5975
-
#1928 yóde.. az elején még mielőtt lelövik már ottvolt a csávó. szóval aztnem haluzta. szóval milett vele. :D -
SlayR #1927 jajj nemszóltam már megvan mikortól lesz folytatás :) Gondolom a "nyelves" az csak egy adalék volt még hogy hihető legyen az álma -
#1926 nem kell má szpojler. :D
de.. akkorse értem. yó halu volt de akkoris ő ketamint kért a végén.. ahogy a haluba.. meg.. milett a nyelves pacákkal? mer az elején azt nem haluzta. és most milett azzal?:o -
SlayR #1925 és mikortól folytatja a tv2? -
szando #1924 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egész halu volt, de a végén house elég szépen levezette... -
#1923 namost igy másoggyára yobbvolt ez a 2. évad finálé.. de mostse tiszta mind :C
valaki aki teljesen felfogta leírná hogy most végülis mivolt?
az agyába már előre lepörgette az egészet? és mivolt a nyelv-es csávóval? -
#1922 Jó rész volt SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végülis maradtak ugyanannyian a csapatban -
#1921 meg.jópár konzulenssel dolgoznak,és a DVD extráin is elmondják,hogy az igazán érdekes eseteket szaklapokból veszik -
#1920 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na igen, szal elvileg viselkedést utánoz nem személyiséget
13 is elég magabiztosnak mutatja magát attól függetlenül hogy fél-e, és nem volt olyan sokat a beteggel hogy ezt észrevegye szvsz -
#1919 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és h mazochista a csávó?:P azt honnan tudta?:) -
#1918 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem, a beteg szerette a forró fürdőt, a doki meg ponthogy nemszerette és ezvezette rá houset hogy vannak saját emlékei úgyhogy beöltözött, és bevitte a dobozt hogy előásson néhányat. a srác nem másolt emlékeket, érzéseket másolt és stílust. -
#1917 igen ezt én se vágtam...odament vki és anélkül hogy megszólalt volna a csávó már mondta is hogy mit szeret, mit nem, mi történt vele...stb.stb. -
#1916 ezaalattt az euforiás részt érted? mikor foreman az ágyból vett mintát?:D -
#1915 nekem olyan kérdésem van, hogy a betegségek amik vannak benne a valóságban is létezik és megtörténhet?
a legdurvább az, amikor azt hiszed hogy látsz, pedig nem -
#1914 Igazából nekem csak az volt furcsa a mostaniban, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egy dolog hogy a csávó utánozza mások viselkedését mert nincs sajátja, de az miért jelenti azt egyből hogy belelát annak a fejébe akit utánoz (hottub) -
zorden #1913 Jaja, Esther. Nekem tetszo, jo resz az! :-) -
Scooby87 #1912 újranézem vmelyik napon ha lessz rá időm,mert nem ugrik be most hirtelen...csak rémlik vmi homályosan... -
#1911 Amikor a kissrac elkezd verezni egy tanulmanyi kirandulason, es beviszik. House pedig bekattan, azt hiszi, hogy ugyanaz a betegsege, ami annak a nonek volt, akit nem tudott megmenteni sok-sok evvel ezelott. -
Scooby87 #1910 az melyik is?
-
#1909 4x06 promója nemgyengén ütős (youtubeon nemtaláltam de sorozatjunkien fenn van) -
zorden #1908 heee, es az all-in (2/17)? :-) -
#1907 Nem volt rossz rész :) 1/3 :))) -
Scooby87 #1906 a legjobb rész a 3 szálas történet után sztem a 4*05....jővőhetet már várom... -
#1905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!House-é jobban teccett a végén :D, főleg amikor a botjával kilőtte Foreman-t :D -
#1904 Mekkora volt már Wilson önelégült viselkedése amikor kiderült, hogy...:D -
kicsilAAny #1903 van magyar felirat, köszi earl! -
#1902 naaaaa, ez nem csak jo sorozat, ez a legjobb sorozat :) -
mod #1901 Ez egy jó sorozat. -
#1900 Nagyon jóóóó rész volt :), még angol felirattal is egész jól megértettem :) de magyarul lesz az igazi :D -
#1899 angol -
#1898 yah, télleg bocs :) énvoltam a -
#1897 én z 1. évad soundtrackre gondoltam:) -
#1896 Ha valaki tud feliratot(angol is jó), legyen szíves belinkelni. Köszönöm. -
szando #1895 jujj ez is nagyon jó rész volt ááá :D annyi jó poén volt végig a rész folyamán, a fogadástól elkezdve a csávó betegségéig, hogy egy pillanatra nem hagyott unatkozni :) isteni egyszerűen, szavakban nem leírható :)) -
#1894 már ma reggel 6tól lelehetett tölteni ezt a részt is :):P
márcsak felirat kell hozzá :) -
#1893 holnapra lesz:) -
szando #1892 oké, tök hülye vagyok, egy nappal elnéztem :DD -
szando #1891 hali!
priviben tudna valaki nekem egy publikus torrentet küldeni az új részről? nem találok sehol.. :( -
#1890 nagyon köszönöm!várom az első évadét is :) -
#1889 holnap új house rész :), az előzőeteseket alapján elég jónak tűnik :D