10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
weky #594 Hehe, én is szívesen gépeznék egész nap, de a real life fontosabb... Meg aztán a játék megvár... -
#593 Na mire ti jöttök addigra én már 15-ös szintű leszek :P
De ki fogja lenyírni a füvet?? Affene...
DB -
#592 afene...én meg pont szombat reggel 8ig melózok.. miért nem tudják éjszaka elindítani, hogy ne unatkozzak:P -
weky #591 Én legkorábban csak szombat este-vasárnap délelőtt fogok csatlakozni hozzátok. -
Lyan Kyj #590 aha:
szerk: akkor ok:D -
#589 Én csak a mmorpg.com fórumon találtam, 8:00 GMT, tehát 9:00 nálunk.
Utálok szombaton korán kelni... de ez talán belefér :P
DB -
weky #588 Közben megtaláltam a figyelmeztetést... -
weky #587 A COG accountban? -
Lyan Kyj #586 Köszi. Subsc résznél neked is van egy "warning, get a full retail key as soon as..." szöveg, ugye? -
weky #585 Ha belépsz a COG accountba, az új előfizetés aktiválásánál van:
-LOTRO Pre-order key activation starts 14th April, at 08.00 GMT. -
Gondolom ekkor indul hivatalosan.
-
Lyan Kyj #584 Az indulás pontos időpontját hol írják? Tegnap volt szó, h szombat délelött, valaki erre egy linket tudna adni? -
#583 Látom már nagy a feszkó, indul a pótcselekvés :) ma még wowozok egyet (utoljára? :))
DB -
Lyan Kyj #582 azt nem értem, h ha az amcsi oldal tud normálisan kinézni, átlátható menürendszerrel, akkor az eus miért ilyen...hm.. FF-el több résznél is elvan csúszva a szöveg, holott IE-vel normális, ha megakarok találni valamit, akkor meg kattintgatnom kell egy csomót, mert vakon megyek előre. Legyen inkább szolidabb dizájn, de használható. Meg is írom nekik:P -
#581 köszönet a FAQ-ért :) -
weky #580 Szarumán, Lyan!
Küldtem Nektek privit egy kis kiegészítéssel a FAQ-ba.
Lyan, Neked elküldtem az email címedre is... -
#579 Egyelőre én még semmit sem tettem hozá:)
Gondolom meg kell kérni 1 admint. -
#578 Sziasztok, a FAQ nagyon jó!! Tömör, érthető, minden noob kérdésre válaszol :) szóval gratula és hála érte.
Banner linkbe ki tudja betenni?
DB -
weky #577 Jó lett a FAQ, gratula hozzá mindkettőtöknek! -
#576 Ja, láttam -
Lyan Kyj #575 nem kell sietni:) amik fent vannak ftp-n, azok kb 3 perce frissültek, szal azt használd majd! -
#574 Viszont szerintem külsöt csak holnap (ma délután kap). Álmos vagyok, ill még olvasni is akarok. -
#573 Fasza, 2 perce lettem én is kész:) Frontpédzs?:) -
Shaper #572 Eddig szerintem teljesen jó. Kap egy külsőt és ok! -
Lyan Kyj #571 elkezdtem a faq-t, plz nézzétek meg, jó lesz-e, kihagytam-e vmit, vagy mit kellene máshogy írni!
Szarumán összedob majd neki egy külsőt is:
KATT -
Shaper #570 Jogos csak pontos középidő szerint +2(UTC a GMT utóda) amúgy +1 -
FLeK0 #569 1 -
Shaper #568 Az indulás meg akkor szombat 10 óra ha GMT szerint számolunk azaz 2 óra csúszás!! -
Lyan Kyj #567
olvass vissza picikéket (vagy sokat) plz -
#566 vki jelentkezett innen a beta tesztre? ha igen már kapott vmi infót?:D -
Lyan Kyj #565 snowbourn lesz a miénk -
Shaper #564 Tényleg most, hogy van 2 + szerver melyik az amelyiken esetlegesen gyülekezhetnénk?
Snowbourn
Evernight -
#563 én alapból nem bízok az ilyen beépített voice dolgokba de még nem nagyon tudtam kipróbálni ezért ajánlottam
na majd beélesítek egyet holnapra, illetve holnap utánra:P -
Lyan Kyj #562 még kora closedban próbáltuk, és nagyon megvoltunk vele elégedve..tiszta is volt, lag meg semmi...persze csak 3an nyomtuk, szal ki tudja egy-egy raid során milyen.
Ettől függetlenül lehet csinálni ventrire is, ha nem játszunk, el tudjuk ott is érni egymást. -
#561 csak kérdés a gyakorlatban mennyire müxik....lag, minőség....én még nem próbáltam. másnak tapasztalat? -
Lyan Kyj #560 #558:DDDD -
#559 ventrit támogatom, erősen ajánlott partykhoz
egy magyar oldalnak nagyon nagy hasznát látnám :) -
Lyan Kyj #558 a játékban van voice-chat^^ -
#557 iktertestvér:P -
#556 ventriloval ti, hogy álltok?
lenne igény egy szerverre? csak jobb lenne mint játékban pötyögni... -
#555 nagyon helyes:)