10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#634 Majd írj rám. Remélem, h jó szerveren vagyok:D -
Lyan Kyj #633 jöhet!!
TE MEG CSAK SZERÉNYEN MEGJEGYZED, H LEHET JÁTSZANI????!?!?!?! Na bye:D -
#632 Btw, zavar valakit, h ha lelopom az eredeti faq-t, ill a skint? Ami az amcsi oldalon van, a kék-fekete designos. Sztem elég jól néz ki:) -
#631 Shadowburn, Tinormi, lvl1 champion. A szerverek mennek:) -
shamboy #630 az -
#629 törp uralom lesz:) -
shamboy #628 sztem törp guardiant fogok kezdeni bár a törp misntrel is jó... -
shamboy #627 én bírom őket,de inkább törp -
#626 utálom a hobbitokat:P -
shamboy #625 Még a classt sem döntöttem el nem hogy nevet -
#624 a FAQ-ba beírjátok hogy a
"Hol találom a legtöbb magyart?" kérdésre
"a legtöbben a Snowbourn serveren kezdenek" -
#623 Brandywine-on nyomja valaki a bétát? nekem egyelőre sajnos be kell érnem ezzel a hátralévő 11 nappal. De ha lesz rá pénzem mindenképpen szeretnék majd vele játszani. Eddig az összes kipróbált MMO közül ez tetszik a legjobban. Aki azt mondja hoyg nincs hangulata az vag yhazudik vagy vak, vagy érzéketlen szerintem :)
Megye elképesztően varázslatos!! -
#622 alajén=elején -
#621 Ez max az alajén müködne. Legalábbis később ehhez valszeg nagyon sokan leszünk. -
Lyan Kyj #620 még nem tudni, ezért várjuk a tippeket..
Amúgy sztem lehetne a bannerbe egy Játékos-lista is, milyen néven vannak fent az emberek..persze azt is meg kellene csinálni, meg fenntartani.. -
shamboy #619 Fel patcheltem a játékot mer eddig el felejtettem,remélem több patch nem lesz.Ha alapítunk guildet milyen néven fog futni? -
weky #618 Mayday!
Egy kis off: Az SWG-ben véletlenül nem egy trandoshiannal voltál?
-
#617 Teljesen hasonló a helyzet, bár nálunk gyerek még nincs :(
Elvileg lehet szólózni 50-es szintig is, küldetés az van tonnaszám, de az igazi nagy, hosszú quest-sorozatok inkább partykra - bocsánat, fellowshipekre:) - vannak tervezve. Azért egyedül is nagyon élvezetes!!
Nincs mit egyébként :)
DB -
#616 Koszonom mindkettotoknek a segitseget, a ram forditott idotoket! -
#615 Hat igen, a felesegemmel egyutt nagy Tolkien/GyU rajongok vagyunk :) WoW-ot is jatszunk mindketten, en azon kivul meg eleg sokaig SWG-ztem es azt is imadtam, nem hiszem, hogy nem jonne be :)
Az nagyon jo, amit irtal, hogy questeles, az az igazi!
Teny, hogy sajnos nagyreszt "szolo-karriert" jatszom, nem voltam sosem nagy groupos instance-jaro, tekintve, hogy a gyerekek miatt nehez megszerveznem. Tegnap esti jatekom alatt pl. joparszor ebredt a kicsi, es igy ha bandaztam volna, nem igazan szamithatnak ram, igy csak egyedul halok :) -
Lyan Kyj #614 ITT
csak szedd le a LOTRO Downloadert, nálam 600-al szedte abból, hamar lent volt. -
#613 Koszonet! Megprobalom lecibalni akkor 7vegen!
Most az eu open beta idejen probaltam letolteni a klienst a fileplanetrol. Le is jott ez a fileplanetes download manager, de aztan el kellett nehany napra utazni. Hazaerve folytattam a letoltest, de a 4.8 gigabol max. a fele jott le. Aztan egyik bekapcsolas utan nem futott tovabb ez a download manager, es mint megtudtam, vegetert a beta. Meg hiaba van 2mbites netem, kozel sem tudtam max. sebesseggel szedni a klienst sem, aztan igy hosszu.
Van a kliens leszedesere valami olyan link/oldal/mirror, ahonnan tenyleg gyorsan - a savszelessegemet kihasznalva - tudom tolteni? -
#612 Ha a WoW-ot szeretted, és neadjisten a Gyűrűk ura univerzumot is komálod, akkor erősen valószínű, hogy ez is tetszeni fog :)
Sok sok sok quest, nincs XP grind (csak esetleg trait-ekre van némi, de az teljesen opcionális), az XP 90%-ban questből jön. 15. szint felett is lehet szólózni de az igazán jó content a csapatoknak van/lesz...
DB -
Lyan Kyj #611 ITT még van lehetőség kipróbálni 23-ig, US kliens, gamespot.com-ról kód, turbine.com az acc. -
#610 Halljatok, lama vagyok, alig ertem meg oreg fejjel. :)
Mindenesetre ha a normal havidijra nem ad kedvezmenyt ez a preordeses dolog, en nemigazan nyerek semmit. WoW-om is van, amiota megjelent az europai, asszem 2 eve mar, es jatszottam vele eddig 5-6 honapot, tehat ertesz, hogy miert nem akarok 6 honapot fizetni? Ket gyerekem van, nincs mar annyi idom jatszani, meg most megint rakaptam a WoW-ra, igy nem akarok itt 6 havidijat egyben kidobni, plane, hogy kimaradtam a betabol, es meg nem is lattam a LOTRO-t tkp, semmit belole :) -
#609 Az mondjuk szenya de nagyon, mert 9,99 USD az baromira nem 6 font, inkább csak 4.... de még így is 40%-kal olcsóbb így, mint "normálban".
DB -
#608 Egyszerre 6 hónap, preorderes havidíjjal: (kb) 12000 Ft
Ha 6-ból legalább 4 hónapot játszor normál havidíjjal, az is (kb) 12000 - már megérte.
DB -
Lyan Kyj #607 FAQ:DDD
-
#606 De csak akkor olcsobb a havidij, ha kifizetek egyszerre mondjuk 6 honapot, nem? De en tobb mmorpg-vel is jatszom, es neha-neha eloveszem, aztan kimarad 3-4-5 honap, megint befizetek egyet, stb. Tehat nekem nem nagyon eri meg egyszerre 6 honapot kifizetni! -
#605 14.99 USD normál havidíj
9.99 USD preorderes (founder) havidíj lehetőség
Nyilván ehhez lövik be az EU díjakat is - általában egy picit drágábbak az EU-sok. Így éppen kijöhet a preorderes havidíj 2000, a sima 3000 ft körülre.
DB -
#604 ???? Ha preordered van akkor jóval kevesebb a havídíj... még ha többe is kerülne (nem kerül, máshol sem), akkor is megérné... a +10 napot meg nem is említettem.
DB -
#603 A masik, hogy miert van szerintetek az, hogy meg nem tudjak, vagy nem kommunikaljak, mennyi lesz a normal havidij? Felmentem a hivatalos europai oldalra, es azt irja, meg nincs meg, hogy mennyi lesz. Attol teszik fuggove, hogy mennyire megy a preorder vagymi?
(Egyebkent lattam ma egy GameStaros forumozo irta, hogy ennek csak 2000 HUF lesz a havidija, de hogy ezt honnan veszi?) -
#602 Skacok, en felhivtam a CDGalaxist, hogy mennyi a dolog, ha csak 24-e utan besetalok, es siman, egy teljesen normal verziot vasarolok a jatekbol, es azt mondta, hogy akkor is 12990.
Ha ezzel nem mondtam ujat, akkor bocsi, de en erre voltam kivancsi, mert ez a preorder vegulis engem meg nem hatott, es remeltem, hogy kevesebb, ha e nelkul veszem meg. -
weky #601 Guild név? Gondolkoztam rajta, hogy az SWG-s guildet itt újra kellene alapítani, a neve Guardians of Divine Shard volt, rövidítve GODS...
Illetve a legelső guild, amiben voltam az Order of Pannonia néven futott, majd Order of Light-á vált. Csak egy ötlet volt... -
Lyan Kyj #600 Followers of Fleythril? -
#599 Akkor talán dobjunk fel egy Guild-nevet (azaz több ötletet, és majd kitaláljuk/-játok, melyik legyen a nyerő!
(Pl. a Gyűrű Szövetsége? "kissé" klisé...)
DB -
#598 Nekem is, de életem párja holnap egész nap suliban lesz, szóval a helyzet tökéletes lenne a gépezésre, de a füvet meg le kell nyírni :( és kultúrember vasárnap ilyennel már nem zajong :(
Lehet, hogy még ma este nekifekszek a kertnek inkább :)
DB -
weky #597 Lassan összejön egy guildre való ember. Két kollégám illetve egy SWG-s haver is csatlakozik a bandához. :) -
#596 -.- -
Arwenke #595 Egy baratommal megvettuk szinten a jatekot, szombat vagy vasarnap mi is jovunk. Remelem jo lesz a game.:)