Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Szomszédok bénasága meg csak nem róható fel neki.
Nem mondom, hogy nyakamba a rozsdás bökõt, ha szar lesz; de azért bõven megvárhattad volna, amíg ténylegesen meghallod, hogy milyen.
bocs, ha nagyon indulatos voltam, de ez a "akiben van egy kis igényesség" kicsit felhúzott
infidel
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
(annyi volt az üvoltözés az egész részben, mint amit a promóba is bevágtak)
"Mi értelme az életnek a jelentéktelen kis döntések nélkül." 😄
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- You are right...
- Seriously?
- NO!
Enyhe Shrek 2 utánérzés 😄 (Ottvagyunkmár?)
amúgy volt egy nagy hiba a feliratban 😮 "közölték a cikkemet" írta earl,miközben pont az volt a poén hogy betették a levelét House-nek abba a - feltehetõen - pletykalapba,legalábbis az elsõ oldala nem a timeséra hasonlított,persze nem earl-t fikázom ezzel,óriási köszönet a munkájáért,amit tökéletesn csinál
hm,úgy néz ki hogy tendencia lesz abból,hogy egy kicsit csöndesebb,nyugisabb,lassabb rész után jön egy pörgõs,üvöltözõs rész 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elõre is köszi minden infót!
nem bántásból, de hol kerested? beírtam a google-be, hogy "house fõcímzenéje" és 1. találatban dobja,hogy mi a címe.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Biztos kérdezte már ezt valaki, de lusta vagyok végignézni az üzeneteket, szóval, nem tudja valaki honnan lehetne leszedni a dr house elsõ évadjának fõcímzenéjét, vagy egyáltalán van-e címe (ami csak hasonlít az eredetire, csak volt egy kis gáz, és pár országban ugye ez a másik ment eddig)? Ha valakinek esetleg megvan nagyon megköszönném, ha át tudná küldeni ide: [email protected] . Rengeteget keresgéltem régebben, de az istennek nem tudtam megtalálni. Elõre is köszi.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az mokas volt, amikor kinevezte az uj segitoit, ket szoban jellemezve milyennek kell lenni :-)))
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
legnagyobb beszólás sztem Foreman volt: "That's a cliffhanger."
huhu, jövõhéten mi lesz!?
remélem azért nem szállnak el túlságosan😊
markoló reflex ide vagy oda,"összefosnám magam a gyönyörûségtõl" ha egy 21 hetes kisember így megmarkolná a kezem,hiszen pont ez a lényege a résznek,hogy igenis a "magzat" is emberi lény,legyen akár 1 napos vagy 270...
egy kép:
ilyen mûtéteket meg már régebb óta végeznek,egészen pontosan '81 óta,egy cikk arról,hogy az elsõ baba akin végezték 24 évvel késõbb találkozik az operáló orvossal 😊
amúgy valamiért nekem ez a rész nem jött be annyira,biztos mert megéreztem hogy a következõ brutál jó lesz 😉
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
khm. markoló reflex, majmoknál is megvan, azokból az idõkbõl hoztuk magunkal evolúciósan. persze, hogy az emberek mit látnak ebbe bele az megint más
(Aki nézi, az emlékezhet rá, hogy a Scrubs valamelyik újabb részében is benne volt még House-ék elõtt)
hogy pontosabb legyek: olyan érzésem volt a rész alatt végig, mint pl. olyan filmekben, amiket csak a sztárokkal adnak el. azaz tudták elõre, hogy ez a jelenet hatalmas -mindenféle rizikó nélkül, hiszen már korábban bizonyított- és innentõl kezdve nem is volt sztem olyan igazi motivációjuk, én legalábbis ezt éreztem.
természetesen megértem, ha mindenki más most úgy érzi, hogy a kedvenc
Nem feltetlen koppintas. Szerintem meg tisztelges, es kampany az abortusz ellen. Tuti, hogy a "szitu", amirol beszeltel, az adta a resz alapjat. Ezert lett a csaj fotos, ezert lett az abortusz mellett voksolo House "lehurrogva/elutasitva", ezert indult be Cuddy mint valami eszement, amire regota nem volt pelda, stb. Nem hiszem, hogy koppintas lenne, sot... Szerintem arra a valoban megtortent esemeny - pontosabban a foto - kore epitettek egy epizodot.
Bar errol a fotorol nem tudtam, de elfogadom tenynek azt amit irtal, vagyis hogy ez igy tortent. Ezert aztan el tudom kepzelni, ahogy az irok szokasos meetingjere bejon a producer, es lerakja az asztalra ezt a dijnyertes fotot, es kozli, ebbol akar egy reszt. ;] (majd winnie kijavit, ha esetleg ez nem igy mukodne, de remelem ertheto a gondolatmenetem)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A készítõk azt nyilatkozták, hogy a jó kis kombinált és ritka betegségeket orvosi szaklapokból vették, ergo mind megtürtén valamilyen formában, max. a háttér más lehetett.
Mondjuk abban már az elején 100% ig biztos voltam hogy House nem fog elmenni sehova vakációzni csak átbasz mindenkit megint 😄
de attól még nem gond ha az életet koppintják! Elvégre az esetek is megtörtén(het)tek valakikkel! Az sem koppintás, hanem csak beépítés! 😊
Ennyi erõbõl minden koppintás, még a 2. Világháborús filmek is lekoppintották a háborút 😄
(ha van, aki ennél pontosabban tudja a részleteket, akkor nyugodtan kipótolhatja a "fehér foltokat".)
Mikor a gyerek megfogta a kezét és lebénult House.....érdekes 😊
A készítõk mindig azt mondják, hogy House-nak nincs szíve...pedig részrõl részre bebizonyosodik, hogy van neki! 😉
"Don't thank me. I would have killed the kid" - ezt kimondani...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Töltsük le az internetet!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Töltsük le az internetet!