább a tömegterméket nézik:) -
#21 szerintem is jó lett a szinkron -
#20 Nagyon bejön ez a sorozat ráadásul a szinkron is elég jól sikerült! -
#19 az egész sorozat olyan színvonalas, mint az első rész? -
Garfield #18 Én néztem, és így, az első szezon végén járva nekem se nagyon jött be a szinkron. A szinkron nekem túl egyhangúnak tűnt, hiányoztak az élénk hangsúlyok. -
winnie #17 más nem nézte az alapvetést?:) -
Boroskóla #16 Az az érdekes hogy a bemutatóban teljesen más volt a szinkron hangja Housnak mint már a rendes részben. -
#15 melyik modi dolgozza a topikot? :)
amúgy kezdem érteni azt a goldenglobe díjjat... -
#14 hát nemtudom, egy bsg-n sztem akkor is éreztem volna, hogy valami sántít, ha nemlátom előtte angolul, míg egy Stargate-nél egész jó a szinkron szvsz, de azért angolul az igazi (hogy a scifi-knél maradjunk)
egy ilyesmi sorozat sztem nem olyan kritikus szinkron tekintetében mint egy scifi... -
winnie #13 ez így szokott lenni:) -
#12 megnéztem tvben az első részt, így, hogy nemláttam angolul, rendben van a szinkron sztem :) -
winnie #11 lol:) bemutatóból ítélni:)) (tipikus károgás) (már megint egy elfogulatlan vélemény olyantól, aki angolul nézi a sorozatot?)
nem láttam, de egyszer az a baj, hogy tipikus szinkronhangok vannan egy sorozatban, most meg az, hogy a magyar szinkron élvonalából választották a főszereplőket? -
Boroskóla #10 Magyar szinkront jól elba*ták,most láttam a bemutatóját. -
#9 Ahh ez kesz :D Este is neztem :D Kikeszit a szovege :D -
winnie #8 a 2. évad a 12-13. résznél tart szerintem most. -
#7 Naon jo! Ma lattam par reszt es alig varom folytassam! :D
Ebbol csak egy evad van ami 22 reszes ugye? Egyenlore? -
Garfield #6 Háát, kíváncsi leszek a szinkronjára. Mert az eredetiben hihetetlen jó a cinikus duma, kérdés, mennyire tudják majd átültetni a magyarra. -
zero977 #5 Márcuis 22.-től a TV2-őn !!!!! -
Phat Smoker #4 House rulz! -
_Vegeta_ #3 Veszhelyzet utan az egyetlen ertelmes korhazos. :) -
winnie #2 alapsorozat, nálam a DH után a tavaly év legjobbja. -
Garfield #1 Egy szerintem fantasztikusan szórakoztató sorozat: House
Rövid ismertető
A címadó szereplő egy ún. "diagnosztikai csapat" bicegő és végletekig, már-már maróan cinikus vezetője, akinek a szakma a kisujjában van.
Mint doktor, két ellenféllel kell megküzdenie nap, mint nap: az egyik a főnöke, aki a korlátokat nem nagyon tisztelő dokit próbálja megzabolázni. A másik ellenfele a betegek és azok hozzátartozóik, akikkel a lehető legkevesebb kontaktust próbál kiépíteni.
A sorozat általam eddig látott részei egy főbb esetről, valamint a főnöke által az ambulanciai munkára kötelezett dr. House "kalandjairól" szólnak. Ami megfogott a sorozatban, az a hihetetlenül szórakoztató cinizmusa a dokinak, amivel az epizódok minden percében találkozhatunk, valamint az a vicces macska-egér harc, amit az ambulancián a páciensekkel vív.
U.i.: Azért hozzáteszem: nem szeretném, ha a valóságban olyan orvoscsapat gyógyítana és úgy, ahogy a filmben látom. Egy dolog a film és egy másik dolog a valóság.