6060
  • LezFiddler
    Látogass el ide!

UV map
  • smalltruck
    Hellosztok nekem egy olyan problémám van hogy hogyan kell mappolni!
    Meg néztem youtube-in is és én is meg csináltam ugyan ugy de nem lett belöle semmi!Az miért van aki tud segitsen és vegyen fel smn-re vagy küldön e-mailre levelet! msn:[email protected]
    E-mail:[email protected]
  • LezFiddler
    Szia!

Magyar tutorial-t szinte biztos, hogy nem fogsz találni de külföldi van gazdagon!

Elmagyarázni a szerkesztést, modellezést pedig valószínű, senki sem fogja mert ha nem tudod pl.: hogyan kell egy tárgyat mozgatni, átméretezni, forgatni ( tehát az alap dolgokat ) akkor olyan mintha a tyúkot próbálnánk megtanítani az ABC-re!
    Ezt nem tudom, hogy ki vállalná.
  • Robi546
    Hello!!
    Én nekem az a problémám hogy én nemtudom hogy lehet modellezni Zmodeler 2.2.1-ben (vagyis én azthasználok de a többiben sem tudok) Na szóval valaki ide tesz egy linket vagy valamit hogy hogy lehet Zmodelerben szerkeszteni kamiont vagy autót?? plss :SS és ha lehetne akkor magyar tutoriál legyen vagy ami!! Előre is köszönöm szépen!! :)
  • Zsolesz089
    Sziasztok
    Egy kisebb problémám van a progival
    A 2.2.1 es verziót használom(nám) de mielőtt elindítom 0.0.0 versió t ír és azt írja hogy a program működése leállt.( Windows 7 em van)
    Ha tud valaki vmi okosságot a problémámra kérem jelezze .
    Köszi
  • smalltruck
    hellosztok!Ki tudna nekem segiteni?
    mert van egy kis gönd kellene a segitségetek mert h ha egy kamiont be akaarok improtálni akkor azt irja ki hogy regisztrálnom kell az miért van??
    Irjatok egy üzenetet nekem léccíves!
    De nem ebben a beszélgetésben hanem az e-mailomon a [email protected] léccíves nagyon fontos lenne
  • Csontimester
    és mi lenne a megfelelő hely?
  • tuzfal3
    a megfelelő helyre kell betallózni
  • Csontimester
    betallózom, de nem változik semmi
  • tuzfal3
    van fent egy piros gömb, abban vannak a textúrák, pl: bodypaint01 oda betallozod a bodypaint01.dds-t és le okézod.
  • Csontimester
    én abban kérnék segítséget, hogy h. tudok színt adni a fülkének?
  • Csontimester
    az importálásra gondolsz?
  • papplaci18
    lebírod írni hogy hogyan kell?
  • Csontimester
    igen, már rájöttem
  • tuzfal3
    Nézzétek meg a tutorial videokat youtubeon és minden lényeges dologra ráfogtok jönni
  • papplaci18
    tudsz ebben segíteni?
  • papplaci18
    szeva!
    rájöttél már hogy hogyan kell importálni a képet?
    én még azt se tudom hogy a képet honnan tudom megszerezni
  • Csontimester
    értem, de úgy se látja a progi
  • tuzfal3
    nem megnyitni hanem importálni kell!
  • Csontimester
    szevasztok
    a zmodival a pmg fájlt kell megnyitni?
    mert ha igen, akkor nem tudom, hogy miért nem látja a program
  • tuzfal3
    Pontosan, a zárt pmg-t nem tudod megnyitni.Egy ideig én is keresgéltem de én sem járam sikerrel.
  • atiwrc
    Azokat a modelleket ami le van zárva ugye nem lehet megnyitni? kerestem valami pmg unlockert de nem találtam sehol :/
  • Csontimester
    köszi előre is a segítséget
    am én se vagyok itt mindíg
  • csibe70
    neked is köszönöm csontimester!!
  • tuzfal3
    Ha kell segítség írjatok.Segítek DE egy feltétellel!Nem vagyok kocka szóval ne várjátok el hogy azonnal írok, mint mindenkinek nekem is van szabad időm amiben szívesen segítek, persze abban amiben tudok.
  • csibe70
    Köszi Kisherceg! remélem sikerül
  • Csontimester
    köszi
    csibe70: priviben elküldtem a linket
  • csibe70
    lehet kéne priviben dumálnunk!
  • tuzfal3
    Csontimester,csibe70 - nézzetek be a haulin topicba ott bevan linkelve pár regelt zmod, miután leszedtétek a játékhoz való kamionokat (a kamionos játékok topicjaiból tudjátok leszedni), és a program futtatása után a kék import gombbal(http://www.gtanetwork.it/zone/uploads/ZMODELER107B.JPG <- balról negyedik ikon) tudjátok beimportálni.Remélem ez így már érthető elmagyarázás volt. :)
  • csibe70
    nem tudok regisztrálni! és ha menne is nem biztos ,hogy betudnám importálni a pmg fájlt!arról nem is beszélve ,hogy ez itt mennyire kihalt ,és hogy ez miért olyan irigy szagú!
  • csibe70
    akkor jó ezen én már túl vagyok csak a reg nem megy
  • Csontimester
    megmondom neked őszintén, hogy még ott tartok hogy megszereztem a zmodeler-t
  • csibe70
    szia csonti!te te mivel csinálnád zmodeler-el!és ha igen hogyan tudtál regisztrálni és hogyan inportálod ezeken már tulvagy ??
  • Csontimester
    hali
    honnan tudok leszedni a zmodhoz szerkeszthető kamionokat, pótkocsikat?
  • csibe70
    pedig marhára érdekelne!!!
  • csibe70
    kisherceg! az a baj mint itt sokakanak,hogy regisztráció kéne de ez sajna nem megy mert nem nagyon értem hogyan is kéne, de még a kisseb baj mert nem is tudom müködne-e hiszen inportálni sem tudok !és ha netán regisztrálnék utána jön majd az hogyan miként is inportálok,,,nem túl bonyolult itt minden ,körülményes,nehézkes!
  • tuzfal3
    vannak de ritkán.youtubeon keres rá hogy zmodeler tutorial és megtudsz mindent amit kell :)
  • csibe70
    azt hittem itt van valaki ,,,,tévedtem a fene...........
  • csibe70
    szia látom te szerkesztesz 1 kamiont engem nagyon érdekelne hogyan és mivel csináljátok stb.
  • gomze
    Miért világosabb az egyik elem,és hogy tudom megcsinálni, hogy egyformák legyenek?

Segítsetek!