Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

skyli991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó lenne ha õ is velük tartana 😄

Gondolom az akirõl mintázták

REAL MADRID

skyli991
Ez a trailer durva. Nagyon jó lesz a következõ rész. Ki a másik Cameron? Az nem tûnik robotnak.

tnm
a kettõ hol zárja ki egymást?? xD

a.carkey
Nagyon nem. Kormányzó lett belõle. 😄

A medve nem játék.

Punker
zárlatos még mindig 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ez nem skizofrénia. 😊

Amúgy mi a furcsa a viselkedésében? Õ terminátor.
Schwarzenegger sem éppen úgy viselkedett mint egy Axel Foley.

Erõs Spoiler

S02Ep04 trailer

REAL MADRID

Herold
Biztos megvan az oka Cameron viselkedésének. Lehet, hogy csak késõbb fog kiderülni, hogy micsoda.

Montanosz
szerintem is gyenge volt a 3 resz is.
glau nem terminator, hanem mar megint skizofren csajszi,
alldogal a szoba kozepen es a haz sullyedeset mericskeli,
meg madarakra vadaszik a kandalloban..na ne mar...
a sons of anarchy egy reszeben tobb az akcio mint itt
harom alatt...megnezem de nem lementos.

Punker
de jobb mint a 2/2 volt, csak ez a folyékony csaj lenne más, ez a vörös olyan csúf elmegy az ember életkedve, pedig még szét se lõtték 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DöflingR
😄

Sztem eléggé erõs rész volt, nagyon tetszett.

REAL MADRID

tnm
hát ez a 3. is elég "sánta" rész volt.
Cameron kijöhetne már a 3 lépéses végtelenciklusából:
01: néz
02: megy
03: irrelevánast mond
04: GOTO 01

😄

Shep
Megnéztem a 2. részt, szerintem nemvolt rossz csak kár, hogy egy deka akció nem volt benne, pedig ez elvileg akció sorozat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Punker
kösz

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ohh valóban :S

REAL MADRID

Punker
nálam az se müxik, csak tölt folyamatosan 😞

feliratokponthu-n is fenntvan elvileg

REAL MADRID

Punker
hasszúpuska lehalt, van valakinek felirata?

[NST]Cifu
Pedig az elsõ évadban említették is, hogy képesek az aktusra a terminátorok, a jobb beépülés miatt szükség van / lehet erre a képességükre.

Amúgy az S2E2 szerintem is katasztrófa volt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

akyyy
megtanult mert az elsõ évad elsõ részébe is beépült a suliba elég jól

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Malakai
Mondjuk ez majdnem minden több szereplõs sorozatnál felfedezhetõ, az ilyen középhosszú hajó szerplõk az 1. és 2., vagy a 2. és 3. évad közt mindig rövidre vágják a hajukat. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tnm
"a srácot idáig a széltõl is óvták", nanan! mostmár levágta a haját, mosrmát fasza gyerek, igazi hõspalánta, innentõl õ a góré.

😊

Bulykin
a zelsõ résszel sztem semmi gond nem volt ,de ez a 2. tényleg elég gyengére sikeredett...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Montanosz
egyre gyengébb ez a sorozat..
bárki az utcáról bemehet dolgozni egy atomreaktorba, vagyis nem is kell dolgozni csak emberek után lopakodni, amit persze senki nem vesz észre hiszen biztonsági õrök sincsennek, kivéve 1 darabot.
a srácot idáig a széltõl is óvták, most meg haza vihet minden idegent az utcáról, aki ha terminátor lett volna, bármikor kiirthatta volna õket.
és még glau sem nagyon produkálta magát, bár mintha kezdene skizofrén lenni.
remélem a közeljövõben beerõsítenek.

Mivel, hogy konkrétan te ebbe kötöttél bele!

A "szerelmesterminátor" meg megint csak marhaság ugyanis az csak egy pszicho-trükk volt Cameron részérõl.

Egyébként nem tanítottak meg normális, emberi hangnemben társalogni?

Vagy csak itt a fórumon éled ki a tahó éned? Mert ez elég baj.

Punker
na tippeljünk a ki szöszi kinyiffan e, és ha igen hány epizódon belül 😄

Kandurex
<#levele>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ha azt nézed az elsõ évadban is volt egy termi amelyik képes volt szexelni! Sztem Cameron is képes!

Cameron különleges Termi! Sztem tartogat még meglepetést! Szóval nem biztos hogy esélytelen sõõt!

Herold
Nem hinném, hogy a T-800-nak a vaginája ki lenne dolgozva. Sz'al esélytelen.

Pedig szerintem az lesz. A sok apró, de lényeges jel erre mutat 😊

REAL MADRID

Kandurex
még ugyan nem láttam a s02e02 -õt, de nagyon remélem, h nem abba az irányba akarján elvinni a készítõk, hogy Dzsoni egy T800 Alpha -t akarjon megszúrni :/....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Herold
Welcome gabr!

Herold
Gondolnátok róla, hogy 27 éves? Én max. 16-nak néztem.

Herold
A T-1000-es mikor jött át?

Malakai
Meg eddig mindenre valószinûségeket számolt, mostmeg rávágja, hogy nem tudja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

whiskeyman
😄DDDDDDDDDDDDD

mint a Narancs, Tetves és Dugó egyik része 😄DDDDDDDDDDD
A Robotkuurvaaaa 😄DDDDDDDDDDDDD

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

jahh emberibb, azon a "gondolkodom" beszolason kicsit enis elgondolkodtam

REAL MADRID

Dzsoni Cameront fogja megszúrni!<#idiota> Cam amugy egyre emberibb lesz, de jelenleg nem 100%.os! Kiváncsi vagyok meddig marad a szöszi dzsoni mellett! Pár részt jósolok neki, pedig szimpi!😊 De Cam szimpibb!😊)

whiskeyman
igazán megszúrhatta volna a szöszit Dzsoni <#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Nagyon jó volt a második rész is nekem is tetszett!😊

s02ep02 is utott, legalabbis nekem tetszett
kivancsi leszek az uj csaj szerepere (a legorobot meg az utalasok a jovore biztos nem veletlen)

REAL MADRID

REALista
Ja s2e1 jobb volt mint az egész elsõ évad.😄
Csak attól félek hogy a költségvetés negyedét az elsõ részre költötték...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

a.carkey
Jaja. Korábban pap volt, de a maffia család fõnöke nejének is tetszett, így inkább lelépett ew Jerseybõl. Aztán rendõrködött egy ideig, majd John Rambonak kellett megmentenie. Mindezt azért, hogy egy terminator felköthesse ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
SPOILER?

A medve nem játék.

Punker
feltûnt nektek hogy egyre gyorsabban szétkapják a T-ket? az évek meg a rutin mi? 😄