Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Álmodta.
A legelsõ részben is volt egy hasonló álma amikor T-800-asok vették körül.

Kandurex
Na, az meg mit keres ott már?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az új rész elõzetese:
http://www.youtube.com/watch?v=l1Z32EiejLs&eurl=http://www.sarahconnorchronicles.hu/news.php
Na ki van a végén?
(Megnézni csak saját felelõsségre!)
Herold
Szegény Cromi... Kár hogy meghalt. <#szomoru1>

Montanosz
végre egy tuti izgalmas rész volt, de miért kellett ilyen sokáig várni rá...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

"a shotgunban a szerzõk elmondása szerint uránmagvas lõszer volt" 😊

Punker
én ezt nem értem, ennyitõl nem kellett volna szétesnie, bakker elsõ évad végén több lövést kapott keményebb fegyverekbõl, most meg a shotgun leszedi a fél arcát 😞((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kandurex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de nekem akkor se villantson bugyit, mer' megrakom <#idiota><#vigyor5>

De ez megint egy jó rész volt!😊

Végre egy nagyon jó rész volt!😊
Az hogy Cameron és John kezdenek újra egymásra ráhangolódni egyáltalán nem baj, tetszik hogy a csaj egyre emberibb lesz! Kis szöszi fene tudja meddig lesz képben! Cameron mondta Johnnak hogy a jövõben sokat beszélgettekel, háát Én nemcsak beszélgetnék és mivel itt sorozatról van szó és láttunk már benne ilyet ezért belefér akár ez is!

Végre télleg egy jó rész.

Kandurex
Mondjuk leállhatnának már a kúrós terminátor ötletükkel a készítõk, ahogy Summer Glau felmászott Dzsoni fiú mellé az ágyra, kihagyott párat az ütõm :p

tnm
jah, az. nagyon fasza volt ez. fõleg ezekkel a vágásokkal. máskor is csinálhatnák ezt. sztori szempontjából meg benne volt minden, ami kell.<#eljen>

Fenrir
Én még csak a hetedik részt néztem, de majd bexartam a röhögéstõl amikor Cromartie próbálgatott vigyorogni 😄 Az az idióta fej lol 😄

A halál csupán a kezdet...

Punker
ne mondjátok el én majd csak holnap érek rá 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kandurex
Na igen, de ne éld bele magad, ismerve a készítõket, most jön egy 2-3 részes meredek zuhanás a minõségben.

jugen
Jóóóóóóó rész volt😊))

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Herold
Érdekes, hogy John anyja beszél biztonsági kockázatokról, mikor pont õ volt, aki életben hagyott egy fontos szemtanút.

ikegami
Köszi! Így máris egyszerûbb.

precision
eztv.it

Bazinga!

ikegami
Sziasztok!
Tudtok linkelni a 2x07hez HDTV XVid 0TV-s torrentet, amit sokan töktenek, mert én nem találtam csak a 720p-t. Pedig mindig szokott lenni a 350MB-s változat. <#confused>

köszönöm

akyyy
felesleges linkelni, fox töröltetni fogja

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

2x08 trailer, jónak ígérkezik 😊

http://www.youtube.com/watch?v=g1PCDMPltJM

Shep
Mikor Lazlo bevágja a Thank you, for your time-ot mindig elkap a röhögés 😊 Kezd alakulni a dolog, hátha megint felpörögnek az események.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Montanosz
most már biztos hogy egyes terminátorok felül bírálhatják a skynet döntéseit...önálló akarat.
ezek szerint mégis helytálló lehet az a gondolat amire már több utalás
volt a filmben, miszerint van egy csoportja a terminátoroknak akik kiakarnak egyezni az emberekkel.
igaz ha mindegyik alany öntudatra ébred és önálló döntéseket hozz, miben különböznek az emberektõl?))))

SPOILER
akik egymásnak keresztbe tesznek?? (ahogy látom)... vagy van egy koncepciója...( habár néhány katonája lehet önállósítja magát?? )
na majd meglátjuk...

Punker
alakul ez, a skynet több kézzel játszik 😄

roppii
Van felirat a hosszupuskán!😄😄

Malakai
Végén az a mosoly szerû valami. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tnm
megnéztem. szokásos volt: pont olyan, mint az eddigiek.
egyébként már jó pár rész óta folyton az megy, hogy a terminátorok (vöri, Cameron) próbálnak egyre emberszerûbbek lenni, S.C. meg egyre gépiesebb (egyre számítóbb, egyre jobban szabályok szerint él), és eközben John is hasonlóra edzõdik

sb1
Biza, mégis van, már én is szedem! <#eljen>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Punker
ez bizony a 7. rész csak a cím van elírva 😄

Punker
magocskán van valami ha lejött kiderül 6-os vagy 7-es epizód 😄

sb1
Nem, az elnökválasztás miatt csak 2 hét múlva lesz új rész. <#szomoru1>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Punker
jövõhéten meg választás, vagy hétfõ este kampány csend?

Malakai
Felesleges volt ekkorába kiírni, csak megilyednek az emberek. 😄

Aki nem tudná az MLB a Major League Baseball, vagyis a bazinagy baseball bajnokság. 😊 Vagyis a FOX most sportolt robotosat játszós helyett...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tnm
mlb

Grove4
szünet???

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

akyyy
cancel!?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

épp megakartam kérdezni<#hehe>

tnm
biztos, ami biztos ide is:
a héten nincs Terminator: The Sarah Connor Chronicles

akyyy
hát ez a rész valami szörnyû volt

precision
nem úgy néz ki hogy csak õrzi, eléggé fejlesztik a dolgot, vizsgálják, ezért is akarja a teambe bevenni a dilidokit

Bazinga!

Malakai
Mivel az ellenállás rátette a kezét az elsõ idõutazós laborjukra és tucatjával küldik vissza az "ügynökeiket", így úgy döntött a Skynet, hogy úgy próbál biztosra menni, hogy mellette minél kevésbé túrjanak bele az idõbe (vagyis nem küld vissza egy hadsereget pl), így ezzel a saját létezését is védi a Skynet, nem csak azt, hogy a gépeké legyen a jövõ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Punker
a gépet a sakkos srác fejlesztette ki, a folyékony csak csak õrzi.

Szerintem jó a sorozat, és az lenne csak unalmas, ha minden rész arról szólna, hogy lövi, üti, veri egymást a rossz, meg a védelmezõ T. Kb 3-4 rész után kifulladt volna úgy a sori, + a két T-is már csak egy rozsdás vasdarab lenne 😄

Szerintem a mozifilmhez hasonlítani hülyeség, mert köze nincs a mozifilmhez. Ez egy külön story, és nem kapcsolódik a mozifilmekhez.

az a skynet lenne amit a t1000es fejleszt?

a skynetet az emberek fejlesztették ki, mi értelme van annak hogy visszaküldenek egy t1000est vagy egy txet hogy fejlessze ki a skynetet? 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tnm
mondtam én, hogy a kislánynak csak fel kellett volna tûnnie, hogy lecserélték az anyját.
az vizsont fix, hogy nagyon nem akciósorozatot akarnak írni, viszont scifinek nem is olyan rossz, csak a sok dráma közé kevés lényegi tartalmat csepegtetnek. lehet darálni kéne a sorozatot, és akkor sokkal jobban tetszene.

Montanosz
nem volt rosz rész....bár egy kicsit zavaró ez a sok idõutas.mintha csak a sarki fûszereshez ugranának át....

precision
nekem tetszett

jó volt pl látni, hogy mibõl lesz a skynet maga, egy olyan MI -bõl ami gyerekes, unatkozik, de azért sok a problémája...stb.
és a szálak is kezdenek összefutni, elõbb utóbb Johnék összefutnak a folyékony nõcivel

Bazinga!