2483
-
gabeszg #1323 Végre télleg egy jó rész. -
#1322 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk leállhatnának már a kúrós terminátor ötletükkel a készítők, ahogy Summer Glau felmászott Dzsoni fiú mellé az ágyra, kihagyott párat az ütőm :p -
#1321 jah, az. nagyon fasza volt ez. főleg ezekkel a vágásokkal. máskor is csinálhatnák ezt. sztori szempontjából meg benne volt minden, ami kell. -
#1320 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én még csak a hetedik részt néztem, de majd bexartam a röhögéstől amikor Cromartie próbálgatott vigyorogni :D Az az idióta fej lol :D -
#1319 ne mondjátok el én majd csak holnap érek rá :D -
#1318 Na igen, de ne éld bele magad, ismerve a készítőket, most jön egy 2-3 részes meredek zuhanás a minőségben. -
#1317 Jóóóóóóó rész volt:))) -
#1316 Érdekes, hogy John anyja beszél biztonsági kockázatokról, mikor pont ő volt, aki életben hagyott egy fontos szemtanút. -
#1315 Köszi! Így máris egyszerűbb. -
#1314 eztv.it -
#1313 Sziasztok!
Tudtok linkelni a 2x07hez HDTV XVid 0TV-s torrentet, amit sokan töktenek, mert én nem találtam csak a 720p-t. Pedig mindig szokott lenni a 350MB-s változat.
köszönöm -
#1312 felesleges linkelni, fox töröltetni fogja -
Ferrari23 #1311 2x08 trailer, jónak ígérkezik :)
http://www.youtube.com/watch?v=g1PCDMPltJM -
#1310 Mikor Lazlo bevágja a Thank you, for your time-ot mindig elkap a röhögés :) Kezd alakulni a dolog, hátha megint felpörögnek az események. -
#1309 most már biztos hogy egyes terminátorok felül bírálhatják a skynet döntéseit...önálló akarat.
ezek szerint mégis helytálló lehet az a gondolat amire már több utalás
volt a filmben, miszerint van egy csoportja a terminátoroknak akik kiakarnak egyezni az emberekkel.
igaz ha mindegyik alany öntudatra ébred és önálló döntéseket hozz, miben különböznek az emberektől?)))) -
sorrow #1308 SPOILER
akik egymásnak keresztbe tesznek?? (ahogy látom)... vagy van egy koncepciója...( habár néhány katonája lehet önállósítja magát?? )
na majd meglátjuk... -
#1307 alakul ez, a skynet több kézzel játszik :D -
#1306 Van felirat a hosszupuskán!:D:D -
#1305 Végén az a mosoly szerű valami. :D -
#1304 megnéztem. szokásos volt: pont olyan, mint az eddigiek.
egyébként már jó pár rész óta folyton az megy, hogy a terminátorok (vöri, Cameron) próbálnak egyre emberszerűbbek lenni, S.C. meg egyre gépiesebb (egyre számítóbb, egyre jobban szabályok szerint él), és eközben John is hasonlóra edződik -
#1303 Biza, mégis van, már én is szedem! -
#1302 ez bizony a 7. rész csak a cím van elírva :D -
#1301 magocskán van valami ha lejött kiderül 6-os vagy 7-es epizód :D -
#1300 Nem, az elnökválasztás miatt csak 2 hét múlva lesz új rész. -
#1299 jövőhéten meg választás, vagy hétfő este kampány csend? -
#1298 Felesleges volt ekkorába kiírni, csak megilyednek az emberek. :D
Aki nem tudná az MLB a Major League Baseball, vagyis a bazinagy baseball bajnokság. :) Vagyis a FOX most sportolt robotosat játszós helyett... -
#1297 mlb -
#1296 szünet??? -
#1295 cancel!? -
TomDantes #1294 épp megakartam kérdezni -
#1293 biztos, ami biztos ide is:
a héten nincs Terminator: The Sarah Connor Chronicles -
#1292 hát ez a rész valami szörnyű volt -
#1291 nem úgy néz ki hogy csak őrzi, eléggé fejlesztik a dolgot, vizsgálják, ezért is akarja a teambe bevenni a dilidokit -
#1290 Mivel az ellenállás rátette a kezét az első időutazós laborjukra és tucatjával küldik vissza az "ügynökeiket", így úgy döntött a Skynet, hogy úgy próbál biztosra menni, hogy mellette minél kevésbé túrjanak bele az időbe (vagyis nem küld vissza egy hadsereget pl), így ezzel a saját létezését is védi a Skynet, nem csak azt, hogy a gépeké legyen a jövő. -
#1289 a gépet a sakkos srác fejlesztette ki, a folyékony csak csak őrzi. -
Ferrari23 #1288 Szerintem jó a sorozat, és az lenne csak unalmas, ha minden rész arról szólna, hogy lövi, üti, veri egymást a rossz, meg a védelmező T. Kb 3-4 rész után kifulladt volna úgy a sori, + a két T-is már csak egy rozsdás vasdarab lenne :D
Szerintem a mozifilmhez hasonlítani hülyeség, mert köze nincs a mozifilmhez. Ez egy külön story, és nem kapcsolódik a mozifilmekhez. -
Micsu #1287 az a skynet lenne amit a t1000es fejleszt?
a skynetet az emberek fejlesztették ki, mi értelme van annak hogy visszaküldenek egy t1000est vagy egy txet hogy fejlessze ki a skynetet? :D -
#1286 mondtam én, hogy a kislánynak csak fel kellett volna tűnnie, hogy lecserélték az anyját.
az vizsont fix, hogy nagyon nem akciósorozatot akarnak írni, viszont scifinek nem is olyan rossz, csak a sok dráma közé kevés lényegi tartalmat csepegtetnek. lehet darálni kéne a sorozatot, és akkor sokkal jobban tetszene. -
#1285 nem volt rosz rész....bár egy kicsit zavaró ez a sok időutas.mintha csak a sarki fűszereshez ugranának át.... -
#1284 nekem tetszett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó volt pl látni, hogy miből lesz a skynet maga, egy olyan MI -ből ami gyerekes, unatkozik, de azért sok a problémája...stb.
és a szálak is kezdenek összefutni, előbb utóbb Johnék összefutnak a folyékony nőcivel