Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Merry Little Christmas 12/12/2006

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

unfortunately, csak tavasztól :|

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

na néztem az elözetest, látom 12-én lesz a 3x10 es rész
Nem tudja valaki, hogy most mi van a sorozattal?
Nem a héten volt Kedd és Szerdán 2 rész?
robotnyk
Izgalmas lessz csak mikor ????

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Hat, izgalmas lesz a 10-es az biztos :-)

hen-tes
bsplayerben lejátszás közben ctrl+jobbra vagy balra, így tudod állítani a felirat idõzítését.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

kemény rész volt nagyon kemény!

Azok pedig rendelének néki harmincz ezüst pénzt....
Ja, én is ott néztem, mind a 3 változat rossz...
herczeg
http://home.of.donsystem.hu/

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Hi all!

Van valakinek az s3x05-höz normális felirata? Mert én eddig akármilyen verziót néztem, mindegyik csúszott, aztán jó lenne már megnézni, mert tûkön ülök😊 Valaki esetleg tudna segíteni, a videofájl neve: house.s03e05.hdtv.xvid-xor.avi
Elõre is köszönöm.
mrzed001
Ja, én valami olyat várok, hogy kiderül a zsaru buzi és ezért volt az a gondja, vagy a lázmérõtõl teljesen begerjedet House-ra, ezért cseszegeti<#eplus2>, vagy következõnek õ kerül House kezei közé ... vagy valami más ilyen übercsavar

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

PiszkosFred
Tul egyszeru lenne. Promoknak sosem szabad "hinni". Lesz meg itt valami csavar ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tnm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ennek alapján tényleg megint kikaparják neki a gesztenyét... Most Wilson. Persze, két hónap rehab.-bel megússza. Hát mi az neki? Két tenyér-, meg két talptörés és a felén már túl is van. 😄

robotnyk
nah, mire leért az x264, csak lett hr, és sima rip is -.-
tnm
az is jó, abból már lesz sima hdtv is.. egyszer. az este jó becslésnek tûnik

robotnyk
House.S03E09.720p.HDTV.x264-CTU
ilyen már van, csak kicsit nagy. 😊
tnm
ilyenkor másnap megy ismétlés is???

tnm
pedig elvileg leadták, mert már sikerült nézõi véleményeket olvasnom, tehát csak a rip késik...😞

PiszkosFred
Lement tegnap, es kedvenc zsarunk ismet alkotott ;] A rippelo csapatok vagy lekestek, vagy hosszu ejszaka volt es meg most is dolgoznak a projekten. Legkesobb delutan, kora estere tuti lesz egy letoltheto verzio valahol.

Munch
Én sem látom sehol. De még nem úgy hagyták abba, hogy nagyon várjam a következõ részt... így tartanának szünetet?

tnm
igen, csak ugye nem találni sehol, meg a következõ idõpontok ki sincsenek töltve... /ez meg ált. akkor szokott lenni, ha bizonytalan, hogy mikor folytatják.../

mukika
3x09 - Finding Judas - 11/28/2006 - ez a rész volt tegnap.

nem tudom amúgy, szerintem valamiért csak késik.

herczeg
én nemtudok szünetrõl...
tegnap volt a 309 (ez viszonylag biztos)
jövõhéten meg lesz a 310 (ez nemannyira. javítson ki vki ha kell)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

tnm
azaz "3x09" <= ebbõl már rájöttem, hogy tényleg nem stimmel ott valami, de most szünet van, vagy mi?

tnm
3x10 mér nincs még? tv.com szerint tegnap lement. vagy téves infó???

herczeg
hát ez télleg davidtõl függ.. mindeggyik szereplõnek megvan a gyengéje úgyhogy akár még cuddy is lehet és persze nembiztos hogy ebbõl a willson-cuddy-foreman-cameron-chase-ötösbõl kerül ki az áruló...

ProGabe
lááááál
sport1-en nfl meccset a fox-tól vették és valyon minek az elõzetese ment le? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PiszkosFred
Hát egy sorozatban bármi megtörténhet, ugyebár. De én azt hiszem - egyéni vélemény persze - hogy Cameron a végsõkig kiáll(na) House mellett, annyira kötõdik hozzá (akár érzelmileg, akár máshogy). De persze eljöhet az a pont a kettejük kapcsolatában, amikor õ is besokal... Nemtudom, szerintem õ a legutolsó, aki miatt tartani kellene Housenak.

ProGabe
és ha már cameron nem bírja elviselni ahogy wilson szenved?vagy ez már túlzás?meg ez ellen szól az is hogy cameron nagyon el house-osodott(öreg fószer eutanáziája,most a gyerek felidegesítése,tiszta ház 😊

PiszkosFred
Hát alapban Wilson és Cameron az, akire azt mondnám, hogy sosem. De jelen helyzetben Wilson helyzete eléggé kilátástalannak tûnik, de nagyot csalódnék, ha megtörne és õ lenne az aki....

herczeg
én pont chase-t zárnám ki mert õ már egyszer volt...
akkor már inkább foreman(mert az tényleg váratlan lenne), vagy willson(mert õt kínozza legrégebb óta a zsaru)

Flamer
tipp

http://loal.atw.hu

herczeg
a volt feleséggel meg az új férjjel ellentétben viszont a milliomosnak meg a zsarunak olyan eszközök vannak a kezében amivel house nem tud mit kezdeni
a 2. évadban oszd meg és uralkodjot játszott, de itt most nincs kit megosztani...

tnm
második évadban, a "volt feleség-új férj" részeken átívelõ cselekményben viszont domináns szereplõ volt, tehát nem lehet tudni, hogy ez, hogy oldódik majd meg

herczeg
anno amikor jött a kövér kopasz milliomos és arcoskodott én azt hittem, hogy house kitalál majd valami okosat, de õ csak várta hogy a vihar továbbvonuljopn és hogy Cudy meg Willson megoldja a problémát, úgyhogy most már nem is számítok semmi "house lenyomja a zsarut" szitura. most is cuddy fogja kihúzni a bajból...

PiszkosFred
Szerintem is kivalo mindegyik resz, de ehhez az is kell, hogy a hatterben ott vonul a "zsaru vs House" szal is, amelyet megjosolni sem lehet hirtelen, hogy mi lesz a vege. Marmint gondolom a season 4ben nem a bortonben fog rendelni kedvenc doktorunk, de egyelore reszemrol gozom sincs, hogy masznak ki belole ;] De ez a jo, kell egy kis adrenalin a sok vizsgalat mellett ;]

mukika
hát 3. évad messze a legjobb idáig szerintem. 😊

mondjuk így voltam a 2. évaddal is, az 1. után.

(Y)

annyi szpojler van a 3. évaddal kapcsolatban ahogy így beszélgettek, esküszöm ennyire meglepõ dolog(gok) nem történt az elsõ évadban együttvéve. :o

herczeg
ez hivatalos vagy tipp?

Flamer
:C
csész

http://loal.atw.hu

ProGabe
hát basszus ebben már 3x09 is van...
na mind1,3x08:hát nem az év része volt az biztos,következõ jobbnak ígérkezik
3x09 promo
na vajon ki lesz az
áruló?

Count Adyn
"Majd a komornyik" 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

coolon megy hugh laurie-s sorozat... asszem "csengetett, milord?" a címe... (vagy hasonló de biztos hogy van a coolon😊

herczeg

herczeg

jatényleg én adtam 😄

herczeg
nézd meg...