5975
  • Kmarha
    no meg labda zsonglörködni meg kártya trükköt nyomatni is tud :) De még biztos van pár skillje ami most nem jut az eszembe.
  • zorden
    :-)))))))) tenyleg? :-)
  • PiszkosFred
    (harmonikazni meg mindenki tud:))
  • PiszkosFred
    Laurie can play the piano, guitar, drums, harmonica and saxophone. He has displayed his musical talents in episodes of several series, most notably A Bit of Fry and Laurie, Jeeves and Wooster, House and when he hosted Saturday Night Live on October 28th, 2006. He is a vocalist and keyboard player for the Los Angeles charity rock group "Band From TV."

+ dob es szaxofon :)
  • tnm #2084
    "csak" gitár és zongora, legalábbis ezeket szokta mutogatni (pl. az A bit of Fry and Laurie-ban)
  • macselek #2083
    Hülyeség. Akkor zenélsz amikor akarsz:)
  • Molnibalage
    Lauire min NEM játszik egyáltalán? Ha csak fele olyan sokoldalú lehetnék mint ő... (bár kb. fele annyi idős vagyok)
    Sajnos már túl öreg vagyok ahhoz, hogy most kezdjek zenélni.
  • macselek #2081
    Ha érdekel valakit, ma nyolctól elkezdik leadni a dr. house-t az elejéről az axn-en.
  • tnm #2080
    José Gonzalez, szvsz
  • Molnibalage
    Ok, kösz. Hát akkor reméjük a legjobbakat, hátha kijön majd valamikor valahol. House sonudtrak nincs? :)

Egyébként nekem nagyon bejövős ez a stílus. Nem tud valaki ilyen előadókat ajánlani?
  • tnm #2078
    de megtaláltam neked a választ:P bár többet is kellett hozzá google-özni
    itt és itt

a lényeg az, hogy a történet szerint azt a gitáros számot a beteg játszotta fel 20 évvel ezelőtt Jimmy nem-tudom-leírni-a-vezetéknevét, aki később Jimmy Quid névre váltott (ő lenne a beteg)

a valósgában tényleg létezett egy Jimi Quidd nevű zenész (született Jimmy Hatzidimitriou), aki 37 évesen halt meg, és elvileg ez inspirálta az egész részt (ez csak iylen urban legend, de biztos nem véletlen a sok hasonlóság)

a számot magát a Fox szerint maga Hugh Lauire gitározta fel (el?)
    ergó ha a fentiek igazak, akkor nem létezik különálló számként
  • tnm #2077
    jah, értem erre nem figyeltem, csak legalább kétszer volt olyan "ricsaj", azt hittem az az a két ?-es
    akkor lehet ez még feltöltés alatt van, nézd meg később, hátha frissítik
  • Molnibalage
    Minden sértés nélkül, de még gondolkodni sem tudtok? Kutner is megjegyezi, hogy ez kicsit folky. Nem ismerős ez a bejgyezés az linkelt oldalról. Ez lenne nektek ricsaj? Nem.

Én nem ara gondoltam amikor Cuddy House-sz dumál.
    A GITÁROS számra gonodlotam. Az a kérdőjeles. Gondoljátok viccből írok ide?
  • Flamer
    yaya. banner alá kéne ijen kis menü.
  • tnm #2074
    segítek, a két csupa kérdőjeles az az a két "szám" -ricsaj-, amit a beteg ad elő a történet szerint, a 3. pedig az a dal, ami a rész végén hallható.
    az, hogy több nincs felsorolva, azt jelenti, hogy több kereskedelmi forgalomba hozott számot nem használtak fel (magyarul minden más zene, dallam a House-hoz készült a saját embereikkel)

egyébként nem gonoszkodó hsz akart lenni, én is télleg arra gondoltam, hogy időről időre mindig felbukkan valaki, akit érdekel, hogy mi volt ez vagy az a szám, és addigra rendszerint eltűnik (korábbi lapra kerül) ez a link
  • Flamer
    ottvan a végén szóló zene wazze. aztkérdezted miszolt végén. az éppen ottvan.
  • Molnibalage
    Köszi, sajons még itt sincs semmi nagy ?-ken kívűl.

Mellesleg talán a banner alá be tehetne tenni a linket. Nem mindenki jár ide nap mint nap és nem fogok 2000 hozzászólást végiolvasi azért, hogy megkeressek valami olyat amiről nem is tudom, hogy létezik...
  • tnm #2071
    oppá a szórend nem pont az lett, mint amit akartam :$
  • tnm #2070
    úgy látszik linkelniezt időről időre be kell
  • Molnibalage
    A kirugdosósdi résznél levő jó zene az a filmhez készült vagy ezt valaki elő is adja a valóságban? Valaki nem tudja, hogy ki az előadó és mi a szám címe?
  • Flamer
    akko' írjátok le a többitis. :|
  • gabi89
    Igen jól téli szünet van azért és nem a sztrájk miatt.Mondjuk ha továbbra is sztrájkolnak akkor január is veszélyben van :(
  • bauer15
    hello jól láttam hogy januárba tér viissza?
    :(
  • tnm #2065
    hogy legyen mindig egy működő, amit a pórnép nem terhel le:)
    bár áll. több ilyen is van (persze néha ezek is elszállnak)
  • Szolnokboy1
    koszike :) vajon ez miért nincs feltuntetve?
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://felirat.kabfasz.hu/

probald ezt a mirrort.
  • Szolnokboy1
    "© earl ma 17:44 | Válasz | #17441
    Szívesen.
    Cserébe imhol az oldalon az új felirat. :)"

kár hogy nem tudok belépni!!!!
  • PiszkosFred
    Hetvege folyaman.
  • N1ggA
    mikor lesz felirat?
  • szando
    én ezt nem osztom.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    érdekes volt hogy mind a négyen tévedtek de mégis ezekből a tévedésekből állt össze a valós diagnózis.. meg a beteg megnyilvánulásai is tök érdekesek voltak a nemtörődömsége miatt
  • Cuchulainn
    Hát nem fostam össze magamat ettől a résztől, kicsit semilyenre sikeredett, a diagnózis is elég légbőlkapott volt, szvsz túlságosan belemélyedtek ebbe a kirúgósdiba...
    A legjobbak a páciens-house interakciók voltak de azokból kevés volt. Meg érdekelt volna mi lett Wilson ügyének a konklúziója de azt is ejtették.
  • szando
    naja, azt fogom.. most kezdtem a dextert, HIMYM-t, heroest, chuckot, big banget is kéne.. áh ne is mondd annyi minden van :D
  • gabi89
    2x24 volt
  • Broafka
    sziasztok, melyik rész volt az amikor halucinált a house, mert meglőtték, és hlaucánálva valami szemkiesős emberkének az ügyét oldja meg?
    tudom hogy semmi torrent, meg warez, de fontos lenne, honnan tudnám letölteni?
    és melyik rész volt az? köszi!
  • PiszkosFred
    Nezd a jo oldalat. A negyedik evad sztorija valamilyen szinten kapott egy zarast, igy konnyebb szunetet tartani, nem huztak az agyunkat egy cliffhangerrel. Igy a karacsonyi idoben lesz lehetoseg mas sorozatokat is bedaralni :)
  • szando
    fúha ez jónak tűnik, végre lesz clinic meg érdekes betegség (remélem) :)
    csak a fene se tud várni januárig...
  • PiszkosFred
    [spoiler]
    2. Kit rugok ki, ki marad, kit nem rugok ki, ki nem marad, vicceltem a kirugassal, nem vicceltem, hanyat rugok ki, hany marad, stbstb, a vegen en mar elvesztettem a fonalat kisse, es feltem, hogy az utolso Cuddy-House "parbaj" utan is, a kovetkezo resz meglepetest fog hozni... De nem, csak en "aggodtam" tul :)
    [spoiler]
  • PiszkosFred
    4x10 promo
    ugyanaz, picivel jobb minosegben
  • Nuki
    Jó, de az hogy ott sütögette, az kissé komikussá tette a dolgot számomra (vagy akkor még nem voltam ennyire finnyás mint most amikor ezt néztem..)
  • szando
    a Hannibált nem láttad? ott Lecter kivágott az agyából egy darabot a csávónak és megetette vele :D