5975
-
Scooby87 #1968 nem volt rossz rész a 4*07es sem,de azért nem ez vitte a primet....töltelék részenk viszont elment..... -
#1967 Ha lenne rajta magyar felirat akkor megrendelném :) -
#1966 Title: House M.D.: Season Three (IMDb)
Starring: Hugh Laurie
Released: 19th November 2007
SRP: £34.99
Further Details:
Universal Playback has announced the release of House M.D.: Season Three for the 19th of November, priced at around £34.99. A complete seasons one to three boxed set will also arrive on the 19th, priced at around £69.99. Specs and artwork follow.
* House Soundtrack Session With Band From TV
* Anatomy Of An Episode: The Jerk
* Blood, Needles And Body Parts: The House Prop Department
* Open House: The Production Office
* Blooper Reel
* Commentary From The Show's Creative Team
ez meg,hát...no comment :)
-
#1965 ugyebár az AXN-en újra lemegy az elő évad (és persze hogy majd az összes többi is),amiért írok az az,hogy ott valakik nagyon tudnak weblapokat csinálni!és még a háttérképek is jók!viszont a house-ismokat ha egy newbie elolvassa szép spoilereket lő le magának... -
#1964 igen -
zorden #1963 Csak nekem erzodik ugy, hogy Dr. Haz egyre tobbszor nyul melle? -
#1962 Én egyszer hindisül és kétszer franciául
Angolul uncsi -
#1961 en csak 2x. az angol feliratot meg kepes vok megvarni :D -
r4pt0r #1960 Én 2x, az angol feliratot kihagyom. :D -
#1959 Én minden részt háromszor nézek meg:D Először felirat nélkül, aztán angol majd végül magyar felirattal:D -
#1958 Hogy a francba lehetséges, hogy hamarabb van portugál felirat az opensubtitles-en, mint angol? :( Meg szerettem volna nézni a részt este, de nincs hozzá felirat :( Annyira pedig nem értek angolul, hogy megértsem a folyékony beszédet. De azért lehet megpróbálom a lehetetlent :D -
szando #1957 Jó volt a rész :) És nagyon-nagyon jók a színészek! Szuperül eljátszották a kamera-van-és-nemtudom-micsináljak szerepet :) -
#1956 Fortysomething talán -
#1955 hello nem tudjátok véletlenül mi Hugh Laurie másik sorozata elvileg a Story Tv-n fog menni ?
és bocs a témaváltásért.:)
-
#1954 Jesszus.. :D Alig várom! -
#1953 forgatnak.. ennyi. felveszik a korházasdit. :D -
#1952 Damn...you are ugly! :D -
#1951 valaki esetleg leírná miről szól?
annyi értettem, hogy fox:) -
#1950 eöeh -
#1949 jó rész volt,de a következő lesz az igazán durva!
promo -
#1948 hát hétfőn kezd 9kor :D gondolom egy darabig marad :D -
#1947 Az új bige meddig marad az évadban amúgy? -
erikn #1946 Kösz
-
#1945 a végén aszittem elis megy hozzá :DDD
yóbige :D -
Scooby87 #1944 én is várom nagyon az indokaim hasonlóak a tiedhez!......ja és elképesztő egy réssz volt tele szexuális fesszel a tudjuk kik között.. :D -
#1943 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vááá de várom már a kövi részt :), kíváncsi vagyok h mit szólnak majd a többiek az új munkatársukhoz :) + h Housenak mikor fog összejönni a menet a csajjal :D
-
#1942 Jó rész volt:D -
#1941 Gyilkos szuka volt a legjobb kb XD mikor csörgött a mobil :D -
#1940 már látom :D, csak eddig nem hozta be a hosszupuskát sem :/ -
#1939 Már van felirat:D -
#1938 Nagyon teccett a s04e06os rész :), és magyar felirattal még jobb lesz :) -
#1937 thx! -
#1936 a tv2n a 2. évad befejezője volt. -
#1935 Hali!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy most szerdán a TV2-n hanyadik évad/hanyadik rész ment? Köszi a segítséget! ;) -
zorden #1934 wait for it... :-) mintha masik sorozat(ok)ban lettunk volna. -
Easy Rider #1933 Massive Attack - Teardrop -
erikn #1932 Hello
Nem tufjátok mi a neve a Dr.House főcím dalának? -
#1931 annyival azért kiegészíteném, hogy nem pontosan úgy történnek a dolgok a valóságban. van hogy hol jobban hol kevésbé, de elferdítik a dolgot. többször volt már tudományos tévedés, ahogy az ER-ben is szokott. -
#1930 ya ha yól emlékszem volt.. :D asszem visszatérnek rá s03e01-be de erre nem emléxem már pontosan.. -
#1929 Lehet, hogy nem csak a lövés utáni dolgokat haluzta. Úgy értem, hogy meglőtték, és "ú1ra haluzta" az egész napját:) És akkor nem is biztos, hogy volt a nyelves csávó. Lehet, hogy nem is úgy történt a dolog, ahogy azt láttuk:D