Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
nem azért, de sztem hülye vagy. Kulka nagyon jó színész, és sztem nagyon is hálásak lehetünk, hogy egy igazi színész lesz az új -kényszerûségbõl keresett- hang.

A Szomszédok bénasága meg csak nem róható fel neki.

Nem mondom, hogy nyakamba a rozsdás bökõt, ha szar lesz; de azért bõven megvárhattad volna, amíg ténylegesen meghallod, hogy milyen.

bocs, ha nagyon indulatos voltam, de ez a "akiben van egy kis igényesség" kicsit felhúzott

"...kevés a mentõautó, kevés a jó mentõorvos..."<#idiota><#idiota><#idiota>

infidel

Gondolom sokan hallottátok már, hogy kedvenc Szakácsink utódja Kulka János lesz a 13. résztõl :S Szóval akiben van egy kis igényesség az letölti felirattal az azt követõ részeket...
újra szerda 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

tnm
mindig egy vagy a számo(lta)k közül😊

Ismet jo resz. Vegulis, House-nak igaza van, numbers don't lie - egeszen addig, amig nem vagy Te is egy a szamok kozul.

tnm
a promó nem kissé volt megtévesztõ...

(annyi volt az üvoltözés az egész részben, mint amit a promóba is bevágtak)

"Mi értelme az életnek a jelentéktelen kis döntések nélkül." 😄

Cuchulainn
A sokat visongósokat nem szoktam kedvelni (IRL sem) de majd meglássuk 😊

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Cuchulainn
Nekem alapvetõen tetszett ez a rész, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mégis hogy a gennybe okozott az apuka tesztoszterontartalmú krémje ösztrogéntúltengést a kiscsajban?

- You are right...
- Seriously?
- NO!

Enyhe Shrek 2 utánérzés 😄 (Ottvagyunkmár?)

ProGabe
érdekes egy rész volt,úgy éreztem hogy örültek volna a készítõk ha csak 30 percesre kellett volna megcsinálniuk,ahogy írtad a House vs Wilson nagyon jó volt,de az eset már nem annyira,Cameron-Chase páros meg valahgy nem érdekelt,ezt kicsit túlspilázták a készítõk
amúgy volt egy nagy hiba a feliratban 😮 "közölték a cikkemet" írta earl,miközben pont az volt a poén hogy betették a levelét House-nek abba a - feltehetõen - pletykalapba,legalábbis az elsõ oldala nem a timeséra hasonlított,persze nem earl-t fikázom ezzel,óriási köszönet a munkájáért,amit tökéletesn csinál

hm,úgy néz ki hogy tendencia lesz abból,hogy egy kicsit csöndesebb,nyugisabb,lassabb rész után jön egy pörgõs,üvöltözõs rész 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

House vs Wilson jatek nagyon nagy! :-) A vege meg kulon meger egy miset :-)

tnm
junkie-n biztos hír lesz, ha már lehet tudni biztosat

Magoo
Van valaki aki már tudja, ki lesz a második évad 12. része után House magyar hangja? Lassan, de biztosan pörögnek a részek és elõbb utóbb elérünk oda, ezért gondoltam, már megtörtént a szerep kiosztása, és hátha valaki értesült róla!
Elõre is köszi minden infót!

köszi a heads upot, így tiszta! sry.
gman ezer köszönet, és winnie, tnmnek igaza van, nem a teardropsot kerestem, mert ez szerintem sokkal jobb, kár, hogy csak ez a rövid verzió van😞
tnm
nem ez kellett neki, hanem az a 30 mperces 'demo', amit az Amerikán kívüli licenszelés miatt használtak

" Rengeteget keresgéltem régebben, de az istennek nem tudtam megtalálni. Elõre is köszi."

nem bántásból, de hol kerested? beírtam a google-be, hogy "house fõcímzenéje" és 1. találatban dobja,hogy mi a címe.
PLackó
köszönöm,ez gyors volt

PLackó
nekem is el tudnád légyszi küldeni?
laccee(kukac)gmail(pont)com

gman906
elküldve

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Üdv mindenkinek!

Biztos kérdezte már ezt valaki, de lusta vagyok végignézni az üzeneteket, szóval, nem tudja valaki honnan lehetne leszedni a dr house elsõ évadjának fõcímzenéjét, vagy egyáltalán van-e címe (ami csak hasonlít az eredetire, csak volt egy kis gáz, és pár országban ugye ez a másik ment eddig)? Ha valakinek esetleg megvan nagyon megköszönném, ha át tudná küldeni ide: [email protected] . Rengeteget keresgéltem régebben, de az istennek nem tudtam megtalálni. Elõre is köszi.
amikor a nyomorék rádöfött a rákos-nõ lábára? 😄D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Tomeghiszteria volt, nem?

Az mokas volt, amikor kinevezte az uj segitoit, ket szoban jellemezve milyennek kell lenni :-)))

Cuchulainn
Hát a macskásnénis fele jó volt, de a repülõs egy kicsit erõltetett volt szvsz. Ez a kollektív hipochondria nem tetszett. Ellenben Wilson megint nem bírja visszafogni magát 😄

Molnibalage
Hát a tegnapi részben voltak beszólások rendesen, de a legvégén szétröhögtem az agyam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tnm
hihetetlen nagy rész volt tényleg, akkora beszólások végig😊

bár az nekem kicsit sok, hogy a hipohonderség kiütést is okozna...

legnagyobb beszólás sztem Foreman volt: "That's a cliffhanger."

tnm
hát modort, és életszemléletet csakis két embertõl szabad tanulni: Gregory House és Barney Stanton XD

huhu, jövõhéten mi lesz!?
remélem azért nem szállnak el túlságosan😊

ProGabe
jóvan,persze játszad House-t 😛

markoló reflex ide vagy oda,"összefosnám magam a gyönyörûségtõl" ha egy 21 hetes kisember így megmarkolná a kezem,hiszen pont ez a lényege a résznek,hogy igenis a "magzat" is emberi lény,legyen akár 1 napos vagy 270...

egy kép:

ilyen mûtéteket meg már régebb óta végeznek,egészen pontosan '81 óta,egy cikk arról,hogy az elsõ baba akin végezték 24 évvel késõbb találkozik az operáló orvossal 😊

amúgy valamiért nekem ez a rész nem jött be annyira,biztos mert megéreztem hogy a következõ brutál jó lesz 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tnm
"anyaméhben élõ csöpp kis ember is milyen érzékeny és mennyi minden hatással lehet rá"

khm. markoló reflex, majmoknál is megvan, azokból az idõkbõl hoztuk magunkal evolúciósan. persze, hogy az emberek mit látnak ebbe bele az megint más

Cuchulainn
Hát igen ebben egyetértek veled. De nem hiszem, hogy akármilyen amerikai (vagy legyünk igazságosak, más nemzetiségû is) rendezõ ki tudta volna hagyni ezt a jelenetet. Túl nagy durranás 😊
(Aki nézi, az emlékezhet rá, hogy a Scrubs valamelyik újabb részében is benne volt még House-ék elõtt)

Egy pár évvel ezelõtt én is láttam az ominózus fotót. Úgy tudom, hogy az elsõ méhen belül végzett magzati operáció dokumentálásához hívták a fényképészt, aki megörökítette ezt a megható pillanatot is. A kép bejárt a világot. Azért is döbbentett meg sokakat és vált híressé a fotó szerintem, mert a legtöbben nem gondolták volna, hogy az anyaméhben élõ csöpp kis ember is milyen érzékeny és mennyi minden hatással lehet rá.

tnm
a koppintást -amire azért azt írtam, hogy kicsi- igazából inkább úgy értettem, hogy: nekem nem tetszõ módon, ez elég hatásvadász jelenet volt -mivel ilyen képrõl, ill. errõl az esetrõl volt tudomásom, és egyértelmû, hogy a készítõknek is, feltételezem azért került be ebbe a részbe, mert akkor annak a képnek is hatalmas visszhangja volt

hogy pontosabb legyek: olyan érzésem volt a rész alatt végig, mint pl. olyan filmekben, amiket csak a sztárokkal adnak el. azaz tudták elõre, hogy ez a jelenet hatalmas -mindenféle rizikó nélkül, hiszen már korábban bizonyított- és innentõl kezdve nem is volt sztem olyan igazi motivációjuk, én legalábbis ezt éreztem.

természetesen megértem, ha mindenki más most úgy érzi, hogy a kedvenc ouse-át támadom, szal megjegyezném, hogy nekem is kedvencem, és én meg azokon nem szoktam kiakadni, mikor az ilyen nagyon egyzserû betegségeket állítják roppant ismeretlennek

PiszkosFred

Nem feltetlen koppintas. Szerintem meg tisztelges, es kampany az abortusz ellen. Tuti, hogy a "szitu", amirol beszeltel, az adta a resz alapjat. Ezert lett a csaj fotos, ezert lett az abortusz mellett voksolo House "lehurrogva/elutasitva", ezert indult be Cuddy mint valami eszement, amire regota nem volt pelda, stb. Nem hiszem, hogy koppintas lenne, sot... Szerintem arra a valoban megtortent esemeny - pontosabban a foto - kore epitettek egy epizodot.

Bar errol a fotorol nem tudtam, de elfogadom tenynek azt amit irtal, vagyis hogy ez igy tortent. Ezert aztan el tudom kepzelni, ahogy az irok szokasos meetingjere bejon a producer, es lerakja az asztalra ezt a dijnyertes fotot, es kozli, ebbol akar egy reszt. ;] (majd winnie kijavit, ha esetleg ez nem igy mukodne, de remelem ertheto a gondolatmenetem)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"e attól még nem gond ha az életet koppintják! Elvégre az esetek is megtörtén(het)tek valakikkel! "

A készítõk azt nyilatkozták, hogy a jó kis kombinált és ritka betegségeket orvosi szaklapokból vették, ergo mind megtürtén valamilyen formában, max. a háttér más lehetett.

Cuchulainn
Használjátok már azt a rohadt spoiler keretet ha egyszer van...

Amúgy miért lenne koppintás? Ez egy teljesen normális magzati viselkedés, bármilyen ilyen esetben elõfordul(a kisbabák reflexesen rámarkolnak mindenre). Ez kb. olyan mintha azt mondanád, hogy az egész sorozat koppintás mert a helyi kórházban is vannak orvosok akik mûtétet végeznek. A jelenet mondjuk tényleg eléggé hatásvadász, dehát gondolom a producerek szerint muszáj mindenkibõl kiváltani az anyai reakciót 😊
Mondjuk abban már az elején 100% ig biztos voltam hogy House nem fog elmenni sehova vakációzni csak átbasz mindenkit megint 😄

Tudom, hogy adtál linket lejjebb, köszönöm! Egyébként megtaláltam, nem értem miért nem látta a keresõ eddig...

Olvass egy kicsit vissza (#1070) itt mondjuk a 3x17 nek nincs fent az egyik partja de holnapra, vagy holnaputánra már biztos fent lesz.
Megmondanátok hol találtátok meg a legújabb részt? Egy trackeren sem találom 😞

Magoo
wow ezt nem tudtam...
de attól még nem gond ha az életet koppintják! Elvégre az esetek is megtörtén(het)tek valakikkel! Az sem koppintás, hanem csak beépítés! 😊
Ennyi erõbõl minden koppintás, még a 2. Világháborús filmek is lekoppintották a háborút 😄

tnm
azzal a jelenettel csak az a bajom (amikor a magzat megfogja ouse ujját), hogy kicsit koppintás. pár évvel ezelõtt tényleg megtörtént egy ilyen, valami nagyon veszélyes -vagy világon elsõ- nemtudompontosanmilyen-mûtét közben. a mûtét különlegessége miatt volt egy fotós is jelen, és neki sikerült is elkapnia az ominózus jelenetet. az év fotósa lett ezzel vmilyen rangos szakmai zsûri által kiválasztva. késõbb az említett kép több abortuszellenes csoport jelképévé is vált

(ha van, aki ennél pontosabban tudja a részleteket, akkor nyugodtan kipótolhatja a "fehér foltokat".)

Magoo
Jaja sztem is jó volt!

Mikor a gyerek megfogta a kezét és lebénult House.....érdekes 😊
A készítõk mindig azt mondják, hogy House-nak nincs szíve...pedig részrõl részre bebizonyosodik, hogy van neki! 😉

Nem t'om ki hogy van vele, de ez a resz nekem nagyon-nagyon tetszett. Doktorunkat egyre tobbszor erik erzelmi hatasok.

"Don't thank me. I would have killed the kid" - ezt kimondani...

PiszkosFred
kb egy bõ hónapon keresztül ismételték a félhetes híradó elõtti sávban a season 1-et, és ahogy véget ért, elkezdték a season 2-t (tv2-n ezek új részek), fõmûsoridõben, a SZF helyén. Ha egy sorozat lement már egyszer szerdánként kb 22:00 kezdéssel, majd lement megint 17:30-18:20as sávban is, akkor nem sok értelme van, hogy harmadjára is megismételjék, szintén fõmûsoridõben. Kiváló sorozat, de azért bõ egy éven belül háromszor ismételni már túlzás ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

KILLER2
vászat=választ

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Akkor ez most hányadik rész is? Azt hittem, hogy most is csak az elsõt vetítik. Most lekéstem néhányat. Köszi a vászat.

vegicsek
..és olyan okosok, hogy az elsõ éved számozását folytatják az epizódoknál

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Már a második évad megy a tv2-n

KILLER2
Bocs a hülye kérdésért, de a TV2 most az elsõ évadnál tart? Mert azt láttam neten, hogy holnap a 25-ik rész lesz, oylan meg talán nincs is. Szóval akkor nem tudjátok, hogy mi van? rész címe "elment vadászni", ha ez segít.

<#worship>

itt megtalálod az egész 2., 3. évadot (felirat a rar-ban, pass: niki23): House 2-3. évad