6060
Segítség!
-
danyr #309 -
#308 Ebbe aztán van poly. :D -
danyr #307 Persze :)
-
Blum #306 Perspective :D -
#305 Köszi a tanácsokat.Msnre majd még a mai nap folyamán felveszlek.Tudnál rakni "perpectsive"(tuti h nem jól irtam le -.-") nézetes képet? -
danyr #304 Lökök akkor már énis képet a cuccosról:
Credits:
?
Harvaster
Alper93
Atikah
Deniel
Az élsímítást tessék elnézni ;D
-
danyr #303 Pár jó tanács:
- próbáld meg elkezdeni mappolni
- esetleg szúrj be alá valami kereket
- egykis élsímítást z-modinak - ezekkel még jobban fellehetne dobni :)
Ha kell bármi segítség szólj csak, amúgy meg egész szép lesz. -
#302 Köszönöm. Szerintem a tempóból visszább veszek bár ha ilyen tempóval(vagy még több idő ráforditással) hamar elkészülne a kasztni.De mint tudjuk nem csak egy kasztniból áll egy gépjármű.
R420 - Köszi:D
Szabii98 - Köszi.
Majd ha egyszer elkészül ez a poly dög, akkor aki érti a bekonvertálást és a dummykat az segítene?Nagyon megköszönném.Úgy tervezem hogy nem lesz kiadva.Max aki segít majd konvertálni megkapja.
Jó8 topic!Pacsi. -
#301 Nagyon grat
-
#300 Szép!
Am TÉK:D -
#299 Hy,szép reggelt!
Szépen halad a projekt,gratulálok!
Nem hajt senki,ahogy van időd és kedved úgy csináld. -
#298 Hali.Egy kis up.
Komikat pls. -
#297 Köszi szépen.Szenvedek vele rendeszen.A lámpával meg az alatta lévő idomokkal egyszer már meggyült a bajom azokat ki is töröltemm...
#296 - Köszi szépen.Messze van vége,de már látom a fényt az alagút végén -
#296 Nagyon király, kezd alakulni -
#295 Jó lesz az, adjad neki! -
#294 Köszönöm az elismerő szavakat -
#293 Hy topik!
Alakul ez,szép munka,gratulálok! -
#292 Szervusztok!
Megint csinálgattam kicsit.A motorházon van még meló, a kasztni...hát az eléggé nagy falat, főleg az első lámpánál...A beltér se lesz kutya...
Komikat pls.Köszi.Hali -
#291 Köszönöm a segítséget fiúk!Jó8! -
#290 Így van!
Itt nem kell importálni semmit csak a "Merge" ( Egyesítés ) paranccsal behozod a fél kaszni mellé a korábban elkészített lökhárítót! -
atiwrc #289 Imporátálni csak zm1es z3d-t tudol, ha valamit zm2vel csinálsz és lemented azt csak merge-el tudod behozni, viszont ha van valami az aktuális fájlodban ugyanolyan nevü mint azon amit be"merge"-ölsz, akkor azt felülirja. -
Hajrá, alakul :) -
#287 Egykis haladás:
Valaki megtudja mondani miért nem tudom beimportálni a lökhárítót amit ugyanebbe a zmodba csináltam?Előre is köszönöm
Komik jöhetnek! -
#286 Nincs mit. -
stefy16 #285 köszönöm a segítséget:) -
#284 Sziasztok!
A tükörnek általában króm textúrát adunk.
Az autó importálással kapcsolatban pedig ajánlom ennek az átolvasgatását! -
stefy16 #283 És még valami.miért van az h az importált v megnyitott fájloknak nekem soha sincs textúrája?pedig regisztrált a zmodim:S -
stefy16 #282 helo! a tükröt h lehet megcsinálni h tükrözzön?mm mien mat kell rá? -
#281 Nincs mit. -
SuSu1992 #280 KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET
-
#279 Szép napot.
Pl. így:
Ahogyan LezFiddler is írta, "DefaultMaterial"-t meghagyod, a többi pedig a kép alapján már logikus. Így megírja a program a mat és pmd fájlokat, a mat értékeket utána ízlés szerint szerkesztheted. -
SuSu1992 #278 aha, és azt hova kell írni?:D:D -
#277 Na jó, hülye voltam. Megvan! Köszönöm LezFiddler!!!! -
#276 a calculate melyik menüben van? mert azt nem találtam :$ -
#275 -Először másolsz majd tükrözöd.
-Ezután flip és calculate.
Így jó lesz! -
#274 Ehe!
No, ha a v2.2.2-vel szerkesztesz akkor az alap, hogy nem törlöd ki a Default Materialt a sor elejéről!
Második: a 18 karaktert el lehet felejteni, ehhez a verzióhoz arra már nincs szükség. ( ennél fogva PMD-t sem kell írni )
A harmadik dolog pedig, hogy szegény Zmod. honnan tudná, hogy hova szeretnéd a .mat, illetve .tobj fájlokat készíteni, nem adtad meg az útvonalat!
Pl.: /vehicle/truck/mercedes/mercilight
- Stb
-
#273 Hali.
Egykis UP.
Valaki megtudja mondani miért lett fekete a tükrözött rész?Tegyem be másik progiba és úgy tükrözzem?(a textúrát ne nézzéek mert csak ráhúztam valamit, még normálisan felkell textelni...) -
SuSu1992 #272 -
#271 A Material Editor-ban lévő .mat eléréseket meg tudod mutatni? -
SuSu1992 #270 zmod v2.2.2
A leendő .mat fájlok elérési útját tutira jól adtad meg?<-ez alatt mit értesz?