Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
(\__/) ( X.x) ( } . { )
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Neki csak gyakran szólt rá az anyukája, hogy ne rakd az asztalra a lábad, és megtanulta, hogyan kell gyorsan reagálni. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Semmi furcsa nincs benne szvsz.
A halál csupán a kezdet...
Live for nothing or die for something.
már korábban is akartam mondani, azt hiszem más topikban is: Te egy nagyon kedves ember vagy.
Az masodik évead elsõ része hát azt hittem vmi néma film zenei kiérlettel amikor a terminator a felrobbant kocsibol kszál zero égési sérûlés csak kormos lett meg van egy két vágás+egy fémdarab a fejében.
John egy gyökér miért nem huzza meg azt a csajt aztán küldi a k.rva anyjába.
Bakker van egy T1000-es a sorozatban hát amikor a budiból elõjött vajon kapott pisit az arcába?😊))
Live for nothing or die for something.
Egyértelmûen John kabátja zavart be neki de nagyon. Na meg a saját fajsúlya. 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tehát kurva. Értem. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
"hogy az iskola legnagyobb kurvája..."?
Ezt honnan vetted?
Sztem közben ráüthettél a távkapcsolóra és az átváltott a Romantica channel-re. 😊
Azt te csak hiszed, kedves láncdohányos, köver "Igazamvan"...
Talán mert nem tud futni? A terminátor filmekben is csak az a folyékony tudott futni. Arnold meg szinte csak sétált. Ha jól emlexem. Amúgy tényleg szar a sorozat, részrõl részre egyre szarabb. John lelki vergõdésébõl semmit sem látunk, max azt, hogy az iskola legnagyobb kurvája kefélni akar vele. Szép.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
-Szállj le rólam! nyom a bal 04-es hidraulikád.
REAL MADRID
REAL MADRID
(fizika)
amúgy lehet nem is akarják megölni a srácot, csak eltéríteni a Tervtõl, mert még a végén valami életképesebb csávó lesz az ellenálás vezére ha megölik, nem ez a léha, nõcsábász)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/