Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
egymást követi a 2 sori, és "vetélytársak" is, és PB😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Fenrir
Leadás után 2-3 nappal.

A halál csupán a kezdet...

akyyy
PB hogy jön ide?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

tnm
ezt amúgy mindenkinek ajánlom.
tetszõleges RSS feed-et állíthatsz össze a nézett sorozatokról és kb. egy nappal adásba kerülés elõtt megjelenik, hogy mik lesznek. (magyarul nekem olyan reggel 8-9 körül már jelzi, hogy egy nappal késõbb miket lehet majd tölteni). így sose kérdés, hogy volt-e valami, vagy sem

Punker
hogyhogy? nem volt kint se?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tnm
nincs ma, se PB

Punker
srácuk kapura mikor szokott felkerülni a friss rész???

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
magocska nektek megy?

akyyy
mikor jön már rtlre elsõ évad?

amugy én se szeretem ezeket a jövõképeket.
legyen 2 rész, ahol csak a jövövel foglalkoznak, a többi meg maradjon szimpla résznek, jó sok akcióval, de ne legye 1 rész 1 nyomozás, mert az úgy szar. ezért nem szertem CSI-t se😞 monjduk igaz, azzt többe szeretik😊

akyyy
nézd szinkronosan, vagy angol nyelvtanfolyam😄

akyyy
miért volt a lgutobbi rész 50 perces? (vagyis mult heti)

amugy tele van bakikkal vazze, nagyon rossz😞

REALista
Nálam meg az elsõ pedig én is követek pár sorozatot.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Fenrir
Sajna én is így vagyok vele már, én egyszerre vagy 6 sorozatot nézek ebbõl mindig ez az utolsó mostanában 😊

II Rocky II
jaja kezd ilyen "epizódikus lenni" azaz kapnak egy feladatot és elvégzik (megmentenek egy-egy embert) ha nem volna az a nõ (a nyomozoval szövetkezve) aki átváltozik akkor valóban csak egy feladatmegoldásos történet lenne 😞

24 - Exile -Nov.23

tnm
olyankor legalább látunk CGI-t,
amúgy nekem az nem tetszik, hogy kezd nagyon epizodikus lenni. fõleg az elején ott a szöveg, hogy mennek megállítani Skynet-et, közben mindent csinálnak, csak épp azt nem.
nálam kedd reggeli sorozatok közül ez az utsó, amit nézek, és már ebbe azt is beleszámoltam, hogy Lena Headey szerepel<#finom>

II Rocky II
ááááá ez a rész nem vmi jo :S
egyszer a felirat túl gyors,azaz ha két sorból áll a felirat akkor képtelenség elolvasni.
másodszor én nekem nem szimpi,egyenesen utálom amikor visszaemlékezései vannak dereknek :S

24 - Exile -Nov.23

5c0rp330n
harmadik mikor a kis hülyegyerek játszik fülén a biszbasszal, csöngetnek és amikor leindul ajtót nyitni, már nyoma sincs annak a kütyünek.

Montanosz
cukros bácsi elrabolta, megerõszakolta, és ezzel megváltoztatta a jövõjét, alkoholista lesz, és 10 év múlva J.connort elcsapja egy keresztezõdésben

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Herold
A kiscsávó milyen mesét ad be a szüleinek?

Am tuti kamera miatt szedték le fejtámlát 😊

REAL MADRID

Másik amikor Connor a lõtéren mutatja a srácnak a fegyver használatát és amikor elkezd lõni vele akk egyszer van rajta szemüveg egyszer nincs megint van ujra nincs 😄D

REAL MADRID

hali
liverol letoltheto kis arcade game 😊

www.napisajto.hu

sztem évad legjobb része volt

az ajtó + ablak bezárás lehet berögzõdött reakció is, attól még hogy a terminátor egybõl bemegy nemkell tárva nyitva lennie mindennek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Kandurex
tényleg nem volt rossz rész

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Malakai
Vagy pl a gyerek ne lépjen le...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

whiskeyman
másnak is feltûnt, hogy amikor beülnek a Dodge Ram-be, még megvannak a fejtámlák, menet közben nincsenek, mikor kiszállnak újra megvannak 😄DDD

oda is, vissza is 😄

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Montanosz
ja nem volt rosz rész, bár kicsit rángatóztam amikor sarah jó anyuka mintájára bezárta az üvegablakot és üvegajtót be ne jöjjön a csúnya terminátor....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Punker
szerintem még õ se tudja, kezd olyan lenni mint egy win nagy összeomlás elõtt. 😄

amúgy ez jó rész volt, csak a folyékony csaj idegesítõ nagyon.

Shep
Mi az a játék amivel a kispulya játszott?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jugen
Ez a mostani rész elég jóra sikerült😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Athletic  Bilbo
thx 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

puskán és feliratokponthun 😊

REAL MADRID

Athletic  Bilbo
merrre?

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

már van felirat

REAL MADRID

skyli991
Megnéztem angolul. Az angol felirat kb másfél perccel korábban van a hd-shoz képest. (Shift és sok balra kellett 😄)

Cameron most jó vagy rossz? 😊

roppii
felirat az mikor várható???

skyli991
upsz 😄 amúgy jó a helyesírásom, ha figyelek rá 😊

Valami játékot indított a FOX

http://www.terminatorambush.com/

Mondjuk, ha most indítanak terminátoros játék, akkor nem nagyon akarják õk ezt kaszálni 😄

"problémáik"

"de nyilván vannak problémák"

Nyilván. A vérpistikéknek mindig vannak problémái. 😊

tnm
off
...folytatódik...

skyli991
Fojtatódik a sorozat 😊 2 hét múlva megint jön új rész 😄

Punker
szerintem a sztrájkos kiesést nem 1 az 1-ben pótolták / vitték tovább.

Kandurex
fogalmam nincs, hogy pontosan ki - mit nem szeret a sorozatban, de nyilván vannak problémák, így helyes a többes jelzõ

Kandurex
a névadó szereplõ egy plaza ribanc, helyes kis kéztetkókkal, abszolult nem illik a szerephez, ez nem egy kemény nõ, volt egy rész, ahogy a csont karjával húzogatta magát fel - fel az meg különösen vicces volt

Lena Headey sokkal jobban alakítja a karaktert mint anno Linda Hamilton, ez egyértelmû.

Panzermeyer
Én is úgy éreztem, h az elsõ évad nem volt vmi fényes. A második évad 1-3 része alatt viszont úgy tûnt nekem, h végre a készítõk kezdik elkapni a fonalat és egy fokkal jobb évadot várhatunk, mint az elõzõ. Remélem ezzel a 4-ik résszel volt vmi olyan titkos szándékuk, amire a Terminator-világot kedvelõ rajongó nem tud rájönni, mert ez most tényleg elég gyengusz volt...
Ja, és a Skynet nem csinál magának konkurenciát. Regényolvasóként én is ezt vallom.

Sarah karaktere az elsõ évadban nekem nagyon nem jött be, ebben a 4-ik részben viszont nagyon megfogta a szerepet a csajszi. Bár nem a tipikus Sarah Connort láthattuk, hanem egy együttérzõ nõt, az igaz. A fõszereplõ eddigi legjobb alakítását nyújtotta nekem.

mov ah,4ch int 21h end

REALista
Szerintem meg az 1. évad volt szar...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Fenrir
Várható lenne mert a színvonala meg sem kozelíti az elsõ évadot.

Herold