Sarah Connor Chronicles (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[merlinw.org]
Chaos Anno Domini
3. évad nem lesz. Esetleg lesz egy lezáró film, ami a sorozatot zárja le. Ugyanis tervbe volt véve egy 3. évad, de nem engedték az alacsony nézettség miatt. És egy lezáró filmet szeretnének összehozni, de ennek is nagyon kicsi a valószínûsége. És ha netán összejönne a lezáró film, - kihangsúlyozom - annak sem lesz köze sem a 3., sem a 4. filmhez.
Jethro:
A T-1001-es Catherine Weaver, gondolom ha végignézted a 2. évadot, akkor ismered. :) John Henry Cam chipjével ment elõre a jövõbe.
"Meg mi az már h csak úgy vissza mennek a robottal, nem is akarták lelõni... tökre megbíztak benne. Mindenkinek tök természetes volt, érdekes." Itt nem értem kire gondolsz.
Chaos Anno Domini
John azért megy vissza, hogy Jonh Henry-tõl vissza szerezze Cameron chipjét! John a jövõben találkozik a múltban lelõtt Derek-el, majd meglátja Cameron-t élve, emberként! Most ha a sorozat után van a Terminator 3. része, akkor Jonh Henry az, aki el akarja pusztítani az emberiséget. Pedig pont õ tûnt a jó Terminatornak :D
De ha mégsem úgy van, hogy a sorozat után jön a film, akkor lehet hogy lesz 3. évad, amiben a Skynet jövõje más lesz Jonh Henry által.
Nekem tetszett a sorozat, csak volt 1-2 unalmas rész :D
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A Moovie.hu vagy mi egy lenyúlás. A nagy semmit adják, csak a linkek vannak összeszedve, amit amúgy is meg lehet találni.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Chaos Anno Domini
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
köszönöm
fejezzük be, te kezdtél személyeskedni, és azzal vádolni, hogy egész nap a gép elõtt ülök, meg ilyesmi
de tényleg fejezzük be... nem akarom rabolni a drága idõdet
a megfelelõ reakció az lett volna részedrõl, hogy ok, legközelebb google -t használok, köszi a válaszokat
Bazinga!
tudod én szoktam dolgozni nem mint egyesek csak otthon ülnek...
de gondolom nem ez a megfelelõ hely arra h oltogass!!!
nyár van, nincs idõd, de mégis a hosszabbik utat választottad ahhoz, hogy megtudd amit akarsz
annyi idõ alatt míg ide bejelentkeztél, megkerested a topikot, beírtad a hosszú kérdésedet, és MEGVÁRTAD MÍG MÁS MEGKERESI HELYETTED, kb 10x be lehet írni a gugliba hogy sarah connor chronicles imdb és meg is van a válasz
na mind1
Bazinga!
Miért kéne egész nap a gép elõtt ülni ahhoz, hogy megtalálj valamit a google-vel?
Elég lett volna annyit beírni, hogy sarah connor krónikái szereplõk és rögtön az elsõ találat.
dasdasd
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
csak tudod én nem egész nap a gép elött feszülök mint ezek szerin te...
meg gondolom nyárvan ha nem tûnt volna fel és alig van idõm...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
köszönöm
www.moovie.hu <- regezz és keress rá és használj DownloadHelper nevû letöltõprogit...
A V állítólag csak az elején jó, bár én nem nézem. Így hogy vége a Lostnak meg a FF-nak is lehet belekezdek egy 24darába.
link
Megnéztem belõle két részt, jónak tûnik.
Másik amit ajánlok a Spartacus: Blood and Sand.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
REAL MADRID