Sarah Connor Chronicles (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
de ezt megmagyarázza a többszöri idõsík, mint már korábban is beszéltünk róla. ill. mint amire utaltak a múltkor, mikor Derek azt mondja, hogy egy másik jövõbõl (azaz a jövõ egy másik variánsából jött), mint a vágott szemû csajszi

Kösz!
precision
eztv.it még mindig

Bazinga!

Hellosztok!Vki tudna adni linket az új részhez?Felíratom már van 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem, Õ csak tárgyilagosan közölte vele, hogy rákos, és hogy fel kéne keresnie egy szakorvost, mert még pici a daganat...
Mellesleg ez a rész megint ellent mondd a jövõnek, mert ugye rossz helyre küldték vissza a jövõbõl, hogy ugye kinyírja a szenátort, de abban a pillanatban hogy Cameron rájött a fonálra, és végigvitte, már megváltoztatta a jövõt, és emiatt vissza sem küldenék... Sza'l az idõutazás, és a múlt megváltoztatása mindig is problémás téma lesz...

steam, origin: ACE_hun

jugen
Nehéz mit mondani ehhez a részhez... Kellett egy ilyen is...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

precision
lehet, hogy fontos lesz még a jövõben a tolószékes ürge... ha meg nem, akkor meg csak annyi, hogy fura ilyet mondani, de Cameron aggódott érte, azért figyelmeztette, hogy kiújult a rákja

Bazinga!

tnm
de láttam, meg tök epizodikus volt. és abból is egy közepes féle. alig akció, és kb egy szálon történtek egyáltalán események (ez húzza le), egy kis csavar az idõutazás fanoknak (ez javítja közepesre)
azt meg nem is tudom, hogy hogy gondolták, hogy a átérezzük annak a csókának a drámáját, akit most látunk elõször, és semmit nem tudunk róla. én pl. végig számoltam avval a lehetõséggel, hogy a kiderül róla, hogy a jövõben fontos, vagy hogy Cameron-nak a végén meg kell majd ölnie valamiért és eleve azért haverkodott a csókával. jah, értelemszerûen a roki-rákos csókáról beszéltem

Punker
még ki kell dolgoznom 1-2 tételt addig hátha lesz felirat 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Még senki sem látta 😄

REAL MADRID

Punker
mi ez a csend? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kandurex
hö? lemaradt valami fejlõdésrõl? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tnm
de leginkább szolgálatot teljesítenek és a döntések a fejük fölött hozatnak meg. õk pedig mindent megtesznek a cél érdekében. pont mint a Vöri. csak még nem tudjuk, hogy mi a célja... pont erre akartam kilyukadni

jugen
Továbbá az Irakban harcolók a rossz oldalon állnak, mivel az usa fõ célja kizárólag az olaj megszerzése...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

a.carkey
"folyékony nõci a rossz oldal?"

Erre volt a megállapításom. Mondjuk Cameron is lazán gyilkolja az embereket ...

Irakban harcolók a jó oldalon állnak, legalábbis azokhoz a terroristákhoz képest mindenképpen, akiknek a célja nem más, mint a szarkeverés (különösen, hogy sok terrormaki jön Iránból) ...

A medve nem játék.

tnm
az Irakban harcoló amerikai katonák milyen oldalon állnak? a világ nem monokróm, egy sorozatnak miért kéne annak lennie?

precision
hát én is ezt mondom 😊

Bazinga!

a.carkey
Lazán gyilkolja az embereket ...

A medve nem játék.

Malakai
Amúgy T1001-es. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

precision
hát figyelj, ha Cromartie -t egy 'jelenkori' doktor olyan jól megcsinálta, nemhinném hogy már gondot okozna a skynetnek ugyanezt megcsinálni

Bazinga!

Kandurex
na, igen, a T1000 -es igen, vele hirtelen nem is számoltam 😊...bár végül is mindent meglehet magyarázni,

precision
hát mikor Cromartie átjött az idõben akkor is megcsináltatta magát a dokival... ja és hát ugye a folyékony csajszi a jövõbõl jött, nemhiszem h gondot okoz neki(k) a "bõrcsinálás"

Bazinga!

Kandurex
valahol bibi nekem, hogy Cormi arca le volt tépve, a végén meg elég jó állapotban virít, csak nekem nem tök egyértelmû, hogy a szintetikus bõrt már bárhol lehet kapni...?

Herold
Cromi is back. <#eplus2>

én is ilyesmire gondolok... sarah és csapata sabotage akcióival folyamatosan változtat az erõviszonyokon a jövõben, persze az ítélet napja elkerülhetetlen szerencsére sarah ezt nem tudja.

precision
szerintem a skynet rájött a saját hibáira, ami legyõzhetõvé teszi õt
ezért visszaküldte folyékony csajszit, hogy teljesen 0ról alkosson egy új skynetet, ami az "új" idõsíkban hatékonyabb lesz, mint a "régi"

vagy kitudja 😄😄

Bazinga!

Malakai
Igen, ez is egy variáció, vagy a Skynet terve a dolog és mivel sok "lázadó" visszatérve munkálkodik azon, hogy õ ne szülessen meg, így arra is visszaküldött gépet, aki garantálja azt, hogy õ megszülessen.
És mivel az gép, így próbálja ezt minél inkább kontroll alatt tartani, hogy az szülessen a kezei közt, ami kell.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Punker
néha én se értem a dolgot 😄

tnm
yapp. és ezzel nem azt mondanám, hogy a jó oldal, talán csak valami "szabaduszó" skynetnél is fejlettebb AI-t nevelne, hogy az õ "kicsikéje" vegye majd át az uralmat a Földön, vagy ilyesmi.

precision
mármint abban nem vagy biztos, hogy a folyékony nõci a rossz oldal?

Bazinga!

tnm
én az állítás felében sem vagyok biztos.

visszatérve az idõsíkos fejtegetésre: a skynet nem jöhetett létre legelõször úgy, hogy egy általa készített robot nevelgette.

ez persze nem zárja ki, hogy a sorozatban mutatott idõsíkban ne így lenne, de mindenesetre gyanús

Kandurex
ezek után illene neki

precision
nemtom Ellisonnak mikor fog feltûnni végre, hogy rossz oldalon van 😊
azért kicsit meglepett hogy Riley sem az akinek eddig mutatta magát

Bazinga!

tnm
domo arigato mr. roboto 😄

jugen
Azért a végén a feltámadás...

Montanosz
ó
köszi akkor leszedem ha lehet

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Herold
Herold
A napokban? Ez egy 2002-es cikk. Azóta hallott valaki errõl a kísérletrõl?

tnm
jah, amúgy a legfontosabb, amit linkelték az is csak egy elméleti fejtegetésrõl szól, semmi konkrétumról. érdemes megnézni az ürge wikipedia lapját, itt sokkal visszafogottabb fogalmazások vannak. tárgyilagosabb az egész, na.

mellesleg elég drámai (és mint korábban beszéltük paradox), hogy miért kezdett idõutazással foglalkozni. ez is lehet oka egy megfilmesítésnek (ld. Egy Csodálatos Elme)

tnm
pedig konkrétumok nélkül nehéz. én egyébként elhiszek bárkinek bármit, csak bizonyítsa be rendesen (a szubjektivitás ott jön be, hogy én döntöm el, hogy nekem mi számít valid levezetésnek)

Montanosz
hát nem tom
én azt sem tudom hogy mûködik a ceruzahegyezõm mert amikor a mûanyagcica fenekébe dugom a ceruzát és csavarok egyet akkor miákol és lehet vihogni...
de gondolom nem filmesítenék meg ha teljesen kamu lenne
a japcsik meg valami lézersugarat lefagyasztottak, azaz megállították a fényt,,ha ráérsz kiváncsi vagyok mit gondolsz errõl is
bár errõl most nem találtam linket hirtelen

tnm
bevallom alapvetõen szkeptikusan kezdtem ezt olvasni. teljes objektivitással állíthatom, hogy a módszer, amit itt leírnak arról fogalmam nincs, hogy baromság-e, vagy sem, ill. ha baromság, akkor pontosan hol van benne az az ökörség, ami miatt feltételezem a fizikus társadalom nem kezdett örömódát zengeni az ürgérõl (miért nincs ezzel tele az összes hírmagazin stb.). aztán eljutottam egy részig a cikkben és már kezdtem sejteni, innentõl ugyanis igen nehéz volt komolyan venni a leírtakat:
"Az idõ a maga teljességében megragadhatatlan a számunkra, mivel jelenlegi természetes emberi tudatunk Isten által arra van teremtve, hogy ebben a világban tudjunk tájékozódni."
aztán a végén mégegyszer:
"Bizonyára nem véletlen, hogy a fizikai világ Isten alkotta törvényszerûségei olyanok, amilyenek."
szcientológiaszagot érzek😊

<és az az "apróság" sincs megmagyarázva, hogy egy "forgó lézer kibocsátotta fénygyûrû" miért okozna gravitációs torzulást.>

a végén az meg kifejezett baromság, hogy: "Ha viszont mégsem sikerülne a kísérlet, úgy bizonyossá válna, hogy az idõutazás megkísérléséhez új tudományos modellre van szükség, amely az Einstein-féle paradigmánál jobban képes leírni a valóságot, és amelyen belül esetleg lehetséges az idõutazás." valami bizonyíthatóságának a képtelensége még nem bizonyítja az ellenkezõjét (alapvetõ logika/matematika)

Montanosz
na megkegyelmezek)))

Ronald Mallett amerikai fizikus a napokban bejelentette, hogy sikerült olyan idõgépet készítenie, amelynek segítségével egy kis anyagi részecske visszatérhet a jövõbõl. Mallett úgy véli, õsszel be is mutathatja idõgépét a nagyobb nyilvánosságnak, mivel kísérletei rövidesen befejezõdnek.
LINK

meg is filmesítik a sztorit Time Traveler címmel.
Spike Lee rendezõ megszerezte Ronald Mallett fizikus emlékiratainak megfilmesítési jogát, aki egész életében azon dolgozott, hogy ezt a szerkezetet - idõgépet - megépítse

Montanosz
most csak viccelsz?
a japcsik meg a fényt állították meg (magyarul: az idõt)
google a barátod vagy olvass vissza

tnm
holnapután😄

Herold
Ezt te mikor álmodtad?

Montanosz
de van.
asszem itt is kitárgyaltuk
még meg is filmesítik az amerikai csávó életrajzát aki elkészítette a mûködõ idõgépet

tnm
akkor ezzel egyben azt is állítod, hogy nem is lesz? 😊

a.carkey
Lehet, de majd írjatok az ükük unokátoknak egy levelet, hogy 2177ben beszélgessen el Lákátos Weng Wei-el (lakik: Nuevo Bucuresti (volt BP), Gyozike Gasparova Blvd 133121, 299. em, 9993 a.), hogy neki errõl mi a véleménye, ha már feltalálta ...<#idiota>

A medve nem játék.

Herold
A lényeg, hogy nincs idõutazás.