10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• DonnieBrasco
    Leszünk szerintem azért többen. Az öcsikémet most csábítom át Wowról :)

DB
  • Bogyee
    akkor már ketten vagyunk:)
    én grafikai/weboldali részéhez többet tudnék tenni
    de azért várjuk ki, hogy kinek mennyire fog tetszeni a játék mert a végén marad 5 játékos akkor felesleges lesz az oldal:P
  • weky
    Bár a weblap szerkesztéshez nem értek, de egy magyar fansite elkészítéséhez –tartalmi részhez- szívesen nyújtok segítséget. Ha van rá igény, akkor el tudok vállalni kisebb fordításokat és a tartalom összeállításában is tudok segíteni.
  • Lyan Kyj
    hm...majd kiderül:D
  • Sanko
    http://www.lotro.hu/

ezt ki birtokolja?
  • Bogyee
    ha megírjátok faq-ot én is megcsinálhatom szép díszesre + reklámmentes céges tárhely is akadna
    egyébként ha valaki érez magában kellő kéztetést lehetne egy magyar fansite-ot készíteni a játékhoz.. nekem már megfordult a fejemben;)
  • shamboy
    Na fel raktam, már várom a gamet nagyon
  • Szaruman
    Ok, akkor ha átküldöd a rizsát, meglátom, h mit tehetek. Tárhelyre mind1, h hova töltöm föl? Mer jelenleg csak az egyetemi tárhelyemet tudnám használni:) De ha van vkinek vmi más, nekem az is jó.
  • Lyan Kyj
    egy szimpla fehér háttéren fekete betűk is megteszi, de ha van kedved, csinálhatsz akármit:D
  • Szaruman
    Megpróbálhatom (igényes/szép legyen?:))
  • Lyan Kyj
    2x is említettük, változtattak: a Founder kulcsot 24-e után lehet aktiválni, és az időlimit sincs már! Amíg él az acc, és megvan a kulcs, felhasználható.

Kérdés:
    Ha írok egy FAQ-t, vki szerkesztene hozzá egy egyszerű oldalt + kirakatná bannerbe?
  • Sanko
    updatel a kliens,
    a preorderes kulcsot elfogadta,

egyedul a founder kulcsot nem tudom hova kell írni...lehet azt csak tényleg 14-én lehet majd?
  • Shaper
    aha értem akkor még sem örülünk na sebaj De jó volt kicsit felpezsegni :))
  • Lyan Kyj
    már lejött, az accot elfogadja, a szerverek offline-ok.
  • Shaper
    Nektek még mindíg tölt lefele a kliens??
  • Bogyee
    hát ez a maradék két nap már nem a világ:)
  • Lyan Kyj
    igen:(( ejj, pedig jó lett volna. Felhúzzák az ember idegeit ezekkel a szónélküli változtatásokkal, grr
  • Bogyee
    nekem is elfogadta a preorder kódot de a szerverek zárva vannak
  • Lyan Kyj
    Már felvan rakva 1.12, fent mégis 0.0-át ír verzióra, illetve ezt a képernyőt hozza be. Másnak is ilyen? Amúgy ezen túllépve 263 új fájlt tölt.
  • Lyan Kyj
    nem tom, de igen sok jel arra mutat, így..nézzük (legalább nem unatkozok, míg tölti)

1. 2 nappal a kihíretett dátum előtt hozzálehet adni a kulcsot
    2. a lotro-eun a szerverek online statusban vannak
    3. a kliens nagyon lassan tölt vmit
    4. amcsiban már március végén elkezdődött a preordereseknek (vagyis a World Touros karijuk nem törlődik)

hm..

gondolom az újdonságokat addig nem hírezik ki, míg nincs minden előkészítve a "korai szüléshez" (erre utal, h cog-on még mindig 14-ét írnak a kulcshozzáadásra

• Shaper
    Nekem is most csorog le az adat!! Reméljük a legjobbakat :)
  • weky
    Nem hiszem, hogy két nappal korábban elindulna a játék, de ne nekem legyen igazam...
  • Lyan Kyj
    ez nem ér, így csak bennem ugrál adrenalin, de rendesen

Nagyon kíváncsi vagyok
  • weky
    Én még szedem le az 1.12. updatet, mivel a dvd-ről telepített cucc szépen felülírta a régi LOTRO könyvtárat. Szerencsére a LOTRO oldalon megadott német linkről egészen baráti sebességgel jön le, 30 perc és lent is van.
  • Lyan Kyj
    getting data van, tovább nem megy...talán túlterhelt?

szerk: továbbengedett, most peccsel megint valamit.

Azt mondd meg, nálad mi van?
  • weky
    Be is tudsz lépni?
  • Lyan Kyj
    igen, amit adtál oldalt, ott írják, h csak 24-e után. Kliens nálad elindul? Nálam getting data van... a szerverek meg már mennek az oldal szerint..
  • weky
    Hehe, nekem is sikerült a 10 napos kulcsot aktiválni, a foundert majd csak 24-én, mivel azt továbbra sem fogadja el.
  • Lyan Kyj
    Hoppá, a szerverstatusban már élnek a szerverek!
  • Lyan Kyj
    igen, kösz, h szóltál! Emiatt gondoltam, h előbb kezdödik. De jó, h így 2 nappal az egész előtt variálnak..
    Ráadásul már percek óta "Getting Data Centers...", lehet reménykedni:P

Az előző kérdésedre is megvan a válasz akkor:)
  • weky
    Sikerült aktiválni a preorder kulcsot?
  • Lyan Kyj
    tényleg, lol...cognál fent még mindig 14-ét írnak, de sikerült. Kösz!

ÉRTEM! VÁLTOZÁS!!!!

Founder kulcshoz már nincs időlimit. Azt írják, h amint beírod a full retail kódot, megkapod az infót, hogyan tudod a Founder kódot aktiválni..szal Foundert csak 24-e után lehet!

azt nézzük meg, lehet-e nyomni már az opent eu-s klienssel, mert akkor lehet az is már elkezdődött!
    nem akarom elkiabálni, de rendkívül lassan tölti a klienst. Másrészt, ha amcsisok is kezdhettek márc 30.-án, ezekkel a módosításokkal lehet már mi is kezdhetünk
  • weky
    Ha belépsz a COG accountodba, akkor már ki lehet választani a LOTRO-t és a hivatalos oldalon is azt írták, hogy a founder kulcsot már mától lehet aktiválni. Mondjuk csak próbaképpen írtam be, bőven ráérek 14-ig vagy akár 24-ig.

Itt a link:
    Founder oldal
  • Lyan Kyj
    hova akartad beírni? mert codemastersen is írják, h csak 14-étől lehet beírni akármilyen kulcsot, ki sem lehet választani a lotrot a kulcshozzáadásnál.

Külföldről jött nektek vmi infó a founder-kulcsról? Egy másik oldalról esetleg, ahova majd a Foundert kell?
  • weky
    Sikeresen megvettem a preorder verziót, de a dobozban található founder kulcsot nem fogadja el és azt sem, amelyiket a Codemasters oldaláról vásároltam. Valaki már találkozott ilyen hibával?
  • Lyan Kyj
    #512, ennyi infónk van
  • Mayday
    Azt tudjuk mar konkretan, hogy a sima, normal kiadas, mindenfele extra preorder nelkul, mibe fog itthon kerulni?

Tovabba, a normal, kedvezmenymentes egy havi dij mennyi lesz? :)
  • weky
    Roleplayer szervereken a szerepjátékon van a hangsúly, nem a grinden vagy a gyors fejlődésen. Ide azért valamelyest komolyabb angol kell és RP szervereken a nyelvezet is más. Valamint minden karakternek megfelelő háttértörénete van. SWG-ben néha napján volt egy kis RP, igaz, ott nem volt kifejezetten RP szerver.
  • empikupi
    Rendben köszi a segítséget,ami engem nagyon megfogott a játékban az az ingame voice ! partyban lehet dumálni mikrofonba,nem kell külön ventri ts vagy akkármi. De szerintem nem cserélem le a wowomat erre,bár soha nem lehet tudni :)
  • Bogyee
    az tudja valaki, hogy az RP és a NORMAL szerverek között mi a különbség?