Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de akkor se kéne ennyire abnormálisan türelmetlennek lenni.
tessék nagyon alaposan megköszönni Mammutseggnek, hogy ennyire fanatasztikusan gyors munkát végzett!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SPOILER
"csak annyira legyen képes az ellen kinyitásánál, hogy pisálás közben átalakul wc-bõl supertermintárorra, az már azért egy kicsit sok"
Ki mondta, hogy csak erre képes? Eddig szerepelt kb 2 percig a sorozatban. 😊
Ilyen alapon: jaj de gagyi volt már mikor a T-1000-es a fekete-fehér járólapból átalakult.
amúgy azt én sem mondom, hogy ez lenne a sorozatok/sci-fi-sorozatok csúcsa (sõt!), de sztem ha nincsenek nagy elvárásai az embernek, akkor bõven a nézhetõ kategórián belül van. a filmekbõl (elsõ 2) pedig kb. csak az alapszitut vették át, meg neveket. a 3. filmtõl meg ugye teljesen független, így gondolom a 4.tõl is az lesz.
Stílus, társalgási szint stimmel. ^^
Ha nem tetszik ne nézd. Vagy valaki fegyverrel kényszerít rá? <#eplus2>#eplus2>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
T2, John mostohaanyja, tejeszacskós jelenet 😄
A medve nem játék.
vizsont az, hogy bejössz a sorozat topikjába, ahol azért alapvetõen a sorozatot nézõ és kedvelõ emberek társalognak, és ilyen megjegyzést teszel, az elsõsorban csak arra jó, hogy az erre ugró embereket felhergeld.
legalább valami magyarázatot írtál volna (akkor, második hsz-edben már van _némi_ velõ is).
amúgy miért akkora baj, hogy nõi terminátorok is léteznek? (éljen az emancipáció!😊 amúgy meg sztem egy gép szemével nincs különbség abban, hogy wc-n keresztül folynak-e be, vagy egy benzint szállító kamionon keresztül, vagy mittomén.
azt már inkább megérteném, ha a Cameron féle I love you-n akadtál volna ki, vagy a túlzásba vitt anyáskodáson...
písz
Ez nagyon jó lett <#hawaii>#hawaii>
REAL MADRID
Soha nem gondoltam volna mondjuk a T2 film után, hogy egyszer egy lepisált wc-t fogok látni egy terminátorrá átformálódni aki ráadásul egy nõ. Azért lesz nekem jó, mert nem alázzák szarrá többé az egészet!
Ááá, ilyen embereket a Parlamentbe!
(vagy nem az egyik ottani sarja vagy?) 😊
"Szarjunk mindenkire, csak én vagyok a fontos!"
Nem-nem. Ott valami történt amit nem mutattak meg. Gondolom késõbb flashback-elni fogják.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem muszáj ám belepofázni, hogy így szar, meg úgy szar...nem tetszik, nem nézed, ennyi.
Csak azt nem értem, hogy neked miért lesz jobb, ha bebukik?
<#lama>#lama> újreg
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Amugy tok ratyi volt ez a resz, szerintem... Remelem osszekapjak magukat.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
szerintem azért erõltették annyira a dolgot hogy még nagyobb legyen a kontraszt aggódó anyuci és a saját lábára álló John között
szal így még erõteljesebb volt az hogy fegyvert fogott az anyjáékra, hogy nem azt csinálta amit mondtak neki, hogy levágta a haját és keményfiúsra akarja venni a figurát
szerintem.
Bazinga!
A medve nem játék.
Lehet nem figyeltem eléggé, de akkor ki ölte meg Sarkissian-t? Sarah vagy John?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
#991: Szerencsére a magyar kreativitás is határtalan: egy
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Amúgy szerintem is a Fireflyból származik.
Viszont a nyitó epizódban rögtön mindkét 'régi' terminátor meghülyült. A Cameron féle "programhibánál" majdnem anyázni kezdtem, akkora hülyeség az egész. Cromartie esetében nem tudom pontosan, mi lehet az indíték, talán Ellison segítségével akarja megtalálni John-t és Sarah-t?
Catherine Weaver, az új terminátor pedig szerintem túl erõltetett, noha a Garbage énekesnõje jól játssza az érzéketlen tuskó szerepét (rá írták? 😊). Ettõl függetlenül kicsit kezd sok lenni a terminátorokból, lassan a kukástól a mekis eladón át az elnökig mindenki terminátor...
De amúgy sem ismerné be, hogy tévedett. Gerinc kell ahhoz... 😊
Nna, mi ez, csak nem második évad?
Mi is van a bocsánatkéréssel? 😊