10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#674 mennyi ramod van? -
WildKarl #673 megyek én is shadowburnre =)
Trent ember hunter.
ui. nekem csak 1 bajom van a játékkal hogy minden very lowon és szaggatok...=/ -
#672 Majd írjatok rám a guilddel kapcsolatban plz. Tinormi néven vagyok. -
weky #671 Ha senki sem akar guildet alapítani, akkor majd megteszem én, idáig 6 fő biztosan csatlakozna.
Természetesen ha valaki előbb tenné meg, akkor szívesen csatlakozom magyar klánhoz. -
shamboy #670 Megkéne csinálni :)
-
#669 Na, mi legyen a guild akkor? :)
DB -
mikuc #668 Már én is vagyok!!
Nagyon tetszik a game!! -
weky #667 Hehe, gyűlnek a volt SWG-s emberek... ) :) :) Darjani városa Dantooine-ról és Pannonia City ami emlékeim szerint Lok-on volt. Remélem itt is összejön legalább egy olyan jó közösség mint NGE előtt időkben az SWG világáában. -
#666 Nézd meg majd az amcsit (lotro.com), ha az is szét van csúszva, akkor az ő hibájuk:P Onnan vettem az egészet, ill én operát használok, de explorer alatt is jó volt. FF nincs a gépemen, azzal nem tudtam tesztelni. De majd fölrakom, és megpróbálom gatyába rázni. Csak addig nem tudok játszani -
#665 én Darjani lakos voltam ehh... -
#664 Hat pedig Gandalf is megmondta, hogy "olyan jo nektek, felszerzet barataim, hogy ami a munkatok, az a hobbitok." :) -
#663 De, igen, az voltam, es termeszetesen Pannonia city lakosa! :) -
#662 ha valakit érdekelne a speciális kiadás:
katt -
#661 kicsit szét van csúszva firefox alatt de jó lett illik a bannerhez:) -
Lyan Kyj #660 -
#659 Átbuheráltam a FAQ-t, remélem, h mindenkinek tetszik. Majd még csinosítok rajta, csak most megyek olvasni:) -
weky #658 Hi all!
Bár én csak holnap (illetve már ma) este tudok csatlakozni, Zsolty néven fogtok megtalálni, guardian leszek, mint a bétában. A másik két karim egy lore master lesz, Ericca néven és végül egy elf hunter Kathyrian néven.
Vezetéknevet majd csak 15-ös szinten veszek fel...
Jó játékot mindenkinek! -
Lyan Kyj #657 EZ ugyanaz, mint játékban, csak kicsit áttekinthetőbb így..Én woodsman lettem, de a farmert egyáltalán nem használom. -
#656 o de kár...a betaban farmerkodtam és egész profi szintre fejlesztettem, szépen hozott pénzt is...melyiknek mi az elönye-hátránya?
mondjuk ha nem sokan farmerkodnak én bevállalom -
Lyan Kyj #655 igen, hármasával vannak. Általában 2-nek van egymáshoz köze (harvest+produce), a harmadik mindig valamivel kilóg a sorból. Jól meg kell fontolni, melyik hasznosabb számodra - melyik igazodik a játékstílusodhoz. -
#654 hogy lehet tobb mesterséget tanulni?
vagy "csak" 1 kategóriát tudsz kiválasztani és kész?
pl woodsman....aztán amit abban lehet azt tanulhatod csak? (farmer stb) -
shamboy #653 Hát én úgy is kitermelő vagyok szal én csak adom a cuccot :)
-
Lyan Kyj #652 azt is csinálhattuk volna, h megbeszéljük ki-mit vesz fel, és akkor kölcsönösen segítettük volna egymást..mondjuk így is lehet, csak nehezebb összehangolni. Végre vettem hangszert, produkciók készülnek:D -
shamboy #651 Végre ki jutottam a kezdőről és szakmát tanultam úgyhogy akinek kell fa vagy érc az szoljon és ha van tartalék adok.Bőrt is tudok de az nekem is kell azt nem biztos hogy oda adom de a többi ér szoljatok rám.Thosi -
#650 gamecardos dologhoz annyit mondanék, hogy ha nem lesz rá igény akkor szerintem nem lehet majd kapni + tapasztalat azt mutatja, hogy jobban jár az ember ha csináltat egy bankkártyát.. -
#649 Köszi!
Tököm tele, kipróbáltam a lotro-t és most egyik elvemnek kell ellentmondjak, méghozzá annak, hogy játékért nem fizetek havidíjat. Erre most jött ez a game és meghülyít. -
Lyan Kyj #648 1.igen 2.nem tudni -
#647 Valószínű én is beugranék lotro világába, csak 1-2 dolgot kérdeznék (faq átolvasása után).
Ha megveszem a gamet akkor ugye 24-ig elvagyok, aztán beírom a retail keyt és ilyenkor kapok 1 hónapot előfizu nélkül?
Másik az lenne, hogy elvileg gamecardos megoldásban utaznék, tud valaki arról valamit hogy mikortól lesz kapható? -
#646 Na, van 2 loremaster, 1 champion, 1 guardian és egy minstrel (akivel eddig megtaláltuk egymást :) kéne még hunter és burglar!
DB -
shamboy #645 Na vissza vonom hülye voltam,muxik mivel minstrelt még nem mondtatok ezér azt csináltam Thosi néven megtaláltok na megyek nyomom végre -
shamboy #644 Fel rakom, le töltöm a pacthet és amikor akkarnám patchelni kifagy nem tudjátok mér lehet mer akkarnám én is próbálni de már nem jut eszembe semmi? -
Lyan Kyj #643 áh, jól esett végre játszani vele:) Nem is bírtam volna aludni. -
#642 na gyorsan 8 fele telepítem melóhelyemen is a játékot aztán jó lenne nyomni közösen és nem szétszóródva
meg akinek van mikrofonja kipróbálhatnánk a beépített voice-t is hátha jó:) -
#641 Santantica névvel Lore Master -
#640 Megvagyok, Elf Lore-master, Finmoth a nevem.
DB -
#639 Bogyee, Dwarf guardian
tell-ezetek rám ha már játszotok:) -
#638 Kinek mi a neve? Összeszedhetnénk 1mást. -
#637 Én is tudok ts-t, ha kell.
Neveket plz:) -
#636 na megyek én is
ma nekem este nyolctól reggel nyolcig meló úgyhogy egész éjjel tudok játszani:)
apropó: belőttem tegnap éjjel a ventrilo szervert majd osztogatom a hozzáférést -
Lyan Kyj #635 Snowbourn, akkor jón vagy:D
Na msot tényleg megyek:DDDDD